Коментари - Въвеждат вечерен час за непълнолетните в Балтимор заради двама простреляни тийнейджъри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Старията не е съвсем точна. Става въпрос само за деца без придружител възрастен. Само през ваканциите, и в определени райони. Да не си помисли някой че е както в “доброто старо соц време” в БГ.

И щооо, то ако нямате ресурс да контролирате и имплементирате(нарочно съм плеснал тая чуждица) за чий ви е да буните електората. Нали окастрихте ресурсите и правомощията на полицията? Остайте ги да се саморегулират , праснете само едно съобщение след 16. ч , не съветваме гражданите да излизат от домовете си, и след месец два сами ще писнат къде е полицията, искаме си полицията и ще си задържат гаменчетата в къщи.

Вече сме 1984

Северноамериканците вече хич не се впечатляват. Ходят с маски, през седмица се инжектират, сертификатите си ги татуират... и за всичко обвиняват Тръмп, Путин, Дзинпин и въглеродния двуокис. А какво общество бяха... "born to be wild"!

Кой ще следи за вечерния час, нали дефинансираха полицитята, защото нямало нужда от нея?

А, моля, това са избирателите на Байдън, не ги закачайте...

Балтимор е негърска кочина и има нива на убийствата 30 пъти над нашия в България

Вечерният час е въведен заради диктаторът Путин и лошият му другар Си! Незабавно да се пуснат речи на Зеленски по всички американски телевизии за успокояване и приспиване на децата!

са изтипосали тоя арабин, той каква връзка има?

Това е кмета...

Къв арабин, бе?! Арабите са семити и подсахарните негри не ги броят за хора...

Вечерен час е имало в колониите на великобритания и той е бил за всички не бели, нищо че са били местно население. Явно англосаксонския разсиъм отново доминира, като цяло англосаксонците и днес не притежават уменията да разсъждават не расистки, без предразсъдъци, официално на думи те не са расисти, но реално расимза им клони към културен фашизъм и то естествен такъв

"Страната на свободата" по американсерски.