"Възраждане" на среща при Румен Радев: В парламента се води диалог между глухи (видео)

Имаме готов състав за правителство, ако стигнем до третия мандат, заяви Костадин Костадинов

Обратно в новината

Коментари - "Възраждане" на среща при Румен Радев: В парламента се води диалог между глухи (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смърт на руснаците!

Нещо намекваш за хората в неравностойно положение ли, жалък!!! Прав си единствено, че теб никой не иска да те вижда и чува...единствено може би все още мутрафонката!!!

израждане и копейкин нямат капацитет дори да наемат нови хигиенисти за министерски съвет, те тръгнали правителство да правят! хора дето дори кметство не са ръководили!

Имали вече съставен кабинет в случай че им дадат мандата, само дето няма кой да им го подкрепи. Клоуни.

"Държавният глава... напомни, че съгласно закона, провеждането на референдум по въпроси, уредени вече по приети и ратифицирани договори и съюзи е вече невъзможно. Също така има и по Конституцията ограничения" Така де, ВКАРАХА ни в ЕС и НАТО БЕЗ ДА НИ ПИТАТ; ПРИЕМАТ и РАТИФИЦИРАТ договори БЕЗ ДА НИ ПИТАТ. А БРЕКЗИТЪТ КАК се осъществи?!?! БУЛЕКЗИТЪТ ли е ЕДИНСТВЕНИЯТ ВАРИАНТ?!

Абе как ще питат всякакви тъпанари. Я у лево, да те в скапания материал. Има избори и компетентни представители на електората вземат решения. Видяхме референдума на копейката и колко гласъваха за израждане. Хайде марш в ъгъла.

е тая уличница дето се е хванала за ръкава на летящия артелчик?

ако стигнем до бай Ставри, заяви Костя Копейкин.

Ами първо ще се измени закона за референдума. То именно народното събрание може да го направи. А и не става дума за решението да се влиза а кога да се влиза. Румъния го реши и без референдум - след 2029.

Щетите върху народа и държавата са направени с вкарването ни в ЕС и сега трябва дебат какво обезщетение ще получава всеки бълг. гражданин всеки месец.

"...Държавният глава обаче му напомни, че съгласно закона, провеждането на референдум по въпроси, уредени вече по приети и ратифицирани договори и съюзи е вече невъзможно. Също така има и по Конституцията ограничения, каза още Радев за искането на "Възраждане" за референдума за влизане в еврозоната...." Значи когато сключвате съюзи и договори от наше име ( българите) - не ни питате . Сега сте решили че референдуми по най-важни въпроси - пак не може да има Е къде вие е прословутата " демокрация " с която ни надувате главите от много години ?

е между копейкаджии...

Още ли не сте разбрали какво представлява прецедента ни ??? Тоя същият дето въведе зеленият сертификат в България, тоя същият дето участва в унищожаването на БА, тоя същият който пръв каза че френското предложение за Македония е добро, тоя същият дето е готов да унищожи българският лев. Едно време им казваха Национални Предатели.

След като е учил във военна академия в САЩ, може да се каже по-прецизно : агент на ЦРУ.

Ц! не е учил! също като неговия кирчо само е бил слушател два три месеца в някакъв кръжок!

Тия двамата, и до тях - великия Левски. Каква ирония....

Радев е същия като Янев. На думи е против оръжия за Усрайна, но на действия подкрепя категорично. Днес се потвърди отново

КРАЙНО ВРЕМЕ Е РАДЕВ ДА КАЖЕ С КОЛКО СА ГО КУПИЛИ ОТ КОЗЯК. СКОРО НАРОДА ЩЕ МУ ПОИСКА ИПИЙЧМАНТ . НИЕ НАРОДА БЪЛГАРСКИ НЕ ПОЛУЧАВАМЕ ЗАПЛАТИ ОТ 12000 ЛЕВА. ПРЕДАТЕЛ. ГЛЕДА ИНТЕРЕСА НА АГЛОСАКСОНЦИТЕ И СОРОСОИДИ

Възраждане ,явно са намерили верния път за България и спиране на кражбите на леви и десни.

Намерили са къде да сложат тоалетната хартия, когато са в нужда.

Не го поправяй ако не е счупено ... веднъж ми стопихте 20 000 лева стари пари, сегашни 2 милиона ... сега ще ви беля с картофобелачка, бавно и упорито!

и тъй като поговориха доста по темата еврозона и въвеждане на еврото у нас, чудя се само защо никой не спомена още по-пъклената цел на глобалисткия елит за обезличаване на отделните държави с цел промяна на историята и впоследствие по-лесно манипулиране и контрол. Еврото не трябва да се въвежда в България, та ако ще и да се наложи да излезем от ЕС! Това е.

