"Възраждане" издигат водач на листа, отказал се от канадско гражданство

Средната възраст на кандидатите, начело на листите, е 42,3 години, обяви лидерът Костадин Костадинов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

идиот може да се откаже от най-престижното гражданство в света-канадското! Но, както е казал народът, там където има един идиот, не може да няма и втори!

Не е проблем, че се е отказал от канадско гражданство. Проблем ще има, ако вместо да работи за българските национални интереси се юрне да слугува на американците, като Кирил Петков.

При 5 минути разговор с този орк от Възраждане България беше спомената от него само веднъж. През останалото време говори за Русия. Неграмотен и непознаващ факти. Типична копейка без стойност.

В тази партия има ли нормални хора? Вече се питам аз.

Не се занимаваме с нещата по същество, а с детайли, които нямат никакво отношение към целите на управление или към възможностите на съответния кандидат, тоест волеизявяваме се както ни падне.

Копейкин какво е работил?!

Чесал си е барабонките,като сега и събирал субсидия за нова къща.

Руски кавал Тва е работил

Лидъл,бе пунгаши?

Когато направим хоремаг за селяни без пари като теб.

Копейката си бил намерил нов тъпкач - оня гламавия педераст от партията на Орбан, дето бягаше от гей-сбирките.

Тоя плъх нещастен го разкриха веднага щом си отвори устата Може Мюлер да го е превербувал Неведоми са пътищата на Абвера

Успех на Възраждане!

Изборите през 2082г.

2 до 3 процента.

Да съборим Моча и на негово място да вдигнем нов паметник на българо- съветската Дружба. Копейкин с пистолет в едната ръка, а в другата държи "лимонка", Нинова до него с колхозническа забрадка и държи сърп, Радев със зелени чорапи и вдигнат юмрук.

е единствената партия която до момента спазва стриктно политиката си и не е мръднала на милиметър от възгледите си. Дори и в най-трудните моменти когато всички политически замесени типове бяха срещу тях. Дано да имат голям успех на изборите. Тогава точно ще си проличи от какво тесто са замесени. Само когато една партия се докосне до власт, си проличава колко струва. Така че за Възраждане има само две опции: или да стане сила N1 или да изчезне от пилитическската сцена.

Кой от възгледите си са превърнали в реално действие, което е довело до промяна във вашия живот?

позиция срещу въвличането на България във войната във Украйна със доставки на оръжия. А биволицата Корнелия достави оръжия въпреки че се кълнеше че и един патрон не заминава за Укрйана. Свалиха украинското знаме от идиотската столична община. Спомогнаха най-тъпия премиер на БГ да се махне осран до ушите. На мен и това ми стига, въпреки че списъка е много дълъг.

И какво стана, като я заеха? Да не би от тях нещо да зависеше? ГЕРБ станаха първи на изборите април, управляваха ли? И между впрочем на вас явно са Ви по- важни Русия и Украйна, защото ми казахте каква била позицията на Костя по този въпрос, а не конкретен проблем от ежедневния ви живот. Какво е мнението му за подобряване на здравната система? Може би с отмяната на здравните осигуровки. Затварянето ни Лидл с какво ще подобри живота на 3700 техни служители и семействата им, както и производителите сключили договори с тях? Идете питайте, която и да е продавачка в Лидл дали иска да работи в кварталното магазинче и много ще се изненадате от отговора.

Аз съм от Сливен и от 1965 година, та до сега съм свързан с Варна. Причината да не разбирате по-ясно информацията в написаното. е у Вас. Стремите се логически се да схванете идеята в написаното, а не интуитивно.

Щом сте свързан с Варна сигурно знаете, че всеки политик от Варна е просперирал с амо и единствено с благословията на Кръстниците от ТИМ. Та и Костя не е по-различен. Приказките за бедните момчета, пробили в политиката заради черните им очи, ги има само по филмите.

Ти не бъди сигурна, че ТИМ са най-голямата сила във Варна. Ще разбереш, когато такава сила се прояви с политическия живот. А дали тя ще се казва "Възраждане", е въпрос на време за да се изясни.

Нормално, като са платени от руското посолство - павят каквото им се каже.

Руска партия....а мерси.

