Вдигат скеле около Паметника на Съветската армия

От областната администрация призовават всички граждани към спазване на обществения ред

Обратно в новината

Коментари - Вдигат скеле около Паметника на Съветската армия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отдавна това бетонно ЧУЧЕЛО ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ВЗРИВЕНО и да е в не битието като комунизма ,фашизма и самата русия.

Като талибани сте ,затова паметниците пречат на неолибералната секта!

се бавят още? Трябваше вече да е бутнат и да не ни эанимават вече с простотии.

Аз си мислех, че скепе е конструкция, която се поставя около сграда, за да може работниците да работят по нея. И че това се нарича ограда! Явно не съм в крак с модата на термините!

Не им забелязвай ,те сегашните ,,медии" не различават гаечен ключ от лъжица .

я дека че пикам сеа, у устата на Курнела ли?

тая смръдла никавица Тодева е по-смешна и от даНАИЛ КИРИЛОВ момченце за мръсни поръчки от Димитровград. А тая селянка от коя кошара изпълзя?

Това и правим, спазваме закона за свобода на демонстрациите. А, и ние призовавме към гражданска война срещу посолското правителство.

гяур, вэемчай си копейките и си мечтай эа гражданска война. Истински Българин няма да тръгне да убивща сънародници эаради интереса на чужди държави. Ако те сърбят ръцете эа нещо такова пробвай се в Украйна или Сирия

А ние искаме да ви ебеме мамата на продажната руска мръсотия

сано така бранете на чича ви сталин паметника...в русия ония надали още вярват, че е "обединявал народите"...ама тука срещу копейки сме готови всичко да заплюем и да вярваме каквото бащицата каже..такова робско племе...

Верно ли е, че Радев на мястото на МОЧА ще издига пилон 1342м?

Да се взриви и от отломките пред Пасоля да се направи братска могила на загиналите украинци за свободата на Европа.

Такава „велика идея“ и идиот трудно може да измисли! (без помощ от посолствоТО)

Да се отрежат празните глави на всички козяшки тролове и гнусни "демократи" да се хвърлят в прахоляка и да играем с тях футбол на малки вратички за купата на Кадиров. След това бездомни кучета и чакали да ги разнасят за ушите или носа. Всяка смърт не е достатъчно гестока за золумите на "демократите". Смърт на "демокрацията " - свобода на народа!

И да го слагаме на майкате в путката всички от Козяк ,докато се заърииете всичката продажна митрофановска паплач

тези,които са против паметника ще свършат като Бакърджиев в мъки. Лошото е,че ще оставят след себе си само разруха и унищожение.

К'во скеле, бе? Или дигайте кран за демонтиране, или слагайте бомби за детониране. Предателите да си намерят друг позор зда тачат. В Перник и Пловдив още има.

Какви "демократи" бе? Да идват кадировците да им режат с тъп нож празните глави и да ги хвърлят в прахоляка... За окончателно решение на "демократичния" въпрос у нас!

Увийте го с найлонови чували да не се дразнят хората.

Твоя обезобразен и обезглавен труп ще бъде увит в чувал и пуснат на бунищуто да рязнасят парчета от него бездомните кучета и чакали.

Дунав мост е построен от СССР, ще го бутат ли? 09.09.2023 07:40 Обектът е наречен. „889“. Дунав мост е построен от СССР, ще го бутат ли? В свое решение от 11 март 1950 г. Политбюро на ЦК на БКП изразява съгласие с предложените условия от страна на Съветското правителство за построяване на мост през река Дунав на определеното място – Русе-Гюргево, както и строителството да бъде възложено на Министерството на пътните съобщения на Съветския съюз. С Постановление на МС от 25 май 1954 година е решено мостът да се открие за редовна експлоатация на 21 юни 1954 г. с подходящо тържество. Сред членовете на българската делегация, присъствали на тържественото откриване, е Вълко Червенков – председател на МС и др. Дължината му е 2,8 км, минава на височина от 30 метра над водата. Изграден е на 2 нива – за влакове и автомобили. Средната част (с дължина 85 м) може да се повдига и да пропуска големи кораби. Мостът е един от двата моста над река Дунав по границата между България и Румъния, която има дължина от около 500 км. Открит е официално за експлоатация на 20 юни 1954 г., като за времето си е най-големият комбиниран мост (с железопътна линия и за автомобилен трафик) в Европа.

Много фашисти изпълзяха от нафталина на забравата тука заедно с нарастването на влиянието на американското посолство…

Фашисти сте само дъртите комундели,други няма.

Тези които са в момента на власт!

А комунисти, по-добре ли е???

Давайте тъпанари да се свършва с тая скапана държава пълна с дебили дето не си знаят историята пък са големи демократи . то толкова тъп народ не бива с толкова промит мозък ама като ви гледам още с маските по улиците то е ясно че сте парцали отвсякъде.

Вярно е- Бакъра умря от рак след,като взриви мавзолея и обезкости складовете на Строителни войски.Тогава забогатя и сега други му харчат парите.Мир на праха му!

Тези май ще събарят Светинята!

Ха ха, ще има бой, натам отиват нещата, голям бой ще има!

Един малд мъж може да отнесе 20 откачени пенсии с фетиш към съветите. Внимавайте с възгласите и кръвното, че инсултът чука на вратата на ковчега, русороби.

А ти дирек ще забиеш, така ли? За такива като тебе Ян Хус е казал: О свещена простота!

