Коментари - "Възраждане" даде Манол Пейков на прокуратурата заради събраните пари за къщата на Талев | Днес.dir.bg

"Възраждане" даде Манол Пейков на прокуратурата заради събраните пари за къщата на Талев

Издателят твърди, че даренията са налични в сметката му до стотинка, а сградата не е купена заради административни пречки в Република Северна Македония

Обратно в новината

Коментари - "Възраждане" даде Манол Пейков на прокуратурата заради събраните пари за къщата на Талев | Днес.dir.bg

Коментари

А няма ли КОЙ да даде възраждане на прокуратурата за противодържавна дейност и предателство към чужда държава?

А откъде са парите на коцето за палата във Варна ?!

Ей ..ха ха Евнух......а растящия брой на джамиите....

Как ти е в морската градина...ха ха ей смешници..ха ха

Как са ти..ха хаа.....заменките на ПП и ДБ..ха хас

А бе колеги, вие с чужди пари помен правите. Не смятате ли, че хората, които са дарили, е редно да се интересуват какво става с парите им, а не вие или онзи с палата във Варна от субсидиите? Бил се облажил с парите, големи врачки сте, ще засенчите любимката си Ванга. Очевидно е, че вие изхождате от собствените си разбирания за живота, ама все пак се опитайте да допуснете, че има хора с различно от вашето мислене и идеали.

То е ясно, че Пейков се е облажил. Ама и от Възраждане, що чак сега? И още един въпрос възниква за Коцето- що бе, мършо, не излезе да протестираш срещу решенията на НАТО, които се взеха в София?

Май имаше и събрани пари за Украйна. И с тях не се знае какво стана

Я да видим колко Манол е дал като дарение на Демократична България? Той май си е купил депутатско място с парите за къщата на Талев! Изрод!

Копейки....толкоз им е акъла!

За този КЪСтадинов ли става дума, дето прибираше парите за сътрудници на депутатите си?

И аз събирам за къщата на Отец Нафърфорий. Ето ми личната сметка, превеждате! Колкото повече, толкова повече!

Ако искаш събирай и на личната сметка на Къстадин за къщата...

Браво на Костадинов! Все още изплаща къщата си, не както паразитите под статията твърдят. А този измекяр краде от народа! Явно късата му пишка е в комплект с грахово зърно в главата!

Да, затова има заличаване на ипотеката на 21.02.2024 г.

Като изпраскам един прав в циганската морда на Костадин Костадинов и ше го навра целия в лайняния гъз на Цокчо Ганев

Горди ли сте от ПП-ДБ и останалите евроаналтици с пиперливите си и неграмотни писания? От вас друго не се очаква, алабалници!

пффф

Майче, що само коментарите срещу копейките ти вдигат кръвното... Тия срещу Пейков прилични ли ти се струват??? Нека да позная, много мразиш двойните аршини. Чуждите. Товите са си прекрасни... :)))

Как ще стане тази работа?

Това прасе грозно е най долната утайка утайка от всички други в кочината парламент С кой акъл му превеждат пари на лична сметка на тоя мошеник и шарлатан

Какво ни занимавате с поредния гнусен педал?

Четенето на статии не е задължително все още! Но възпитанието и спазването на закона са. Научи го това!

Костадинов имаш в предвид

Е сега Шиши ако иска да се излъска ще изавди повече пара ще пусне тъмните си връзки и ще купи къщата .

Вместо да се хванат да помогнат на човека, взели да му пречат. Ама как да помогнат на Манол Пейков, след като събира пари и за Украйна? Не е важен българският интерес за Възраждане, а руският. А руснаците българските възрожденски къщи не ги интересуват. Чудно дали не трябва да се забранят партиите явни проводници на чужди интереси, включително Възраждане?

Ей боклук Ки го тура на майка ти у пуутката директно

Примитивни олигофрени хабящи въздуха са вгъзраждане

Като има балами, ще има и измамници. Можеш ли да превеждаш по лична сметка пари за обществена кауза? Манол Пейков си ги събира тия пари в лична сметка и прави каквото си иска с тях.

