"Възраждане": Незабавно да се премахнат металните решетки на парламента, позорно е

Поставянето им показва страх, инициаторът на това деяние да се извини, заяви депутатката Елена Гунчева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единствените които правите митинги пред парламента сте от Възраждане бе. Баси цирка сте.

позорно е партия с финансиране от Русия да е в парламента, ама на.

Позорно е министър-председател да е финансиран от Америка за България, ама на

ами финансирането от Херо и Американците... хайде кажи за тях зящо не е позорно.

интересно ,кой ли е измислил това нещо ? Да не би оня сополивия Минчев сам да го е решил?

решение, наложено от НСО. Обаче, ПКП и другите от антуража на Борисов и Копейкин, си правят пиар. Еле, пък тая Гунчева, хем проста, хем злобна и нагла.

"Демокрацията се брани чрез диалог и демократични процедури. Никога в историята металните прегради не са водили до успокоение и обединение. Те са едновременно израз и източник единствено на гняв", предупреди Караянчева" Тази май забравя, че по времето на кабинета на Орешарски целият парламент беше обрагаден с прегради и редици от полицай за почти целият мадат!? И че всички ама абсолютно всички депутати си тръгваха чрез автобус и въоръжен ескорт. И ното герб нито които и да било нямаше проблем с това. От друга страна като имаш партия в НС чийто лидер постоянно плаши с платени протести как ще нахлуят вътре само защото не знае какви правомощия има като депутат нима е по-различно? Пък и миланата година всички партии демонстрираха, че нищо не е над личните им амбиции и че няма проблем за тях държавата и народа да духат супата когато не им е на кеф!

Дупетатите се боят от народната любов, да не би да ги изненадат сурвакари с винкели в ръце, ах ,тези наши "народни" избраници !

ПОЗОРНО Е! Но е направено с презумпцията да се окаже полезно за физическото здраве на тези вътре! (за психическото им такова няма лечение/надежда)

Възраждане са на думи путинофилска партия, но играят за...ГЕРБ. Проследете акциите им и вижте къде те не са в полза на ...ГЕРБ. Дори гласуванията в парламента. Очаквам всеки ден появата на някоя разписка от Копейкин - само че не за копейки, а за получени крупни суми от ГЕРБ. Нещо като оная на Сидеров от Доган

След като в Парламента е пълно с гъзолизци на Адолф Путин като "Израждане" и ИТ тъп Н!

а ти на кой искаш на гъзоблизци да изнасяме българска пшеница за Германия ли а хляба 3лв шибан предател

Кой казва, че кирето и избралите го (голямата част от 240-те) били прости? Няма такова нещо! Те изобщо не са прости! (има една много по подходяща думичка, ама ще изтрият коментара) Ето една от малкото, но доста навременна и полезна „антикризисна“ мярка, защото „народната любов“ идва! Но за да бъде в унисон с железните кепенци на вратите, *трябва да се смени и надписа на фасадата с: „ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА“

Кирчо, какиното, от народната лИбоФ няма как да си спасите нежните дупета, още по-малко с метални решетки! Тъпанар с тъпанар!

Тези канадски лешпери и български комунисти от БСП много страхливи бе! КИРО МАРШ В КАНАДА ЗАГУБЕНЯК!

Горните прозорци нямат решетки. Могат да се пробват да излезнат от там гадовете.

Евроантлатиците военнолюбци усещат как скоро ще ги изринат от парламента и се тресат от страх.

Ха-ха глупаците винаги ни разсмиват ...ами "руските миролюбци " с болните мозъци да останат , така ли ви се иска продажни твари ?

Просто е... Има Въздаждане - ИМА РЕШЕТКИ, няма Възраждане - НЯМА РЕШЕТКИ. By the way , този Костадинов не беше ли разведен с жена си за да си запази имотите. Нели беше правил далавера с 'къщите под-наем' ? Некъв тарикат е тоя!

Така твърдят прокуратурата, ДАНС и сметната палата.

Значи е твърдо ДА !

Наистина е позорно. Ама то магаре срам има ли?...

Нали ЗА РА ДИ теб са сложени тези съоръжения?!? Кой атакуваше парламента? Баба ти ли?

Нито аз. Ти дебилче ли си?

Заплашвай с физическа саморазправа и пускат орките да блъскат по вратата на парламента, а после било позорно да се укрепва, хахаххаха Костя, Костя, орка гнуста и лъжлива, опортюнист гаден, фашага мръсен!

Сърди се, развалят му сценария, няма копейки за повече.

Да ги премахнат и да свърши тази световна драма и да възтържествува демокрацията. Пък предишните как ни уважаваха, всеки помни. Особено т.лупа с неговите мисирки, "матриял" и подобни.

