17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано жена му да няма па такива снимки

Браво на "Възраждане"! Всичко започва и свършва, от духа на човека. Когато той е повреден всичко върви надолу.

Израждане ще пуснат ли пак предизборно нЕкое клипче с разстрел на хора? Малиии, тоя "предприемач" кога предприе шест деца да направи? А идва 15-ти септември. Що не си гледа чаветата, ами с политика се хванал!

Знам, че има три деца. Апропо, белите хора с много деца, които познавам, са доста организирани, отговорни, работливи, съпричастни към проблемите на другите. С голямо удоволствие ще гласувам за такъв кандидат. По темата - крайно време е някой да прекъсне парадите на содомитите!

До Крт, творко, казва се негри, разбра ли ром неотлежал

русифилистична сган

Хмм, тия шест деца, докато им урЕди бъдещето, бая лапане ще бъде.

пише,че е предприемач , значи че се грижи за децата си , не чака теб. А ти да не си циганин ,та само за лапане мислиш?

""Възраждане" издигнаха кандидат-кмет, който да забрани гей парадите в София" Абе, той на Възраждане ще ги забрани, ама по Витошка, кой ще ги забрани.

Сакън, само не гей парадите !

Volkano

Никакъв шанс няма да се класира - първо с такива назадничави идеи кмет не се става. И второ - Фандъкова ще си спечели изборите и без никой да гласува (там всичко е решено, изборите са само за прах в очите).

Типични популисти..тия същите се раздираха от злоба срещу факта, че двама афроамериканци дойдоха от другия край на света, за да представят България на Евровизия, както и да обясняват как някакъв комунист, натикан на хранилки веднага след завършването на някакъв измислен университет е в пъти по- добър за евро - депутат от Мария- Габриел. Главно това са им заниманията- коментари, интриги, напъни, хейтване...не се учудвам, че са си поставили такава " грумка" цел в основата на кампанията си. Друг въпрос е, на кого му се занимава със 6плетни и седянки и на кой му трябват действия и резултати

Немой така.," Израждане" са легитимен правоприемник на Атака. И само те шъ нъ упраят.

се е развихрил.

Гей парадите са огромен проблем за София, други няма за решаване, само това остана. Малоумници. Обаче от Костя Копейкин - толкова.

Те по-добре най-напред да започнат ДЕКОМУНИЗАЦИЯТА - първо да забранят пропагандирането на сантименти към тоталитарния комунистически режим и това да е съпроводено с премахването на всички паметници на фалша, с които БКП и КПСС осраха българската земя. Да забранят партиите и организациите, които стоят зад целия този антибългарски русофилис - срамната болест на българската култура, политика, икономика и т.н. Това да излекуват, пък тогава да се захващат с джендър-LGBT-политиката. С предварителното изкореняване на евразийската леващина значително ще си улеснят борбата и с евросъюзната такава.

0

Тия, дето се оливат да правят по 100 деца, често доказват на околните колко са непедали, а като го гледам на снимката си е баш такъв

колко си прост

Костя да не се пеняви много, щото Марека ще дойде да го отупа отново

Най-големия проблем на София са гей парадите да знаете...

Проблем е, и то немалък - отразява се на възпитанието на младите хора, от които зависи бъдещето!

Съветските окупатори парадират всекидневно и денонощно в центъра на столицата ни, възпитавайки фалшиви сантименти към червените злосторници. Да премахнат МОЧА и тем подобните, пък тогава да се хващат за другото

Възпитанието на младите винаги е било и ще бъде задължение на родителите. Глупави родители = глупави деца = глупави родители отново... Като сте се загрилижи за бъдещето не е ли по-добре да се погрижим за природата и средата в която израстват въпросните деца? Няма ли да е по-добре да оправим проблема с трафика/въздуха/ децките градини? Не? Гей парадите са по-голям проблем? Стига. Нека бъдем сериозни.

