Коментари - Възрастен шофьор уби пешеходец в Пловдив, челен удар затвори за часове пътя за Пазарджик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори и без да карат коли дори и с прилични пенсии и доходи пак са много зли тия дърти маскари.

Спрямо годините на убиеца, убития е млад човек за съжаление.

А всъщност и двамата са възрастни.

Але тоя дъртия ми станал на 100 години пък ми тръгнал да кара кола .Тоя вече е толкова остарял че деменция го е хванала.Не знае на кой свят се намира.Тоя дъртия други ден ла земе да блъсне някое дете .То тая държава няма оправия старите хора трябва да минават повторно курсове на всеки пет години и като станат на 65 години вече по закон да им се отнема книжката за правоспособност на лек автомобил

са на всяка крачка дъртите пенсионери, в нашия блок ги имаме едни гадни са много боже прости....

Дъртите да не цъкат минуси!

статистиката под заглавието е потресаваща, това си е реална тема за съвети по сигурността, там национални, консултативни и каквито безброй безрезултатни и безмислени има

Имам чувството че в Пловдив и Варна нарочно газят пешеходците и велосипедистите, тезихора карат и спят.

както има долна ,така трябва да има и горна граница за правоспособност,нищо че в конкретния случай май пешеходеца си е винавен...

що не се спрете с тея черни хроники?

Пешеходните пътеки не са място за разходка, а още по-малко пътното платно! Има пешеходци, които преминавайки по пешеходна пътека вървят бавно, говорят по телефон и явно демонстрират, превъзходство и неуважение към водачите на МПС и че правото е на тяхна страна щом са на пешеходна пътека, а това е супер опасно и неправилно! Липсва ни уважението пешеходец и водач на МПС !

Разбира се, при това имат задължение да преминават без да се бавят и по най-късия път. Милиционерите ги тъпрят, за да тормозят хората с пари и коли.

Катастрофата с “възрастния шофьор” не е станала в града, А ИЗВЪН града. Между Коматево и Първенец пътят е добър, но си е тесен второкачествен НЕОСВЕТЕН път от националната мрежа. В 8 вечерта вече си е тъмно, а по този път няма пешеходни платна. Аз съм на 30 и оня ден на подобен път убих бездомно куче. Ако беше човек, и него щях да убия, а карах бавно. Просто, пътищата не са място за животни и пешеходци, а човекът с колата няма никаква вина за това, че има разни пияндета, дето не им се дава 2-3 лева за такси, а махат крачоли в тъмното по пътища за коли. И възрастта в случая няма, ама никакво значение.

Възрастта винаги има значение! Особено на 78 г. На тази възраст зрението е намалено и замъглено и много трудно се различават предмети в тъмното. Не казвам, че човека е виновен в случая, но трябва да се вземат предвид особеностите на възрастна преди да се качи, който и да на автомобил, особено вечер, когато е тъмно.

има възрастни с по добре зрение от на младежи. По света хората карат и на 90 ,но само в бг възрастта ви е проблем!

Мозъчето на вулгаристанския тъп скот не е способен да направи елементарната връзка нощна тъмнина - силно намалена видимост...-:)))).

300 000 000! А, кво ще кажеш..... Муахахахахххх

Толкова много има да плащате, че даже нулите ме уплашиха и не ги уцелих от раз. . Ей го как изглежда 300 000 000 000...въъъъъъ,стегайте бузките.. :))

В 8ч вечерта пешеходец върви по неосветеното пътно платно между две села!?! Дори и да му се налага, задължително трябва а има светлоотразителна жилетка и фенер.

и трябва да се движи срещу посоката на движение...

който уби велосипедиста?

нема ли това време да се разваля да завали снег та да се кротна т тия шофьори пешеходци и фелосепедисти

Така и така ГЕРБ и подопечните им КАТ-аджии не правят нищо за да намалят катастрофите и смъртността по пътя, поне в началото на годината да съберат 1500-2000 души (колкото на година загиват по пътищата по статистика) на един площад и да ги изпомачкат па барем цяла година да мирясаме!

Все някой друг е виновен... особено за тролове от "Поср.но 20". По тъмен път за коли пешеходци нямат място. Независимо кой управлява ще има сгазени при подобни условия.

Обикновено никой не бърза за никъде. Но тази идиотска и комплексарска мисъл " Я сега да го изпреваря тоя, да види колко съм велик и колко мощна кола имам", коства живота на десетки невинни. Прост, беден, невъзпитан, нагъл, всичкознаещ, маргинализиран и оглупял народ избива комплексите си с това - да си направи по-голяма къща от съседа, да си хване по-хубаво гадже, да изпревари другия на пътя, да демонстрира по-дебели връзки, да си купи по-скъп парцал от другия, да се отърка в някой големец пред погледа на останалите, да се показва във ФБ на маса със скъпо уйски. Това са новите ценности.

ама изби рибата с това "уйски"...руса ли си?

"движещия се на пътното платно 53-годишен пешеходец" И сега пак виновен е водача, виновна е възрастта му и т.н. Както мястото на водача не е в двора на пешеходеца, така и мястото на пешеходеца не е на пътното платно.