17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно (почти) любовно писмо: Скъпи мой Костя, Трябва да се явиш в Пасольството в петък вечер, знаеш къде, за да говорим и да ти дам някои последни указания! Тези 10 % дето ги докара, може би са добро начало, но честно казано очаквах повече от теб, огорчена съм! Виж какво правят нашите богатири в Донецк, Луганск, и другите освободени територии! Това се казват резултати, нали! Имаш още доста да учиш, дерзай! Все пак аз зная че ти много работиш, много се стараеш и го оценявам. Искам да те възнаградя и поощтря. След оперативката и инструктажа ще поразпуснем малко...Ще ти предложа главозамайващи коктейли с най-новите ми лосиони за баня. Ще те чакам по червени прашки, с червени лачени ботушки и лачен костюм палавнико! С бич с топчета и ръждиви патрони от Калашник, от фронта са, а накрая ще те пронижа дълбоко с пенис колан 12-ти номер, за теб е специално! Да викаш от болка и удоволствие момченцето ми, и да те заредя с много енергия за борбата! С обич, Твоята строга метреса, Е. МУтрофанова

Браво Костадинов гони ги тези поръчкови медии

Тъп ли си , или само се правиш на такъв ?

Ами тези медии могат да благодарят на Възраждане, защото се чу за тях покрай този скандал. Капитал - да вчено е коментиран, но Дневник мисля вече е западнал вестник. Виж за Клуб Z научих от този скандал. :-) А това,че се финансират от Америка - ами полезно е да се знае! Спонсорите трябва да се маркират задължително!

Искаш ли да ти направя една "реклама", която няма да е лоша - ще ти се изсера в устата, медиите ще го отразят и така ще стане ясно съществуването ти

Колко жалко,че украинците не му светиха маслото на тоя като беше там !

това е преродения костадин войводата он се ожени за една македонка поробена

Истински българин. Точно така се прави, наричат се проблемите с истинските им имена и се отстоява националния интерес на България! За пореден път поздравления за г-н Костадинов и партия Възраждане!

Точно така, ,,националния интерес,, е България да излезе от ЕС,никакъв Шенген,веднага ако може да напусне НАТО,неприемане на еврото като национална валута,дори искаха да се върне българското злато оставено на съхранение в чужбина.Предишните правителства са го оставили на съхранение там защото знаят какво може да му се случи ако е в български трезор. Искат да подменят геополитическата ориентация на България ако им позволим.

че беше Ковид цирка да стане известен, иначе никой нямаше да гласува за него!

Ако не беше разпръснал Копейкин мисирките вчера на пресконференцията, нямаше да съм наясно дали има в България журналисти които са представени в медийното пространство, без да бъдат оплювани.

Пълен циркаджия, и той, подобно на Волен и Симеонов, нищо няма да свърши - прах в очите и празни приказки, ще си вземе субсидията и ще си ходи. Не може да не му се признае обаче, че добре яхна настроението и желанията на феновете си, които му ръкопляскат и тук.

То и Бойко нищо нямаше да свърши след 2009 година, но до преди 2 години имаше протекцията на Господ българина. Сега той отново спечели избори, но къдравата Сю ще осере пейзажа за да изчезне ГЕРБ, като НДСВ - на един друг евреин.

Костадинов да разбере,че правенето на демонстрации е гаранция за неуспех.Да не се кара с никой,а да действа по законов път.Октоподът срещу него е много мощен и ще го смачка,ако си изпуска нервите

Явно в довоенната Украйна, Костадинов е бил с "изпуснати" нерви, за да му оцапат бандеровците с черен печат паспорта. И сега, от него се иска съгласие за българската външна политика общо и конкретно, за Украйна. МАЙНАТА ТИ, РАЙНА!

