Вебер: Недопустимо е да се отлага датата за Брекзит

Забавянето може да предизвика сътресения на европейските избори, смята председателят на ЕНП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно таке е , Европа беше единственото място в света където имаше нормален човешки баланс, между работа , живот, икономика и човешки свободи . Единственото! Нито САЩ, нито Русия можеха да се мерят , нито Китай,нито Япония, Европа беше уникална

Основната причина британците да гласуват в полза на брекзит и страха от бежанска вълна, която беше актуална по онова време. Никой не искаше луда баба да им определя бежанските квоти. Втората най-основна причина беше, че Турция, която даже не е в Европа а само малка част от територията и, беше на път да бъде приета в ЕС. Доста от англичаните, с които говорих изтъкнаха страха си от възможността турци да се движат свободно из ЕС. Ако сега има референдум отново ще е различно, защото нито има бежанска вълна, нито Турция ще влезе някога в ЕС.

никъв страх не е еимало от бежанска вълна В Великобритания всяка година дават по 300 000 бртинаски граждснатва на хора от африка (араби, солмалиици, турци, и малка част християни африканци) практиката е почнала от преди да влязат в ЕС , просто сбърканяците Иво Христов и сие ви го втълпиха това. Имаше ЕДНА ЕДИНСТВЕНА СИЛНА ПРИЧИНА имено страха от източно Европеиците, там им внушаваха че източно Европеиците са вионвни на вас ви снушаваха че бягат заради Наплива на бежанци....ДОБРЕ КОРДИНИРАН РАБОТА понзай за кого работят "русофилите". Работят съ ссигурност срещу Европа и със сигурност за САЩ....

Хич не си прав да ти кажа, познай къде живея...така че информацията идва от мои приятели британци. Бежанска вълна и хора идващи от бивши британски колонии са две коренно различни неща и тези бивши поданници идват свободно съгласно указ подписан от кралицата даваща им такова право. За всички други квотата е 20 000 а не 300 000, арабите включително. Когато това е контролирано правителството проверява всеки един, а не тълпи от шменти бежанци, бягащи незнайно от какво да напират от всякъде. ПС Хич не знам коя е персоната, цитирана от теб.

Около англичаните може да се заформи бунт или някакъв нов Вишеград и немците бързат да го отрежат.

стойте си на тъпия остров с мурдапите

Значи и ние не трябва да позволяваме самоизключилата се от обществото и държавата циганска пасмина да гласува на изборите у нас! ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНЗ! ВЕДНАГА!

Пак ще имза тълкуване на вота и ще извъртят нещата, както им отърва.

След изтичане на срока , Англия напуска ЕС и без да гласува постигнатата сделка. Брекзит е обявен и само друг референдум може да го спре. Няма какво да умуват.

Като адвокат на коня на кралицата ли!?