34 милиона автомобила ще бъдат изтеглени от пазара в САЩ

Около 34 милиона автомобила ще бъдат изтеглени от пазара в САЩ заради дефектни въздушни възглавници, произведени от японската компания "Таката".

Обратно в новината

Коментари - 34 милиона автомобила ще бъдат изтеглени от пазара в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната търговска война под прикритието на грижа за потребителя, още повече, че съотношението цена ефективност при торбите с въздух е доста лошо.

Много тъпо написана статия, няма да бъдат изтеглени автомобилите от пазара, това е голяма шитня на "джурналиста" мислил си за глупости. Просто ще ги привикат на сервизен план. Сменят дефектната възглавница... и готово... Как според вас се изтеглят за един ден 4 милион аавтомобила, това е голяма глупост, все пак някой си мисли за сензации, пък видиш ли... после може да влезат в БГ като "нов внос" глупости на търкалета, аман от нескопосано написани статии.

Хубаво че са се сетили, ама ако погледнем в перспектива- 6 души убити и 100 и няколко ранени. В България толкова си мрат по пътищата всяка седмица, без да има проблем с въздушните възглавници. А в сащистан хиляда пути по толкова биват застреляни всяка година, пък никой не се е сетил да ограничи оръжията. Поредната новина за да се създава работа на адвокатите в америка

Както се казва в един известен филм - и руските, и американските части ги правят тайванците.

В България трябва да се изтеглят около 1 милион закормилни устройства, поради дефект в главния компютър. Те се свързват с ПТП-та и предпоставка за ПТП-та в поне 1 000 000 случая. За загиналите и ранените да не говорим!

После Трабаня не бил автомобил. Има 12 възглавници пълни с вълна...Да живей ГДР!

Моля подарете ми една изтеглена кола. Ще карам без възглавници.

възглавници да се оборудват хотелите за руски туристи по черноморието.

Като руски танк от парад ли?

Трябвало е да вземат руски 'еърбеци' от вагоностроителния завод, дет зарадва света с танка Т-14 - като ти думне у сурата да те направи двуизмерен за погребален портрет-оригинал ;-)

той, Т-14 стреля с японски въздушни възглавници.

капиталистически лигльовци! яяяяя в северна корея или в сибир!

ще ги изтеглят ли? До скоро ми казваха, че това било кола. А и сега някои тук въздишат по това време.

Нямям спомен на москвич да е гръмнала възглавница.

Защото москвича не знае подобна лигавщина - възглавница. Важното е да се движи 20-30 метра след завода, а после каквото ще да става. Освен това никой никога няма да си признае, че от москвича кола не става и да го изтегли от пазара и да се извини на тези, които са се мъчили с това "чудо на техниката". Подобни признания в стил "Направихме грешка и сега ще я поправим" от соц. и бивши соц държави и производители няма да чуете.

От БГ-то да се изтегкят всички автомобили! Да се мине на магарета, мулета, коне, волове, камили и естествено на цървули от свинска кожа! А бедните шляпат боси през летото, а зимата да си пият ракията в дома и да не излизат навън! На здраве! За Нашите!

Ами тези, на които религията не им дава да докосват свинско, какво ще обуват?

боси и зиме и лете

Какъв им е проблемът - отиват при попа, целуват кръста и набиват свинско до откат!

А тук ще ги заменят ли?

Не, тъй като ни отредиха статут на бананова държава, живота на маймуните които живеем тук не се счита за важен. Просто ще увеличат вноса на "нов внос" мноу запазен...

Тук ще навнесат изтеглените от други пазари, за да ни ги продадат! Такова е отношението на големите корпорации към нас.Като дойдат да купуват от такива като мен искат всичко да им е на безценица, а после си пробутват дефектните си боклуци в България на стандартна цена. Но не им пука, защото са си платили рушвета някъде горе и могат да ни тероризират както си искат.Сами сме си виновни

Мдааа, не е виновен който яде баницата, а този който му я дава. Щом сме се поставили в положение да ни третират, като животни, значи наистина ние сме си виновни.