Коментари - Възрастен шофьор блъсна 15-годишно момиче на пешеходна пътека | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нарочно гледат в обратната посока и излизат изведнъж на пътеката като си мислят че шофьорите са длъжни да спрат. И какво като са длъжни смед като я помете .

Значи си я гледал пиклата. И пешеходната пътека си видял. От какво се оплакваш.

Ами то и аз щях да блъсна едно момиче тази сутрин, въпреки че не съм възрастен, радвам се на перфектни рекации и се движа с не повече от 40 км/ч. Смотаното както си върви по тротоара, забило глава в тъпия телефон, изведнъж, като танкче с дистанционо прави чупка на 45 градуса и тръгва по пещеходната. Абе, серсемче, чакай бе! На два метра съм от теб, почти успоредно се движим - Спри! Огледай се! Какви сте такива темерути днешните, не знам. Да не съм светкавица. Буквално ми скачаш на капака, мама ти неоринетирана и калпава.

И на мен вчера ми се случи същото!

Точно заради това в нормалните държави винаги намаляват скоростта около пешаходни пътеки.

Направо слизат от колите и питат в двете посоки, някой ще пресича ли, нали така? В белите държави съм забелязал, че хората имат култура и най-малкото се оглеждат преди да слязат на банкета. Мислят за себе си. А не просто да изкачат пред колите, пък каквото стане. Нашите са с поведение на стадо овце. Добитък!

Кой би предположил, че на пешеходна пътека може да има пешеходци.

"...фрактура на дясна ключица..." означава "една от многото десни ключици". Колко десни ключици има пострадалата? Вероятно една. Следователно правилният израз е "фрактура на дясната ключица". Извод - учете български.

Медицинския термин е "дясна", а не дясната. Преписано е 1:1 от медицинската диагноза

Пешо е правилно да се казваш. А не Пешо 3. Колко пешовци държите телефончето.