17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Великите "десни" грантаджии са всички в ужас на фронтовата линия - колко лоши, грозни и глупави са възраждане и гласуващите за тях. Ааа да и как е по-добре да не се гласува, за да може със семейните гласове ДБ и ПП да влязат в парламента и да се подложат на Бибитко с неговите купени гласове на крадливи калинки

Ще гласувам от къщи за никой

"Евроценностите" , с които ни пудреха мозъците преди, сега се преродиха в "Евро-атлантичесики" ценности, които към ЛГТБ пропагандата ни добавиха войната и страхът от мизерия. Явно пак твърдият и купеният електорат ще си кажат думата. Пък и с тая нова мода на подмяна на вота - на отцепили се "независими" депутати, става съвсем безнадежно. Е как да се мотивираш и да отидеш да гласуваш?

Майсторите на игри с думи са платени за да баламосват не особено интелигентната ни младеж. Едните били леви, другите били десни, ама се прегърнали и не пускат кокъла. Смехории... Нищо в тази държава не се случва без одобрението на Хамериканците от Африкански произход. Няма леви няма десни, има само алчни майкопродавци и техните слуги дето си пазят келепира. Тука изключвам мафията ДПС, техният електорат просто няма избор. Така са си построили схемата че ако хванат някой да не е гласувал за тях, то той ще трябва да напусне родното си място, защото никой няма да му даде повече каквато и да е работа или шанс за прехрана. При тях трябва първо елитът им да бъде вкаран в затвора, и после може да има шанс за другите.

Не знам кой крив, кой прав,но руските военни не са никакви воени.Мислят че е са в Авганистан през 1980 и се стрелят овцевъди и козарчета.Ама и там им насолиха заднииците.

Това беше за друго място май

Има гщмножество крайно леви избиратели с носталгия по соца, Русия и казармено лагерния строй. Възраждане и генералът ще се опитат да ги откъснат от БСП. Това са естествени ретроградни процеси на обедняващата среднна класа и пенсионерите. За жалост това олевяване на масите ще попадне в лапите на популистите, които се борят само за власт и копейки и нищо друго.

Искат. само Копейки.

Изсирам се в устата на всички путинофили, русороби, рубладжии и Вгъзрожденци.

Подкрепям те !!! Няма по гнусна клоака от руската клоака и блатото пРоссия !

обхващащо броя на идиотите в България, като червената гнида Юрий Асланов, за да могат да бъдат отделени от обществото и обгрижвани в специализираните за това заведения, накратко наречени лудници.

Товарищ Асланов престава да бъде социолог в момента, в който окачествява която и да било политическа партия. Работата му като социолог е обективно и безпристрастно да събира и анализира информация. Ако погледнем и квалификациите му, по-специално това, че е учил в Масква, става ясно, че е рашистки пропагандист. И до там със "социологията" на товарищ Асланов

След като ПП срина рейтинга на Харвард, образованието във всяко друго учебно заведение е огромен плюс. Особено ако основата е положена преди десетилетия, а не сега. Аман от вундери "завършили" неясно какво в Англия, без основна грамотност и пишещи на шльокавица.

И леви, и десни, и центристи би трябвало да работят за България и българите. Само че всеки "лидер" се е изтъпанчил и проповядва "евроатлантически ценности" - т. е. война, в името на ресурси, които отиват за правене на война и ЛГТБ фанатизъм и зад всичко това правене на пари пак за беля.

Волен обещаваше 1000лв пенсия, а тия нищо.

Възраждане на власт и да си върнем България от пипалата на сатанинският козяк.

Само Възраждане !

Отървахме се от Бялата Златка.Сега дудука Копейкин пъкна от някъде.

От гнусната септична яма Москва ги култивират полезните идиоти в българската политика !!!

Пълни глупости! За тия партии гласуват някакви рашистко-нацистки ZZ олигофрени отявлени расисити, антисемити и ксенофоби! Кви леви гласове, какви глупости бълнувате! БУХАХАХАХА За ваша информация в България няма НИТО ЕДНА лява партия!

