"Възраждане" питат готви ли се конфиденциално пътуване на енергийна делегация до САЩ

Депутатите им от парламентарната комисия не били поканени. Искат да знаят дали посещението ще е свързано с ядрени мощности за АЕЦ "Козлодуй" или с нещо друго

Обратно в новината

Коментари - "Възраждане" питат готви ли се конфиденциално пътуване на енергийна делегация до САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали онзи ден посетихте Мутрафонова в посолья, за какво ви е да ходите при гандите капиталисти от САЩ?

Ех, то политиката не е като пъшкането по телефона.

Как беше визитата при Митрафонова, това ли ви поръча?

Абе вие от израждане пиш_ки нямате ли си да си играете ами седнали да умуват?

Абе "възрожденци", защо тоя вашия лидер е мургав и през зимата ?

Имаме ама са къси...

Мда, за да ПОДКРЕПИ правителство, Бойчо поиска ПИСМЕН ДОГОВОР за 100%-ов ОТКАЗ от ВСИЧКИ РУСКО во веки веков. Интересите на КОЗЯК са 100% ИНТЕРЕСИ на Банкянския ЯСТРЕБ.

Тия са някви дебили на снимката. Баси грозните типчета.

Еее, ясно, нали казват, че е от тъмнозелените. Чувал съм само:)))))

Ами , наплюйте някой и чакайте отговор. Искра каква дива селянка е...и с тоя диалект и мъжки глас. Прилича ми на трансджендър

Само муцуните им вижте...

Колко са жалки болшинството от коментиращите, а още по-жалки са тези, които им плащат. Става дума за неща свързани с националната сигурност, тея тъпаци по-долу за пи*ки само мислят.

Ами нали сте руски подлоги, ако делегацията беше до Русия сигурно първо вас щяха да поканят, ама не е та каква работа имате в САЩ

Имат поръчение от главнокомандващ Митрофанова да снасят всичко на секундата.

Следваме вашия Костов... полит коректни сме, малцинствата трябва да управляват стадото идиоти

Таслаков изглежда и звучи като хванат от къра, ама му се ще и той да види САЩ не само от картинките в руските газети.

Ами как да ви поканят ? Нали за вас САЩ са върли врагове. За сметка на това бяхте поканени от Митрофанова и присъствахте на тържество за майка ви Расия! А, вие иначе нямате нищо общо с посолствата!?

Това снимката при Митрофанова ли е? :)

Толкова си вдлъбнат, че чак събираш вода! Може ли толкова да мразиш руснаците, че да си готов да убиеш децата си, родителите си, приятелите си, за да направиш мръсно на руснаците, бе калъф нещастен! Ами ако тези реактори не са пригодени за съветска АЕЦ и стане ядрена катастрофа, какво ще правиш, а? Като видя някакви такива жалки подобия на мисловна дейност, направо на насилие ме избива и се чудя, теб руснак да не те е минал и да не е платил, че толкова да ги мразиш? Защото дори за пари да зарежеш независимостта си и принципите разбирам, но чак толкова чувството за самосъхранение да продадеш, не го разбирам!

Когато си част от комисия и другите членове са поканени, би следвало да те поканят и теб. Но ако си неудобен и ще се прави нещо противоконституционна и антибългарско и се очаква да си против, нормално е да не те поканят. Това е новата "демоНОкрация".

Ис Козлодуй и с Белене. Ако вкарат американско гориво в Козлодуй ще строим хранилище за тежко оборудване. Горивото ще блокира работата на централата както стана в Унгария и Чехия. Ако строим ядрени реактори които никъде не са строени ще има опастност от аварии. Ние сме най- продажната държава в света. Продадохме като старо желязо годен реактор който дава ток на Калининградската централа, имаме проект, реактори, оторизирана площадка но нямаме централа, причината са едни пари които не могат да разпределят, няма в света унищожена рафинерия, но тук има- Плама. Няма унищожен циментов завод, но тук има- Плевенския...