Успех на Възраждане

Тази грешка: "Хубави приказки преди изборите и после в парламента лъсва истината, като тия на ИТН и ПППП!', вече я видяхме. Нямате право на грешка, защото иначе България ще я ликвидират окончателно и безвъзвратно душманите й. Втори октомври, е "Рубикон". (Рубикон (на латински: Rubico; на италиански: Rubicone, Рубиконе) е река в Италия, на Апенинския полуостров, която се влива в Адриатическо море на север от град Римини при град Белария. Извира близко до град Соляно ал Рубиконе. Дължина 29 км. До 42 г. пр. Хр. служи за граница между Италия (на юг) и римската провинция Цизалпийска Галия (на север). Известна е в историята предимно с израза „Alea iacta est“ – букв. „Жребият е хвърлен.“, което значи да вземеш решение, от което няма връщане назад.)

Костадинов каза, че няма да се коалира с никой, но и 51% няма да изкара на изборите. Шансът да управлява клони към 0, защо да му се не види, ще гласувате за него, след като още преди изборите е ясно, че нищо от т.нар. програма няма да бъде изпълнено. Това се казва абсолютен нон-сенс. Ако някой от привържениците на Копейкин ми обясни как точно ще бъде изпълнена програмата, как Костя ще състави правителство, ще го призная! То да викаш против всичко и всеки е лесно, граденето е трудна работа. Само за сведение Волен навремето и до 15% го докарваше и успя да послужи само за златен пръст, нищо повече.

Ако Господ българина е Рекъл, ... ще го състави това правителство на еволюционният възход и възраждане на България.. Прецедентът е, с трите правителства на Бойко Борисов след 2009 - та година. (Информацията е за тези, които не гласуват и казват "НЕ ИСКАМ ДА ЗНАМ!".)

Съжалявам, но от Вашия коментар нищо не разбрах. Постарайте се да се изразявате по- добре на уж родния се език.

стой та гледай как носенса се превръща във пълномащабен сенс. А костадинов съм сигурен че ще изрита думата носенсе от българския език. Да те видя тогава как ще се оправяш лингвистично.

То и българският не Ви е сила, чуждите езици пък съвсем.

Копейкин освен да изрита малкото останали грамотни и кадърни хора от България друго не може да постигне. Сивата Златка, също като Бялата е политически труп.

Ми за кой предлагаш да гласувам за пожарникаря мафиот или подмяната или за дай България или за БСП ако искаш може и за ДПС да гласуваме всички заедно и да се приключва агонията по-бързо а?!!

Че то копейкин и ДПС докладват на един и същ началник в руското посолство бе, калъф.

Костя с какво се различава от тези? Гласува в НС заедно с половината от тях. В следващия парламент пак ще гласува заедно с тях, дори и 20% да спечели. Това, че на ноговата фейсбук страница трият критичните коментари, не значи, че цяла България го подкрепя, изтрезнейте най-накрая!

Успех на Възраждане. Единствената останала надежда.

За какво се надявате на Костя, да затвори Лидл ли, 3700 човека да останат без работа, а покрай сигурно още толкова производители, които са партньори на веригата? Вашият живот точно как ще се подобри от това? Не се заяждам, просто идкам да разбера вашите аргументи.

То Лидл става само като за временна работа и най-вече за студенти да си плащат квартирата

Сигурно навсякъде другаде дават 1400 лв. стартова заплата. В шивашките цехове колко се изкарва? Или пък, като секретарка, без консумация? Значи българите няма какво да се оплакват.

Троловете незнайно как явно се активизираха без да ги питат с неадекватни и смешни коментари в опит да оплюват Костадинов явно е заплаха голяма за баце и подмяната това се видя щом му отдават такава чест с присъствието си

Най голямата измама е да представяш Костадин като проруски! Тая шашма бе използвана успешно за Радев, който, лъсна, че е марионетка на ДД!

Възраждане и лидерът им са много шум за нищо! Поредната измама за избирателите! Хубави приказки преди изборите и после в парламента лъсва истината като тия от ИТН!

Щом джендърите вият значи си на прав път!

Не знам кои/колко са джендърите и дали вият, но свестните, които са много, се смеят.

Какво ни занимавате с тези копейки , да не би да приемате плащане за реклама в рубли

Е, то сега тази валута е модерна. Без нея няма газ.

Копeйкин си мисли, че вече е станал Рубльов.

