Коментари - Възможно ли е изчезналият Емил Боев от Перник да е отвлечен? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-странното е, че все в Перник стават лошотиите.И преди около 15 години Мирослава пак за пари,после нотариуса баща на Сашко ,сега това .То сигурно и на други места стават,но тук става известно.Каква е целта?

Другаря Емил Боев - офицер от контраразузнаването - е изпратен на тайна мисия в Москва да громи Путин и путинистите. Това с "изчезването" му е просто част от легендата!

Дано да се намери момчето по-скоро и невредимо! Но тези от нас, които са с кофти ЕГН като мене, си спомняме кой беше Емил Боев. Това беше главният герой в романите на Богомил Райнов. Естествено за онова време Емил Боев беше неустрашим контра-разузнавач, биещ се самоотвержено срещу империалистическия враг. Пък и филми имаше с него.

100 хиляди са малко . Сърце плюс 2 бъбрека са 100 000 долара. С другите органи ,костен мозък и кръвна плазма отива към 200 000 долара. Докато богатите имат пари да плащат ще има отвличания.

тъпи, от тоя алкохолизиран наркоман не можеш да използваш дори косата да я насадиш на шефа на ритнитопковците!

Е, прекалявате!

Дано е живо и здраво момчето но толкова дни да го няма. Тои е бил пиян нямал никаква ориентация дано не е паднал някъде в пернишките дупки.

Ако е нагазил лука с боси крака, ако е крал кокошки......А ако е отвлечен изобщо и не го чакайте да се появи. Разкошен живот живеете в тая България, бее ? Сергей Брин, дето има милиарди пари, пътува с метрото на работа и никой не го отвлича, никой не го и пази. Българските боклуци вечно ги пазят и вечно ги отвличат. На печелившите честито .......

Горкият, зависи в какво състояние е бил. Брат му се опитва да си обясни действията му по пътя на логиката, но човек, ако е под въздействието на алкохол или наркотици, не е винаги много логичен. Примерно, аз веднъж бях така се напил в едно заведение, че сутринта се събудих в една градинка на 50 метра от там. Какво е ставало, как съм се озовал там, никога няма да разбера. Дано се намери жив и здрав!

Май е време да смениш приятелите, с които си пил.

Дупето болеше ли те много? За един приятел питам. Ама не бой се, болката е малка, срама е голям

това да е поредния кьорфишек за коментиране от плебса?

Мечката го изяде,отиде да пикае в гората и баба меца го изяде.

На времето, един приятел заключи вратата и пусна ключа в тубата с ракия. До като не я изпием, никакво мърдане, вика. Отнесохме няколко дни, добре, че имаше мезе и кенеф. Никой не ни е търсил. Тозо, ако не е в същата ситуация, нито за донор става, нито някой да го отвлича заради интерес.

Мое па да са го отвлекли извънземните. Те перничаните се славят със своя интелект. Може да са го взели да го клонират на тяхната планета за подобряване на популацията. Може би затова на снимката гледа като изпразнено магаре.

дърто, нямаш мира бе, изпразнена магарицо такава

Полицията знае къде е бил в гората,но си трае.Имат локацията му за последно.

Странното е,че изчезва за кратко време поредния човек точно в Перник и още по странното е,че след обявата с награда от 100 000 лв са започнали да звънят и да докладват,че са видели човека,до преди това,защо никой не се обаждаше,чакаха наградата ли?!? Странно е и намирането на Сашко,след обявената награда от 100 000 лв веднага го намериха,уж казаха,че няма да вземат парите,но да не се окаже,че са ги взели и всичко се покрива?!? Сега още едни 100 000 ли ще вземат? Полицията ни в играта ли е?

СИГУРНО Е. Като го гледам какъв е красавец и умник със сигурност някой арабски шейх го е поръчал за щерка си. Бе стига с този дебил, бе!

Както излезе напоследък - ДОМАШНИ скандали и ПСИХО проблеми са в основата на изчезванията. ПСИХИЧЕСКИ и ЕМОЦИОНАЛНО здрави хора не биха "хванали гората"...

И на мен ми идва да започна от нулата на чисто някъде другаде. Но май неговият случай не е такъв. За това и го търсят.

При Сашко претърсиха няколко язовира, а в този случай нито един.

