Въвеждат уроци за автомат "Калашников" в руските училища

Целят "духовно и морално възпитание" за използване на това оръжие за защита на родината

Обратно в новината

Коментари - Въвеждат уроци за автомат "Калашников" в руските училища | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има маса източници които сочат, че германски инжинери са разработили калашников, а самия калашников е един долен нещастник присвоил си незаслужена слава!

Има източници в нета, че ти си педал и пияница.

Съвсем на време когато натовски бойни кораби ходят ,,на гости"в Одеса само меки китки могат да си играят на ,,демокрация"

автомат е едно от най-разпространените оръжия в света на терористите.... И руската армия 84 % не е от руснаци подобна на еничарски корпус от Османската империя,руската империя също взима момчета на сила и ги кара да се бият за интересите на руските олигарси.

браво..молодци ...ще има завършен млад путлерофашист.( Стрелецът от Керч – кротък, неагресивен. Но уби 19 души!Освен извършителя - 18-годишния Владислав Росляков, учил в същото учебно заведение, който се застрелял със своята пушка-помпа "Бекас", сред жертвите са още 14 ученици, 11 от тях - непълнолетни, и петима служители. Привърженик на :В Русия: "Искаме да възпитаваме адекватни деца. А не…"

Правилно , точно САЩ И ЕВРОПА започнаха настъпление срещу РУСИЯ , Герберите вкараха България в голям проблем но не Герберите а народа който си избра такова бъдеще

И в какво точно се изразява "настъплението", защото като гледам Русия никой не я напада? Напротив, в Молдова, Кавказ и Украйна агресорът е Русия.

виждам колко си офицер

това го имаше и у нас военно обучение това го има и във финландия сега но младите демократчета у нас са много заети със кафета и дрога и нямат за тая работа

Не говори глупости и откровени лъжи, бе тъпак! (Аз освен че наистина съм ходил на училище с военно обучение съм и офицер, мека китки!)

Наглите малоумници говорите твърде много и твърде агресивно.

Чуят в тъпомера! Елаварка !

Аз имам вяра в тях - те ако се напънат могат и още!

възпитание на джихадисти в училище. мюслитата бая ще се зарадват на тези уроци. А те вече са над 25млн в Русия. Да бяха измислили нещо полезно за руснаците. Като ЕТИКА, ПАЗАРНА ИКОНОМИКА, ЕЛЕКТРОТОНИКА. Руската помия е безкрайна. уроци по автомата на Шмайзер... малоумници.

Представям си среща между двама ученици. Единият е учил да сглобява и разглобява Калашников в училище, а другият през това време е упражнявал стрелба с Макаров на стрелбището или стрелба с лък на стрелбището за лъкове.

Не разбрах в кои класове ще изучават Катюшите и танковете...И на матурите им ще има ли въпроси за бомби и мини...

3евзек

На матурите ще свиват Сармати. Почти като сарми, но вместо ориз и кайма в зеле, ще завиват бойни глави в ламарина.

Що не?

Да въведат и уроци за самогона пак за повдигане на националния дух - все пак е най-националната напитка там!

Честно казано аз винаги съм се чудел какъв точно им е проблемът на руснаците и по-точно в Москва, в Кремъл и едва сега ми светна и разбрах - ами липсата на познания на децата и първокласниците им за “Калашников”!

Това е защото мислите ти са били заети с дилдото забито в газа ти.

Винаги съм сд питал защо не учат децата още от малки за това какво точно представляват парите, за историята им, как се попълват чекове, какво представляват и как се използват кредитните (и дебитни) карти ... неща, които са много полезни и необходими и всеки ги прилага ежедневно! И кои други неща са по-важни в училище - сега разбирам.. Всеки с проблемите и нагласата си!

Всеки с проблемите (и акъла) си! Твоите са сериозни - ти си много тежък, неспасяем случай! Разбирам зова ти за помощ, но не мога нито искам да ти помогна, педал!

ъъъ това не го разбрах... какво има да му се учи на АК???? По презумпция е създаден да е достатъчно прост да се ползва от абсолютни неграмотници. Да не би да намекват, че сегашните руснаци са по-глупави от тези преди 70 години?

Много правилно! Така постъпва всяка демократична държава и ръководител, която не е агресор! В това отношение Путин има какво да купи от Северна Корея!

“ Въвеждат уроци за автомат "Калашников" в руските училища” ==== Ше ги изучават в първи клас! А в пети - Гранатометите! На матурите ще ги изпитват кои видове парфюми и дезодоранти са годни за употреба и каква е консистенцията на Боряшника! Ами друго си е доброто образование - кой за какво учи и ще му трябва!

Тези копаят ново дъно ...

Така ще се изкопаят до ... китайците.. Което ме подсеща, че не е зле да въведат като задължителен в училищата и китайския!

Правилно, подкрепям! Така се коват истински мъже и защитници на родината и народа си! Чакаме в Българските и Еуропейски училища уроци по разглобяване на вибратори.

Ако на уроците няма да раздават патрони, значи могат да се застрелят еднакво добре и с вибратор, и с Калашников.

Нали се сещаш, че в училищата учат не само момчета, а и момичета, или ти не си ходил никога на училище:)

Е и?

Вкл. и момиченцата в училищата им, а, кретен!

Има ли някоя новина от матушка Рус без оръжие. Хвала рускаму народу и его гасударь!

Духовност съществува смо тогава, когато гражданите на една държава могат да се защитят. На мъртвите не им трябва никаква духовност ...

Значи американците са от най-духовните. Всички могат да се защитят, някои дори прекаляват.

Е какви уроци? Пушката си е немска а създаделя и се указва сред хората които работят по руското и копие. Разбирасе, съвсем доброволно е там, със се семейството си след като бива пленен... Но карай, имат малки различия в последствие.

Пушката си е руска... Това че немците слагат ръкохватка на АВТ-40 прави ли от немците изобретатели?!

Така ще се избегнат гаврите с новобранци още от първия ден!? ...просто трябва да си носят няколко АК патрона в долните гащи.

Нас дюнерите ни пазят. И сме платили за супер пупер изтребители.

То си има аксиома: Оптимистите изучават английски език, песимистите - китайски, а реалистите Автомат Калашников.

Искаш ли мир, готви се за война.

Абе учат ги ама не им ги раздават, защото знаят, че ако всеки се сдобие с такъв, Путя много бързо ще си замине.

Айде сега ...тъпи остроумия!

естествено, че не им ги раздават, но който иска може да си купи от пазара.

В СИ-ВИ-то задължително ще има графа - разглобявам/сглобявам Калашников за xxx сек.

e, в българските училища изучават творчеството на Азис и Глория. В университета изучават феномена на Сюзанита. Руснаци са сурови хора - изучават калашник - въпрос на вкус

Всички ще станат като нашите мутри - сурови хора, които са учили Калашников. Вече няма да е привилегия само за Чечня.

Песимистите учат китайски, оптимистите учат английски, а реалистите ...

Що на снимката има немски камуфлаж?

А за домашно по един за вкъщи да се научат да го разглобяват и сглобяват.