Коментари - "Възраждане" се сблъска с полицията, бутна оградата в опит да събори скелето на Паметника на Съветската армия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

меката китка Костя Късопишков Копейкин пак е запенил пиджката ;- )))

МОЧА не е паметник на българския народ. А "Възраждане" е неофашистка, руска партия. Защо няма арестувани?

ㅤ

МАБА също, но за него гробско мълчание!

Костадин Костадинов е враг на България! Това е един провокатор който използва слабите места на Българите свързани с историческите ни връзки с Русия. Подкрепян от руските служби (дълбоко внедрени още от комунизма) опитващи се да разделят обществото и да дестабилизират държавата и да я изкарат от ЕС за да си останем под контрола на Русия. Това е! Жал ми е за тези момчета които го следват, мислейки си че го правят за България.

ㅤ

Ще е много по-вярно, ако смениш Костадин Костадинов с Кирил Петков.

Много прости парчета са тия! Хаха

А, бе къде е БАТЕ? За "Белия вожд" питам, че съм се притеснил за него. Болен Сидеров къде е? Зер избори идват.

Всички да излезем и да подкрепим протеста на ВЪЗРАЖДАНЕ, зада не ядат децата ни отровите от Украйна, да не убиват децата ни по пешеходни пътеки, да не издържаме българските и западни олигарси за сметка на семейния бюджет, ... да останеме БЪЛГАРИ Да живее ВЪЗРАЖДАНЕ!

Хората искат задунайската губерния и варшавския договор. Стига с това НАТО. Искаме си тато.

Не това искат. Искат баланс на интересите на България, за да не изпадне във фашистка зависимост занапред. Баланс - дума, която неофашистите от днешното правителство немоат да приемат. За съжаление България е управлявана днес повече от чуждо правителство, отколкото до 44 от Хитлер! Днес нещата са много по-опасно опелтени, защото цар Борис беше патриот, а днешните са интересчии посредници, които си заработват нарадата от друи държави за сметка на България.

Обаче авторката на статия не е пропуснала да се излигави. Вдигнали били партийното знаме над паметнкика -- глупости! Беше издигнато зеленото знаме "Свобода или Смърт" което го има то 19 век. И на снимката в статията се вижда.

4 пъти вчера ми се наложи да мина през центъра. И няма как да избера друг маршрут, иначе въобще нямаше да се набивам там. И 4-те пъти висях в задръствания. Малоумните цели на протестиращите директно пречат на работите на хората. На всичкото отгоре бяха избрали ден в който "софиянци" се изнасят от София, та да е още по-гадно. Господин КъсияКей, не осъзнавате ли че стават все повече хората които ви мразят?

Глупости, при тия безобразия дето ги върши правителството поддръжниците на Възраждане отиват стабилно нагоре!

ㅤ

Коги жълтопаветниците блокираха цяла София, не беше проблем, сега за половин пас - голем проблем! Шибани швестери!!!

...създаването на хаос в столицата,нападението над униформени, ами това е антизаконно, явно се цели да се тласне България в безпътица,така започнаха и в украйна,с лозунги за свобода.....почеркът е еднакъв..кремълски

Ами това са директивите от Кремъл. Да се разклаща лодката (правителството да падне) и отново цялата власт в ръцете на Мунчо.

Къде пък видяха "паметник" , това си е чист струпеняк! Какво се чака още - незабавно СЪБАРЯНЕ на тази грозотия!

Така и не разбраха, че с такива идиотщини не се прави политика. На времето ония бургаски наркоман така започна. И този ще свърши по същия начин. Никой сле 10 години нама да помни този пишман политик. Жалко, че сме глупав народ и все ще се намери кой да гласува за него.

Докато не окошарят ефективно лицето провокатор КК ще е така. А можеше да го натоварят заедно с руските псевдо попове и ... чемодан, аеродрум, Масква...

ги наритаха зърнарите, вгъZрожденци се чудят чий хуй да изсмучат.

следващият път ще сблъскат гъзовете си с кура ми.

