"Възраждане" с протест срещу приемането на еврото (видео)

Костадин Костадинов и депутати от ПГ на партията влязоха в залата на събитието "България в еврозоната - предимства и възможности" и започнаха да репликират част от лекторите

Обратно в новината

Коментари - "Възраждане" с протест срещу приемането на еврото (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди години имах приятел германец той ми казваше когато сменихме марката с евро се случи следното Преди получавах 2500 марки кафето беше 1 марка след смяната 1250 евро а кафето остана 1 евро Направете си извода сами какво ще се случи в България

Еврото влиза кучетата си лаят

Наки протестирахте срещу военната помощ за Украйна ? Е, и ? Помоща е гласувана. Сега протестирате срещу еврозоната, но въпреки вас, България ще е в еврозоната. Обичате повече Русия от България, но България ще остане цяла. Пънете се срещу ГЕРБ, а кабинет ще има. Кучетата лаят, а кервана си върви...

Какво сега, свине руски, това ли ви заповяда да вършите путкин. Само че на копейкин му плащат, а вие изроди сте е...ни.

Възраждане единствено тя държи за България. Еврото е загуба за нас българите.

Кефя се на Костадин не защото е перфектен, какъвто не е като всеки земен човек, а защото бърка с шКУРка в евроГЕЙските пърдялялничета, редовно и настъпателно. Да живее БЪЛГАРИЯ!

Ако зависи от тези, сигурно би трябвало да приемем рублата. Лидера им вече така или иначе работи с рубли.

Да по-добре рублата, защото ще е има и след като се спука балона на долара и еврото на слугата Европа

Пеше, това го слушам горе долу от 1975

Всички държави които са приели еврото са с дълг полти равен на брутния им продукт! Попитайте вашите проители които са в чужбина и са хванали подмяната на парите им в евро ? Те ще ви разкажат какво ще се случи! Най-малкото ще се обезцени трудът ви, никой няма да закръгли на горе! Никой не виказва че курса на обмяна ще е е изгоден за вас!

сладки приказки как ще станем по-богати с еврото ги разправяйте на младите, те ви вярват. Ние сме гърмяни зайци, вече 33 години слушаме лъжи и обещания. Та както се пее в една песен - не на мене тия, не на мене...

Взима 2 милиона от субсидията.200 000 лева на месец.

Абе дайте дата за протест бе!!!!!! Били само 50 човек ами като крият за тия платени агитации и казват в последния момент колко да са бе да еба ваща майка в мърши пропаднали..

Въхххх, тези ми изядоха хлебеца

Кой ги пита.

Другарката митрофанова и наш румен радеф.

Аз. Аз ги питам. Друго да ме питаш?

Когато кандидатствахме за еврозоната ни отчайваха колко строги са изискванията са фискална и финансова политика в държавата! Сега влизаме в най-голямата си инфлация! Това са най-лошите ни показатели от години! А погледнете - докарали са мастити специалисти да ни убеждават колко в добре да влезем! Не ви ли светва червена лампичка, че явно ни прекарват? Очевидно след пускането на печатницата на пари, еврото вече не е стабилно! Искат нови резерви, като тези в БНБ за да си помогнат! А нас -бъдете спокойни, кучета ни яли! Ще станем по-зле с още по-голяма инфлация! Че и чужди дългове ще се длъжни да изкупуваме! За това не искат Референдум! Хората не са толкова глупави!

Ако ние имахме полза от това - нямаше да ни вземат. (Вижте Шенген!) Тогава очевидно тези от богатите имат полза да изсмучат свежи средства от нас - затова ще ни вземат! А обещанията са си чист договор с дявола! Гледали сте филми! :-)

Копират цирковете на Бялата Златка, ака Болен Сидеров, за малко безплатен ПР да се лъжат наивниците. И да има референдум, какво от това? Да не би средностатистическият българин да има знанието и фактите да направи компетентен избор? Единственият им смислен аргумент против еврото е, че им е мъчно за лева. Ние и сега теглим с негативите от еврото, поне да имаме право и на позитивите.

"Да не би средностатистическият българин да има знанието и фактите да направи компетентен избор?" Да, има достатъчно знание да прецени дали иска лева или еврото, без да се налага да е финансист. А и това е пряка демокрация, така че да, референдум е нужен.

Митрофанова, дорогая, озапти си малко сучките, че нещо много са се разгонили.

българите искаме эврото .. на Възраждане нищо не им коства да си пазаруват с рубли ..ха.ха.ха

Аз съм българка и не искам еврото. Кой те е упълномощил да говориш от мое име? На референдума ще се разбере кой какво иска.

Подкрепям Ви на 100% за референдум. Ако са толкова уверени, че хората искат евро, защо се страхуват толкова да пуснат един референдум?

никой не може да ти командва какво ще държиш в кесията.. ами обърни си парите в рубли и готово. не е забранено.

ти си евтин трол, на който ако му кажат и дълбоко в г*за ще го поиска

Възраждане е последната надежда за този народ .

Те си искат рублата!!

троле - ти сега с рубли ли плащаш? хората му казват, че искат лев, то говедото все рубли му в кратуната.

