Коментари - Вътрешният министър: Разследваме за корупция лидери на партии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

яко се разквича герберастко депесарската сган!

"Бях точен с парите" ли разследва корупция!?

Поредната безадесна дрънканица, били разследвали, били напреднали ама няма осъдени, няма отнето имуество, няма никой в затвора. Къде са милионите , изнесенисени със сакове и чували, къде са милярдите откраднати в КТБ, къде са милярдите неплатени данъци? Иначе за заплати и пенсии все няма пари!!!

Пожелавам си го като коледен подарък, да видя вече някой, осъден политик , който е бъркал в кацата с мед! Време е вече и за милиони да има закони!

Голямото говорене и закани, а резултатите ги виждаме от години ...Сигурно ще е поредният, който току видим ли да направел нещо и не му стигнало времето или го сменили. Нима не знае за имоти, сметки в чужбина, дружества на подставени лица, партита с висши съдии, прокуроти и мафиоти, нима ако има грам желание службите от другите страни няма да им покажат сметки и имоти на "малоимотните" им наследници, или пък да заяви колко държави от ЕС имат лица с отказана екстрадация от ОАЕ, ЮАР или Сърбия.

Какво стана с "Бях точен с парите"?

Аре БОКО вдигна кръвно 200/200 Веднага да вика ходжата на с.Малък Поровец да му бае на муска с червен конец и синьо око намазано с овча мас

НА Б О Й К О МУ ДРЕМЕ НА ПЪРДЕЛО !

А дано , ама надали!

И що дрънкат глупости, като е от ясно по-ясно, че нищо няма да направят?

че то може ли партиен лидер да не е корумпитан

Да не пипаме успешният бизнес от корупция,злоуптреба със държавна и местна власт за да има работа,доходи,пари,мир,любов и спокойствие !30 год бизнес схеми не са малко време,жертви,безсъние,риск,градене на мостове при смяна на власт!

"Проверката на качеството показва отклонение на всеки един от пластовете на това, което е полагано на трасето на магистралата, където сме вземали проби. Това ще продължи и ще се вземат проби от други пътища", коментира Иван Демерджиев. Асфалт Паша пак ще изпадне в СТУПОР.

Пълни глупости, няма как да излезне нещо от това разследване щото парите ги взеха хора приближени до Черепа,а в момента те управляват. Мафията ако не беше махнала Бойко от власт тия пари щяха да отидат по предназначение,но като махнаха Герб от управлението и съответно държавността ,веднага ги гепиха,но както казваше Борисов - такъв е материала и с такива хора работиме

ХА ХА ХА... Толкова години все ''разследвате'' , че с нещо трябва да си проветрявате устите и хоп давността дошла и почвате да се жалвате че сте ''с вързани ръце'' защото в закона е записана давността.

Всички от ГЕРБ с лопати да оправят коловозите -бойковци по магистрала Тракия и Цариградско шосе!!!!!!!!!!!!

Sm3hurk0

Едни и същи публични тайни, които си ги знаем и ние и цял свят :))))

А имотите на Възрожденецът от Варна- Коста копейката със какви пари го е придобил,да не би да има златна мина и необикновен талант на успешен борсов спекулант?

Дидо Дънката ,Гуцанов ,Домузбей са ЩЕДРИ към мургавия гагауз Копейкин

Корупцията и прането на пари и фирми и хора бушони хранят почти цяла България!А парте успокояват простолюдие,политици,адвокати и съдии!Да,това е България!

Тоя не се спря с лъжите...

Кирчо и Кокорчо при бай Ставри.

Ако откраднеш 100 000 лв. след месец ще си осъден вече. Тука се говори за много милиони, много обвиняеми и нищо, вече минаха две години и няма дори започнато дело. А за присъда въобще не може да се говори. Същото е и с политиците, все говорят за много разследвания за крупни бизнесмени, политици и няма един осъден. Но дори 1000 лв. да откраднеш ще те осъдят за нула време.

на първо място ще е биволицата Нинова

Red Bull (Червена Биволица) дава пьра

тоя не беше ли ония дето го гепиха с далавера по едно дело за 7 000 000 лв?

минусите са хубаво нещо, ама тоя пловдивски адвокат го назначиха за зам министър на рашков, и тихичко го уволниха, когато се разбра, че е в далаверата с издирваният мошеник хелмут клаус панитц!

