Вдигнаха блокадата на Орлов мост

Групата протестиращи се мести пред Президентството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСИЧКИ ПРОИЗЛИЗАТ ОТ БКП

СЬСИПИЯТА НА РОДИНАТА НИ ПАЧНА СЛЕД КАТО СВАЛИХА ЖИВКОВ И СЕ ПРЕИМЕНУВАХА СДС ВРЕМЕТО Е НАШЕ СТАНА ВАШЕ ИВН КОСТОВ ПРИВАТИЗИРА СТРАНАТА ЗА 1ЛЕВ ВСИЧКИ ЗАВОДИ ОТИДОХА ЗА СКРАП ОТ БКП ПРОИЗЛЕЗЕ СДС БСП ДПС ДСБ И ДРУГИТЕ ПРОИЗВОДНИ

Що за анархия, що за наглост? Какви сте вие ве помири, че ще затварят такова възлово кръстовище? Кой ви даде това право идиоти с идиоти те? На вниманието на управляващите и на депутатите - трябва спешно да се гласува закон с който се криминализира такива своеволия от група идиоти.

П.....си.

Айде лумпенчетата да подремнат, а ние да поработим...

Голям проблем, че Панов чете от листа. Новият сериозно ли? А излизането на цаца...ров и викове на хората, все едно е звезда? Цирк с 1 актьор е това назначение. Никакъв избор не е . Новият как се чувства, хем е победил, хем се състезава със себе си, хем предизвика недоволство в обществото?

Тези дебили, които блокират столичния транспорт, мога ли да попитам, с какво си изкарват хляба, да ви пратя на ма'ната ви. И полицията да си влезе в ролята и да измете тази платена паплач. Блокирането не е било разрешено!

Ghosts

Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах; не бях комунист. Когато затвориха социалдемократите, аз мълчах; не бях социалдемократ. Когато дойдоха за профсъюзите, аз мълчах; не членувах в профсъюз. Когато дойдоха за евреите, аз мълчах; не бях евреин. Когато дойдоха за мен - вече не бяха останали хора, които да ме защитят. Мартин Нимьолер

Ти идиотче от контрапротеста ли си? От тези, които "работят" на мачовете?

Съсипията започна 45 години по-рано с окупацията от Съветския Съюз.

Против насилието под всякаква форма съм бил винаги. Блокирането на топ кръстовище в София е вид насилие.Напълно съм съгласен,че всеки има правото на протест.Но нека да е направен така,щото останалите стотици хиляди,да не бъдат тормозени.Има и време,и място това да се случва цивилизовано и законно.

Гешев - радост за теб, нали.

ГРОБ е момента освен калинки има само бивши комунисти и техни отрочета. Те също за производни както водача им.

и закон, забраняващ троловете, защото вие сте посегателство над свободата на словото

Ами как тия продажници няма са вдигнат блокадата? Хапнаха по една баничка за закуска и им се до.. ка.

ще разбирате назначаването на гешев какво насилие ще е над всички, дори троловете ще пострадате, както не ви се вярва сега.

Гешев най-добре да влезе в затвора.Там му е мястото!

"Вдигнаха Блокадата от Орлов мост" Това е идиотско заглавие!!! Хората са там за да протестират срещу мафията, а не да блокират нещо!!! Но така казано, се настройват хората едни срещу други. Сигурен съм, че 90% от населението на софия псува протестиращите, защото им пречат да си карат колите

Антисемита Тома Белев дрогира група наркоманчета, за да налага интересите си.

Предлагам референдум по въпроса срещу неразрешени протести, блокиращи движението да се използва сила, включително водни оръдия и други мерки. Нека гласуваме и да решим. Аман от подобни прояви на няколко човека.

Да, пречат. И на градския транспорт също.

С такъв "ентусиазъм" се започна и след 1989 г. А сега: Това, което изнасяхме, го внасяме: Маса хора станаха милионери за сметка на много, останали без работа; За работа срещу държавата (все едно се борим за нещо) се печелят пари; Млади, можещи и кой ли не се спасяват, напускайки държавата, все едно че има пожар. Има хора, които си говорят какво ли не, без да се интересуват от истината. Явно се интересуват от парите, които получават. Няма да продължавам, но ние си знаем

Ние пък предлагаме с референдум да избираме главния прокурор и от протести няма да има нужда

знаете си за какви жълти стотинки продавате съвестта си, ако я имате изобщо

Не,аз вчера докато си стоях в колата псувах единствено Баце и Гешев.

tonk11

Точно така. И теб включително.

Протестират срещу не нашата мафия. Нашата си е законна.

