Вдовицата на Навални: Ще продължа делото му, споделете моя гняв (видео)

Юлия Навална заяви, че Путин е убил мъжа й Алексей и че ще се бори за свободна Русия

Обратно в новината

Коментари - Вдовицата на Навални: Ще продължа делото му, споделете моя гняв (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трудно е, но не опитвам да мразя Путин и рашизма без да мразя целокупния руски народ...

Путин-Шеломов ще гори в ада заради всичките престъпления срещу човечеството, които извърши.

Продължи....Некой да те е спрял

Еничари сте вие русоробите, предатели на Майка България.

Св.Стингър. Преподобний Хаймарс. Оръжия за Мир. И са новият светец на западащият запад: Св.Дневални Явно норма има за глобални публикации по темата. Нито ред за Гонзало Лира.

Путин ще го канонизират, като светец, за смазването на Западната кървава доминация и колониализъм.

Тая усмихната английска агентка с любовници е последната посетила Навални на 14.02 и гуй утровила! Той вечи им е полезен мъртъв, като ония агенти премахнати от МИ6 Немцов, Березовски, Скрипал, Литвиненко, и Георги Марков итн

Силна жена, разтърстващи думи. Поклон пред нея и пред подвига на съпруга й!

кое е това дело? тая просто ще осребри смъртта на мъжа си.

защитава престъпника!

Свобода за народите от корпоративните окупатори.

"Владимир Путин уби съпруга ми" Не знам...4 "ваксини" на Pfizer е имал.

Хайде стига ни засипвахте с този случай, всеки ден по пет "новини"...

"кое е това дело?" "Делото" е освобождението на Русия от фашисткия режим на Путин и връщането й в лоното на цивилизования свят.

Те пита кво мразиш бе, хлебарка едноклетъчна в територията на ДС и Посолствата. Яж там ГМО то на Монсанто Украйна и чекай Перемогата.

навални и права на човека? как точно расист и националист може да бъде борец за правата на човека?

Делото е изриването на ДС и господарите им от Посолствата. И сметката идва.

Пуснаха специално статия да обяснават, че Дневални не е имал друг избор освен да тръгне с крайният национализъм и расизъм. Тва било схема да вдигнел бил опозиция. ТИЯ СА ЧИСТО ЛУДИ ОТ ДИВАШКИЯТ ЗАПАД.

Ег@ти театрото на абсурда! Ще продължиш ми, като нема парички от CIA, къде ще ходиш?

"ЕС подготвя нов пакет санкции срещу Русия след смъртта на Навални" Какво остана за нови санкции?! :)

"Вдовицата на Навални: Ще продължа делото му, споделете моя гняв", иначе грантовете ще ги спрат!!!

Силна жена, разтърстващи думи. Поклон пред нея и пред подвига на съпруга й! Навални е руският Левски - ни повече, ни по-малко.

Айде сега, не стига, че едва търпим да ни натрисат наркомана всеки ден, сега и допълнително ще ни натрисат вдовицата на Навални. Пошла на .... както се изразяват там.

Ейййй... ама много тъпи тролове сте това путинофилите... Незнам как не ви е срам да се наричате българи и да пишете на български език...

Мога да ти продам икона с неговият облик..........

Трудно е, но не опитвам да мразя Путин и рашизма без да мразя целокупния руски народ...

може да си най-големото дъно - стига да си против Русия, значи си супер-герой! Расист, фашист, укра, самодива като тая - нема значка..

Той нека само умре после ще му мислим

Бруталността на Рашисткия режим в Кремъл продължава да изненадва.

не учи химия и физика - животът му е изпълнен с вълшебства и магии!

В любимият на DIRнуцте, DW има по-подходяща снимка, как 2 часа след обявяването на смъртта на Нефелни, тя е "случайно" кордисана зад трибуната на Мунхенската конференция и се усмихва ехидно! Може ли някой да обясни без да влага пропаганда, какво е делото на Нефелни, изчетох доста материал на различни езици и единственото което разбрах е, че Западът си го отгледа, Западът си го водеше за носа, Западът си го уби, че е имал огромна слабост към чуждите пари и е бил като фараоните които никога не връщат това което са получили. Христо Грозев да не забрави, че трябва да я обгрижва, от едно котило бяха с Нефелни.