Обаче, когато Сашко изчезна, цялото ни общество се обедини да го търси под дърво и камък. Всички се обединихме в усилията. Аз дори имам идея. Бащата да заведе Сашко в гората и да го остави там. А ние отново да тръгнем да го търсим къде е. Разбира се в по-хубаво и топло време, не сега в снега. Това отново ще ни обедини като народ и общество. Какво по-хубаво от това?

Следи няма, лутат се да търсят я в гората, я в града. Брат му не вярва на никакви изпратени сиггнли, само на себе си. Не знам, ако бях аз щях в отчаянието си да действам както бащата на Сашко - човек проверява всичко. Мартине, играеш го самонадеян, а това не ти помага.

Обаче, когато Сашко изчезна, цялото ни общество се обедини да го търси под дърво и камък. Всички се обединихме в усилията. Аз дори имам идея. Бащата да заведе Сашко в гората и да го остави там. А ние отново да тръгнем да го търсим къде е. Разбира се в по-хубаво и топло време, не сега в снега. Това отново ще ни обедини като народ и общество. Какво по-хубаво от това?

Младежът е отвлечен от гейове и дни наред е брутално изнасилван. Дори се опитал да сложи край на живота си. Това изобщо не впечатлило гейовете и издеватекствата продължили и след това. Момчето е подложено на най-перверзни извращения и много страда заради което.

ебяти гнусара трябва да ви съдят такива

Момчето е с готини мадами бара пие и чука майка ти

Кой ще го отвлича това надрусано и пияно скейтърче? Взел си е субстанциите и се е катурнал някъде в шубраците.

...от извънземни?

Уиндъм Ърл познавате ли го!?Помните ли,как прибра Лио в гората при себе си?

Ади, душко, с белото ли си прекалила??? Пише се вдън земя, не в дън. ДЪНО, ДЪНО...

Може да е влязъл в конфликт, убит и захвърлен не много далеч от Перник. Никой не провери дъното на язовира до Батановци, който радиестезистът посочи. Същият човек, който засече Сашко малко преди да го намерят. Дано стане пак чудо и да се появи момчето, но 10 дни минаха...

Там посочи преди няколко дни но "без биопоказатели", както каза. Дано да е жив.

Точно това уточнение е много притеснително. Във водата е дал маркер. При Сашко засече силно изтощение, но сравнително добри показатели. Не знам, ако бях аз, при липсата на следи, бих проверил язовира.

Да, то щото лесно се проверява езеро. Иди ти, без водолази.

кви са тия простотии бе баце, Сашко го намери алпинист, не некъв пишман екстрасенс... та еба у вангата изкукуригала....

Пич, явно си черпил формация само от медиите. Не си бил на терен да търсиш Сашко, не си следил групата за издирване. Трай си и гледай телевизия, ще просперираш.

А не бе, ще ти обикалям баирите и деретата да ти търся разни полуидиоти. Вие като не сте на работа и си нямате ангажименти, а и ви влече най-важното бягайте и обикаляйте. Боли ме шнуро и за вас, и за Сашко, и за тоз напушен гей

Замина…10 дни…Само Сашко може да изкара 38 дни без храна, вода на студа

не е истина какви гнусни коментари има ..отвращавате ме..иде ми да ви пожелая същото на вешите баратя и синове...

Гнуснярите нямат нищо мило, иначе поне малко щеше да им трепне.

Той е бил отвлечен и изнасилван дни наред от гейове. Но по-нататъшната му съдба е незивестна.

Брат му ...

В тая България много се дигна стандарта. Всеки неработещ наркоман вади 100 бона без проблеми.

всички винкеуи са пияници!

Силно се развиха. Дъртите пият, младите друсат.

сега го чукат за да забременее...оставете го и не го притеснявайте защото може да пометне!!

да му е гот да се друса!

Това че теб те забременяват извънземни на равни интервали не значи, че всички ги чукат. Само теб те чукат и забременяваш с изроди, защото си вдлъбнат.

Абе въшкари, ако извършиш престъпление с жертва, не се ли опитваш да я скриеш? Мама ви дейба некомпетентна, какво отвличане.... Някой ще отвлече пияница с 2 лева в джоба на кръчмарска сбирка в Перник.

....Може да е отвлечен за донор на органи...