Но аз не ева джендъри...

За това, че БСП е дясна партия флиртуваща с левите избиратели си прав. И въобще не само леви, но и десни партии няма, които са базирани на някаква идеология - освен Възраждане, които са още твърде неясни. Всичко са групички по интереси - лакоми за усвояване на евросредства, НПО стипендии и командировки на запад, но твърде лакоми и бързащи да ги докопат, нехаещи за това, че плащат с мозъците си и бъдещето си, камо ли за такива абстрактни неща като България и българите.

и двете са платени руски духалки.

Даже го изтъква.Както гпи прави другият известен руски говвнояд Бялата Златка.

Мисля, че партийния модел се оказа неуспешен за нашата държава. Трябва ни нов модел - 240 независими депутата. Лекари в министерството на здравеопазването, финансисти в министерството на финансите и така нататък. Край на изборите в сегашния им вариант - технологиите са достатъчно напреднали, за да се налагат избори през 4 години. Изборите да са в реално време. Ако някой предприеме действия, които не допадат на хората които го подкрепят - вадиш телефона и оттегляш подкрепата си от него и на следващия ден го замества следващия с повече подкрепа. Също право на избор трябва да имат само образовани хора, който не може да чете и пише, собствената си съдба не може да управлява, още по-малко на цяла една държава.

киро канадеца беше новия модел, без партия, точво както си го пожела :)

на бас чи тоя гласува за бат Бойчо

Няма вече ляво и дясно. Има наднационашни корпорации опитващи се да унищожат националният суверинитет. Има глобализъм и антиглобализъм. Има нео либерализъм и има ОТПОР!!!

Демек само фашизъмът ни остана. "Фашизмът е открита терористична диктатура на най-реакционните, най-шовинистичните, най-империалистическите елементи на финансовия капитал… Фашизмът – това не е надкласова власт и не е власт на дребната буржоазия или на лумпен-пролетариата над финансовия капитал. Фашизмът е власт на самия финансов капитал Той е организация за терористична разправа с работническата класа и с революционната част на селячеството и интелигенцията. Фашизмът във външната политика е шовинизъм в най-груба форма, култивиращ зоологическа ненавист към другите народи" И точно това сега виждаме навсякъде

Комунисти, фащисти и прочие не се различават особенно много. Аз станах свидетел на уж социалисти в германия, които надминаха и фашистите, и комунистите в пропаганда и антихуманисъм. Толкова са тоталитарни, че мен личнои страх ме хвана на къде върви гейропата. Така че аз избирам антипедалските ценностни. Който иска да ми ги предлага, за него ще гласувам. И после надчвам се идва разплатата с тези неолиберали. Белене и добре

Ако ги нема “глобалистите” кой ще ти направи телефон?

И "Възраждане" и "Български възход" са крайнодесни партии. какво общо имат те с левите? Или българинът е толкова тъп, че не може да различава две абсолютно противоположни идеологии като фашизъм и социализъм, че за коя година поред гласува гласува, а все никак не може да си избере правителството. Затова смен на такова дередже!

Пълни глупости, няма леви и десни в БГ. Да гласуваме за тези дето не са били в властта е някакъв малък шанс за подобряване на живота.

За да дойдат нови крадци, нали? Хубава логика. Тогава не се оплаквайте че България колко години поред е пълна мъка и скръб!

Израждане и Копейкин са руски морета.

Ти за океан ли се имаш.

Не знам, ама аз ако дойда на власт ще се вдигне популацията жестоко, нема мъж нема жена всичко лягат под плуга. Стол нема да искате да видите, така ще пари изотзадзе. Ама надали ще гласуват за мен. Друго си е да загинеш безславно с по няколко кредитчета и без колиба над тиквата.

Пак са ви напукали фисурите ... Не спирайте да повтаряте мантрите, независимо от времевия възел към който вървим! ... Каквото и да дробите, ВЪЗРАЖДАНЕ-то ще се случи! ... Телесата ви ще бъдат надробени в Компоста на живота! ... Амин!