Международните преводи ги забранили, трябва ти македонска сметка.

Обаче нито дума , как късият от Максуда успя да изплати заем за къщата си за нула време.

Защо държавата не предприе действия по закупуване и запазване на въпросната къща при положение че ги държахме с вето и продажниците им вдигнаха ветото срещу голи обещания да спазят някога в неопределеното бъдеще част от поетите вече от Северна Македония ангажименти за да влязат в НАТО?

Аз от "Възраждане" до сега не съм чула нито една читава дума, нито съм видяла нещо стойностно, направено от тях. Само бръщолевене в полза на русия и нищо друго. Какво пречи къщата на Д.Талев да се закупи. Даже е срам за нас като българи, че това не е станало до сега, та трябва да се правят и дарения.

Ти кажи къде са мостовете над Дунав, тунела под Шипка и завода за ел. коли в Ловеч?!?

Съд и затвор за този мародер !

Очевидно понятие си нямате що е това "мародер"!

Събраните средства, вместо да се дават за глупости можеха да се дарят на братска Русия! Така че напълно подкрепям Възраждане!!

Само не разбрах защо му е македонска сметка? И от Българска може да нареждаш към Македонска?

Yann

Естествено!

Вероятно таксите ще са по-високи.

А за къщите и имотите на копейката КОГА ЩЕ ИМА ПРОВЕРКА И ИСТИНСКО РАЗСЛЕДВАНЕ?

Всички които са ми чели постове, знаят, че съм анти-русофоб, анти ПП-ДБ и анти-Сорос, обаче ИСТИНАТА трябва да е НАД ВСИЧКО. Мога да ГАРАНТИРАМ, че Пейков не е крадец и ПАРИТЕ са си по сметката, Възраждане са ЯКО подългани или търсят политически дивиденти, за НЕЩО което 100% нямат основание и прокуратурата със сигурност ще го установи!

Парите са насочени при другите парични потоци, за които говорят шарлатаните в последните записи, публикувани днес! Всички които плащат данъци в България, вероятно са особено щастливи.

Сигурно с честното си име…1234567890?

Познавам го лично и знам, че не е крадец.

Възраждане не са подлъгани, а им е наредено да правят мърсотия от едно там посолство, с една дебела тьотя в него.

еее, какъв е проблема? парите от даренията са в сметката на пейков, също като парите на израждане в сметката на костадинов!

Всеизвестен факт е , че най-изпечените финансови схемаджии имат "фондации"

Каквото твърдят Възраждане накрая се оказва точно обратното... да няма изненадани после

Вместо ППДБ си написал възраждане...

Смехурко

Не помня ППДБ да са влезли в парламента след обещанията да върнат субсидията (която после познай дали върнаха) Не помня да са се борили срещу "експерименталните течности" и да се окажат ваксинирани Срещу еврото се бореха - сметките им познай в каква валута. Сега се пънат след като с една проста справка ще им увяхнат късите дръжки... Като стана дума за дръжки - и срещу гейовете се борят, да видим там какво ще излезе...

Хвана ме защото знаеш, че няма как да изредя всички лъжи на ППДБ и всички обещания, всички от които след това публично са се оказали абсолютна измама и лъжа защото това би бил един безкрайно дълъг пост. Обобщавам най-пресните за теб: Популизъм, че ще бъдат почтени политици, които не се притесняват от избирателите и не крият нищо и които ще се движат пеша или с велосипеди сред хората, без да използват държавна охрана или служебен транспорт... Популизъм, че ще привлекат чуждестранни инвестиции от доказани компании, които да изстрелят икономиката ни сред първите в Европа. Популизъм, че са срещу корупцията и не се занимават с измами, фалшификации или каквато и да е компрометирана дейност. Популизъм, че няма как да управляват с тези с чиито модел са дошли да се борят.

Смехурко

Хубу де, ако се окажат прави и парите ги няма се обади да те черпя...

Ми то излезе - борците им срещу гейовете, си изкарват парите като дават на чичковци да им мачкат манивелите пред камера.