далеч съм от симпатии към Възраждане , но... къса човешка памет. Като влизахме в ЕС същите високопарни приказки за благоденствие и богатства , да на външен вид ни лъснаха малко , но в дълбочина страната ни е затънала все повече икономически и социално , отново най-бедните , без собствена икономика и селско стопанство . Влезнахме в НАТО - сега без армия и с най-остарялото въоръжение. Днес чета как с приемането на еврото пак влизаме за пореден път при богатите - как ни чака само благоденствие... След 3-4 години всички ще се убедим , че и това е било утопия , но днешните приказки ще бъдат забравени и без възмездие.

Влизането в тези структури не означава автоматично забогатяване и просперитет. То дава възможност за това, но трябва да се направят усилия. Наготово никой никъде не дава. Изолацията и гледането към Русия е пагубно за нас.

да , това чудесно звучи на хартия , но ако влезеш в един отбор и ти си най-слабия играч мислиш ли , че някой ще ти обръща внимание или само ще те подритват. Чрез субсидии и директиви те мачкат където си им конкурентен / селско стопанство , транспорт /, но това е дълга тема ...и няма нищо общо с Русия /

Е, то и досега имаше "възможности" и виждаме , кои забогатяха! Повечето от тях продадоха държавата и усвоиха фондовете! За редовните работещи и специалисти - Терминал 2. Икономиката беше занулена - само вносда има, а нашето производство убито! Така ще бъде и след еврозоната! Единствените, които ще имат най-голяма полза са мафиотите и корумпираните политици! Вече няда им се налага да конвертират турбите с левове към евро за да дават подкупи и да си търгуват с дрогата.

Долни руски имперски колаборанти и национални предатели. Националния интерес на България е само в Обединена Европа! Всеки,защитаващ евразийството е против националния интерес ва България !

Темата няма нищо общо с Русия, но на троловете все Русия вие е в устата, а вие сте и в краката. Все позиция да правите безплатни свирки на Русия, козяшка измет.

Ако го питаш копейката, най-добре да приемем рублата

Не на еврото- Стив Ханке! Да живее ВЪЗРАЖДАНЕ! Третия мандат на ВЪЗРАЖДАНЕ!

Бледо копие на Волен Сидеров! Поне да се бяха сбили с някой от участниците или да набучат на кол накякви документи там...

Националните предатели от "ИЗРАЖДАНЕ" купейка ли искат да въвдем, като в тяхната родина Съветска Русия?

Става въпрос за запазване на българската валута - ЛЕВ. Интересна е твоята теза, че след като искането за запазване на нещо българско, прави някого национален предател.

Къде не изравят такива изроди бе? Навсякъде все Русия ви се привижда.

Пълни кретени и малоумници. Лумпени.

се бори копейкин и за какво?!!! Какво може да се очаква от този НЕ българин?!!!

Бори се за запазването на твоята собствена национална валута, НЕбългарино, за златния ти резерв, за суверенитета ти

Гъзолизец и педераст като копейкин Света не познава!!! Пфу...

САМО ВЪЗРАЖДАНЕ !!!!!!!!!

Израждане!

Не го слушайте копейко от миналата седмица не ми е плащал за троленето по форумите. Лъжец

значи не ставаш!

Добре де, нека проследим какво ще стане в Хърватия през 2023г. като са и в Шенген и в Еврозоната. Копейкин не му изнася, но ви гарантирам, че там няма да настъпи апокалипсис, нито инфлацията им ще е по-голяма от България или Унгария например, която нито е в Еврозоната, нито е във валутен борд, но за сметка на това има най-високата инфлация в Европа, която тепърва ще расте, защото отпаднаха някои изкуствени тавани на цени на горива и енергия.

Ти си мислиш че можеш да покажеш нещо на тъпаците от израждане, те ако можеха да мислят нямаше да гласуват за израждане.

И ти си прав. Дано изкарат копейки за малко водка и сельодка по Коледа и да са живи и здрави.

Всички държави дето приеха еврото. Ами доста по-добре са от нас.

Възраждане == Руски употребени путки

Крайно време е на подкокоросващите дупетати някой да им натрие муцуните с Райна, че да се знае на какво миришат.

Защо ли Германия, Франция, Белгия, Нидерландия и т.н. не се отказват от лошото евро? Защо те имат ниски лихви по кредитите и финансова стабилност, а България - НЕ???? Защо изобщо се отразява това платено изпълнение на руските служби в БГ и слугите им??????

няма изгледи България да се сравнява с Германия, Франция, Белгия, Нидерландия .....

точно така, да погледнем какво произвеждат въпросните страни и колко

Сега Когато Въведат Еврото Ще заселят България 111 000 кв км с 6 милона Души Белгия е 32 000 а НИДЕРЛАНДИЯ 43 000 Не Ни Приеха В Шенген За да Има Граница на Унгария Виктор Орбан Емигранти Не Държи Гони Ги или В Австия И Германия е като приемем еврото ще ги заселват тук !!!

"България в еврозоната - липса на предимства и възможности, и скок в инфлацията"

За откровени лъжи и платена пропаганда не се провежда референдум.