Едва ли! Кърка ,шмърка...за какво да го отвличат? Нищо чудно да е "дръпнал" в друг град ,далеч от родата. В друг случай...Ами другият случай не е благоприятен.

Вероятно е да се окаже най-простото, пийнало е момчето повечко, дезорентирано е било заради това, забил се в някоя гориста местност и е достатъчно едно подхлъзванета да стане белята, за съжаление.

защо ни занимавате с този наркоман, а спрете се най сетне...не занимавайте с тези пернишки отпадъци!

Ами бихме се занимавали и с боклуци като теб, но смърдиш твърде лошо.

Дано твой близък изчезне и никой не си мръдне пръста заради теб

Ах, този "бизнес" с "резервни части" много сладък стана.

Като цяло хората прекалили с алкохола не правят логични неща, така че не може да се изключва втурване в гората и там се е изгубил. Според мен там трябва да търсят.

Не разбира се.. кой ще тръгне да отвлича някакъв наркоман? Очевидно е прекалил с дозата и се е гътнал отдавна.. Ще го намерят по някое време в някоя канавка, стига сте ни занимавали с подобни глупости..

кретен...наркоман може да и твой близък..или ти си застрахован

да мре и това е, никой не го е карал да става такъв боклук!

не са наркомани, а ти че имаш такива близки...проблема си е твой!

Силно ме съмнява- познавам него и брат му- веселяк, и "купонджия" , ако ме разбирате, я пийнал, я дръпнал, я и двете...и паднал някъде....обикновен млад човек, за какво да го отвличат? Роднини нотариуси няма...но, като сме млади понякога се допускат големи грешки

е и....та всички ли искаш даа сме като вас наркомани или пияндурници!

Що не си пил, евал и друсал, не си бил. Ти си роден стар. Аз сега съм само на еване, щот жената ме кара, ама като млад

Глупости, умрял е някъде от студ.

Кой ще отвлича наркоман и алкохолик - дори и за органи не става, а семейството не е богато. Единствената логика е нещо лошо да се е случило или този просто е избягал и си живее в някой град на спокойствие далеко от роднините.

Да бе, не е богато. Брат му ги мета по 100 бона като на Монополи пък не било богато, Още седмица и ще вдигне чипа на 500К

Айде малко по-сериозно

Провереха ли в жилището на приятелката му в Перник? Не че подценявам българската полиция, ама може и да не са се сетили.

Той е хомо бе...каква приятелка

Не го знам къв е, ама теб те мързи да си измислиш друго име, ли?

Хомо е баща ти, а майка ти е курва, тъпак

и да добавя тук сте все трезвеници и никога не сте били на 25г...големи съдници

И некой насилствено го е напил...

И какво? Ако ти си пийнеш направо да ти ударим една цепеница в тиквата и да те ровим, а ? Имам право, сам го казваш !

не пишете простотии ..много е тежко да преживееш нещо такова.. но това е нещо като последна надежда за близките, при употреба на алкохол и гора и студ, причината е тривиална

Перничани, да заебат дискотеките, и да тръгнат на църква ! Прокоба има някаква !

Прокобо мръсна! Прокобата е на Герена бе, Томето я разкри отдавна…

Време е за нов роман за разузнавача Емил Боев

Влезли са в някоя къща да гепат и единия са го хванали и са го омаали,другият е избягат и се прави че не помни нищо. Позната история

Тва не съм го писал аз, а някой който не може да си измисли псевдоним.

Не се прай. Твоят псевдоним е "малката пишка"

Бе, не е, но също става - ironically. Както едрият бияч в Робин Худ беше Малкият Джон. Също както на теб ти викат "умния" зад гърба ти, а на жена ти - "вярната".

Ей "малка пишка" Бегай да спиш,че Сънчо мина отдавна

За мен денят тепърва започва, бре. Ама теб оная брантия жена ти така ли ти помпи изкуствено самочувствието, че да не й се пречкаш? Тържествено ти заявява, че ти е най-големият в квартала - ха, ха, ха.

Това не съм го писал аз , а "малката пишка"

Според мене ще се появи до няколко дни, кой знае в коя къща се е напукал с тревица.

не само е възможно, направо е отвлечен! кой не иска да си има некадърен безработен пиян наркоман в къщата и да се грижи за него?!!

Поредният фейк, така беше и със Сашко

Стрезов да каже.