Костадинов беше учтив и много търпелив. Изобщо не си е изпускал нервите. Каза ясно и категорично - Възраждане не са канили четирите прокопиеви парцала. Не желаят да бъдат в една стая, защото това за тях не са медии, а чужди агенти. Цитираха закон от 30те години в САЩ, който разглежда някои руски и китайски медии като чужди агенти. Предложи да приложим този закон и у нас. Кое не е вярно и в кое е сгрешил? Знаете само "копейкин", "копейкин" - нищо конструктивно като критика срещу политиките на Възраждане. Защото няма какво градивно да кажете.

Едно (почти) любовно писмо: Скъпи мой Костя, Трябва да се явиш в Пасольството в петък вечер, знаеш къде, за да говорим и да ти дам някои последни указания! Тези 10 % дето ги докара, може би са добро начало, но честно казано очаквах повече от теб, огорчена съм! Виж какво правят нашите богатири в Донецк, Луганск, и другите освободени територии! Това се казват резултати, нали! Имаш още доста да учиш, дерзай! Все пак аз зная че ти много работиш, много се стараеш и го оценявам. Искам да те възнаградя и поощтря. След оперативката и инструктажа ще поразпуснем малко...Ще ти предложа главозамайващи коктейли с най-новите ми лосиони за баня. Ще те чакам по червени прашки, с червени лачени ботушки и лачен костюм палавнико! С бич с топчета и ръждиви патрони от Калашник, от фронта са, а накрая ще те пронижа дълбоко с пенис колан 12-ти номер, за теб е специално! Да викаш от болка и удоволствие момченцето ми, и да те заредя с много енергия за борбата! С жарка обич, Твоята строга метреса, Е. МУтрофанова

Не те ли е срам малко като пишеш такива глупости ама сигурно е нормално то в главата само бръмбари жалка работа,поне нещо по-адекватно не можа ли да измислиш освен този спам

Ами като питаш трольо ... Никак даже не ме срам :) ! Супер кеф ми е. Тези за които пиша там, а и ти с тях - вас трябва да ви е срам! Но где такъв късмет - у майцепродавец русороб срам да има!

Не може да минем без един циркаджия от ранга на Сидеров

Майдана в Украйна кой го режисира ?

Те и в Турция искаха да махнат Ердоган с военен преврат но не успяха.

Целта му е да вкара България във война ,ясно е като бял ден

Това правителство се конструира от руското посолство в момента и една част от медиите, които са тук, работят в тази посока. Това правителство, което се готви привидно евроатлантическо, целта му е да вкара България във войната."

С консултанти Паси и Плювню какво руско посолство те гони, бе! Не съди другите по себе си.

платени чужди подлоги никой не иска на пресконференция.

А защо да са чужди - само защото му задават неудобни въпроси на варненското русофилистично мекере ?

Ти чел ли си някой от тези парцали, бе! Там факти няма, има епитети, анализи и коментари. В училище май вместо да четеш литературните произведения, си чел критиките към тях, за да си напишеш класната.

Тролфермата бълва...много ви е страх от Възраждане бе?

Всеки заемащ страната на Украйна иска война.

пое по пътя на Славуца! На следващите избори е аут - под чертата! Чао, педерас варненски!

Така ти се ще

само за Простите и Дай и бетата

Ще те разочаровам. Ако продължи с последователната си политика, следващия път Възраждане ще са първи.

Необходимо е медиите да отразяват настроенията на хората в Европа относно войната в Украйна. Ето, проучване в Германия показва, че 80% от хората искат ЕС да наложи мир в Украйна. 60 % искат да не се изпращат оръжия. В Унгария този процент е 40. В Италия също е 60% против санкциите. Във Франция искат да се върне движението на " жълтите жилетки" и т.н. Социалното напрежение в ЕС не спира да расте. Това означава, че народите се бунтуват срещу политическите решения на правителствата си. Ако до вчера не знаеха за кой гласуват, защото са материално задоволени и от поритики не се интепесваха , то на фона на трудностите и обедняването се променят нещата. В този ред на мисли Костадин е прав, че трябва да се търси балансирана политика спрямо ЕС и Русия. Все пак ЕС е икономически съюз, а не политически. Ние имаме отворени граници, но не общи. Всяка държава си има свои бюджет и в различните държави покупателната възможност е различна. Няма обща конституция, а законите са директиви и регламенти. Войната в Украйна е война между Русия и Украйна. Тя не е срещу ЕС и НАТО. Очевидно останалото е пропаганда и никой не вярва вече в мантрата " Украйна пада - ЕС е следващия", защото за обикновения човек в ЕС става все по трудно.