Русия винаги е била срещу нас: 1861 – обявява се срещу българската църковна независимост. Руският посланик княз Лобанов съдейства на гръцкия патриарх да изпрати на заточение българските владици Иларион Макариополски, Авксентий Велешки и Паисий Пловдивски. Лобанов организира и отвличането на архиепископ Йосиф Соколски. 1873 – враг е на българското освободително движение, защото успехът му би направил България независима, в това число и от Русия. Граф Игнатиев подкрепя убийството на Левски. В писмо до Горчаков от 25 януари той тържествува: „Софийската афера“, тоест смъртната присъда на Левски, е приключила с „щастлив изход“. 1876 – в Райхщатското споразумение Русия декларира, че създаването на голяма българска държава е изключено. Същото е потвърдено в Будапещенската конвенция от 1877 и в Лондонското споразумение от 1878, подписано непосредствено преди Берлинския конгрес. Очевадно е, че Санстефанският мирен договор е един фарс за пред българите. 1881 – опитва се да наложи пълен контрол над България, 1885 – обявява се срещу Съединението, подтиква Турция и Сърбия да ни нападнат, отзовава руските офицери от нашата армия, 1886 – организира преврат срещу законния български княз и при финалния му неуспех „българските“ русофили, начело с Драган Цанков, призовават официално султана да окупира България, 1902 – посланикът на Русия в Цариград Зиновиев лично издейства назначаването на сръбски владици в Македония. Той заявява: „Политиката на Русия е Македония да не стане никога българска“, 1903 – ултимативно предупреждава България да не помага на Илинденско-Преображенското въстание, 1913 – застава на страната на Сърбия в спора с България, което довежда до Междусъюзническата война, 1915 – обявява война на България и бомбардира Варна, 1916 – напада България едновременно от югозапад – Македония и североизток - Добруджа, 1923-25 – подклажда комунистическите метежи и атентати у нас, 1941-44 – инициатор е на комунистическия терор, 1944 – обявява ни война и ни окупира, налагайки кървава сталинистка диктатура и т.н. и т.н. Отношението на Русия към България е резюмирано от Аксаков през декември 1885 в бр. 24 на вестник „Русь“ с думите: „Всяко тържество на българите е смърт за Русия“.

Никой не ни е окупирал през 1944, а просто продажници като тези дето ни управляват в момента са направили преврат и са избили маса народ. Единствената разлика е че тогава продажбите са се надупили на СССР, а сегашните на САЩ.

Само дето на 05.09.1944 ни е обявена война без никакъв смислен повод, на територията навлиза неканена чужда войска и остава 3 години. Аз (пък и учебниците) му викаме на това окупация. Гледам картата и виждам че от СССР до Берлин най-прекия път не е през България, но ако вие живеете в алтернативна Вселена - там може и да е така. В моята Вселена това е свързано с минаване през Дунава повече от един път, и през няколко планински вериги, вместо да минеш през равната като тепсия Полша.

Видя се колко малка група отрепки подкрепят Възраждане и са чуждопоклонници на Русия. Всички други, които не са на тази измислена сбирка са ПРОТИВ окупаторите и ПРОТИВ МОЧА. Много повече сме от вас бълхи жалки.

Вчера присъствах на честването на Международния ден на мира - на паметника на незнайния войн. В съседство, до "Ал. Невски" се събра именно тая рехава групичка на Възраждане. Поне половината от тези хора дават вид на напълно случайни хора, което на мен ми говори че имат различна, вероятно финансова мотивация да участват в протеста. А полицията беше повече от тях. Което повдига друг въпрос - за парите които държавата харчи да пази шепа "хора" (кавичките не са случайни) - и това са нашите пари. По-голяма част от тази полиция е командирована от провинцията - а това са гориво, командировъчни, вредни и т.н. и възлизат на поне 200 лева на полицай, ако не и повече.

нарежда на жандармерия и полиция да подкарат празноглавците с бой и ебан със зъби и нокти да разрушат Моча :)

Изродите от иZраждане, девалвираха думата "Възраждане" Няма по голяма слуз от Костя, късата пишка ....

русоРобите са правили платен протест, чудо голямо...ще свърши като Атака - в канала, тая продажба сган

Имат си още от на Пригожин тролчета...вярно един е с 8 акаунта, ама върви му заплатата още..отчита дейност.

Темата с паметника не вълнува никого освен крайните леви и крайните десни лумпени. Зелените такси и цените на енергийните носители обаче вълнуват всички. А пък последните са обект на регулация от ЕС. Газът вече ми е два пъти по-скъп откак ЕС реши да "реформира" сектора. Предстои токът- до три пъти. Как да задържа цените? Хора не мога да уволня. Остават без доходи....

Смейте им се, ама тия на следващите избори ще са мнозинство :(

Възраждане не разбират, че дори американското посолство да затвори вратите си в България нищо няма да се промени. Защото законодателството което ни налагат е европейско, не американско. Това е в общи линии. Борят се с вятърни мелници. Кой увеличава тока три пъти от 2026г. "Американците" или ЕС? На хората все да им писва от празни приказки.

Този "професор" навремето беше финансов министър в правителството на Жан Виденов. Та замисли се колко велик професор е.

Ще Гласувам за ВЪЗРАЖДАНЕ ! Да вадим ли пушките !????? Тези се подиграват с Българите ?