Ма, на този хубавец, мъжествен, надежден, патрио-демократ, радетел за Украйна и Сирия, само като го видя ми се приисква да му направя дарение по личната сметка, видиш ли за ''Къщата на Талев''.Материяла в БГ е много зле, щом е дал за ''каузата на Манолчо''вече 200к.

Сигурно сега разбираш кой е Талев, та явно още не си разбрал, че пари не са се събирали по лични сметки...

Мирише ми на командировка в Централния Софийски Затвор… От мен един съвет: килия 216, вторият етаж, южното крило. При бай Ставри… познавам го лично… Човекът е строг! Но справедлив. Много обича майтапите. Вие сте още млад, ще излезете запазен.

Какво да очакваш от отрепка, като Манол ПУткоФ?... Нечистоплътно пиянде и проскубан платен папагал от провалената политическа банда на ПП... Да си се саморазправят с него сега, балъците, които са му дали пари.

Колко пари събраха "Възраждане" и спасиха ли до сега някоя къща? Май само знаят да критикуват другите какво са направили и какво не са, тук дори Манол Петков само се е решил да спасява българското наследство, другите само гледат и люпят семки и намират кусури.

Възрожденците се борят за спасението на държавата, а не на една къща, която и да е тя... За такива акции, като спасяване на културното наследство си има други организации, като министерството на културата или някое НПО, например. А иначе, нали знаеш, на скапаната ракета, Космосът ѝ крив!... Ти си „ракетата“.

Борят се те , за личния клеипир на Костя даже и истински русофилистици не са

спасиха я! я виж костадинов каква къща си спаси!

Този шарлатан, типичен представител на Кирчо-Кокорчовската секта е след най-гнусните педерасти, който някога съм виждал! Да не подминаваме и факта, че е пловдивски помак, което отговаря на въпросите защо не си е помръднал пръста за това с което се е самоназначил и за него къщата на един от най-четените български писатели е само средство да открадне средствата събрани за нея.

Колкото и да се опитвате, не може да излекувате гузната си съвест, че не сте се интересували от съдбата на къщата на Димитър Талев в Прилеп. Нищо не правите за наследството на България, не се интересувате, дори не сте я виждал. Ако не беше Манол, да се опита да я спаси, нямаше и да разберете че тази къща въобще съществува, толкова за "патриотите" като вас.

Освен пияница се оказа и крадец. В ПП-ДБ е пълно с отпадъци.

Егати свинята!

goose

От дарителската кампания :) Припомням банковата си сметка: Фондация "Манол Пейков и приятели" Пловдив, бул. Александър Стамболийски 9 Търговска банка Д АД ИБАН: БГ09ДЕМИ92405000310141 Основание: Дарение за родната къща на Талев Толкова за парите по личната му сметка.

Да пийнат по чашка. Затова събират помощи.

Явно много им бърка в долната част на гърба...

Бърка им в носовете най-вероятно с миризмата , която се носи от него

Смехурко

Щото са им дълги носовете, то не бяха субсидии, ваксини, евро Виж други неща са им къси за сметка на това

Защо не покаже едно банково извлечение, като са налични парите?

Манол да заминава при Ружа и да се приключва

Копейките яко се разпищяха. Хората, които са събрали пари не се оплакват, ама видиш ли Костадинов се загрижил за тях.

циганите от провинцията са си цигани от провинцията, без значение колко са им къси...

да арестуват "наште"товариЩ: Елена Йо., Съсел Ст., Вагин,...Късопишковците, Мунчорезиденски, и цялото дир-ру

Крадците викат дръжте крадеца. Всички забравихме как преди години още преди копейките да влязат в парламента Копейкин за да покаже колко е морален наляво и дясно обясняваше как ще се откаже от държавната субсидия. След като се оказа,че субсидията им ще е над милион лева тихомълком забравиха за това обещание и съвсем случайно по същото време след като взеха субсидията Копейкин си купи палат за долу горе същата сума. Ама това беше преди години, кой да помни.

Еееее, това е друго. :)))) Щом е от нашите - може... Превдид международното положение и конкретната ситуация, трябва гъвкавост да има... :))))

Ся, тука за Манолчо се говори. Ако Костадинов нещо е сгазил лука - моля, изпратете сигнал в Прокуратурата.