Като е престъпление да протестираме що не ни арестуваха? Ще питам аз дали ще благоволят да ми разрешат да покажа, че не съм доволен. Айде нема нужда - аз да не съм овца. Отидох с ясното съзнание, че върша нещо забранено и с ясното съзнание, че има глоба за такова нарушение. Ами глобете ме, че съм недоволен и съм го показал по начин, който не ми е бел разрешен. Ако сте толкова ербап гласувайте закон, че показване на недоволство към властта се наказва с изпращане в концлагер, каторга, разстрел на място....

Протестират :) Прокопиевчета протестърчета

Колко е удобно да си стоиш в ъгъла и да си трайкаш. Безхаберието е основна черта на българина. Кво му пука на нашия, че Гешев мафиота са избрали за прокурор. Важното е да не му пречат на транспорта, за да може да си се прибере вкъщи, да си пусне телевизора да го облъчват, и да си се наплюска. Апропо, повечето медии или не отразиха протеста въобше, или само съобщиха за него впоследствие. На това му се викат свободни медии :)

Човека бяха, минах оттам. Половината бяха пияни и държаха двулитрови бутилки бира :)

тази удобна лъжа вече се изтърка. Шефът ви да измисли друга.

Вие пиете ли в работно време

Сикаджия премиер, главен прокурор милицконер а зад тях пеевски

Никой не може да ви направи от недоволен - доволен. Важно е да направят така, че да не пречите на другите хора. Можехте да протестирате и в парка. А защо не и в канала на Перловската река? Медиите щяха да го отразят...

Дир.бг защо отразихте новината сега, а вчера като отворих дир.бг нямаше инфо, а цяла София беше блокирана? Не сте разбрали ?

Тъй, тъй, крайно време е полицаите да почнат да си вършат работата а не като нашите, да си бъркат в ньоските и да ви пазят.

Защо не отидохте да се наредите до циганите вчера, да не би да Ви е срам от единомишлениците Ви?

Е, добре че поне има метро, та човек да си свърши работата...

И вибратори..

Предложете. Няма лошо.

Неее! Не си разбрал ти! Ние разбрахме, че НЕ ТРЯБВА ДА Я ПУБЛИКУВАМЕ!!!

Сбили са се две групи, дето не харесвам. Гешев е политически обвързан и не е деполитизиран. Заради което не става за главен прокурор. Той е запазване на статуквото. А за мен прокуратурата едва ли не трябва да бъде съдена за много действия и бездействия, което е абсурдно. Другите пък са на някакви НПО-та и Прокопиев, дето получават пари от чужбина. От тях да изкарат главен прокурор изглежда още по-страшно. За пример човек на Прокопиев бе Плевнелиев. Бойко каза, че в първият му кабинет, 5-6 министъра са му предложени от Прокопиев. Медията на Прокопиев пък получила поне 6 милиона лева от Америка за България. На сайтът им съм виждал посочен гранд за 3 милиона за тях. Само че същата прокуратура не подгонва такива. Цацаров даже защити ДОСТ за регистрацията им, след първоначалният отказ. И после някакви от НПО "Русофили" искали чужда намеса, докато той я покровителства. Трябва да се забрани чуждото финансиране на НПО-та. По други държави се счита за ЧУЖДА АГЕНТУРА! Те налагат външни идеи на народа - антидемокрация. Демокрация е когато произлизат от народа. Демокрация на гръцки е народно управление. Само сега ползват думата за флагче за размахване, без да ги интересува значението и.

добре че има такива като теб, та такива като Гешев да израстват в живота си!

Данъчна проверка, имотно състояние, доходи на 10% от протестиращите на случаен принцип. Да не са случайно същите от стадион Васил Левски.

Не избират инспектор Монталбано за главен прокурор и съм доволен от развитието на казуса. Идеята на протестите е ДА СЕ пречи. Идеята на изборите е да има мир и любов.

Кой да сложат?Има ли подходящ за този пост?Протестиращите са платени и те не знаят какво искат.

Радев трябва да пита генерал Деси Радева, докато са на някой прием, та ако тя се съгласи, може и да стен Гешев прокурор.

Да питам само болшевиките от орлов мост, Зимния дворец кога се очаква да го щурмувате? И кога ще върнете член 1ви от конституцията. Да е ясно, че в държавата нищо не може да се случи без одобрението на Партията (в случая десебе) и нейните професионални протестъри. Също предлагам изборите да бъдат отменени изобщо, тъй като държавата се управлява от 100-200 човека, които блокират възлово кръстовище и казват къде и какво трябва да се случва.

от преди 1989г!!!! БЪЛГАРИЯ Е ПО-ЗЛЕ ОТ КОЛКОТО ПО ВРЕМЕ НА НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ! ПОДОБИН ХОРА КАТО БОЙКО ИЛИ КАТО ГЕШЕВ ЩЯХАДА СИ БЪДАТ Я НЯКЪДЕ ШОФЬОР НА ГАЗКА ИЛИ КВАРТАЛЕН МИЛИЦИОНЕР! А МАТРЯЛА СИ СТОИ И МЪЛЧИ!