Вътрешният министър получи "Златен скункс"

Валентин Радев заяви, че било малшанс полицията да изпусне беглеца Владимир Пелов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както пишат надолу-една светкавична заповед за уволнение, би подхождала отлично на малшанса на тоя самозабравил се "министър".

Не златен скункс, а златен шут по трибуквието му трябва, че както е захапал кокаламе, нема пускане!

По-добре покана от Софийски централен да беше получил.

За сметка на това в нашия квартал наслагаха 20 нови забранителни знака. Шумим, братя, шумим...

Подържане упорито от управляващи на Полицията като най-неефективната организация от тоз род в ЕС очевидно е съвсем целенасочено. Не им трябва работещо МВР, ще вземат да станат ясни мащабите на корупция,схеми, далавери,"комисионни"- крадене и най-важното авторите им! Което ще им навреди сериозно на най-голямата далавера наречена "Управление на Държавата"!

Не се сърдете на полицията. Толкова могат. А и кой да предполага че обявен за национално издирване ще си пусне брада и ще ходи с качулка. Нали знаете че всичко в полицията е избрано с конкурс. Който не удари тъпометъра над 100 не го вземат.

Ама вие си мислите, че ченгетата са много тъпи....хахаха...вие сте по тъпи от тях и скоро ще го разберете...

Да прав си че ни я сме глупавите и тъпите че продължаваме да им плащаме от нашите данъци а те нищо не работят и за нищо не стават!!!прав си....

Оказа се че заплатите заедно с привилегиите в полицията хич не са малки,синдикатите излъгаха народа и подведоха журналистите.

Бандюгите просто са по умни и по комбинативни плюс това и по смели от ........е няма да ви ги описвам всички ги познаваме тия дето само кинти искат и нещо на аванта.....!

След бъчварова - този е най-смшният министър на МВР, който сме имали ! Да се чуди човек, защо в България престъпността и корупцията са толкова високи - с такива министри все едно мафията е на власт ! Гарантирано от герП !

,кал по гърба и водорасли по корема- мвр имахме преди друг - "пикаещия във фонтани" /авер на братя Галеви и мая Костинбродска - сестра им ---да се смееш ли или да плачеш ДА НИ ПАЗИ ГОСПОД!

Този срещу министъра е с брада и качулка бе, да не е този търсения Колев

А дали найстина е убит?

В това Министерство,още ли има моркови?Че май отдавна е дошло време за тояги. И да се вземат в ръце,да заловят бързо Колев.Че е опасен.Скункс ще му подаряват....абе,...

ДОКАТО СИ ИЗБИРАТЕ БОРИСОВ,ПРОМЯНА НЯМА ДА ИМА. КОГА ЩЕ ГО ПРОУМЕЕТЕ?

Добре, окм съгласен съм. Но какво рпедлагаш ти ? Кой да изберем ? Дай 1 адекватен от 240 престъпника. За мен няма партия/цвят и тн всички ама ВСИЧКИ са престъпници .

Има свестни и достойни хора - родолюбци ! Възраждане , например . Ако не бяха схемите на гуменетката с катуните , щяха да са в парламента . И това предстой , много скоро ;))))

Да не би промяната да е Бие Се Пие , както се пееше в песента "Развод, ми дай и повече не ме търси....

Ако не беше жалко, можеше и да е смешно...

Абе, министера, к'во се хилиш - бърже арестувай туй нещо с брадата! Това е брадясалия Колев под прикритие !;)

ХАХАХА ... "те го плюят, то вика: роса ме роси" ... дето се вика наградата си е награда - "Златен скункс" ... за НИЩО, ма по-добре от НИЩО, че иначе едно голямо НИЩО ... оня ден каза министера бил на "една ръка", днеска на "една крачка", да ме извинявате гусин министер ама и на "един ..." разстояние пак е бил пред вАС ... да Ви е Честита наградата!!!

Този министър явно ще си замине , но следващият след този ще е още по-зле , ще наследи още ПО-КОРУМПИРАНО МИНИСТЕРСТВО ... МноО познавам !

След селяндура от село Шума, спеиалист по кълбо напред, трудно ще се намери ПО-КОРУМПИРАН министър!

Има - "Мочащия във фонтан", как се казваше, заправих му името.... кажи го де...и чашката обичаше...и глупости сричаше...

Този министър явно ще си замине , но следващият след този ще е още по-зле , ще наследи още ПО-КОРУМПИРАНО МИНИСТЕРСТВО ... МноО познавам !

Не е проблема в министъра или чиновниците,а в цялата система на МВР и полицията която не е реформирана и се е превърнала в партийна почивна станция проядена от корупция и бандитизъм,реформи трябват драстични и бързи зада започне промяната.

На цялата полиция трябва да се даде скункс,такъв цирк няма другаде много скъп цирк за който плаща народа....

А "цялото НЕпрофесионално ръководство" къде е било? Щото то е трябвало да получи скункса...

Вчера по тв-то даваха един филм от поредицата Полицейска академия, като ги гледам наще полиционери, краварите спокойно можеха да пишат, че е по действителен случай.

Когато имаше Милиция имаше ред и сигурност с полицията дойде бардака.

Да не забравя да попитам абе едни 200 000 + биткойна какво ги направихте ?

Тихо, де! Правят си нова банка на властта, че чопнатите "тривиални" кинти от КТБ взеха да попривършват;))

Дааа, цялото ръководство чакало наградата, ама шефа я отнесъл...

Аааами , ДЕЛНАаМЕ СИ ГИ !

Чета, че в кабинета на министъра било и цялото професионално ръководство на МВР;)) Явно са решили да вкусят от славата, щото ако някой заслужи Скункса, това без съмнение е точно професионалното ръководство на МВР!

Следват , и втори , и трети , и четвърти ,....за този министър /ако може да се нарича въобще министър/. Такъв министър на МВР до сега не сме имали , кърти миФки на поразия , една след друга .

ЩО БРЕ ? Тоя министър става , за шеф на чистотата , във Видин !

Ти се шегуваш, чистачките доказаха че са 100 пъти по добри от полицаите

Кога ще подадете оставка, г-н министър...

Скунксът получи Скункс

,..следва и ОСТАВКА !

tOPSlv

Този, трябва да получи " ЗЛАТЕН ШУТ", в дебелия ГЕРБерски задник !!!