"Възраждане" няма да подкрепи различен от своя кандидат за шеф на НС

Оттеглянето на номинацията на Никола Минчев е "златен пръст" за ГЕРБ, каза лидерът Костадин Костадинов

Обратно в новината

Коментари - "Възраждане" няма да подкрепи различен от своя кандидат за шеф на НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре Коце, за теб всеки парламент, в който ти нямаш 122 депутата все ще е мъртво роден ли? Много сладкодумно приказваш, но нямаш никаква готовност да управляваш, нямаш кадри, а и освен твоята физиономия друго на терен нямате. Впечатление ми правеше и предизболния ви плакат по магистралите - ти най - отпред, останалите зад теб със замъглени лица. От България и по-скоро от терторията ни интерес имат 4-ри империи - Османската /за Ердоган нашите земи временно не са турски/, Руската, ЕС или по-точно Франция и Германия и САЩ. Само Бойко умееше да лавира криво-ляво на Путин помогна за Турски поток и по този начин направи и теммане наСултана Ердоган. САЩ се намусиха заради турски паток, но понеже Баце плати за изтребители стиснаха зъби, но все пак му скроиха гащи чрез ПП. С ЕС Баце добре работеше - гушеше Меркел и ония Юнкер дето залиташе.....накратко Борисов умееше да води балансирана външна политика, лошото е, че Тръмп падна. Със сигурност сега война нямаше да има!

Много скоро Възраждане ще бъде първа,за съжаление на либерало-атлантиците развяващи знамената на дъгата

Руска марионетка.

На Коцето му обещавам доживотно моя вот, само да не се извърти назад към политическия труп Тиквата или ДПС, както стори политическия, заради което, труп Белата Златка.

Огенцето,ама много си зле бе моето момче.

Ааааа, този го знам. Овчарят на халтавите овце в обществото ни. - Учила съм шееест години биологияяяя!!! - А сега кой ще ни ДАДЕ ПАРИИИИ ?...Кой ще ни ДАДЕЕЕЕЕ? Нали ги знаете ония? Дето не могат една клечка да издялкат за задника си и цял живот чакат някой ДА ГИ ОПРАВЕЛ.

Всички руски подлоги да получат по една призовка за мобилизация и хайде на рейсчето. Много е лесно да харесваш някой от дивана. Докато има живи хора дето са работили като роби всяко лято по бригадите и им е харесвало ще сме така.

Само дето любителите за военна помощ към Украйна са именно евроатлантическите слуги на Мустафата!!! Така, че всички надрусани клавиатурни "интелекти" се хващайте дружно за ръчички и марш в Украйна да се борите срещу Путин!!! Забирайте с вас Кирчовци, Тикви, ДБ (дебилистиците от България) и останалата сволоч козируваща на Мустафата!!!

Именно защитаващите русия сте страхливци и клавиатурни плъхове скрити зад клавиатурите в интернет. Тия дето подкрепяме украйна излязохме публично на улицата във всички градове на България. Пък вие страхливите клавиатурни плъхове и продажници подкрепящи русия не се появихте нито веднъж с портретите на путин.

До тоя с дребната подробност! Хахах Точно вие цветнодъгите троляци ли се имате за смели?! Вие със сопрано гласчетата, дето карате тротинетки?! Хаха, смелчагите на Мустафата?! Явно проспа многохилядните протести срещу зеления сертификат и срещу изпращане на оръжия за Украйна???!!! Защо мислиш Кирчо реши да ремонтира танкове в БГ вместо официално да изпрати за Украйна?! И защо монтираха метални врати на входа на парламента?! Сигурно щото "смелите" евроатлантици преобладавате, та затова?!

Сър

Укропитек!

Рислямистите в този форум не могат или не искат да разберат че колкото сме по-далеко от Руслямистан,толкова по-добре за България.Самите руснаци се чудят как да избягат в Европа и в белия свят,тия комундели тук ще ни вадят от ЕС и НАТО.Трябва да сме по-болни и смахнати от психясаклото джудже Путьо,че да си го причиним,

Защото работи за Прсоия.Вън от Нато и ще завалят ракети

Златния пръст на герб Копейкин, обвинява другите за това, което той прави за герб. хахахаа Крадеца вика, дръжте крадеца. хахахааа А може да го е страх, че някой ще го измести и няма да има мъни повече. хахахаа

Копейкин наистина прилича на циганин,но в действителност е руслямист с циганска физиономия.Отдавна трябваше да ходи да се бие за руслямистан срещу Украйна.