Той ги е изпил и е пял руски песни.

Възраждане даде Манол на ДПС. Да видим сега как ще сействат аргатите на Шиши.

Манолчо мамин-сладък никога през живота си не е свършил нещо полезно за обществото, поне не българското (по едно време купува чрез дарения водни помпи, одеала и цукала за украинци в нужда, когато бе взривен язовира в Нова Каховка). Иначе, преди време събира мангизи за някаква бабка, която искала да съди Волгин (понеже се изказал ласкаво за Народния съд), но нямала средства за адвокати. Ма, не съм чул нещо да е отпочнало дело, а тая работа беше преди около година. Той, тогава Волгин пряко засегна единствено Хампарцумян, който вероятно е преценил, че не желае да се съди. А, исковете на странични лица са крайно неоснователни. Тогава някои вещи прависти му го обясняваха това на Манолчо, но той си събираше пари за иска на някаква бабичка и за някакъв колективен иск - явно съдъд не ги е уважил. Ма, мангизи се събраха... Проблемът с Манолчо и др. подобни е, че имайки някаква фалшива известност (хем е и "мъж" на годината), те вдъхновяват масовия нискочел плебс, който им снася от оскъдните си средства. После, наистина купуват и правят това-онова, за да си оправдаят кампаниите. Но, обикновено, изхарчват много по-малко от реално събраното, останалото си остава за тях. Та, не е лошо да бъде разследван - какви пари му постъпват и колко от тях се харчат според волята на дарителите. Той, Манолчо си е на държавна софра, а и мама меси, та може и да не бърка в кацата с меда, но се не знае...

Почна. Даже и други хора го съдят волгин по същото дело. :)) По руската телевизия не ги ли казват тия неща? :))

Sargon lll

Да, наистина е почнало, сега проверих. Даже е приключило. Както се и очакваше, ищцата е загубила и трябва да плати на Волгин компенсации. Нещо, което му написах тогава на Манолчо във фейсбука. Писах му (по спомен), че ако не ми вярва, поне да погледне какво му пишат някои прависти по въпроса. Въпреки, че дори елементарна правна култура е достатъчна, за да се разбере, че единствено Хампарцумян би могъл да осъди Волгин. Бадева събра парите на хората... Горе-долу тогава той ме изхвърли от контактите си. Или пък беше, когато Пригожин започна похода си. Тогава, Манолчо се вдъхнови и ежечастно пускаше постове с информация, как Пригожин се приближава към Москва и целият народ е с него, Путин е в ступор, Русия се разпада, Украйна печели и т.н. Та, тогаз пак съвсем кротко му обясних (или поне опитах), че Пригожин нищо няма да промени, че всико е от ден до пладне. Ма, не - и Манолчо, и адептите му ми скочиха, че съм русофил, путинофил и т.н. Там, тогава, се събираха разни мазни хохляци и хохлячки, една даже се изпусна, че е участвала в погрома (пожара) в Одеса. Та, Манолчо си е един плужек. Мазен, долен, суетен...

Проблемът не е само в парите. Пари се намират, но унищоженото не се връща. Народната памет отдавна е изчезнала.

На обикновените българи не им пука за България пък какво остава за тия продажници, подлоги и предатели...

Манол Пейков трябва да вземе пример от Костадинов. Костадинов върна кредит от почти 200 000лева само за една година и си построи къщата край Варна. ФАКТ!

Абе, тоя Манол, има ли жена или е небинарен?!

Абе ти добре ли си?Каква жена има този?Мъж,мъж си има Манолита!

Бе, де да знам! Само питам. Нали Дарик го провъзгласиха за мъж на годината! Пък то без жена, какъв мъж ще е?!

Като тебе. Самодостатъчен. Виж как ти е заякнала дясната ръка... :)))

Гледай си Азис и не се занимавай с Евровизия...

Аа, бате - и двамата ми аресват, че пеят много хубаво! Ама Манол ми аресва повече, че къвто е рошав ,мръсен и лъжлив, по мяся на наште от маалата!