Едва "ренсия" имя тренировка и акъл да отнесех10 дрогирани и напомпани кухи боклука. Нека не се налага да се демонстрира. Макар че ако тлябва

Гражданска война. Дамо такя може да падне правителството на посолството. Доброволно няма да си иде.

Да протестират срещи Терзиве, чедото на комунизма! Не ги виждам пред дома му!

моча на сол,копейките на кол! Шнур за сащ 2 шнура за русия

Първо - огради с цел безопасност. Второ - скеле с цел безопасност. И накрая - демонтаж с цел безопасност. Извод - този паметник е опасен и трябва да бъде разрушен/преместен/демонтиран незабавно.

Взривът кога ще е

Не скеле,тротил трябва,тротил...

Брyтният вътpeшeн пpoдyĸт нa глaвa oт нaceлeниeтo в Бългapия e 14 893 дoлapa, дoĸaтo бpyтният вътpeшeн пpoдyĸт нa глaвa oт нaceлeниeтo в Pycия e 14 403 дoлapa. Това показва статистика на Международния валутен фонд (МВФ). Тoвa e иcтopичecĸa пpoмянa в ĸлacaциятa мeждy двeтe дъpжaви, защото ce cлyчвa зa пъpви път нaд 30 гoдини нacaм. Друга огромна нация, която бием на същия принцип е Китай, чийто брутен вътрешен продукт на глава от населението е 13 720 долара.

Но това все още не е психиатрията за слабоумни старци " Джо бай дън"

lu4ka

А колко им е тока и бензина?

Ха ха, само дето БВП не отразява реалното богатсвто и благоденствие на насалението на една държава. Публикацията ти показва колко си прост на тази тема!

Трябва да искаме репарации от Русия на около 183млрд.евро, което е равностойност на около 183млрд.стари лв. То е във връзка с издръжката на окупационната съветска армия през 46 -49г на миналия век. Да не говорим, че са ни откраднали и целият пенсионен фонд, който е бил най-големият на Балканите... За престъпленията, извършени от тях, също да не говорим...

Това е Финансова еквилибристика..... За радост на жълто-паветния планктон !

Историята няма да прости на националните предатели, които ни управляват в момента. Нов народен съд ще има!

А историята трябва ли да търпи комунизма, който ни върна със 100г назад. Това време отдавна отмина. Думичките,Народен съд, е едно от най-големите преъпления на миналия век, което е наравно с издевателствата на фашизма...

Народният съд е проведен по нареждане на Съюзната Комисия на победителите от ВСВ: САЩ, Великобритания, СССР и Франция. Стиска ли ти да застанеш пред Американското Посолство и да викаш че са извършили едно от най-големите престъпления на миналия век? Да се обадя на Галя да те посрещнат.

Тези фашисти, грешници и сатанисти ще последват съдбата му ...

Отвсякъде сме окупирани от кравари и usраински агенти в цялото МС и министерство на отбраната ..а ядрени бомби на краварите са прехвърлени вече от краваристан на острова на кръвосмешението и дебелите юк.....

Имаме държава няколко века преди Русия, България е една от най-старите държави в света. Киевска Рус е наш български културен проект, изграден като европейска християнска държава с българската азбука, писменост и култура. През 1978 Царска Русия ни освобождава, но не успява да ни пороби въпреки усилията си. През 1944 Съветска Русия ни поробва за 45 години, като окупира България, прави преврат и инсталира комунистическия режим. Паметниците на окупационната съветска армия нямат място в свободна и демократична България!

Ти си доказано неграмотен по исторически въпроси, няколко пъти ти го написах, но както казваше борисов - на прост човек само кор можеш да му набиеш. акъл, не.

Това няма да помогне на жълтопаветните . Такива неща е правил Хитлер и после е свършил зле. Тук ще стане същото.

Тези лъжедемократи за 24 год НИЩО НЕ ПОСТРОИХА , но ВСИЧКО сътворено от 3-ри поколения ЗАТРИХА !!!!! Вместо да се занимават с паметника на Съветската армия-- нека ПРОВЕДАТ РЕФЕРЕНДУМА за приемане на еврото , да намалят инфлацията , да СПРАТ вноса на украински боклуци в България , да прекратят мигрантските набези , да снижат цените на ХРАНИТЕЛНИТЕ продукти , горивата и ел енергията !!!!!! Това са мекерета служещи на САЩ и НЕ милеят за РОД и РОДИНА !!!!!!! ЧАКА ги затвор след НОВИТЕ ИЗБОРИ !! /ако не се самоизтрепят/!!!!!-дано ?????

В България няма място за болшевишки тотеми!

да изкопаят един голям дълбок ров около паметника и да го напълнят с вода - както при крепостите от средновековието. Който иска да го посети, дават му една дълга сопа за овчарски скок през рова.

Най-после омразният МОЧА ще бъде разрушен!

Скоро на гнусните "демократи" ще им паднат празните глави в прахоляка.

Съветската армия не ни е освободила от нищо! Освободиха ни Руската армия заедно с българските опълченци и финландските доброволци! Въпреки това историята трябва да се съхранява! Бях строго против събарянето на мавзолея (на чието място после издигнаха една палатка), против съм махането и на този паметник! Нека се вижда и се знае през какви периоди е преминала българската държава!

Патемтникът трябва да замине. Не може паметмик на окупационна армия в центъра на столицата. Не сме руска колония все пак.

... а сме американска. Затава е подготвена жестока смърт за всички "демократи" и козяшки тролове.

Давай, Коце! Гладна стачка за сталиниската грозотия.

няма да опази бутачите на паметници от паветата

Разбира се. Смъртта ги очаква скоро...