Да, проблем е (нерегистриран) "Проблем е, и то немалък - отразява се на възпитанието на младите хора, от които зависи бъдещето!" Така е това е проблем, но ако фокуса на програмата му е този не вярвам да спечели, но все пак всичко ще стане ясно на самите избори.

Авторът на "децките градини" май не е ходил на училище или не е внимавал в час, но иначе знае кое е по-важно за децата. Човекът не е казал, че няма да се занимава с въздуха и детските градини - това се подразбира, а акцентира върху един наболял през последните години проблем - по-специфичен и "модерен".

Ами, на теб явно ти се е отразило.

Костя много олекна :(

Най-много крещят срещу гейпарада скритите гейове!

Стига, бе! И аз искам!

само педали виждам на снимката

0

Хахаха.. Да, на долната снимка как са наредени и четиримата, готови за нежни ласки хахахах

Стига с тез предизборни вицове... Гей ще се бори за премахването на гей парада... Кучето Ша пази пържолите.... и кремвиршите... :)))

Ставаме Швейцария на Балканите,лошото е че Женева е далеч.

Защо да е далече? Всеки понеделник и петък има полети на една лоу-кост компания! По-често отколкото от влак до Хасково, например!

Що за лайтмотив? Всичко ни е наред, та някаква изцепка в един ден в годината ли ни е най-големият проблем?

Гей парада е 1 ден в годината. А, през останалото време, какво ще прави?

И аз съм против гей-парадирането, ама по закон, провеждането на подобни мероприятия е на уведомителен принцип, а не на разрешителен... кметът колкото и да е против, пак се счита уведомен и ще си го направят... поредната заблуда за цепене на около 1000 гласа...

Няма начин да няма начин! Ще се намери!

gunslinger (нерегистриран) "И аз съм против гей-парадирането, ама по закон, провеждането на подобни мероприятия е на уведомителен принцип, а не на разрешителен... кметът колкото и да е против, пак се счита уведомен и ще си го направят... поредната заблуда за цепене на около 1000 гласа..." Ето какво точно се казва в закона за събранията мигингите и манифестациите: "Чл. 8. (1) (Изм. - ДВ, бр. 24 от 2010 г.) За свикване на събрание или на митинг на открито организаторите най-малко 48 часа преди началото му писмено уведомяват кмета на общината, на чиято територия ще се проведе, като посочват организатора, целта, мястото и времето на събранието или митинга. (2) В неотложни случаи за събранието или митинга на открито уведомлението по предходната алинея може да се направи в еднодневен срок." "Чл. 12. (1) (Изм. - ДВ, бр. 24 от 2010 г.) Когато времето и мястото на събранието, на митинга или пътят на движението на манифестацията създават условия за нарушаване на обществения ред или безопасността на движението, кметът на общината, предлага промяната им. (2) (Изм. - ДВ, бр. 24 от 2010 г.) Кметът на общината може да забрани провеждането на събранието, митинга или манифестацията, когато има несъмнени данни, че: 1. (изм. - ДВ, бр. 24 от 2010 г.) са насочени към насилствено изменение на конституционно установения ред или срещу териториалната цялост на страната; 2. застрашават обществения ред в съответното населено място; 3. застрашават народното здраве при предварително обявена епидемична обстановка; 4. нарушават правата и свободите на другите граждани. (3) Забраната се налага с мотивиран писмен акт в срок от 24 часа от уведомяването. (4) (Изм. - ДВ, бр. 24 от 2010 г.) Организаторът на събранието, митинга или манифестацията може да обжалва забраната по предходната алинея пред съответния административен съд в 3-дневен срок от получаването и. Жалбата не спира изпълнението на заповедта. Съдът се произнася по нея в срок от 24 часа. Решението на съда се обявява веднага и е окончателно. (5) (Изм. - ДВ, бр. 24 от 2010 г.) За провеждането или непровеждането на събранието, митинга или манифестацията кметът на общината, съответно кметът на кметството, уведомява незабавно компетентните органи на Министерството на вътрешните работи." Източник: https://lex.bg/bg/laws/ldoc/2132284419