Хората “преплюскали” от парите на правителствата на Борисов днес протестират, че горивата им били скъпи. Защо не протестирахте, че Борисов не промени нищо за руския петрол и газ? Има си обяснение… Едни от най-големите транспортни фирми в България всъщност са “перални” на пари от корупция и злоупотреби на ГЕРБ, ДПС и санкционираните от САЩ. Днес гледаме нещо като продължение на сериала “Наркос”, където тълпи боготворят времето на Пабло Ескобар, но в балканската му версия, където кокаина са парите от Брюксел, както и руските газ и петрол. Знам поне за една фирма с над 1000 камиона в които са изпрани депесарски пари. Мафията ли ще ни определя бъдещето отново?

Не знам за решетките - още не са взели думата от трибуната, но е позор за България партия като Възраждане да влезе в Парламента.

Лицемерно е. Точно протестните партии да изграждат подобни съоръжения.

Според пропагандата , вкарала тоя откачалник в народното събрание-всички ваксинирани ще умрат и то в най-скоро време. Сега вече не се говори за точен срок щото и шестте месеца минаха и годината мина и двете години минаха, ама карай да върви. И понеже, както всички знаем, костия и депутатите му са ваксинирани, то и те както и идола им Путин съвсем скоро ще им пеем опелото. Според техните твърдения. Разбира се преди да се възмутят от другите парти, на Кости решетките не му пречеха.

Я дай да видим черно на бяло кога е говорено това от тях? Докажи думите си. Иначе работиш само в интерес на тези, които нападаш.

Те не са много и наистина много мрат, 25% от ваксинираните ми познати умряха, но може да не е от ваксината. Добрата новина е, че останалите изглежда да са ок, даже и деца отимаха някои, та и това със стерилитета не се оказа вярно. И все пак - все още текат клиничните изпитания, не се знае в дългосрочен план какво ще се случи, но за развитието на медицината е добре да има и ентусиасти, готови да си рискуват живота. Инак трябва да има война и прогресът на медицината да се случва в концлагерите.

Напишете на фасадата . Добре дошли в Диарбекир ! Кой го измисли това , кажете кой ?

Подготовката за идващите протести на есен е в ход. Лятото едва ли ще е бурно , но есента нещата ще станат сложни. Ще се види че гимнастиката с 0% ДДС на хляба е красива лъжа която няма да доведе до по ниска цена за краен клиент , ще се види и закъснението в попълването на държавният резерв с пшеница , ще се види и измамното преизчисляване на пенсиите през октомври което очакват 770 000 пенсионери и там ще ги излъжат защото според думите на управляващите и Нинова пенсиите няма да са преизчислени на база среден доход от 2021 , защото това щяло да струва 4-5 милиарда а те са се спрели на модификация на швейцарското правило което ще им излезе в пъти по ефтино (според социалният министър 1,5 милиарда) ...изобщо проблемите тепърва ще започват и явно се готвят с решетките в сградата на Парламента и няма да се учудя да вземат да вдигнат и една циментова стена за по сигурно :D С такава политическа класа толкова а от тук нататък ще се върнем към старото ... Цирк на Парцали

Добре са ги монтирали. След като вътре е пълно с боклуци като "Възраждане" и ИТН, нормално е да ги пазят от народната любов.

Кръглите идиоти само могат да гласуват за тези лумпени. Това ли е проблема на държавата? Някаква метална ограда…колко ниско трябва да стигнеш за да се занимаваш въобще с такъв абсурд. Това са крайните популисти, толкова си могат.

А колко по-лесно щеше да е, ако бяхме дигитализирали окончателно парламентарния процес по време на ковида.. всеки щеше да си стои на някой остров, да си дебатира по ZOOM и да гласува с електронен подпис. Тогава нито от гласуване за РСМ, нито за евро, нито за каквито и да е ограничителни мерки щеше да е проблем. Натискаш едно копче, ЦЪК и полицията вече е длъжна да налага реда със сила. Не ти трябват решетки, защото всичко се случва онлайн. Онлайн всичко е много по-безопасно.. дето се вика.. няма вируZи.