Вече имаме кандидат-компостери ... от партията на минусчиите-минетчии! ... дето не искат България да се Възроди, че ще им секне потока с "близалки"!

Аз ще гласувам за ГЕРБ. Само те са най-нормалната партия и само на тях имам доверие.

С ГРЕБ до ГРОБ. Завалия

дъщеря му е един от основателите и на БГ Възхода, затова баща и дава кредит на доверие и на генералчето Янев :) И как левите ще отидат при генералчето Янев, като той е дясно/център :)

Какви леви..десни те гонят бе.. Възраждане и Възхода са партии развъдници на фашисти и нац. предатели. Такива страхливи хора има по целия свят.

Страхливите са като теб, национални предатели за центове.

Най вероятнп е така. Но ГЕРБ, ДПС, БСП,ПП и другите стотици знайни и незнайни са резервоари за ЛАЙНА! България е приключила...

152426 копейки = 50 лв.

Днешен курс 31 рубли за 1лев. Почти 3 пъти по-скъпа рубла в сравнение с началото на военните действия.

Как може да се публикуват изказвания на агенти на ДС?? Ако не знаете агентското име на Юри Асланов - Виктор. Това е скандално. Още повече, че бащата на този "професионалист" е предавал собствените си братя-евреи на милицията. Следил ги е и ги е поднасял на тепсия. Този скомунистолог носи чудесно съветско име Юри, също като приятеля си от детниство - Сергей Станишев. И сега комунистическата мафия не пуска кокала :(

Чудя се как те заместят и т.н. с нови партии проруски мафиотски които да дръпнат шалтера отново на новото правителство в новия парламент

Всички до един който са за резервоара са руски кавали

Народа е най доволен от президента Първанов които подписа договор за членството ни в НАТО и благодарение на това държавническо решение Русия не може да на нападни както нападна на Украйна

Путинските партии в България са резервоари само за глупаците

Такае ,защо натискате минус бе вашта мама сакати руски изчадия

Хората, които пускат едни и същи коментари срещу Възраждане и пюят срещу тях са типа хора, които гледат Нова, БТВ и т.н. Същите хора, които си слагат намордниците при 35 градуса. Дори едно видео или изказване не са им гледали. Каквото им се каже - това повтарят. Гласувам за Възраждане, защото не виждам алтернатива. Нито съм русофил, нито обичам комунистите, нито знам руски, нито съм бил в Русия. Дори съм се бил с руснаци по морето, защото ме дразнят много с арогантното си поведение спрямо нас и лъжите им спрямо историята, културата, азбуката и религията, КОИТО НИЕ СМЕ ИМ ДАЛИ. Всеки да преценя за себе си, аз цял живот освен разруха, падение, опростачване, лъжи, кражби, измами друго не съм видял в тази държава. Очаквах след НАТО и ЕС да се промени нещо - по-зле стана. На всичкото отгоре ЕС почва да се превръща в СССР в всяка изминала година. Не искам да излизаме от двата съюза. Искам да си отстояваме националният интерес в тях! А не да сме трето качество слуги! И единствените, които предлагат нещо по въпроса са Възраждане. Не подкрепям всичките им възгледи, но по-добра алтернатива няма! Факт!

Възраждане няма да имат достатъчно депутати да управляват, това не вярвам да е тайна за никого. Важното е да имат достатъчно за да са баланс и противотежест на евролибералите в парламента ни. Без балансьор видяхме какво стана, за 3ч всички уж различни партии се гушнаха и ахам да довършат България.. добре че една холограма им развали случайно плановете

Точно.Абсолютно си прав +++

Такае ,защо натискате минус бе вашта мама сакати руски изчадия

Мълчи бе центаджия с отворен задник.

Гледайте сеира как едните, а може би и двете ще се коалират с ГЕРБ и пак отидоха 4 години на вятъра.

Просто и двете сбирщини няма да са в парламента.