Костадинов е единственият лидер който защитава интересите на народа! Истински и достоен българин!

това твоя българин го пиши под нивото на средния негериец

Защитава единствено собствените си интереси - доказано е. Я кажи какво направи с първата партийна субсидия? Построи си "къщичка" и си купи нова кола. Знаеш ли какво предполагам че ще тане - ще грабне 10 милиона евро от членски внос и партийна субсидия и ще избяга в страна без екстрадиране. А вие ще гледате умно и ще мигате на парцали с отворена уста.

Алчните ще пристанат на ДПС и ще изберат Цонев за срам на цяла България. Нямам против турчин от ДПС да е председател, но не този или Карадая-та.

Заради някои казват "Гледам го, колко е тъп и си мисля, че няма как да толкова тъп. Гаранция му плащат да се прави на такъв!". Този анимационен герои гарантирано играе роля и проблемът е, че героят му има за задача да бъде деструктивен, рушащ всякакво начинание или полагане на основа, напук на всичко, защото така трябва да бъде. Искам да кажа, че ще го играе онзи никаквец, който ще се скъса да ни разяснява старият комунистически лозунг "Капитализмът е лош, комунизмът е добричък.". Който иска да ме разбира. Това слабо ме интересува. Яд ме е само, че пак няма да тръгнем в правилната посока. Сребролюбецът на снимката е приготвил доста пръти за спиците на колелото и няма да се посвени да ги навре всичките. Един вид ще го играе саботьорче, троянският кон на другарите с петолъчките.

Предпочитам такъв сребролюбец, ако въобще е, отколкото сребролюбци, които ни тикат към война с Русия.

Когато си си повярвал, че винаги твоята теза е правилната, тогава резултатът не закъснява!!! Кое ти харесва от нашето съвремие??? За 30г с 3 милиона души сме намалели??? Всекидневно гоним талантливи деца да бачкат за съвременните поробители!!! Междувременно последните ни казват, че няма да купуваме недемократичен газ и петрол от Русия, нищо че и азерите нападат Армения???!!! Пък за опустошения близък изток от фащ, изобщо няма да споменавам!!! Не ти пукало какво мислят другите, дето са си изкарали главите от пясъка ли??? Скоро ще ти запука, особено ако господарите ти решат, че е време да ви мобилизират!!! КОГАТО КАЗВАТЕ НА ЧЕРНОТО БЯЛО И ГО ПРАВИТЕ ЕЖЕДНЕВНО, ТОГАВА РЕАЛНОСТТА ЩЕ ВИ СЕ СТОВАРИ КАТО ГРЪМ ОТ ЯСНО НЕБЕ!!!

Здравей кремълски троле! Само не искам да пускаш пост в 10:10:33 и в 10:10:34 да си слагаш +1! Тъпо е, разбираш ли? Или не разбираш?.. Тъпите ти доводи няма да коментирам. Прекалено ниска и бавна топка си.

Хахха Така ли било, тъп съм бил щото съм си слагал +1 на коментара, минута по-късно??? Ама верно ли това ти е довода??? Верно ли от всички слюнки, огън и жупел на дебилистично-васалните си горни писания, накрая стигна до времето за плюс на коментара??? В същност знаеш ли в кой свят се намираш, или субстанциите, дето потребяваш, не ти го позволяват??? Къде ви намира Мустафата такъв "интелигентен" био матриал?!

Доколкото разбирам, КК лично ще се справи с отрицателния демографски ръст. Лично, твърде лично! В София ( а и на други места ) се забелязва засилено търсене на оловни гащи и противозачатъчни

Дотук добре, ама да не почне и той да арестува продавачи в цигарени будки ::))

След вчерашното противно поведение на ГЕРБ=ПП Възраждане вдигна с поне 5 % подкрепата си. Мой племенник от София ме пита как да влезе в редиците на Възраждане, упътих го, каза: "Още 10 души водя."

Баба ти

Твърдяха че възраждане ще има 121 депутата в това народно събрание.

Оли гофрени!

Костадинов е българският Хитлер! За какъв се мислиш, че да командваш и да поставяш ултиматоми в ущърб на България! Комплексар, произлязал от работническо семейство и тръгнал да прави кариера и да се доказва пред себе си!

да прави пари с лъжи и сочене с хленчене, на предишните си работи се е осрал до ушите, но понеже знае как да обвинява другите се е измъквал ненаказан

Копейката бил националист, ама руски. Агенти на чужди държави в българския парламент.