Чравената Лисиса костя копейкин яздеше към залязващото слънце и при мисълта за гостуването си при сиуксите където пуши лулата на мира плюеше от яд А се беше случило това че и нашият читател би се изплюл Седнали в кръг старейшините пушеха лулата на мира и щом дойдеше ред и на Костя копейкин преди да му подадат лулата я мушкаха в гъза си Нямаше как пред подканящата лукава усмивка на вожда Седящия бик да откаже Чравената Лисиса костя копейкин пак се изплю

Полските панове се наредиха зад Зеленку, а един извика - къде е вазелина бе, тоя много се стиска ...

Явно няма да се отървем скоро от русофилските идиоти.

В Лвов нещо горяло :) https://m.youtube.com/watch?v=5aotr80TnDQ

Аз не одобрява тва :(

Цочко Ганев, чий кур цока или си е заврял езика в свинския гъз на Мутра Фанова и лъска клоаката.

Къде е Зеленку?

Връви ли перемогата бе, миндилии :) https://m.youtube.com/watch?v=VQeeBR7lQJc

Хахаха русоРобите са правили платен протест, чудо голямо...ще свърши като Атака - в канала, тая продажба сган

Бе, какво е това тласкане бе? Няма ли палки за удряне в кухите руски кратуни, къде са водните оръдия, къде са тейзърите. Може ли такава жалка полиция дето цял ден плаче за увеличени заплати.

Палките си ги пазим за дефлориране на укросвине :)

Браво на Българите.

Тоест на Руснаците

И на тях :)

Решението за дерогацията е чисто политическо, категоричен е Петър Кънев Проф. Гечев: ЕК разреши да внасяме евтин руски петрол, но нашите юнаци искат да внасяме скъп петрол Проф. Румен Гечев Искате да накажете руснаците, но единствените, които наказвате са българските граждани – те плащат на бензиностанциите 3 лв. за литър дизел, изтъкват социалистите „След като нанесохте удар върху българското селско стопанство, сега искате да ударите цялата икономика чрез петролните продукти. Приемате един категорично антибългарски закон“. Това заяви народният представител от „БСП за България“ проф. Румен Гечев днес по време на дебатите, свързани със законовите промени по отношение на ограничителните мерки спрямо Русия. „Вносителите се срамуват да обяснят за какво става дума“, заяви проф. Гечев и посочи, че в пленарната зала никой не е събрал капка срам да излезе и да аргументира това, което се предлага, а на обсъждането в икономическа комисия са се изказали 4-ма души, 3-ма от които от опозицията. Той последователно и категорично опроверга мотивите за исканите промени: „Твърдите, че прекратяването на концесионния договор с „Лукойл“ за експлоатация ще доведе до избягване на санкции чрез контрабанда на петрол и ще гарантира правилното отчитане на приходите от ДДС. Пълна измама“, посочи проф. Гечев и припомни, че и на „Росенец“ е имало представители на НАП, на Гранична полиция, на митниците. „Казвате пълен контрол - тогава арестувайте всички представители на държавата, ако са допускали контрабанда“, реагира социалистът. Вторият мотив, че прекратяването на дерогацията от петролното ембарго ще бъде следваща стъпка от лишаването на „Лукойл“, оттам и на Кремъл от допълнителни печалби за финансиране на военните му усилия в Украйна. „Значи втората стъпка изцяло е свързана с антируска политика, а не е пробългарска политика“, обърна се към управляващите проф. Гечев. Той подчерта отново факта, че ЕК е разрешила на България и Унгария да внася руски петрол до края на 2024 г. „Но нашите юнаци не искат да внасяме евтин руски петрол, искат да внасяме скъп петрол“, реагира професорът. По думите му, примерите с Италия и Германия изобщо не са съизмерими с България, тъй като италианците са решили проблема си с вноса на петрол от близката Либия, през Средиземно море, а в Германия „Роснефт“ има няколко поделения. „Така че чисто икономически ударът ще е върху България“, заяви социалистът. Проф. Гечев посочи и като проблем, за който вносителите нищо не казват, маршрута, по който ще внасяме петрол. „Даже ако свободно се минава през Босфора, а това няма как да стане, нито технически, поради пропускателната способност, нито поради увеличените такси – ще коства стотици милиони повече по доставките на неконкурентноспособен петрол“, заяви той. „Така че това, което пише тук в мотивите – „без да се влияе на цените и на конкурентноспособността“ е все едно да се каже „слънцето залязва, ама ще е светло през нощта“. Няма как да увеличавате транспортните разходи и се преработва петрол с друго съдържание и това да не се отрази на цената“, коментира проф. Гечев. Той даде поредица от геополитически примери и подчерта, че САЩ няма да могат, според експертите, да заместят Русия в доставките на петрол, както и че цените ще продължат да растат, а българският народ ще е този, който ще плаща. „С този законопроект, с който управляващата сглобка се опитвате да накажете Путин и руснаците, единствените, които наказвате са българските граждани. Защото те плащат на бензиностанциите продукцията от “Лукойл” и цените, които вече са 3 лв. на дизел, вследствие на това ваше решение, ще ви се сторят като пролетна ваканция след една година“. Това заяви народният представител от „БСП за България“ Христо Проданов в последвалия дебат. По думите му, с целенасочената политика, която управляващите водят, накрая ще принудят “Лукойл” да затвори. „Поне народните представителите от сглобката, които са от Бургас, не се ли замислят, че там работят хиляди хора, които ще останат на улицата? Няма да накажете нито Путин, нито Митрофанова, ще накажете българите и бургазлиите“, заяви Проданов. По думите на народния представител от „БСП за България“ Петър Кънев, само 5 души са прочели секретния доклад на Министерски съвет с вносители ДАНС, ДАР, Министерството на икономиката и ГДБОБ. „Прочетете го. Вътре черно на бяло е записано, че това, което искате от “Лукойл”, може да бъде изпълнено до август-септември другата година“, обърна се към депутатите от управляващото мнозинство социалистът. Той бе категоричен, че решението е чисто политическо.

