Коментари - Възстановиха графитите на ханове и царе край Аспаруховия мост във Варна (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тая грозна стена само графити й отиват! Но и по-кичозни неща съм виждал!

До всички разбирачи и плювачи... това са художествени стилизирани изображения! Никой не твърди, че са оригинални портрети на тези личности! И малко патриотизъм на фона на гъзурченето и навеждането към всички "силни" на деня, не е излишно.

Не обвинявайте община Варна Ами като дойдат избори не го избирайте този Портних с нищо не помага на варна вдигна пак билетите на два лева позволи е к пак да вдигнат водата е сега напролет като пуснат новите електробуси пак причина да вдигне цената на хартиеният билет незнам защо той и Тея от тасруд толко а са се фокусирали върху хартиения билет поне времето ,а пътуване да бяха увеличили с половин час

На синовете на траките, дето пишат тук препоръчвам да се гушнат със синовете на македоните оттатък Струма и да се прегърнат ....

Абе, защо тия ханове приличат на украинци от Азов?! То верно един от тях - Михаил Диянов - знаковото лице и украински национален герой от Азовстал е българин.

Страшен нео-патриотарски кич! Това е като татуировките по краката на Левски и Ботев или боядисването на трафопостове в бяло-зелено-червено. Страшна грозотия и елементарна патриотарщина. Левски, Ботев и цар Симеон Велики заслужават нещо повече от грозновати образи покрай магистрала.

Сега рисувачите възрожденци да идат на елипсата под Максуда и да ги нарисуват още един път, там има готова рисувателна площ, та да поскрием малко древните римляни от градските очи и на пътуващите с влак към Варна

Някой да нарисува Левски в БМВ 7-а серия с цигара в уста а отдолу "В крак с времето"

Първо не са "ханове" и второ, защо мязат на турко-татари според съветската и сърбо-македонистка пропаганда?

Ти на кой искаш да мязат, на Брат Пит ли!? Просто така са си изглеждали хората... Теб срам ли те е от тях, защото мен не?

Хахаха, къде ги видя, че така са изглеждали, на снимка ли. Дейба скапаните копейкарчета, антибългарски сърбокомунета. Твоят дядо циганин ако е изглаждал така, моят дядо българин е бил бял човек, индоевропеец.

И как разбра как са изглеждали. Като гледам хан Аспарух с главата навряна в раменцата и кончето дето май е всъщност пони и почвам леко да откачам. И там ли е мястото на най-великите синове на България? Надраскани на някаква стена. Грозно изпълние, доста малоумна идея като цяло. По-добре да следваме заветите на великите българи и по-малко мацотане по стените!

Клубът на Меките китки нещо се е превъзбудил от напомнянето за славната Българска история. Да си направят ЛГБТ купон довечера, и да не го мислят Възрожденския плам. Не могат да го разберат

Доста грозен кич

То добре ,ама поне малко съразмерност да имаше.....

община Варна да давате нашите пари за подръжка на това отвратително вгъзрожденско мероприятие!Община Варна вие сте срам и позор! Московци!

тези неща? Що за отвратителен кич е това?Някой го сърбят ръцете да драска и да маже всичко ,толкова е дразнещо и не на място,това жива гавра с националното достойнство!

Поне да се бехте ограмотили малко бре, патрЕоте! 1. Офицялната титла на българските владетели, преди Цар (Цезар) Симеон е Кана Субиги 2. Българите не са тюрки, доказват го: - историческите свидетелства, например Аспарух - Конеславен се превежда на фарси(ирански) , но на никой тюркски език - археологическите разкопки из Северна България, на погребения на българи - приключилото миналата година , мащабно ДНК изселдване на стотици българи. Българите са формирани като народ в степите северно от Кавказ, предки наследници на теви които древните гърци са наричали Скити, споменати са в писменни източници, с името българи още през IV век. Тюрките заопчват да се заселват в Европа чак края на X-ти, началото на XI век - куманите Еййй, не ви омръзва да папагалствате москалска пропаганда!

1. Не е Кана Субиги, а Канас у Биги= Канас от Бога. Както е и преведено на гръцки във втората част на същия надпис - архонт от Бога. А Канас е по-старата форма на княз. 2. ДНК проучването е показало над 2/3 гени от траките и други балкански народи от преди голямата миграция 6-7 век.

Абсолютно кичозен псевдо патреотизъм! Малко прилича на идеята за безсмъртието на вожда на аятоласите. ТОЙ бойкотира държавата, институциите и всичко, което се свързва с управлението, но иначе на тема патриотизъм е първи. Първи е да не си плати данъците, първи е на 6 ракии да "е... майката на полицаите", първи е по съвети за данъчната, здравната и монетарната политика, първи е да мине на червено /щот така се пее в песента за героя/, първи ще си купи издрънкано ауди бегачка /нищо, че не може да чете/ първи е да си хвърли боклука и фаса от терасата или на улицата, въобще първенец! Но стигне ли се до хорото в реката, до темата Русия, Сърбия, Македония, ЕС, САЩ и ЕС, той е капацитетът зад бутилката. Почвате да ми се догаждате вече. Излезте малко от тоя балкански синдром на комплексара и вървете напред. Прочетете някоя книга.

Как се създава нещо от нищо? Ето как- нагледен пример- с монголоидните лица на исторически личности, за които никой няма сведения как точно са изглеждали.

Този първия малко прилича на монгол. Но нали така пише в доклада на Коминтерна. Трябва да се поддържа идеята за татарското. А иначе, на кого ви прилича ръководителя на голямата миоопазваща северна държава, ако му сложим конска опашака!