Откъде знаеш, и аз мисля, че трябва да не сме против Русия, но не съм агент на Русия, каква логика имаш, Неутралност и добри отношения

Преди седмица две цитираше едно към едно руската пропаганда.

Има много продадени мутри, да живее България, евала на Кистадинов

От минусите, бройте колко продадени мутри има тук. Евала на Костадинов.

Гледаш се в огледалото докато пишеш ли?

Само когато се пипа ... :)

Кой обръща внимание на путинистите в НС и в този сайт?! Няма смисъл да се коментират - нивото е ниско! Безинтересно!

България трябва да подобри отношенията си с Русия, да се държи неутрално и да си гледа родните интереси, и НАТО да се разпадне

роди ме мамо прост, аз сам ще гласувам за ПП и Герб

Е единственият български лидер, който има ценности и държи за България

друго си е да си на директно управление от козяк ? нали ве тролчета

Липсата на диалогичност и елементарно уважение към присъстващите в НС отвращава.Що за хора са попаднаха в този парламент?Избирателната система е дефектирала. в НС влизат посочени- определени от някой хора ,които с малки изключения само се легитимират чрез изборите.И за в бъдеще все по малко хора задкулисно ще ни управляват като кукли на конци.Единствено президента се избира пряко от народа.Трябва някаква промяна за да се елиминира огромното лидерско влияние върху депутатите. Там те нямат собствени мисли- те са бройка и просто натискат посоления от лидера си бутон.

Страшно противен е този цървул!

каза майка ти като те изсра на този свят?

Знаете ли кои гласуват за този олигофрен, тази руска подлога. Дригите такива го правят

Гласувахме за КОНСТАНТИН от възраждането Преди гласувахме за атака

За атака гласуваха дечурлига. Сидеров е тъп седераст от ерата на демокрацията и в. Демокрация... Не го пишете националист

Не тряя а не тряя а работи....

Не става.След като не могат да се разберат за председател на парламента,как ще управляват България.Единственато полза от заседанията е избирателите да ги ноблюдават по телевизията и да се ориентират за кого да не гласуват на следващите избори.

Точно така, нека поостанат още малко във властта и КК ще гледа парламента отвън.

Не го ли схващате, никой не ще да управлява тая зима. Нахендриха му го на Радев и сега ще тупкат топката до март. А ние балъците да му мислим или както казаха “бедните да го духат”!

Така е. Никой не иска да управлява в кризата защото бай ти Ганьо не отчита факта, че в целия свят е криза. На него дизелът му е скъп и точка. И за това нещо той обвинява в момента управляващите.

става все по-неприятен.

Ето ги, Простите Профани играят с вгъз-раждане. Ще направят всичко да саботират страната.

страх тресе евроГ ейската кочина! ПП се облизват и почват да правят свирки на баце! щяли да го изчегъртат хахахахахаха всичко за каузата да ни вкарат във войната !

Тази продажна мангуста разрушава България.Мястото и е в пандиза .

как точно я разрушава като досега не са управлявали ? били са няколко месеца в опозиция ? и ако възраждане рушат , герб и пп са градят ли ? ай сиктир

Тоя па! Я си погледни недоразумението, на което се кланяш. То на челото му пише - аз съм тъп и прост, но и вие сте тъпи и прости и ще си ме харесвате /перефрацирам Баце, но те са си един дол дренки/. Единственото, което ни тресе е яд, че подобни примати се докопаха до власт и саботират държавата на всички нива. Омръзна ми, заради такива, като вас и това плоскоземно човекоподобно, България все да е най-бедната.

*перефразирам

не ви е яд на банкянската мутра , не ви е яд на опростения канадски измамник , не ви е яд ,че дпс утре ако решат могат да станат първа политическа сила....нееее, възраждане е най големият ви проблем! господ да ни е помощ

Няма по противен човек от КК, кой му дава право да говори на този фанатик, трибуна му дали той да казва , да се маха, пълен дебил!

Добре е, 5 мнения - нито едно за КК. Сега чакаме троловете му да се събудят или да надушат тези мнения! :)

Къш ... Много бих искал лицето Гунчева да извади малко вътрешна информация за КК, за да отиде най-накрая на бунището на историята, където му е мястото!

Гунчева е купена от Кирил и Асен

Егоиста Копейкин, да не си е в къщи и да казва. Като не му харесва да се маха.

Коцко,бегом марш към Варна и да не се връщаш повече !

Най-добре към МАсква.

За кандидата на Възраждане пък ще гласува само Възраждане.