"Възраждане" се регистрира за участие в изборите "2 в 1"

Относно оттеглянето на Митов от партията заявиха: "Просто очакваме кой ще е следващият кандидат на ГЕРБ, който да заеме поста външен министър"

Обратно в новината

Коментари - "Възраждане" се регистрира за участие в изборите "2 в 1" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В ЕС много партийки мислят, дори Орбан скоро се изказа в този смисъл, че просто трябва да сложим правилните управници, и нещата ще тръгнат. Това е абсолютно погрешно. Никога, никога не може да се сложат управници да работят за народа. 1. Във всяка има едно посолство, което е шапката на управлението 2.Няма начин да допусне не-техен човек да спечели - разработени са хиляди стратегии, разбира се фалшифициране, у нас никога не е имало честни избори, може и преврати и всичко е разрешено, така че докато сме в ЕС забравете да се променят нещата в полза на народа, няма дори 2-3 чети да се жертват като през Априлското въстание, всички само си говорят пред компютъра и толко. 3. Истински многополюсен свят може с поне 3 сили - Русия+Европа; Сащ; Китай. 4. Ако оставим сащ +европа това е със сигурност еднополюсен модел и следователно за народите по света не е добре, ама хич. Не е въпроса дали ще се гласува за Възраждане, а дали ще и разрешат да си остане с получените гласове, колко измами са подготвени вече? Ако пък някой гласува за мутрите или фашистите на пп/дб той си е пълен продажник и предател и нека се маха от България.

Антинатовските антиевропейци се регистрирали за европейския парламент - и не, не е виц.

Възраждане ще бъде втора

И защо не 1-ва?

Народа трябва да ги отсвири и командирова в руския рай..ха.ха

какво му е на "руския рай", че не разбрах? При СССР България беше индустриална държава, образована уважавана, сега какво е при "демокрацията" бе- гладни, бедни мизерни, да ти плюя на държавата и мутантите дет сте останали там, щото със слугинажа си сами си я правите да е такава, продажни марионетки.

Възрожденци са български патриоти, който на първо място обичат Русия, но се занимават основно/говорят за ПП/ДБ, САЩ и Европа, а парите си изкарват от Герб/Дп€.

Успех! Първи - едва ли, но втори им приляга и им се полага!

Нагляри - уж против ЕС, пък искат заплатка в евро...

Втзраждане са против текущата форма на ЕС а не в оргиналната му идея . Свободен съюза на икономика ,култура итн... но не и политически. В момента ЕК определя политиките на държавите

Демек, да можем свободно да сме част от руската икономика и култура, а от Европа да ни пращат само кинти /субсидии/ и да ни допускат да внасяме български стоки произведени с руски суровини.

Е, и к'во от това? Да го дух@т...