възраждане е партия която е финансирана само и единствено от п.тката! Тази .... "партия" е също толкова предателска за България колкото е и дпс! това са фактите!!!

що ве, да не си им счетоводител?

А тебе какво те свързва с дпс? и/или възраждане

@... а трябва ли да ме свързва за да мога да задавам неудобни въпроси?

Ми така като те чета не трябва, но явно те свързва нещо! Инак за неудобните въпроси ти дори не знаеш какво точно е неудобен въпрос! И само за да разбереш, че съм добър човек и все пак искам да научиш нещо, ще ти дам примери за няколко такива! Та примерно ще не питаш от де идат парите на дпс или на възраждане? Или къде отиват тия пари? Ето това е пример за неудобен въпрос! Не се притеснявай! Ако има още нещо което не знаеш! Питай! :)

Копейкин иска да приемем рублата! Не иска ниски лихви и стабилност като в Западна Европа, а анархия, мизерия и жизнь като в Раша Говняша!

Протест в мол хаха 20 човека дето не знаят за какво и къде са точно още 20 ученика дето са дали по 20лв в мола то се вижда с раничката 3 пиара 3 журналиста и 5 тариката дето правят политически ПР :) Колко ли пари се пръскат по махалите че да се стигне до 10%

Ама много изтъркан, банален и некреативен подход на руските служби в създаването и контролирането на така наречените националистически партии. Още от Волен Сидеров досега, нищо не се е променило. Скандали, обиди, викове, провокации, лош поглед и разбира се непрестанна защита на руските интереси. Те май толкова си могат руснаците, видяхме ги, че са пълна скръб дори във военната сфера, която уж им беше единствената сила.

Костя не е ли продукт на варненската ТИМ? Иначе, след една минута скандирания, им свърши въздуха.

Баси тъпака (нерегистриран) "Не всеки с западно мислене е соросоид тавариш" "Западното мислене е изродено. На пиедестала са издигнати ценности като алчност, максимални печалби, войни за ресурси, смърт ... ... например Украйна! Човещината на запада си отиде със Студената война и края СССР. А що се касае за €-то, ние трябваше да сме го приели още през 2012г. Когато България още беше добре икономически въпреки натресената ни финансова криза от сащ. Сега с тази война в Европа, и затихващата ни икономика не е момента за €-то. Но някои слуги на окупатора сащ, много искат да се докопат до резерва на валутния борд още сега.* ОБЕЩАН ИМ Е ДЯЛ ОТ НЕГО А и така ще могат да спасят сащ от фалит заедно със заграбените руски авоари.

Ами тия Шведи , които влязоха в ЕС през 1995 г трябваше да го проели това Евро, ама нешо се дърпат.... и Датчаните се дърпат, както и поляци, чехи, унгарци, румънци...

Е, за инфлационни копейки много мъдрост си натресал, ама има хора да мислят друго.

болни мозъци

На плаката е написано че боли само в началато.Интересно откъде Копейкин знае това....

Е такива като теб са му го казвали и от там знае!!

Толкова много се оплюва Възраждане,явно те са намерили верния път за България.Браво Възраждане!

Кой го оплюва? Това че манипулират оплюване ли е? Те са поредните палячовци, писещи се за патриоти. Новият Волен, Симеонов и Каракачанов. Но още има щрауси, които им вярват

Как определихте че са поредните палячовци?? Волен със саздаването на АТАКА през 2005г. по същото време се създава и ГЕРБ не е спирал да подкрепя партията на борисов!! ВМРО бе върнато -реанимирано да помогне на ГЕРБ а НФСБ бе резевната партия на Бойко! От 2014г. до сега с действиета си да е помогнала на ГЕРБ или БСП или ДПС?? Дори бих казал че е доста мека към Борисов, доган и Радев!!

Ако верният път се изразява в това да влезеш в политиката и да си толкова безполезен там, че единствената ти реална дейност са протестни шествия с по 50 човека по улиците и разни шествия, то да по верният път са. Верният път на селяндурите.

добре де дай идея, какво точно трябва да се прави ?? Партизани, бомби или какво ? Това ли предлагаш Любе?

Нали с протестни шествия влязоха в парламента? Да бъдат част от политиката в залата където може да се направи всичко ноебходимо за нацията. Е какво правят сега отново на улицата? Защо правят протест? Нали са политици, част от онези които имат властта да направят нещо. Ако ще са в НС само за заплатата и на действие само на улицита за какво са в НС?

Във Възраждане са събрани най големите лузъри на обществото на които всичко и всички са винивни за нереализирането им в жувота.Буквално жалки отрепки манипулирани ит ръски подлоги

Ама Говеда Нали Не си Мислите Че На някой му се мре ??? Кой ще излезе на протести ??? Срещу Нато Краварите Или Еврогейския ????? При Воени Бази у нас !!! Няма глупаци

Борба трябва

Да въведем и монголски тугрици, пак ще има недоволни

Най-добре ще е целия свят да приеме българският лев, БНБ да спретне хиперинфлация за да им покаже какво може левът, и накрая Путин да си изтреля ядрените ракети, та да му мине мерака и да се приключва.