Средната възраст на водачите на листи е 42,3 години, което по думите на Костадин Костадинов съвпада със средната възраст на българското население в момента. А колко им е средният коефициент на интелигентност на тези лумпени.

Повече от твоя интелект определено

Еми пак толкова - около 42.

Давай БГ гражданство на Путин и го избирай.

Ваксинирания Даниел Петров от Габрово ще води ли листата там? То дето ваксиниран, ами няма и висше образование. Поредния кибик в Парламента.

Важното е да следва интересите на българите, а не както на предишните боклуци от ДПС ГРОБ БСП ПП ДБ ..

Или личните интереси на Костя най- вече.

Какви са интересите на българите конкретно?

Не искам отказал се от канадско гражданство а от руско!Ах ти Костя, предател,сега ще връщаш рублите!

За разлика от канадеца си е спазил закона и конституцията в България за да участва в изборите

Това нищо не е. В дайбългария поне трима са ебани от африкански слон.

Ъхъ, нацъкали са ме умнокрасивите лигави плешивци. Нищо, идиота Костадинов ще ви прати в дълга ваканция, щото сте доказани идиоти вече, а той засега е само предполагаем.

Костя му правил свирка и от чучура му потекъл кленов сироп и го включили в листите

Доказано ли е, че не е някой канадски идиот.

Директно на трета страница, след 20 минути ще изчезне ... Важното е онези двамцата да са мандръсат по два дни на първа страница! ... Блях! Тролитаризъм, сър!

А ваксинирани ли са? Ваксинирани ли са?

Ва тия жмелове като им платят в рубли, после и кутия цигари не могат да си купят хахахха....

Копейкин, кажи за ваксинационния старус на антиваксърите.

Като няма Орбан и Костадинов е Орбан.

защо ни занимавате с иZраждане!? Те си отиват вече!

Как си отиват, като тепърва идват? ... Търкай с шкурката докато претръпне, че много ще люти зимъска!

Ти ли си, Пинокио?

Как сега Копейкин ще си получава копейките като рашастан ще се разплащат в юани ( китайската валута). Коста с главата проста ко ша праи ся? https://ria.ru/20220819/yuan-1810649090.html

Довиждане и благодаря за цирка. Очаквам с нетърпения следващия политически проект, по който ще потрошите милиони, за да ползвате половин година. Това е най-работещата схема за намаляне на неравенствата в България. Парите от чекмеджето се връщат в махалите, медиите и социолозите ;)

Отрепки. Нихната мама рушляшка.

A репатриран ли е? Щото имам познати от САЩ, които се върнаха по този начин.

Аз мога като се изпърдя да си запаля пръднята! Очаквам предложения от партии за водач а листа.

Баце, назначаваме те. Такива хора като тебе ще трябват тая зима.

А в Мухосранск кой ще води листата ? Като сте се събрали толкова идиоти жадни за власт що не вземете да натурализирате и Рогозин и Медведев ...та да си станете рубладжийски психодиспансер

само Възраждане

Добре. Както кажеш ха ха ха

Значи основното умение на въпросния е "да се отказва от гражданство" . И е редно да попитаме с тези си умения как ще е полезен за държавата и обществото в Парламента?

След като отпадна гражданската квота, и Пасков ли е аут?

Няма ли някой приел руско гражданство!?

хехехехеххе, само един малоумен трол може да напише това! Виж кумира ти Киро Измамата може да има канадско щото е евро атлантик!

Пръъъц...

А ДРУГАРЯ кОСТАДИНОВ ДАЛИ СЕ Е ОТКАЗАЛ ОТ РУСКО ГРАЖДАНСТВО?

Надеждата на Путин да окупира пак България, но няма да му се получи.

Може ли да ме издигнете и мен отказвам се от гагаузко гражданство

Успех на Възраждане. Имам въпросителни по някой от нещата които пропагандират но останлите 90% са това което аз отстоявам така че няма Българска партия с по-голямо препокриване с моите виждания .Така че те ще са. Най- важното не пропагандират евроатлантизъм.

Няма да ставаме пак руска губерния.

вЕЧЕ СМЕ СТАНАЛИ БРЮКСЕЛСКА КОЛОНИЯ

Най-важно е да не излизаме от НАТО и ЕС.

Най-важното е точно обратното.