И какъв е проблема за тези дебили от възраждане

а колониално.... Все пак всички активи трябва да се управляват от американски компании, или поне ресурсите да само от тези компании на справедливо безбожни цени ...... американските ни партньори ще се погрижат за енергийната ни зависимост, пардон сигурност От ПродължавамеПредателството срокове гонят, задачи

Жалкият/та си ти, защото правиш тъпи коментари. Естествено , че щом се отнася за националната ни сигурност , ще пътуват до Щатите и Западна Европа, а не до Русия. А вие си питайте, няма лошо, само че керванът трябва да върви в правилната посока, въпреки че кучетата ще лаят настървено. Маааамини сладки “ родолюбци”!

Вчера ПП-ДБ не бяха поканени в руското посолство, ама те реваха толкова.

енергийна зависимост еднозначно ли е на енергийна сигурност?

нема страшной.. все някога деня на федерацията ще се празнува като цяло на "територията"

те българите ако прее..ат България, кой друг?

sawo

Кои възраждане, същите които се снимат до руския посланик ли? Щом едните може, що другите да не може? Възраждане са си чисто руска партия, която пази само руските интереси. Който иска да е с Русия, да си направи една екскурзия до там, ама да иде в някой произволен град който е на 50-100км от областния център и доста бързо ще реши. Или ако наистина иска да усети руската мощ, да отиде в някоя от руските републики да види стандарта им какъв е. България ще ви се стори цвете, само това мога да ви кажа. 90% от искащите русия не са стъпвали там най-малко през последните 20 години.

Интересно американцтИ що не ви канят. Не мога да се сетя. Да не би да е, защото искат да се срещнат и разговарят с българи, а не с руснаци.

В рушката амбасада? Цалунахте ли мутрфана

е, че дебилът си ти!

А ние, от извънпарламентарната група на отвратените от българската политика ви питаме, копейки, за какво си хортувахте с посланик Митрофанова на приема...!?

Дай доказателства, че са копейки и спри да разделяш обществото.

Дай доказателства, че са им плащат оттам и спри да разделяш обществото.

По какво позна... Доказателства ще покажеш ли?

само дебилни наркоманизирани майцепродавци!

Всички са били поканени. На някои са им забранили.

Що да е естествено? Светът да не е еднополюсен?

Ами от този прием по-голямо доказателство има ли!? Защо другите партии не отидоха (включително ДПС, които винаги са били в топли отношения с руснаците), а само пишманвъзрожденците, волен Сидеров и част от БСП!? А, да не забравяме и Благо Джизъса, като представител на българската "интелигенция".....

Не можа да схванеш написаното ли, бе калъф? Да ти го нарисувам ли? Ако стане авария в ядрената централа, само ти ли ще пострадаш или всички в България? Твоите роднини явно не са в България, като те гледам какъв "българин" си, така че разбирам какво имаш предвид.

се канят да досъсипят и откраднат каквото още е останало от тази държава и то за отрицателно време.

Ами да ходят, лошо няма. "Възраждане" кво ще правят в "кравария"? Те да стягат куфарите и към Москва.

Гнидо продажна ще казваш кой къде да ходи? Това е въпрос на елементарно уважение и възпитание, но вие евро атлантите от свине сте раждани.

Към усрайна, та да се отървем от продажната измет.

Да ходиш с партията на прием в руското посолство, държавата която ни обяви за вражеска! :D И междувременно да обвиняваш другите в държавна измяна за това, че ходят в американското посолство които са ни икономически и военни съюзници. Това не е просто лицемерие, това е национално предателство в полза на чужда вражеска държава :) Това са фактите драги вгъзрожденци. Скоро костя и компания ще връщат пари от субсидии и имоти и ще лежат.

Я се потапяй обратно в лайната руска гнодо Марш!

Руското ДпС загрижено за България и българските национални интереси?!? Под тия интереси да се разбира интересите на Доган и кръговете фирми около него!

С написаното не казвам кой къде да ходи, но няма как да го обясня на тъпанар като теб, явно плод на селско кръвосмешение...

Мангалите от"Израждане" са си мангали Надушат ли някъде жица за крадене и веднага налазват