Коментари - "Възраждане" даде Манол Пейков на прокуратурата заради събраните пари за къщата на Талев | Днес.dir.bg

"Възраждане" даде Манол Пейков на прокуратурата заради събраните пари за къщата на Талев

Издателят твърди, че даренията са налични в сметката му до стотинка, а сградата не е купена заради административни пречки в Република Северна Македония

Обратно в новината

Коментари - "Възраждане" даде Манол Пейков на прокуратурата заради събраните пари за къщата на Талев | Днес.dir.bg

Коментари

А няма ли КОЙ да даде възраждане на прокуратурата за противодържавна дейност и предателство към чужда държава?

А откъде са парите на коцето за палата във Варна ?!

Ей ..ха ха Евнух......а растящия брой на джамиите....

Как ти е в морската градина...ха ха ей смешници..ха ха

Как са ти..ха хаа.....заменките на ПП и ДБ..ха хас

А бе колеги, вие с чужди пари помен правите. Не смятате ли, че хората, които са дарили, е редно да се интересуват какво става с парите им, а не вие или онзи с палата във Варна от субсидиите? Бил се облажил с парите, големи врачки сте, ще засенчите любимката си Ванга. Очевидно е, че вие изхождате от собствените си разбирания за живота, ама все пак се опитайте да допуснете, че има хора с различно от вашето мислене и идеали.

То е ясно, че Пейков се е облажил. Ама и от Възраждане, що чак сега? И още един въпрос възниква за Коцето- що бе, мършо, не излезе да протестираш срещу решенията на НАТО, които се взеха в София?

Май имаше и събрани пари за Украйна. И с тях не се знае какво стана

Я да видим колко Манол е дал като дарение на Демократична България? Той май си е купил депутатско място с парите за къщата на Талев! Изрод!

Копейки....толкоз им е акъла!

За този КЪСтадинов ли става дума, дето прибираше парите за сътрудници на депутатите си?

И аз събирам за къщата на Отец Нафърфорий. Ето ми личната сметка, превеждате! Колкото повече, толкова повече!

Ако искаш събирай и на личната сметка на Къстадин за къщата...

Браво на Костадинов! Все още изплаща къщата си, не както паразитите под статията твърдят. А този измекяр краде от народа! Явно късата му пишка е в комплект с грахово зърно в главата!

Да, затова има заличаване на ипотеката на 21.02.2024 г.

Като изпраскам един прав в циганската морда на Костадин Костадинов и ше го навра целия в лайняния гъз на Цокчо Ганев

Горди ли сте от ПП-ДБ и останалите евроаналтици с пиперливите си и неграмотни писания? От вас друго не се очаква, алабалници!

пффф

Майче, що само коментарите срещу копейките ти вдигат кръвното... Тия срещу Пейков прилични ли ти се струват??? Нека да позная, много мразиш двойните аршини. Чуждите. Товите са си прекрасни... :)))

Как ще стане тази работа?

Това прасе грозно е най долната утайка утайка от всички други в кочината парламент С кой акъл му превеждат пари на лична сметка на тоя мошеник и шарлатан

Какво ни занимавате с поредния гнусен педал?

Четенето на статии не е задължително все още! Но възпитанието и спазването на закона са. Научи го това!

Костадинов имаш в предвид

Е сега Шиши ако иска да се излъска ще изавди повече пара ще пусне тъмните си връзки и ще купи къщата .

Вместо да се хванат да помогнат на човека, взели да му пречат. Ама как да помогнат на Манол Пейков, след като събира пари и за Украйна? Не е важен българският интерес за Възраждане, а руският. А руснаците българските възрожденски къщи не ги интересуват. Чудно дали не трябва да се забранят партиите явни проводници на чужди интереси, включително Възраждане?

Ей боклук Ки го тура на майка ти у пуутката директно

Примитивни олигофрени хабящи въздуха са вгъзраждане

Като има балами, ще има и измамници. Можеш ли да превеждаш по лична сметка пари за обществена кауза? Манол Пейков си ги събира тия пари в лична сметка и прави каквото си иска с тях.