да! никакво евро. по-добре да въведем рублата! така няма да трябва да си обменям копейките...

ква рубла бе педерунгел нещастен, тук за лев говорим, боклук мръснен, говедо платено

да си имаме уважениет!!! може ли да не ги слагате тия две руски подлоги и отрепки на една снимка с Левски, благодаря!

Добре...

Нещо да кажеш за американските подлоги? Те преобладават във форума.

"Диалог между глухи" - наистина, трЕбе си "контактна група". Не виждам обаче да няма диалог по важни външнополитически теми за България. Някой да мисли по-различен начин?!

Що му викат Костя Копейкин Да не е руски кавал

Нивото на Тролетариата е паднало много ... скоро ще издават само смучещи звуци и вазелиново гъгнене!

Баси интелекта.Сам ли го измисли,или Мутрофанкова ти помогна?

Пилците започнаха сами да се броят ... ха-ха-ха!

И как си бичи плюсчета сам ... ха-ха-ха ... Баси падението! ... Навирили са клиторчетУ?

Това е театралът. Обича много Мелпомена и повечко да обижда останалите, сУщи "паникьорчо"!

Само двамцата ли сте? ... Няма продоволствия май вече, а?

да напомним на радве и че вечни закони и съюзи НЯМА.. законите се променят съюзите се разпадат.. така че стига с тая мантра какво било и как и що... и не може Ми конституционно не може и оръжия да пратите на осраайн и ДПС конституционно не трябва да я има но уви и двете се случват щото закони само има за опонентите на козяк...

Муха.

Костадин Костадинов - човек на Бойко и на Милен Врабевски - който се Прави НА "ПАТРИОТ".... ЖАЛКО ЗА БАЛЪЦИТЕ КОИТО МУ ВЯРВАТ....

Гласувахме за КОНСТАНТИН от възраждането Преди гласувахме за атака

Нямат нищо общо!

Пиши му във фейса говори си с него , единствения кой ми отговаря винаги като повдигна въпрос или искам да споделя нещо...

Ся

Костя направо е готов за премиер.Веднага напускаме ЕС и НАТО и ставаме самостоятелна,независима и богата държава като Швейцария.

Готови сме!!!

Ами ако се замислиш, 70 милиарда годишно се крадат от мащехата ... чупим и пръстенцата джендърски необратимо и рязко се подобрява изтормозения организъм ... Вече сме го правили след Турското, от средновековието сме се изстреляли в небето! ... Тигърът на Балканите, макар че сме ЛЕВ ... Швейцария на Балканите, терминът идва от тогава!

Почвай да чупиш пръстенца.

ти ако направиш опит да се замислиш (не, че ти се отдава), може и да се досетиш защо България е дръпнала толкова в края на 19ти век. Тогава сме имали хора като Левски, Стамболов и т.н, а сега имаме руски кавали като теб и тия двамцата на снимката.. Е, и сестрати разбира се - емили с тротинетката ;)

Българският данъкоплатец плаща членски внос, а субсидиите от ЕС отиват в джоба на шепа бабаити. Каква е ползата от ЕС?

Ако откача главите от кръста на шепата гниди ратифицирали нещо си без да ме питат, пак ли нямам право да референдя за Еврозоната?

Нямаш право.

Не искат в еврозоната тези, които имат закупени имоти с големи кредити и искат да им излязат без пари, както стана при Жан В.

Нашите центаджийчета така и не разбраха, че няма срок, в който да ни накарат да приемем еврото. Ако въпросът за референдума се зададе напр. "Трябва ли да се отложи въвеждането на еврото докато България постигне БФП минимум 90 % от средния за ЕС?", тогава няма причина, да не се направи този референдум. Ама страх голям. Щото има едни 40 млрд. дето трябва да се опапкат. Да ги вземат централните банки и някои от наще предатели по някоя комисионничка.

"политическите партии да осъзнаят необходимостта от конструктивен диалог, компромиси и определяне на ясни общи цели в името на бъдещето на България" Само моля тези прозрения да стават преди края на предизборната кампания а не след изборите, както предстои да се случи с ПП и ГЕРБ.

Другари Копейки, Що за еврото? Искайте референдум за рубли?

ㅤ

Настрой антенката да хваща по-добре радио Козяк, че нещо се повтаряш...

Къч, ти сериозно ли си мислиш, че ще бъдеш добре, когато ти вкарат еврото? Остави Възраждане, остави Русия. Все Русия ви е в главата на вас. Ако имаш запек, пак Путин ще ти е виновен. Тук говорим за лева. За това БНБ да не бъде на ръкав на централните банки, за резерва, който ще отиде в централните банки. За кредитите, с които ще ни обуят, защото ще ни вдигнат кредитния рейтинг. Да плащат децата и внуците ти. За инфлацията, която ще се засили. Виж кои среди имат интерес да ни кварат в момент, когато самата Европа и еврото е в колапс.

