"Възраждане" е категорично против Димитър Главчев да оглави МВнР

"Това е опит да се санира провала на служебния кабинет", смята Костадин Костадинов

Обратно в новината

Коментари - "Възраждане" е категорично против Димитър Главчев да оглави МВнР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преместих го в другия крачол по случая!

Хубава работа, ама циганска.

е достатъчно интересно, за цензурата, свободата на словото и ЕС; дир пишат само за 5 мин от 30. На сайта на БНР го има цялото :)

Възраждане не е в позиция да решава кой да бъде външен министър.

копейката касира и вече му е през дедовия - от тук насетне, каквото му капне е само добре дошло. Така лумпериата осигури доживот и сидеров, и бареков, и шкембе войвода, и валерката - все националисти и от патриот нагоре.

Ваа, тоя човек верно си мисли че ще спечели някакви избори хахаха

Този нищо не каза за "международните ни партньори", които силно се интересуват от България и оценяват всяко предложение за назначение и всяко действие на правителството - тези о скоито всички се съобразяват. Които и да са те. Всичко ми напомня за служители в офис докато шефа го няма дългосрочно, които постоянно казват как шефът бил казал едикакво си да се направи, но нито шефс го има, нито някой може да потвърди или отрече това. Всеки твърди, че от някъде някой му казва нешо и съответно, че е така за другите. Замислям се как ли нашите държавни мъже в ролята си на международни партньори се бъркат във вътрешната политика на други държави. какво ли изказване и оценки прави например Лойчо за назначенията на министър на културата в Дания, Швеция, Грузия или Македония примерно.

Дрънчат копейки, дрънчат копейки...

Костя , само това ли измъдри за пред малоумните ти избиратели???

И този изпълзя от дупката в която го навряхме на миналите избори

Не знам къде си го заврял, но предричам да са втори на следващите избори, без да уточнявам дали ми харесва или не !

Довиждане!

Ха хаа, Копейкин! На тоя изобщо не му вярвам, макар че иначе харесвам говоренето му за Братушките, което обаче считам за неискрено и фалшиво и само за измама на народа ни русофил. И как да му вярвам като е "дупе и гащи" с шорошките гьотверени от ИТН и БСП и е винаги в подкрепа на фатмака, назначил точните идиоти за съсипията на България, при това с драстично нарушение на Конституцията заради идиота с канадското гражданство, в угода на посолството. Ясно е, че ала-бала с президента важи и за Копейкин, след като и той се класира за НС въпреки зоркото око на Мустафа ханъм и мащабната изборна измама с мъдуровките. Ха хаа, Копейкин! Ха хаа, ала-бала с президента! Ха хаа, Мунчо Херомустафов Мъдуровски! А Главчев може да се окаже и пич, в най-положителния смисъл на думата! Долу фатмака и шорошката сбирщина, която ни натресе в угода на враговете на България!

Язе сакам Гюров за премиер да не прави глупасти с Валютния борд "Просто намалява списъка, съставен от "Продължаваме промяната-Демократична България""

"Възраждане" е партията, за която аз и повечето хора от моите приятели и колеги ще гласуваме на следващите избори. Колкото повече "евроатлантиците" я ненавиждат и плюят, толкова повече симпатизанти печели.

В затвора нали не гласувате? Питам защото е всеизвестно, че привържениците на "Възраждане" са основно криминални елементи.

Ти от пандиза ли пишеш , че знаеш ?

Ще гласуваме за тази партия, кочто реално намали партийната субсидия на 1 лев и намали депутатите на 100 изрода.

Копейкин мяза на посран мангал.

Не гледай в огледалото като коментираш!

Соросоиди те недоволстват.Това е добре. Възраждане е във възход!Печелим изборите!

Хайде първо научи българския и тогава коментирай сериозни теми в публичното пространство. Става ли?

Печелите......да не казвам какво.

Съвременният Цар Киро каза!

Партия "Възраждане" се състои единствено от криминални престъпници. Едните са на ниско ниво - обикновени бандити и такива, които искат да станат бандити (т. е. възрастни мъже с пубертески мозък), но не им стиска. Другият вид са поставящите се в услуга на чужда държава. Те също са опасни, защото ще завлекат цялата държава ако някой въобще гласува за тях. Има и малка част шофьори, таксиджии, бармани, сервитьори. Все хора, които са склонни да се свързват с криминалния контингент или поне имат вземане-даване с него. Могат да привлекат основно селяндурите, защото самите те са си селяндури и се гордеят с това, вместо да се притесняват.

Надявай се да е така !

Добри лоши ще гласувам за Възраждане. Тия последните според мен оакаха навсякъде

Хайде първо преди да пропагандираш на публично място да се научиш да пишеш на български. Става ли?

кой ви пита вас проруските еничари?

Костадинов е червено леке, което използва помощи в семейния си бизнес, а партията му провежда проруска политика!

Другите ,като че ли не са същите ??? На мен ми се виждат подобни : работническо-селска класа