Международните преводи ги забранили, трябва ти македонска сметка.

Обаче нито дума , как късият от Максуда успя да изплати заем за къщата си за нула време.

Защо държавата не предприе действия по закупуване и запазване на въпросната къща при положение че ги държахме с вето и продажниците им вдигнаха ветото срещу голи обещания да спазят някога в неопределеното бъдеще част от поетите вече от Северна Македония ангажименти за да влязат в НАТО?

Аз от "Възраждане" до сега не съм чула нито една читава дума, нито съм видяла нещо стойностно, направено от тях. Само бръщолевене в полза на русия и нищо друго. Какво пречи къщата на Д.Талев да се закупи. Даже е срам за нас като българи, че това не е станало до сега, та трябва да се правят и дарения.

Ти кажи къде са мостовете над Дунав, тунела под Шипка и завода за ел. коли в Ловеч?!?

Съд и затвор за този мародер !

Очевидно понятие си нямате що е това "мародер"!

Събраните средства, вместо да се дават за глупости можеха да се дарят на братска Русия! Така че напълно подкрепям Възраждане!!

Само не разбрах защо му е македонска сметка? И от Българска може да нареждаш към Македонска?

Yann

Естествено!

Вероятно таксите ще са по-високи.

А за къщите и имотите на копейката КОГА ЩЕ ИМА ПРОВЕРКА И ИСТИНСКО РАЗСЛЕДВАНЕ?

Всички които са ми чели постове, знаят, че съм анти-русофоб, анти ПП-ДБ и анти-Сорос, обаче ИСТИНАТА трябва да е НАД ВСИЧКО. Мога да ГАРАНТИРАМ, че Пейков не е крадец и ПАРИТЕ са си по сметката, Възраждане са ЯКО подългани или търсят политически дивиденти, за НЕЩО което 100% нямат основание и прокуратурата със сигурност ще го установи!

Парите са насочени при другите парични потоци, за които говорят шарлатаните в последните записи, публикувани днес! Всички които плащат данъци в България, вероятно са особено щастливи.

Сигурно с честното си име…1234567890?

Познавам го лично и знам, че не е крадец.

Възраждане не са подлъгани, а им е наредено да правят мърсотия от едно там посолство, с една дебела тьотя в него.

еее, какъв е проблема? парите от даренията са в сметката на пейков, също като парите на израждане в сметката на костадинов!

Всеизвестен факт е , че най-изпечените финансови схемаджии имат "фондации"

Каквото твърдят Възраждане накрая се оказва точно обратното... да няма изненадани после

Вместо ППДБ си написал възраждане...

Смехурко

Не помня ППДБ да са влезли в парламента след обещанията да върнат субсидията (която после познай дали върнаха) Не помня да са се борили срещу "експерименталните течности" и да се окажат ваксинирани Срещу еврото се бореха - сметките им познай в каква валута. Сега се пънат след като с една проста справка ще им увяхнат късите дръжки... Като стана дума за дръжки - и срещу гейовете се борят, да видим там какво ще излезе...

Хвана ме защото знаеш, че няма как да изредя всички лъжи на ППДБ и всички обещания, всички от които след това публично са се оказали абсолютна измама и лъжа защото това би бил един безкрайно дълъг пост. Обобщавам най-пресните за теб: Популизъм, че ще бъдат почтени политици, които не се притесняват от избирателите и не крият нищо и които ще се движат пеша или с велосипеди сред хората, без да използват държавна охрана или служебен транспорт... Популизъм, че ще привлекат чуждестранни инвестиции от доказани компании, които да изстрелят икономиката ни сред първите в Европа. Популизъм, че са срещу корупцията и не се занимават с измами, фалшификации или каквато и да е компрометирана дейност. Популизъм, че няма как да управляват с тези с чиито модел са дошли да се борят.

Смехурко

Хубу де, ако се окажат прави и парите ги няма се обади да те черпя...

Ми то излезе - борците им срещу гейовете, си изкарват парите като дават на чичковци да им мачкат манивелите пред камера.