Долара рязко падна нивото на набор от подбор на много ниско интелигентни тролове само толкова ли могат от Козяк тъпите доларджии

в главата му дрънчат само копейки!

ㅤ

Викаш, по-добре да дрънчат центове, а?..

1 цент = 62 копейки. По-добре е да.

Ти не гледаш ли курса, чиче? Рублата потъва като флагман с пушачи в Черно море. Лошоти е, че завлече и форинта. Тая зима Унгарците ще са кибритопродавачки.

ㅤ

Мда. Рублата потъна от 0.016 лв през февруари до о.032 лв в момента. Двойно потъна. Историческо дъно направо. Някой да уведоми пресата.

Ами трябва да си много тъп да предпочетеш копейки.

1$ е 60 рубли=6000 копейки по 1 грам=6 килограма.

Охаааа.... елате пиленца на батко, да ви пея сладко, сладко...

Двама копейкаджии...

Не бе, Костя, руска к/\%о, просто ти не разбираш какво се говори, понеже капацитетът и айкюто ти са колкото за пет копейки.

Не го подценявай, този тип човекоподобни са много хитри измамници и далавердажии. Такива се оправят дали в политиката, дали ало-измамници, дали държавни чиновници, стига къде да могат да се впият като пиявици и да цоцат кръв. Виж му трудовия стаж, за какво става въпрос.

Него не. Той е селски хитрец, докато не го спипат най-после с някое момиченце. Избирателите му са тези, които се надценяват.

Тия двамата все едно една Мунчовица ги е раждала... :)

Прозтя Копейкин верно е РОМ! БУХАХАХАХАХА Има си боя и сини венци! Идолите на родните русофилистици: Прозтя от Максуда и Рамзан Резан Бубан от Чечня! ХИ ХИ ХИ

Добре е, че все още има мислещи хора в България, такива , които не се поддават на щатските напъни и долари.

Милено, пача проста, какви Щати те тресат пък теб? Еня го някой в щатите за Милка от Провадия. Виж първо тези у нас, които правят наивници като теб на маймуни, за да се докопат до партийна субсидийка и да си постриоят сарайче и на тях искай сметка, пък после се вълнувай какво става отвъд океана.

за къщата в Барселона ли говориш или за десеткитв имоти на Рашков ? Сите видни ойроатлантчици не биха припарили до субсидийката викаш ? Само с честни пари, спестявани от закуски ли ги купуват тези имоти ? Или пак ойропеещите се булгаристанци мерите с аршина на господарите си ?

Национални предатели - на консултации. Здесь- не Москве! Мръсни проруски отпадъци! Коце, ако ти отвъртя един цигански шамар, ще ти откача грозната бяла рубладжийска продажна кратуна.

Предатели са ония , които мляскат задните части на чичо Сам.

Нали по-горе беше Милена, ма? Откъде пишеш? А, бършеш маси в северна Каролина и живееш в парк с каравани. Ми, разбирам защо не ти харесват така Щатите, но споко - ти и в твойто село ще си пълен провал.

Консултацията на Фърчилото с Копейкин се провежда на руски при дистанционно участие на нейното им Превъзходителство и цигарената килимявка на Кремъл. Но въпреки това 1. Русия ще върне Крим на Украйна, Абхазия и Осетия на Грузия 2. Русия ще плати Репарации 3. Всички руснаци идните 50 години ще пикаят по три пъти на ден върху знамената си, а веднъж годишно в Деня на Позора ще серат върху тях 4. Фърчилото, Копейкин и Цялата тролска "стратегическа сган" руски хибриди и русофилски паразити ще пере парцалите на убийците с език.

ㅤ

Прати го на vicove.biz да се посмеят и други.

Мир, Господи просим, светлина и сила в умовете на человеците!

РусоРобите се събраха !!! Борящник ще се сервира ли ??

ㅤ

Не, но ше раздават безплатна кока кола, дънки и модифицирана царевица.

Консултации при Радев- руски служител, агент, продажник , продаващ сбългарския народ и държава! Марш н х-й, руски лайнян памперс! Изчезвай! Генералите- по казармите! Генералите нямат работа в управлението! Оставете управлението на можещите и знаещите, русми насрани ибрици! Един народ, управлява ли се от генерали и военни- спукана му е работата- справка: Русия, България.

се вижда половин молекула мозък...

Половин моликулата бе онзи ден Кирчо дето има проблеми с говора и мисълта!

Ама ти нямаш май и половин молИкула.Хаха.