ни осведоми какво трябва да мислим. Спасибо! Можем да мислим и без вас !

не можете

Едно НИЩО иска възторжено да се съгласите – България да бъде луганска, донецка “република’ с путинско-копейкински “рефендум!?..........Всички в Европа искат да са членове на ЕС,но едно НИЩО от България,иска да напуснем!? Иска руска РОБИЯ, ДИКТАТУРА за всички нас!?............Един психопат ще ни връща към дружбата с един престъпник, погубил над 100 000 човешки живота,от двете страни във война в 21-век!?..............Един проруски продукт ще ни възражда с руска любов,руска мизерия,руски ‘права”,КГБправославие, рубли за него.ТОВА било“Възраждане”.!!???...........Вашият глас може и трябва да бъде за ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ,за България в цивилизования свят на СВОБОДНИТЕ проспериращи народи !

А?!

Колкото и да плюете Еманюел Жан Мишел Фредерик Макрон, “Възраждане” ще има във Франция.

Проблема е на европейска България е че не е просперираща откакто е в ЕС а най-бедна

Първо, Възраждане изобщо не са проруска партия. Когато някой си гледа собствения интерес, иска мир, сигурни и евтини енергийни доставки, запазване на собствената валута и относителна финансова независимост, това не го прави русофил. Набийте си го в промитите, атлантически, агресивни мозъчета. Второ, България очеизвадно не е цъфнала и вързала, откакто е в ЕС и НАТО. За 10 години сме намаляли с над 11 %. Това какво ти говори на тебе или на теб първо Дневник трябва да ти анализира и ти тогава да си съставиш мнение.

Че най-необразованите си избират Възраждане или Герб. Вече над 10г. Не разбират защо ги затриват, сложно им е да мислят.

Българският русофил-путинофил е особен биологичен вид..Той ще гласува за ..копейкин !? Той , вече, почти НЕ кара колата си/ като много други- НЕрусофили по градове и села /,или се “РЪСИ” с по 3.50 лева за бензин и нафта..Но, той , този вид , няма да отиде и да БЛОКИРА ЛУКойл, например, той няма да каже и дума СРЕЩУ войната на путин в ЕВРОПА , довела до тези ЦЕНИ ,не само на горивата ..Напротив, като НЕмислещ, даже ще развява руско знаме, някакви “батальони безсмъртни”, ще бъде на сборища на руските агенти – възраждане, ще бъде НЕдоволен и ще ругае / КОГО ?:) / за непосилните цени на бензина, разни транспортни фирми и т.н..Страхливият биологичен вид гледа, като дрогиран червено или руското знаме, онзи цончо с втренчения болен, тимаджийски поглед, ще вика : възраждане “ и т.н…Той, неграмотният русофил , няма да потърси ВЗАИМНАТА връзка между – ЛУКойл неплащащ данък и работещ с по- евтин нефт, войната на путин и ВРЪЗКАТА им с високите , непосилни цена, НЕ само на горивата в България ..Това е той, путинецът,който иска и да извади България от ЕС и НАТО- и ще гласува за недоразумението копейкин, който ще го води към руското БЛАТО , казано с две думи … …

Въпросът е: КОИ СА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА "ЛУКОЙЛ" и как се разпределят дивидентите. Ама кой, кой да ти каже?!