Ма, на този хубавец, мъжествен, надежден, патрио-демократ, радетел за Украйна и Сирия, само като го видя ми се приисква да му направя дарение по личната сметка, видиш ли за ''Къщата на Талев''.Материяла в БГ е много зле, щом е дал за ''каузата на Манолчо''вече 200к.

Сигурно сега разбираш кой е Талев, та явно още не си разбрал, че пари не са се събирали по лични сметки...

Мирише ми на командировка в Централния Софийски Затвор… От мен един съвет: килия 216, вторият етаж, южното крило. При бай Ставри… познавам го лично… Човекът е строг! Но справедлив. Много обича майтапите. Вие сте още млад, ще излезете запазен.

Какво да очакваш от отрепка, като Манол ПУткоФ?... Нечистоплътно пиянде и проскубан платен папагал от провалената политическа банда на ПП... Да си се саморазправят с него сега, балъците, които са му дали пари.

Колко пари събраха "Възраждане" и спасиха ли до сега някоя къща? Май само знаят да критикуват другите какво са направили и какво не са, тук дори Манол Петков само се е решил да спасява българското наследство, другите само гледат и люпят семки и намират кусури.

Възрожденците се борят за спасението на държавата, а не на една къща, която и да е тя... За такива акции, като спасяване на културното наследство си има други организации, като министерството на културата или някое НПО, например. А иначе, нали знаеш, на скапаната ракета, Космосът ѝ крив!... Ти си „ракетата“.

Борят се те , за личния клеипир на Костя даже и истински русофилистици не са

спасиха я! я виж костадинов каква къща си спаси!

Този шарлатан, типичен представител на Кирчо-Кокорчовската секта е след най-гнусните педерасти, който някога съм виждал! Да не подминаваме и факта, че е пловдивски помак, което отговаря на въпросите защо не си е помръднал пръста за това с което се е самоназначил и за него къщата на един от най-четените български писатели е само средство да открадне средствата събрани за нея.

Колкото и да се опитвате, не може да излекувате гузната си съвест, че не сте се интересували от съдбата на къщата на Димитър Талев в Прилеп. Нищо не правите за наследството на България, не се интересувате, дори не сте я виждал. Ако не беше Манол, да се опита да я спаси, нямаше и да разберете че тази къща въобще съществува, толкова за "патриотите" като вас.

Освен пияница се оказа и крадец. В ПП-ДБ е пълно с отпадъци.

Егати свинята!

goose

От дарителската кампания :) Припомням банковата си сметка: Фондация "Манол Пейков и приятели" Пловдив, бул. Александър Стамболийски 9 Търговска банка Д АД ИБАН: БГ09ДЕМИ92405000310141 Основание: Дарение за родната къща на Талев Толкова за парите по личната му сметка.

Да пийнат по чашка. Затова събират помощи.

Явно много им бърка в долната част на гърба...

Бърка им в носовете най-вероятно с миризмата , която се носи от него

Смехурко

Щото са им дълги носовете, то не бяха субсидии, ваксини, евро Виж други неща са им къси за сметка на това

Защо не покаже едно банково извлечение, като са налични парите?

Манол да заминава при Ружа и да се приключва

Копейките яко се разпищяха. Хората, които са събрали пари не се оплакват, ама видиш ли Костадинов се загрижил за тях.

циганите от провинцията са си цигани от провинцията, без значение колко са им къси...

да арестуват "наште"товариЩ: Елена Йо., Съсел Ст., Вагин,...Късопишковците, Мунчорезиденски, и цялото дир-ру

Крадците викат дръжте крадеца. Всички забравихме как преди години още преди копейките да влязат в парламента Копейкин за да покаже колко е морален наляво и дясно обясняваше как ще се откаже от държавната субсидия. След като се оказа,че субсидията им ще е над милион лева тихомълком забравиха за това обещание и съвсем случайно по същото време след като взеха субсидията Копейкин си купи палат за долу горе същата сума. Ама това беше преди години, кой да помни.

Еееее, това е друго. :)))) Щом е от нашите - може... Превдид международното положение и конкретната ситуация, трябва гъвкавост да има... :))))

Ся, тука за Манолчо се говори. Ако Костадинов нещо е сгазил лука - моля, изпратете сигнал в Прокуратурата.

