Коментари - Възрастен шофьор блъсна 15-годишно момиче на пешеходна пътека | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...фрактура на дясна ключица..." означава "една от многото десни ключици". Колко десни ключици има пострадалата? Вероятно една. Следователно правилният израз е "фрактура на дясната ключица". Извод - учете български.

Кой би предположил, че на пешеходна пътека може да има пешеходци.

Ами то и аз щях да блъсна едно момиче тази сутрин, въпреки че не съм възрастен, радвам се на перфектни рекации и се движа с не повече от 40 км/ч. Смотаното както си върви по тротоара, забило глава в тъпия телефон, изведнъж, като танкче с дистанционо прави чупка на 45 градуса и тръгва по пещеходната. Абе, серсемче, чакай бе! На два метра съм от теб, почти успоредно се движим - Спри! Огледай се! Какви сте такива темерути днешните, не знам. Да не съм светкавица. Буквално ми скачаш на капака, мама ти неоринетирана и калпава.

И на мен вчера ми се случи същото!

Медицинския термин е "дясна", а не дясната. Преписано е 1:1 от медицинската диагноза

Точно заради това в нормалните държави винаги намаляват скоростта около пешаходни пътеки.

Значи си я гледал пиклата. И пешеходната пътека си видял. От какво се оплакваш.

Пешо е правилно да се казваш. А не Пешо 3. Колко пешовци държите телефончето.

Направо слизат от колите и питат в двете посоки, някой ще пресича ли, нали така? В белите държави съм забелязал, че хората имат култура и най-малкото се оглеждат преди да слязат на банкета. Мислят за себе си. А не просто да изкачат пред колите, пък каквото стане. Нашите са с поведение на стадо овце. Добитък!

нарочно гледат в обратната посока и излизат изведнъж на пътеката като си мислят че шофьорите са длъжни да спрат. И какво като са длъжни смед като я помете .