В случая говорим на друга тема, че правителсвото се страхува от народа, защото знае, че народа знае, че не работи за него

Темата си е абсолютно същата. Когато дадеш техническите средства за дистанционно управление, това изкушава управляващия да не се съобразява с управлявания под никаква форма. Това създава предпоставка за липса на отговорност и резултата е това, за което ти пишеш. Ето ти и друг пример. Делегираме суверенитет на Брюксел да взима решения за избери си, цената и регулацията на : тока, газа, петрола, мита, квоти, климат и каквото друго се стиш... къде отиват да протестират недоволните? В Брюксел или в София? От София им казват - ами.. трябва "нотификация" (разрешение) от Брюксел. Т.е. прехвърлят си топката. Но никой няма да отиде да протестира в брюксел. Outsource на контрол по този начин, създава предпоставки за липса на отговорност при управлението. Това е легитимен проблем. Това е същината на тези символни решетки - ние сме властта, вие сте народа; ние управляваме, вие сте управлявани. Легитимно насилие.

Да обясни всъщност копейкин за какво е по-точно? Дотук разбрахме само, че е против това против онова и общо взето против всичко. А единственото за което е за-за излизане от НАТО и Европейския съюз и присъединяване към руската федерация. Друго нещо като програма така някой да ми каже?

Влез и им виж програмата

Задавам този въпрос. Ама гледам дори и вие защитниците на Възраждане не можете да отговорите.

Последното ,което ще гледате е обещание или т.н. програма , написана с външно участие.Важни са делата , а те са антибългарски.

Който и политик да попиташ, ще ти отговори, че е за най-доброто на нацията. За благоденствие, просперитет, болниците, градския транспорт, градинките и майките с количките. е да ама.. с други средства. Та на въпроса ти - НАТО и ЕС са рамките, на ФЕД и ЕЦБ, в които очевидно се случва криминален обир на периферията, за сметка на ядрото в съюзите. Т.е. със сегашната инфлация ние изплащаме дълговете на силно задлъжнелите държави. Това е проблем, който съществува само в тези рамки. Интересното е, че това е признато от всички - инфлацията е вносна. Ок, вносна е. От къде на къде се внася и кой печели и кой губи от нея? Щото между инфлацията се набутват и една камара вътрешни реформи без срок. Та на въпроса ти. България има ли ток? Има. Защо е необходимо да внасяме инфлация с ток? За да върви международната търговия. Защо ни трябва международна търговия? Защото сме съюз. Защо сме съюз? Защото не можем да съществуваме сами, понеже сме зависими от внос. Защо сме зависими от внос? Защото съюза в който сме, поради негласния ни "цивилизационен избор" (т.е. нямаше референдум) се постара да унищожи всичко, което можеше да ни направи независима държава. Защо? Поради геополитически, военни причини. Затова. Други въпроси?

Я отговори ми тогава на въпроса за правителствената ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ????

и по някой друг снайперист на покрива.

ще йм са скоро.

Нека да остане само: Възраждане незабавно да се премахнат Този инсталиран еничарския продукт на руската пропаганда трябва да бъде разследван и унищожен човек по човек. Има боклук за почистване и трябва да се почне от Копейкин и неговото обкръжение. Да се видят паричните потоци от къде идват и да свикват с решетките от сега. Защото наказанието за предателство срещу България е доживотен затвор.

Пешо, хапчето е на масата до чашата с вода !

Гледам от всички през последните 33 години най-голям проблем са ти Възраждане. Ясен си ми, марш на бунището, където ти е мястото.

То и вашето е там., руски подлоги винаги мутират и миришат. Сидеров на кой беше, че не си спомням.

Всеки да бъде намерен и унищожен, а? Точно такива нацисти се търсят в Украйна. Явно и тук има такива. Ти си за разстрел, малоумнико.

Знаеш ли какво е нацист. и нацизъм , щото си се заблудил......ама яко.

Пазят се от народната любов! Но,няма къде да се скрият.

Копейкин да не реве, че скоро може да му потрябват решетки.. за държавна измяна!

Че идеята е дошла от Корнелия. Тя много добре знае какъв страх браха в нощта на белият тубус. Ама тогава протестите бяха заплаха за демокрацията, според думите на една част от депутатите участващи в сегашното управление. Та тогава бяха издигнали точно срещу вратите една барикада и бяха въоръжили охраната на народното събрание с автомати. За съжаление, по това време, ние дето пробихме полицейския кордон, все още имахме уважението към тази сграда и влизането насилствено в нея беше извън нашите възприятия. Иначе нямаше да сме на тоя хал. Така както се пропусна да бъдат избесени поне десетина от най-видните комунисти.

когато протестърите с петков сред тях бяха завардили БНТ Нинова излезе и мина сред тях, освиркаха я, дори вървяха след нея и викаха, сега ми е смешно, тези хора ни управляват със същата, дори по-голяма охрана и с Нинова в правителството, която освиркваха.

Менторите им оградиха Капитолия с бетон и огради, тия да не видят нещо - метални решетки. Страх голям, все едно ще векуват.