Руското агентче копейкин, НЯМА да ви говори за руските 'Граждански ПРАВА", за руската мизерия- заплати и пенсии, за ВИЗИТЕ , за руските ОЛИГАРСИ ,за руската "икономика" , за светлия руски мизерен живот, за убийствата на ПОЛИТИЦИ и лагерите за тях , за един путин - ТОШО- за 35 години на власт , за феодализма в русия..Копейката НЯМА ДА ВИ СРАВНЯВА ЖИВОТА в ЕС или САЩ с този в русия ::)) Той ще ви убеждава , САМО, във величието на джуджето от КГБ- путин и толкова ..Мислейки за рублите , които му се пращат ::)),

Това е един напълно психясъл човек,същия като любимият му Путин.

Подкрепям го! Не каза нищо, което не е вярно.

Копейкин следва политиката на Хитлер!

Единствената адекватна партия в момента. На другите избори ги виждам като трета политическа сила.

Нали на сегашните избори щяха да са първа? Поне така се виждаше д-р Костадинов

Снежанке , ти пиеш ли си противозачатъчните ?

Ако е в гъза, няма риск да прихване, така че смело аргасвай снежанка ….

Много нервен е станал след изборите Копейкин! Путлер да не му е спрял финансирането, или го е заплашил с новичок, че не можа да вземе властта?

Най много лъжи в предизборната кампания са изтекли: 1)Костадин Костадинов Възраждане:17 2)Съпариецът му Цончо Ганев:14 3)Атанас Атанасов-5 4)Кирил Петков-4 Както виждате Възраждане водят с 600% пред следващите по лъжи.

А Марадона от Банкя само краде , той не лъже , така ли ? А бе вие се радвайте , че Гешев ви крие посраните задници --всички сте за затвора от ГРОБ .

Кои сме ние от ГЕРБ?Нищо общо нямам с тях.И Борисов не е цвете за мирисане.Тук броим лъжите изречени пред медиите в предизборната кампания.С безпристрастна проверка на фактите.

Идиотите като папагалите повтарят едно и също,дано някой като тях да им повярва

И туй как го изчисли? Никой не може да мине Кирчо и Тиквата по лъжи. Ама никой!

Фенове на оня с шкафчетата и на ония, дето откраднаха милиарди за 9 месеца от потънали заеми и от комисионни за газ, фенове на Пинокио, който като Янев е готов на всякакви компромиси за някоя троха от масата, тръгнали да коментират, че от НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ казали, че Коцето бил откраднал 100-200-300 хил лв за къща, което след ПРОВЕРКИ НА ПРОКУРАТУРАТА И ДАНЪЧНИТЕ се оказа ЛЪЖА. Браво, много сте принципни!

Да бе.откраднал ги (взел ги е) и още как.Всъщност тоя си е повярвал.Всяко потенциално участие във власта на Възраждане е катастрофа за България.

Е това което се случваше до тук толкова години смотаняк

Може ли да покажете снимка на този русофилистичен примат, след като са му набучили дружка от метла в панделата, където излежава присъда за държавна измяна !

в очи

„Гората бързо изчезваше, но дърветата продължаваха да гласуват за брадвата, щото дръжката ѝ беше дървена и те мислеха, че е от тях!

Нормално взел е 2 040 000 лева от тези избори, защо да не отиде на други….

Като боко да ги нарича мисирки.

По-ойроатлантишен звучи.

Ей това ме кефи браво на редакторката от Дневник: ,,Поддръжниците на "Възраждане" дори не могат да си представят в какъв напикаващ страх техния кумир живее живота си - страх го е и господарите му, и от последователите му, и противниците му, защото едните е излъгал, а другите не успява да излъже. Тъкмо затова денонощно се перчи и заплашва всеки, останал верен на принципите си, с лагери, Народен съд и въобще с бясна саморазправа. Ако спреш да крещиш оглушителни заплахи, чуваш все оня глас, който ти нашепва: "Ти си подлец. Ти си продажник. Ти си предател. Можеш да измамиш мнозина, но не можеш да измамиш всички." ,,

Когато някой наричаше журналистите мисирки журналята послушно мълчаха....а сега о ужас някой не ги иска на пресконференцията си...

