Коментари - Във Варна вече се подготвят за летния сезон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво значи силен сезон? Вдигнаха цените на всичко,а оставиха заплатите на ниво от преди 5-10 години. 800 лв. за сервитьор който трябва да обслужва 20 маси и да чака на бакшиш защото не е от Варна и трябва да си плати квартирата.1000 лв. за барман. 1500 за готвач.Като през повечето време се работи на двойни смени които не са описани в графика защото да се работи 3 дни по 16 часа не е много.Липса на персонал защото с дневен оборот от 10 000 лв. не може да се плаща на персонал. Цените са като в Токио защото няма готвачи това е логиката.Поръчай едно плати три. Честит сезон.

Ааа не, бакшиша се дели. Това е най голямата тъпотия която видах. Слагат един буркан за туристите на хотела и да пускат в него, ако видят на някой специално да са му дали и после големи скандали. Много от младите напускат след 1-2 седмици въпреки че са искали цяла зима да работят лятото на морето. Най гадното е че това нещо си личи от страни като турист и сега разбирам постояните им bitch face, но пък има и такива на които изобщо не им се работи.

Готови сме от всякъде, но имаме наплив от инвеститори от Украйна. Варна отдавна страда от проблема с етажността или по-скоро липсата на такава, но с новите промени можем и да минем 100 хил. човека на квадратен километър. Инфраструктура няма, но тук всички сме милиардери и си стоим по яхтите, а те в открито море. Средното разстояние между имот намиращ се на 100м. по права линия от плажа и самият плаж е около 3 км с изгледи за увеличение. Много е модерно да лежиш на плажа директно в/у колата или под нея ако търсиш сянка. Заведенията са безброй и предлагат прекрасна, евтина и чиста кухня и приятна атмосфера за клиенти или не в радиус от половин километър. Можете да разпуснете на някоя от модерните вили по плажовете на ж.к. Константин и Елена само срещу 999лв. на вечер (без ДДС).