Тия дето ги цитираш са руски лайнари

Почвам да цитирам Зеленку, ма не знам усраински :(

Този "професор" навремето беше финансов министър в правителството на Жан Виденов. Та замисли се колко велик професор е.

Късно е либе за китка !!! Та ние след 1997 сме под Краварски контрол !!! Сварши се тя краварите са ни господари !!

Днес си горе, утре долу. Та и с краварите така.

Спомням си непосредствено преди 97ма колко хубаво беше при Жан Виденов. Комунистическа кадърност.

Че има все още българи родолюбци и смели като Възраждане, дето да защитават историята ни. Соросоиде искат да изтрият историческата ни памет.

Българите са вековни дупедавци.Докато поредния господар ги оправя отзад те плюят по предходния. Руснаците бяха братя които Ви освободиха от турско Какво стана......Сега смучете американски морков.Докато ви заменят .Нямате национално достойнство.Нямате вяра.А хора без вяра са неверници(гяури).

Руските помаци играят заключителния си спектакъл на българска сцена...

Възраждане се позиционира като единствената антифашистка сила в България, което безспорно ще бъде отчетено от Москва, след като Вашингтон капитулира в Украйна и запипне новото преразпределение на зоните на влияние в Европа. Тогава за едни ще има награди и поощрения, за други сатър, пардон дърво!

То преразпределението е преразпределено отдавна. В Женева още. От Байдън и Путин. Зельонският и миманс не е.

А някой попита ли столичани какво мислят те по въпроса? Нали уж при демокрацията, властта била в ръцете на народа? Кой ги взима тези решения така еднолично като в тоталитаризъм?

Столичаните мислят, че трябва да се разкара това руско лайно от центъра. Други тъпи въпроси?

Мислим, че трябва да се изрине усраинската мърша!

Много го пазят паметника тия от разглобената некоалиция. Тука има някакъв литмус!....

Възраждане скоро ще управлява ! .Евроатлантиците да взимат куфарите и да ходят да мият чинии в Лондон.

А израждане ако не вземе власта ти къде ще отидеш? Масква,Пхенян? Или ще свиваш ушета в нелегалност?

Но най жалкото е, че шебеците от израждане не осъзнават колко са не съществени и не значими за милиони българи.

Аз не виждам там българи, които да настояват паметникът да бъде демонтиран. Очевидно има настроение само в полза на запазването му. Демокрацията изисква да се спазва волята на народа, освен ако не е лъжедемокрация.

А защо да има радетели за демонтирането му?! То е вече решено. И дали му харесва или не на варненския шут, ще се случи!

Наистина ли няма начин да вкараме тези хора в затвора за държавна измяна?

Дяконе,има начин-като ти го нацепят от посолството на което слугуваш

Като гледам страдалческите лица на ушевите на предпоследната снимка предлагам да се канонизират и обявят за светци. 21ви Септември да бъде обявен за деня на св.Уший.

Тези са жалки.

Россия замина в мръсният канал на историята,въпросът е какво да правим с нейните мекерета тук.

Аве: Как какво да правиш ?Духай им.

Мислиш ли? Докато западният свят чакаше Русия да "замине в мръсния канал", точно днес град Бирмингам фалира. Целият град. Един от най-големите във Великобритания. Денег нет!

Крайно време е прокуратурата да повдигне обвинение на Копейкин за саботажни действия в полза на Русия !

Браво това фашиско правителство трябва да си ходи

Ходете си вие в рАссия или Северна Корея!

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ------>>> https://marketl.ink/biocom

Слава на Русия и комунизма!!