"Възраждане" номинира Петър Волгин за евродепутат (видео)

Номинацията на журналиста е издигната от варненската структура на партията, а преди края на април ще е ясна пълната листа, съобщи депутатът Коста Стоянов

Обратно в новината

Коментари - "Възраждане" номинира Петър Волгин за евродепутат (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Европедалите ревът,Това е добър знак че си отиват на пичка си майна

тия варненски ливади да вземат да номнинират още едно педалче- онуй дето беше съдено няколко пъти за изнасилване и то си укрива истинското име- богданов дърводелски техникум и май се кръстило на мартин карбовски, вероятно ще го съдят и за присвояване на чуждо име

Този нечистоплътен глист ,от кога се казва Волгин? Преди беше Петър Георгиев,а в гимназията му викахме Пешо Миризливото

Не е необходимо да го подушва отблизо човек, за да усети душевната му нечистоплътност ....

какъв волгин бе, педалчето пешко георгиев обслужваш цалия"Изток" в София и присламчило се към русия за да е по мъжки. ама не е само той бе

абе тоя костадинов наистина е гола вода, да номинира педалчето волгин, или както му е истинскто име, бивше седесарче, на хранилката на мошеника решетников като за парите от него не е плащал данъци ,което това момченце го е страх прокуратуата да не го почне както оня другия "реусофил" Малинов, който след като учатваше в кражбите на цветан василев офейка при фашиста малофеев и т.н.

Варненската структура на "Възраждане" номинира четирима души за листата на партията с кандидати за евродепутати, сред които е и журналистът от БНР Петър Волгин, но дали това е политически и журналистически коректно ?

Майко мила, направо да номинират лилипутокапуткин, защо да си губят времето с такава дребна руска марионетка. Вгъзоизраждане просто къртят с проруското си и антипатриотично поведение. Хем си патриот, хем номинираш най-руското прокси в българската журналистика.

вярвяш ли си? Или тово е заради 50 цента?

Аз за него ще гласувам....е така за кеф

Моля, моля. Не Израждане, а Мутрафонова го номинира!

Ще влезе в европарламента..... напук на душманите

Браво добър избор.Успех на Волгин и Възраждане!

Душата му в масква но иска тялото да му е на запад!

Ами така като нашите водещи либерасти, бивши членове на БКП, завършили в СССР, работили на партийна длъжност преди промените, сега са първи Евроатлантици, либерасти!!!

така си и знаех - при Възраждане няколко платени трола и си заработват паричките хората, ма не са хабете щото никой не се интересува от вашите драсканици, при това съдбата на БГ в ЕС е решена и всичко е разпределено, ние сме определени за бежански лагер - едни идват, други ги пращаме по Европа, трети пък ЕС ни връща и така целия ни бизнес ще е в това, друга работа няма да има и младите ще се изнесат да работят по чужбина, селата ще са раздадени за бежански лагери, здравеопазване - никакво, вода и топло на порции, внос скъп ток,селско стопанство - никакво, а земеделската земя раздадена за соларни станции ама не за нас а за бизнес на частника. Някой ако си прави илюзии че БГ ще я има значи му се губят последните 35г. Квичете срещу Русия ама сте на първа фронтова линия ако разбирате какво значи това, благодарение на нашите "приятели" и марионетката им ЕС.

Волгин е клепоухо ,продажно магаре.

на пък ще е в европарламента

Волгата е типичен Вгъзрожденец - дето се вика изписано му е на лицето ...

Вие в България сте откачили с демокрацията, то бива демокрация, но да държите руска партия в Парламента и руски агенти журналисти, политици, военни, разузнавачи и какви ли не във време на война с Русия, която ни е обявила за враг е шизофренично. Таи партия теябва да бъде забранена, Парламента да криминилизира всякакво лобиране за русия и да забрани всички русофилистически парти, движения, брожения, вълнения…

Абе щом си избрал да "береш ягоди в Англия" стой си там и не се обаждай какво да правим в България. Щом има Про американски и Про турска партия , защо да няма и про руска такава? Нали това е демокрация, или не?!

Ти с какво си по голям от него ? И преди и сега същите рапони продажни сте . И Раковски и Левски са ви го казали .

къв емигрант си въъ, ела си, па земи калашника и на фронта да громиш руснаците, к'во съ плюнчиш по форума, да тъ в простия галош, аз ли избирам либерастите в сащ, в германия, в англия, я си гледай у паницата дето си и не се бъркай в нашите работи, скапаняк прост.

Странно поведение, Вгъзродените хем не искат да сме в ЕС, хем се натискат за евродупетати, за тях важи максимата “парите не меришат”. Да вървят в любимата си русия.

КОРЕКОМИ нямаше ли до всеки Градски партиен съвет на БКП?

Тези изроди са против Европа ,но но искат да имат евродепутати.

Москвичов за чеп за зеле не става,евродепутат ще става !

Всички центаджии продажници са на линия като чуят Възраждане, Волгин и други знакови имена. Да ви напомня че в "демокрацията" е редно да има различни политически виждания, а вие искате като при комунизъма само за вас 100% и никакви други. Ами това вече го гледахме. А разликата е че вие продажниците работите за себе си и е също редно да прекарате остатъка от жалкия си живот в затвора, а Възраждане се бори за оцеляване и възраждане на държавата ни. Само излизане от ЕС и нато и махане на колониалните окови е верния път за България. А Радев не може да ми е президент след като отказа референдум за това докато решението беше в негови ръце.