Стига сте правили реклама на тия измекяри копейка джи и руски подлоги

Българския народ иска ДПС да управлява, а правителството да се състави само от партии 100% собственост на ДПС. Така беше 20 години и имаше стабонос и разцвет, хората забогатяха и бяха уверени във утрешния ден, защото ДПС знае как да управлява тоя народ!

Такае ,защо натискате минус бе вашта мама сакати руски изчадия

Трябва да се изфащат сички руски кавали

Не ... бърка автора, те са като сифона на канала - утаечни резервоари за ... отпадъци!

Възраждане не е резервоар на разочарованите, а е цунами, което ще помете продажните ни политици!

Еуах та в копейката, честно!

Политическите анало-вози са гълтачи на грантове и никой ама никой не им вярва.

Са резервоари на Путин на дебили на платени копейки Ина простосмъртни глупаци

Защо намесвате Русия в случая. Та нима Ердоган и Орбан са русофили? Те просто гледат националният си интерес, който в случая с евтини енергоносители ще привлече инвеститори и оттам народа ще има полза.

Последните 33 години в България няма лява партия във властта.

"Нова заповед за носенето на маски заради COVID-19 Освен в градския транспорт, предпазните маски са задължителни и при престой на лицата на прилежащите спирки и станции на закрито" Гласувайте за Възраждане, ако не искате малоумни мерки и запазване на свободата!

Троловете на "Възраждане на СCCP" мнооого смело го раздавате. К азвате, че вече сте първа политическа сила... Има само един начин това да се случи: няколко фена преди изборите съветската армия от Буратия и Чечения да окупира страната.

Успокой са, че тромбата ще запуши некой съд. Гледай си здравето Бацо нема да се върне.

Възраждане, та Възраждане! Аз не виждам сериозна разлика м/у Възраждане и Атака в началото. По-паметливите усещат, че тия жаби сме ги ручали и колеца сме го гризкали вече многократно. Има и го и обратното - като те усетят, че си балък и кълвеш на евтин буламач, що да не те хващат и доят отново и отново?! :-))

Волен предаде избирателите си. Кво неясно има?

Предаде е силно казано. Той изобщо не е имал намерение да прави нещо за тези избиратели, освен да им даде височайшата възможност да го вкарат в парламента. Същото ги чака и от Костадинов. Ама фантазиите междувременно са безплатни...:-)) Те нямат и какво да направят за русофилите, защото най-доброто за тях е да емигрират в Русия, ама това не е в интерес на Атака и Израждане.

Козаците са толкова тъпи, че не осъзнават, че с прякора Копейкин помагат на Костадин лично.

Така де цяла България иска да ни управляват отново руски подлоги:))))

Русофили са българите само в мечтите на платените руски тролове и въобще на най-различни продажници. Ни един българин не иска да ходи да живее или да работи в Русия:))) И не иска руски стоки.

Копейкин ще вземе 10-14% и правителство няма да има.Поредица от нови избори.

всички копейкаджии за копейкин

Хич не сме разочаровани, просто ни кипна от продажни седесари и селски пръчки. Всички с метлата и към Канада, Австралия или където ги приемат

За Възраждане гласуваме само интелигентните. Но поради глад, студ и омраза към сащ ще има много нови избиратели. В даден момент дори избирателите на Киро ще предпочетат Възраждане.

Що тогава на вашия митинг на Възраждане нямаше нито една интелигентна физиономия? И каква е тая омраза към Европа и Щатите , когато непрекъснато искате да ходите в Европа и Щатите?

Ти ходи там ли ве некъпан?

Да ти покажа ли записите тъпако:)))) А как играете хорце с ДПС да ти покажа ли:)))) Наистина ми е странно как хем се мислите за интелигентни, хем отричате неща видяни по всички телевизии.

Даже във facebook-a на твоето Възраждане ги има:)))) Но пък писанията ти лъхът на такава голяма интелигентност:))))) И на изключително възвишена култура:)))

"Възраждане на СИВ" ще танцува само едно политическо лято. Вие, продажни русофилистици, сте бита карта.