Та значи Путин искал да го убие, но за да направи това трябвало първо да го вкара в затвора........хахахахахаххаха

Руснаците познаха като казаха че запада ще приложи с Навална схемана с белоруската Тихоновска. Тая явно не и пука въобще за Навални след като работи за убийците му. А например бащата на Литвиненко не работи със убийците на сина му, а твърди че сина му го убиха англичаните от МИ-6 и това още преди случаят със Скрипалите, който вече окончателно потвърди че англичаните ги тровят. Конкретно в случаят с Навални имаше една рускиня Певчих която живее в Англия и работи за Ми-6 и явно тя е осигурила отровата с която го убиха. Записвайте се за канала ми в телеграм за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни, въпреки усилията на ЕС и САЩ. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога

Аз не мога да разбера, каква брутална сила за какви глупости говорят тези хора. Навалнито през ден селфита и интервюта от затвора, постоянен достъп до интернет, екип от адвокати, доктори, говорители, даже самият той казваше, че нищо му няма. Как може да ни смятат за толкова тъпи. Някой видял ли е селфи на затворник от Гуантамо или да си поства видеа ?

Хахаха, да бе да... Ей ся отивам в Украйна да се бия с Путин в памет на Навални...

да свършва в нея - от почит към любимия..

Само един въпрос - на 19.02 Навални по-важен ли е от Левски за България?

С икономика по обем равна на Ню Йорк - не на щата, на града - Путин няма как да победи Запада. А след като неговата агресия не може да се излее по победоносен начин навън, тя неминуемо ще отива навътре. С убийството на Навални Путин каза на руснаците: "Аз съм онзи, който убива. Няма да се договарям с никого и за нищо, защото не съм в бизнеса с преговорите. Аз съм в бизнеса с убиването. Опичайте си акълите, защото всеки от вас може да се окаже следващият убит".

Коя е тази? Аа, да...боркиня фасо. Каквото било, било.

"Навални по-важен ли е от Левски?" И двамата са еднакво важни. Преди 150 години Османската империя се уплаши от един Левски, обеси го и скоро след това се разпадна. Днес Рашистката империя се уплаши от един Навални, отрови го и скоро ще се разпадне. Навални е руският Левски - ни повече, ни по-малко.

Виждаме икономиките, не е нужно да ни казваш.

Икономиката на САЩ е само от услуги, и без каквото и да било производство.

Ма , що не сложиха снимка как се хили таз женица, докато обявяваше, че мъжът и е мъртъв в Мюнхен ? Що не и цитират исказването ,че остава в Мюнхен,вместо да си отиде при децата ? Тия либералните са някакъв особен вид психопати.

Да поканят и наш Ристьо,направо три в едно..

Бруталността на Рашисткия режим в Кремъл продължава да изумява.

да пита американците защо го свитнаха. А най-интересно е ако е бил вакснат?

Да си гледа децата за да не реве по съдилищата заради тях !

Само наивник може да смята, че Путин е убил Навални седмица след като неговото интервю отвори очите за истината на целия свят и малко преди президенстките избори. Но ако Навални наистина е бил убит, а не се е споминал , то неговото убийство се обръща против поръчителите защото с него се записва още един случай на похарчен от Запада съюзник.

Юлия Навална е дългогодишна любовница на агента на западно разузнаване Христо Грозев. Според асистентката на на Начална , Грозев е в приятелски отношения с децата на сем.Навални,а Алексей Навални знае за тяхната връзка. Нормално е Юлия Начална да използва терминологията на Христо Грозев и шефовете му,при използването на дезинформацията и антируска пропаганда.

само дето Левски е имал бележник, в който е записвал всеки разход правен от него. А навални е имал крипто портфейл, че да не му хванат ни разходите, ни кой му е плащал да се води опозиционер. Той има доста антикорупционни проекти, но самия той е съден за корупция. Против войната в Украйна е, но иначе е по-краен националист от който и да е в Русия(за него Крим си е Руски). Та викаш бил Руския Левски....пък той няма нищо общо с делото на Левски.