прав си в демокрацията е така, в русия волгин отдавна щеше да е в затвора ...

Този руски шут нали е против Европа и Нато- Какво ще дири в европарламента или ще е Троянски кон на Русия?

ще се бори за осбовождение на ЕС от американско иго, и ще докаже че благоденствие за ЕС има само в съюз с Русия и никой друг. Успех!

кажи, че се шегуваш :))))

Варненската структура на "Възраждане" номинира четирима души за листата на партията с кандидати за евродепутати, сред които е и журналистът от БНР Петър Волгин Аз мисля,че Волгин трябва да го номинират за говорител на Руския парламент.

Честит 1-ви Април на беродната измет от и3раждане и лично на пишещият с къси букви "рожденик", измекяр номер едно на републиката, хомосекуалното мекере, кЪстадин кЪстадинов

Лустрация!

оня е във грешка дебилите са над 90 %

Възраждане е единствената истински еврапейска партия -за Европа на европейците, а не на мигранти и афро-аробо-азиатска квазиевропа. Всички останали козируват на Урсулата и подаряват българските пари на украйна. Не е случайно, че националистите стават втора сила в ЕП.

Такава им е ролята, иначе са като другите - интересува ги единствено личното облагодетелстване.

Ще си уреди живота!

Добре де, нали от Израждане уж не харесват гейове, а пък предлагат отявлен пдераст за кандидат? "Я надуй дядо кавала" най-добре описва морала на "журналиста" Петър Георгиев, който съзнателно се преименува на "Волгин", за да звучи по-руско.*

Топло ако връз Петър Георгиев Георгиев - Влагинин

Аз си искам Станишев,надявам се някой да го заплоди там европейския парламент!

Ставри скоро ще ти дойдат в скута и Божанков и Митев и Настимир все мазни гейчета.

Я колко интересно, а волгин знае ли?

А за Карбовски парите не стигнаха ли ?

Петър Волгин - хаха, на прав път сте. По-добре обаче Владимир Москвич-ов :))))

Имеет си хас

искат да лапат €€€ в евр. парламент, а дори ЕДИН русофилистик не иска да ходи при путин?

1. Днес е първи април! 2. Волгин е умен и далновиден човек! п.п. оставете „мокрите“ сънища за друг път!

Волгин е гнусна подлога

Да пратят и червената дървеница дърева да им прави кафе,че много скъпо било там кафето. Ааа.,,..и да учи евродепутатите на морал, как се взривяват църкви пълни с хора на Велики четвъртък.

Нямам право да гласувам за европедалските депутати и техният парламент, ако имах бих го подкрепил. Волгин е един от малкото останали истински журналисти, които никой не успя да купи.

Точно тоя плъх

Шилo

Чудесно! Айде сега БНР да го свали от ефир поне докато минат евро-изборите.

Този не беше ли разследван за предателство спрямо собствената си родина? А номинацията му от възражданчетата е обяснима. И те ще отговаряг като изменници пред народен съд.

се приброяват курвите. Возбуждение, А Така и "противникът" им ДПС са чисти кремълски проекти. БСП е препудрена Столетницата.

2024-04-01 20:12:30 Тигърът на седемте мезета (нерегистриран) И този национален предател и путинист си осребри любовта към престъпника Путин. ................. защо този помияр, който мога да го сваля с едно дясно кроше, не осребрява ...в рубли ???? защо ? защо "осребрява" във "вражеска валута" !

всички "анал-изатори" "очакват", че в ес, щяло да има засилване на консервите ??!? . аз пък мисля, че на фона на войната, ще стане точно обратното - засилване на анти-блядските партии и настроения ! . до сега, всичко което касапина правеше сметки - ставаше точно обратното ..и даже нато се разшири , а не се сви ! . и сега ще е така - ще има засилен демократичен вот - нещо като сплотяване пред фашизма,напиращ от източният фронт ! . яркият пример е турция , където "никой не очакваше" а ердоган беше разбит и то не само в анкара и истанбул ! там девафкот започна об ръщалката ! . същото ще е и в европа ! фашистките парти ...ще намалеят !

Че мисленето не ти е силна страна?

Лелее Волгин ще ги побърка тия от ЕК. Много добро попадение на Възраждане. Идеята ми харесва.

Само така - всички боклуци на едно място! Ама се заформя итересна дружинка: Цифкин лае срещу Европа, но иска в Брюксел, не ще в Москва. Копейкин лае срещу еврото и за запазване на лева, а спестяванията са му в евраци. Те това ако не е шизофрения, здраве му кажи!!!

Това е здрав разум. Костя с оня прякор едно говори, друго мисли, трето върши. Не му ли свикна?

Лоша услуга.

Този родоотстъпник плюеше и по Григор. Да отива в Ленинград ,защо се тъпчи в Брюксел?

Дано не е първоаприлска!

Сигурно се обичат с Капейкин.

Може итройка да заформите!

Брей, да не вярваш! Поради факта, че въпреки великата изборна измама с мъдуровките, ала-бала с президента и властващата Мустафа ханъм, Копейкин се класира за НС, аз не му вярвам и го считам за подставена щорошка марионетка, възползваща се от силните и масови русофилски чувства на българския народ единствено за собствена политическа кариера и отклоняване на народната енергия към нищото. Актът на тази номинация обаче, на единствения наш обективен журналист одобрявам и оставам с надежда за съответни положителни за България ефекти.

Откъдето и да го погледна, Волгин винаги ми е приличал на сперматозоид

Руски е,чии да е?