Превратът на 19 май 1934 г. – знак за постоянна тяга към „Силната ръка“, но и към желанието за ред публикувано на 19.05.21 в 17:05 Автор: Бойко Ламбовски През 1934 година, на 19 май политическият кръг „Звено“ и Военния съюз вземат властта в България не след избори, а като арестуват за кратко тогавашния министър председател Никола Мушанов. Новото правителство начело с Кимон Георгиев отменя Търновската конституция, разпуска Народното събрание и забранява политическите партии в страната. Тези промени, всъщност отменящи демокрацията, минават кротко като обществен отзвук. Защо става така? Имало ли е някаква умора от партиите? Това кореспондира ли с умората, която има и днес, от т. нар. „говорилня“ – Народното събрание?

Тогава не са разчитали на окупационна руска армия. И не са организирали масови разстрели в цялата страна. За разлика от другарите дето дойдоха на власт с помощта на съветските окупатори.

Наистина е позорно. И е като квартален магазин. А защо не сложиха решетките отвън ?

Готвят се за всенародна любов...:-(((

заключваш от вън и пускаш пяната за свинска чума

5%-овия Копейкин си мисли, че на някой му дреме за неговите мераци.. Дай адрес да ти пратя шепа копейки, бе, голтак?

Гунчето първо да си оправи фъфленето като отиде на логопед.

България ще дръпне много напред и милиони българи ще се върнат само Възраждане трябва да управлява. 33 години България потъва .

Мда, и ще има Москвичи за всички :)

Мерси, точно ако такива радикализирани плоскочели почнат да ни управляват, ще се мотивират и малкото останали способни хора да напуснат страната. Айде недоучилите шест години биология да не ни определят бъдещето, както и развяващите руски флагове на Шипка няколко месеца след като са щурмували молове. Психария.

каква възраждане бе ? Те са откровени еничари продали се са дребни копейки на рассия.

Решетките предпазващи вътрешностите на парламента бяха доставени от вехто немско камионче, явно използвано първоначално от немска фирма за пране и сушене на бельо (поне това се чете от надписа на каросерията), персоналът също е преминал зенита на кариерното си развитие. Снимката е истинска сатира.

Като ваксините в бус за кренвирши ли?

Отвън с няколко коктейла Молотов ще запалят депутатите . Само Възраждане да изкара навреме своите . Останалите са излишни.

Са най излишни депутатите.

Поне едно нещо не може да отрече на управляващите - има наследственост и последователност. Преди имаше негласното споразумение, че никои управляващи не гонят прекалено усърдно предишните управляващи. Може да приказват, но не гонят. Защото един ден и те ще са бивши и трябва да могат да се радват на откраднатото в относително спокойствие. И така от 20 и повече години насам. Сегашните пък барикадират сградата на народното събрание. Малко ще им се посмеят. Ще има декларации и позиции, но решетките ще останат и за следващите. Така народните избранници ще бъдат предпазени от народната любов и ще могат на спокойствие да вършат работата, за която всъщност са сложени там - да прокарват интересите на този и онзи. А резултатите от изборите са за лигитимиране на бройката и коефициента на тежест на различните интереси.

Металните решетки може и от вън да се заключват...

Докато не се възмутиха заради тия решетки вчера, на Кости решетките не му пречеха. Ама той така си е свикнал да се пуска навсякъде, където може да изкара някой глас. Първо се ваксинира с идеята че едва ли не ще излезе ги някакъв герой. Пък после като видя по-големият келепир, стана противник на ваксините.

Сега е момента да ги демонтират и предадат на вторични суровини , цената на желязото е 60 ст/кг. Тъкмо ще влязат пари в хазната за пенсионерите !

Нашите "народни" представители са зад решетките, а за БСП оправданието изглежда е ГЕРБ. Стига с този ГЕРБ, станаха банални. Като не могат да свършат нещо, ГЕРБ им е виновен. Вчера ГЕРБ правил протеста? Ами хубаво, ама те не правиха протести? Ама нали се водят партии на протеста. Изнасят ли оръжие? Изнасят и БСП се правят на улави да викат на черното бяло. Какво направиха с газта, и защо изобщо го направиха? Взимат ли заеми? Взимат. Ще опропастят държавата напълно.

Искам оферта за подобни решетки, но много по-дебели и здрави. Само трябва да отида да взема размера от външната страна на вратите. Като гледате снимките ориентировъчно колко ще излезне?

Така и не казаха кой е инициаторът на "умната" идея.

Освен решетките има и "БЕЛИ АВТОБУСИ".

Ще се приема Истанбулската конвенция. Подготвят се.