Той ги е изпил и е пял руски песни.

Възраждане даде Манол на ДПС. Да видим сега как ще сействат аргатите на Шиши.

Манолчо мамин-сладък никога през живота си не е свършил нещо полезно за обществото, поне не българското (по едно време купува чрез дарения водни помпи, одеала и цукала за украинци в нужда, когато бе взривен язовира в Нова Каховка). Иначе, преди време събира мангизи за някаква бабка, която искала да съди Волгин (понеже се изказал ласкаво за Народния съд), но нямала средства за адвокати. Ма, не съм чул нещо да е отпочнало дело, а тая работа беше преди около година. Той, тогава Волгин пряко засегна единствено Хампарцумян, който вероятно е преценил, че не желае да се съди. А, исковете на странични лица са крайно неоснователни. Тогава някои вещи прависти му го обясняваха това на Манолчо, но той си събираше пари за иска на някаква бабичка и за някакъв колективен иск - явно съдъд не ги е уважил. Ма, мангизи се събраха... Проблемът с Манолчо и др. подобни е, че имайки някаква фалшива известност (хем е и "мъж" на годината), те вдъхновяват масовия нискочел плебс, който им снася от оскъдните си средства. После, наистина купуват и правят това-онова, за да си оправдаят кампаниите. Но, обикновено, изхарчват много по-малко от реално събраното, останалото си остава за тях. Та, не е лошо да бъде разследван - какви пари му постъпват и колко от тях се харчат според волята на дарителите. Той, Манолчо си е на държавна софра, а и мама меси, та може и да не бърка в кацата с меда, но се не знае...

Почна. Даже и други хора го съдят волгин по същото дело. :)) По руската телевизия не ги ли казват тия неща? :))

Sargon lll

Да, наистина е почнало, сега проверих. Даже е приключило. Както се и очакваше, ищцата е загубила и трябва да плати на Волгин компенсации. Нещо, което му написах тогава на Манолчо във фейсбука. Писах му (по спомен), че ако не ми вярва, поне да погледне какво му пишат някои прависти по въпроса. Въпреки, че дори елементарна правна култура е достатъчна, за да се разбере, че единствено Хампарцумян би могъл да осъди Волгин. Бадева събра парите на хората... Горе-долу тогава той ме изхвърли от контактите си. Или пък беше, когато Пригожин започна похода си. Тогава, Манолчо се вдъхнови и ежечастно пускаше постове с информация, как Пригожин се приближава към Москва и целият народ е с него, Путин е в ступор, Русия се разпада, Украйна печели и т.н. Та, тогаз пак съвсем кротко му обясних (или поне опитах), че Пригожин нищо няма да промени, че всико е от ден до пладне. Ма, не - и Манолчо, и адептите му ми скочиха, че съм русофил, путинофил и т.н. Там, тогава, се събираха разни мазни хохляци и хохлячки, една даже се изпусна, че е участвала в погрома (пожара) в Одеса. Та, Манолчо си е един плужек. Мазен, долен, суетен...

Проблемът не е само в парите. Пари се намират, но унищоженото не се връща. Народната памет отдавна е изчезнала.

На обикновените българи не им пука за България пък какво остава за тия продажници, подлоги и предатели...

Манол Пейков трябва да вземе пример от Костадинов. Костадинов върна кредит от почти 200 000лева само за една година и си построи къщата край Варна. ФАКТ!

Абе, тоя Манол, има ли жена или е небинарен?!

Абе ти добре ли си?Каква жена има този?Мъж,мъж си има Манолита!

Бе, де да знам! Само питам. Нали Дарик го провъзгласиха за мъж на годината! Пък то без жена, какъв мъж ще е?!

Като тебе. Самодостатъчен. Виж как ти е заякнала дясната ръка... :)))

Гледай си Азис и не се занимавай с Евровизия...

Аа, бате - и двамата ми аресват, че пеят много хубаво! Ама Манол ми аресва повече, че къвто е рошав ,мръсен и лъжлив, по мяся на наште от маалата!