Поредните празни приказки.. ефект 0

Кокорин и Простокирин

Раследвания отдавна има , много неща се знаят но .... не са за казване Ако всичко излезе наяве , хората с камъни ще трепат "политиците" ! Затова се мълчи .

.... И на това му викат национална сигурност !

Да се разбира, Ще тормозим лидерите на неудобните партии, докато свят им се завие и клекнат. Нъл тъй?....

У нас винаги не назовават имена. Започват разследване с шум, след месец млъкват и до там, предполагам че едни пари сменят притежателя си и затова се потулва. Сега с това изявление министъра всъщност казва дайте ми подкупа за да млъкна

Ко стана Теменужка намери ли документите за ПАТОКА Ши ги намери га пръдни гущера

То и дамаджан рашко ги плещеше същите Още някои да са изяли

Разследване има, но нещо да е станало? Виновни няма да има и сто години да чакаме...

И какво от това? Коцето Копейкинк е с течащи дела за кражби в особено големи разчери и си е на свобода. Даже има и странно гора, които гласуват за него.

ДПС са най-голямата мафия, след тях са ГЕРБ. Представям си го онзи хитър, дръндарски татарин, как лукаво се подсмихва от някой газифициран сарай, докато играе табла с олигарх. Полуграмотния им електорат е наплашен и лоялен. Винаги ще са парламентарно представени, със солиден процент и предпоставка да бъдат фактор. В комбинация с корумпирания манталитет на останалите политически сили, гаранцията за неуспех е пълна.

Това някак така отвътре ли го чувстваш.

Не са най-голямата. Бъркаш.

Кво значение има кого разследват от МВР Внесохме ли разследванията в прокуратурата От там заведени ли са обвинения Внесени ли са в съда Тцу не И

Те и бай Тошо го разследваха и му показаха кърпените чорапи

Драги колеги, това е единственият свестен министър на МВР досега. Точно затова ще бъде сменен с някой нищоправещ послушко. Ще го махне другарят Радев в коалиция с другарите Борисов и Пеевски. След което улицата ще вземе нещата в свои ръце. Поздрави!

Пръцуцата те е хванала

А в лакво е добър

Значение колко е добър. За да работи държавата, трябва всички звена да работят. Когато 3/4 от звената са корумпирани, няма никакво значение, че другите работят добре.

Бочко да приготвя паста за зъби и сапунче.

Грешен отговор. Кирето ще издуха супата. А най-вече Кокорчо требе да се раира.

кьорфишеци...

От дворчето в Банкя там е както трябва.

пак се показа...

Киро тъпото е ясен, а Бойко тиквата кога?

А тия за какво ?

Що да им казва имената - ние всички ги знаем. Ще ги "разследват" дълго време и нищо няма да докажат.

Е като знаеш, дай ги тия доказателства накрая. Всички знаят, защото някой казал че знае. Загуба на време и безумие.

Първия е Киро простия, дето, работи на дистанционно от Козяк

Някой да е виждал циганин да съди цигани? Няма такъв.Индивидът с турско гнусно фамилно име Дерменджиев маже та замазва лъжите на предните евреи,пардон, цигани.Прави това,за да изнангалстват още и още пари от ЕС.Никой няма да бъде осъден.

Веселине, научи му името и после коментирай!

разследват и те така до 3000 година...

:) :) :) ябе наш то всички сте в корупцията...

какво толкова разследвате, изкарайте архивите на БКП там са описани всичките партийни членове, пълна конфискация на имуществото им и доживотни присъди, само тогава Бг ще се оправи

Как ще ги изкара, нали ш той е от тях

Без Рашков, Рашковщината продължава. От Мунчо и напъните му за президентска република само подмятания се раждат. Колкото Киро Рублата откри 8-10 милиарда за да покрие увеличение на пенсии."Увеличиха" пенсиите, ама със заеми. Сега искат още. Младите ще плащат и тези лъжи на служебните и Ниновите недоразумения.

Сигурно са Кирчо и Кокорчо. Те са усвоили много средства.

И пак питам - и какво от това? Цяла България ги знае, по имена . Съберете годни доказателства и ги осъдете.

За български глупак министър,хвърля малко прах да имитира дейност. Тоя номер го игра и простия киро. А какво стана с тестовете за наркотици на полицаите.....май се оказа че няма такива дето да не са се друсали с амфетки