Важни за Ердоган избори в Турция, в Украйна избират президент

Вотът ще е тест за популярността на турския държаван глава - ще бетонира ли окончателно властта си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Реалността показва че в Турция може вътрешно да си се избират а в Украйна сащ щше го назначава.....

Изборите в УКрайна са най-големия цирк,у който може да има. По-голям от изборите у нас.

Поне правят избори хората У нас с електроннота гласуване всичко се обезмисля ГЕРБ си взеха поука с избора на президента втора грешка няма да направят

PEYTSCH

Ненавиждам турците колкото...руснаците. И обратното...Да живее България!

PEYTSCH

Всичко свързано с турция ми е враждебно неважно и обидно...

Може да ти е враждебно и обидно колкото и щеш. Ама да ти е неважно е тъпо, щото да не ти стане изведнъж много важно.

Желая пълен успех на партията на Вожда Ердоган. Многократно съм подчертал, че закрепването му на власт е фактор, които внася пълна яснота в това, кой-каквъв е, по отношение на цивилизационната принадлежност на Турция. Дори светските режими, преди Ердоган, според мен, цивилизационно са принадлежали на Изтока и ислямизма. Никога не бива да се забравя, че облетият в кръвта на своите неислямски поданици, турски султанат, в началото на 20-ти век се заменя със светския, но още по-жесток режим да основателя на съвременния геноцид и учител на нацизма, Кемал Ататюрк. Всичко това, съчетано с явните и постоянни опити за превръщане на турските емигранти на Запад в маша на ердоганския ислямизъм, затвърждава тази цивилизационна принадлежност и поражда нуждата от сериозен западен отговор. Ето защо ще се присъединя към турския Вожд в този решеващ момент и ще кажа: Да живее ердоганската власт!

Това, че Шекера е втори е опашата лъжа на собствената му социологическа служба. Целта е да се промъкне на втори тур, където да се опита да надцака Коломойски с мръсни трикове под масата. Лошото е, че който и от тримата да стане прецедент, на Украина и се пише от лошо, та по-лошо. А ние пряко зависим от тях за енергоресурси. И до 2020 няма ясна перспектива нещо да се промени.

Ще е най-забавно, ако украинците се събудят и вместо двете изтъркани кукли, пратят на втори тук Зеленски и СмешкО. И без това, повечето анкетирани (от по-нормалните социолози) посочват Игор Смешко за втори избор, след основния им.

Рошенко е милиардер в зелено и се е бръкнал най-дълбоко (макар че парите на фона на двата му милиарда са нещо като разходи за семки и бонбонки). Постоянно второто място постоянно се заемаше от Тимошенко, но към днешна дата са успели да докарат равенството от 17% в рейтингите им.

Последните анкети показваха, че : - на първи тур Зеленски взема 35%, а прасето и как'Юлка - по около 17-18%. - на втори тур Зеленски печели с над 70% срещу всеки, а Порошенко губи срещу всеки. Така че печели Коломойски. Демек, след изборите: 1. На власт ще е Коломойски, който беше основния спонсор на войната и направи най-много пари от войната. Нищо чудно да иска още. 2. Порошенко няма да е на власт и ако не избяга, ще го обесят. Освен ако не направи огромна провокация и войната не почне пак. Та... През 2015 Путин спря войната и спаси Украйна от пълно унищожение. Украинска армия тогава вече не съществуваше. Имаше някакъв интерес да замрази положението. Дали ще го направи втори път... не се знае.

И Ердоган и Бойко са политици от световна велична. И двамата измъкнаха държавите си от пепелищата. За това и двамата ще печелят избори докато са живи.

За Ердоган съм съгласен, за Бойко може много да се поспори!

Глупости. Ердоган е от класата на Доган. Дребни хитреци, ала Настрадин ходжа. Бойко е ниско ниво мутра, недорасла до уличен бияч, щото е страхливец. Дължи властта си на 2 факта: - подкрепа от запад, именно защото е тъп страхливец. - пълната дебилизация на Българското общество през последните 30 години.

Вече разчитам повече на изборите в Турция, отколкото на изборите в БЪлгария.

Какви огромни митинги успява да събира Ердоган... А в България политиците ни не могат да съберат нищо,най много в махалите,където се раздават кебапчета,просто народа няма никакво доверие в нито един политик вече...

Ми отивай си в Турция бе.

В Турция ще спечели Султана, който по благодарение на мъдрата политика на Бойко Борисов е приятел на България.

Иде ли вече новият Ататюрк? Религиозната карта се поизтърка.

Новият Ататюрк е Ердоган. Държавникът изградил могъща Турция.

Не вярвам да е така...Виж как ще се повторят в някакъв вариант събитията от 1919-24-та.

е антипод на Ататюрк

В Украйна Москва ще назначи свой президент. Провал на руските спец служби какъвто бе при избора на Порошенко няма да има. С американското влияние в Украйна е свършено.

Предай много поздрави на мармота.

Честито на Украйна. Москва вече не може да назначава..ха.ха

Ха, ха, хапчетата Щерев?

Друго си е да си американска колония.