Марийче,пожълти ли гащите от любов към вожда?

Олигофрен най-обикновен! Значи той няма да ходи на срещи с други партии, но иска те да дойдат на неговата! С 10% от 40% гласували иска да управлява държава! По-точно да се опита да я закопае!

Или 40 хилядник Тва е въпросът, дами и господа

Е че американските НПО-та и посолството смачкаха тая държава а вие се държите като некви мазохисти и повтаряте едни и същи грешки всеки път вече 30 години и чета некви неадекватни коментари на пълни простаци путлер,мутлер дрън-дрън вие не сте наред! Руснаците са такива непукисти че изобщо не ги интересува какво се случва тук, защото само да кихне Путин и ще ни окупира за24 часа стига да иска и 3часа да ни изравни с земята те не ни броят че съществуваме при положение че нямаме армия а НАТО ни пази кой изобщо ни чувства като заплаха за каквото и да било та нали това е целта какво казва Рокфелер до 2030 година България да няма държава нали и действа раздържавиха ни щото няма такава и демилитаризираха ни за да станем една зависима колонийка от роби

На лъжата краката са къси, За промити мозъци като теб има само два избора: Евтаназия или Съветска Азия. А що се отнася до твоя болен лидер, който щял да ни превземе- фактите говорят друго. Ти освен празни комунистически закани май няма какво да кажеш.... Затояа "пошел нахуй"

Боже няма ли кой да му даде хаповете и да си ляга

Абе ,неграмотник ти написа книга,едно изречение,бе.В марш в 1 клас,после пиши.

Каквото и да говорят за Костадинов, никога няма да краде като тиквата! Няма да се занимаваме с чекмеджета и Мата Хари! Поне е хиляда пъти по интелегентен!

Батовския селандур, варненецът първо поколение от Владиславово, сега ще си построи палат на Витоша и шса уреди с пентхаус на Руски паметник.

Аууу много си тъп , ама хич не лови дикиш , да знаеш ... Да не ти се плаща , че излагаш рекламодателя !

Ко речи? Ко?...

Браво Коце! Добре им го набута на чуждите слугинажи! А на тия, които плюят срещу "Възраждане"- ами ебете си майката!

Тъп си като гъс.

Коцето е Варненска долна проститутка, която смени всички партии и идеи и сега е все повече никой.

Вярно си ченге.Личи.

Фенове на Костя. На него скоро държавата ще му преведе 2 200 000 лева субсидия. Как мислите, дали ще има по някоя стотинка и за вас ?

А на Боко колко ? Дали ще ти метне некой лев ?

Само копейки Левовете ще му трябват да смени вилата на Варна с къща в Бояна.

На тоз измамник му трябват балъци, колкото повече толкова по-добре.

8 лева на хванат балък на година.

Кой го казва

скоро ще ви оправим вас, еврогейчетата

Кой му плати хилядите огромни билбордове из цялата страна на тоз нарцис а..?Другия път 0,30 % и те ти са много.

Всички които обиждат и говорят против Костадинов са некомпетентни и абсолютно незапознати с идеите на партия Възраждане! Но какво може и да се очаква от такива дебили гласуващи отново и отново за ПП и ГЕРБ. Прекланям се пред такъв човек, истински българин като Костадинов и на следващи избори ще гласувам пак за него!

Я, почвай да ми свириш бе, лайнар!

Какви идеи може да има един циганин, който се прави на руснак?

УСПЕХИ СЪС ВАС СМЕ .......

Гагазуз Гагаузович, Страхотна реч, страхотни мисли ))))

Оооо, Костадин Костадинов, накратко КуКу с прякор малкия Путлер изгони журналисти от неправилни медии? Ама как иначе… Та той е такъв путлерофил.