Вътрешният министър на Германия с ултиматум към Меркел

Хорст Зеехофер даде на канцлера време до края на месеца да договори общ европейски компромис

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе направо викайте някой с мустаци,малки или големи. Всичко ще легне на 6, сега Путин няма да пречи като чичо Джо едно време.

И к'ва стана тя -баба ги викаше ,сега - вземете си ги .

време е вече баба меркел да си ходи с тази тъпа политика а след нея е ясно кои ще дойдат и тогава...….

германското бабе ни вкара купища емигранти сега щяла да затваря границите на Германия.... а по скоро трябва абсолютно всички мигранти да се карат директно в Германия

Ще се сетите, че не струват ама докато стане още много бели ще направят пустите мигранти.

ама те вече влязоха... след дъжд, качулка

време е някой австриец да ги оправи...

кой управлява Германия в момента?!?

сега им трябва някой, като ония с мустака от Австрия

Брех този месец юли?:)))))))))))..........изпълнен със събития...:)))))) Може би имате предвид 25 юни?????:)

Гледам напоследък Бокич Западнобалкански ходи с едни рехави мустачки & брада, също при Путин ходи -- ама пък той интимен с Меркел, не става.

"Ангела Меркел се стреми към двустранни спогодби със страни от ЕС, като Италия, Австрия, Гърция и България, за връщането на мигранти, които вече са получили отказ за убежище." no comment...Естествено...и България....Къде без БГ??

За да може една държава да се поддържа икономически, прираста на население трябва да нараства с 2.1% всяка година. За съжаление това не се случва и “големите” си “внасят” хора, но на каква цена. Това временно решение води трайни отрицателни последици след себе си. Радвам се, че най-после някой даде ултиматом на Лудата Баба!

Тези "двустранни спогодби" ще предизвикат граждански войни в цитираните държави, след като им се върнат най-непригодните маймуни. Не са тези държави, които ги викаха да идват с милиони. В началото директно ги транзитирахме, и ние и гърците, влакове им осигурихме, а мръсната сган хвърляше по перона на гарата стековете вода защото не им харесвала. После "големите от ЕС ни ЗАДЪЛЖИХА да ги регистрираме още тук, щото при тях вече ставало много бавно. А сега искат да ни ги върнат !?! И какво ще последва ?

Бездетното бабе иска да прецака България с двустранен договор, а Мухобойко е готов да продаде родината си за малко финансиране на партията си от Германия и ЕС. Що ще ги връщат мигрантите на България, Гърция, Италия и АВстрия - да си ги връща на страните извън ЕС откъдето идват -> Турция, Африка и ИД. Ама най-лесно е да прецакаш приятел нали?

Меркел трябва да отиде на съд, Европа не иска мигранти от съсипани държави, нито да следва пъкления план който е зададен да изпълняват Меркел и компания.

Разбрахте ли сега защо Баце призовава да спираме нелегалните за регистрация на КПП? За да се регистрират в България като първа страна, след което Германия да ги върне в лагерите тук. Ама едно услужливо правителство имаме...към началниците.

Меркел - 2015 година. А сега? Защо ще ги връщат на другите европейски страни? Нали са си техни. Вземете си ги, германци!

Да не би ние да сме ги канили, че да ги разселват из Европа? Който си правеше селфи с тях да се оправя сега.

Забравих да кажа - Бог да ви е на помощ!

Нали ги канеше Меркел? Защо ще ги праща в други държави сега? Тези държави си имат своите проблеми. Кой ще ги хрантути там?Защото не всички имат право да останат.... Още тогава казах, че Меркел греши и погубва Европа.....

Ако Мухобойло подпише такъв договор е национален предател. Германия ще отбира от мигрантите, кои да останат в Германия /квалифицираните/, а простотията и диваците без образование ще връща на България, Гърция, Италия и Австрия - защото са втора категория страни. Тия западняци май мислят само как да ни прецакат, искат да ни превърнат в пущинака на Европа.

Защо имам чувството,че скоро България ще започне да събира всички изгонени от Европа нешественици?Срещу няколко снимки и потупвания по рамото,подкрепени с лек натиск, ББ ще започне да изгражда центрове за настаняване на орки.

Стига трили , бе !!!! Като не искате мнението на хората , не пускайте коментари ! Давам ултиматум на съда в Хага да повдигне обвинение на усарския мастиф за престъпления срещу човечеството . Точно една седмица ! Заедно с нея на подсъдимата скамейка и всичките й лакей , май имаше някакъв продажник от западните Балкани ... След тоя срок почвам със санкциите :)))) Приятно триене !

Какво повече искате от ангела, какво? Да бяхте минпредове на германия разбирам да давате акъл, ама вие сте само едни коментатори. Хайде вървете на ма...

Чудесно време за тези, които не гледат световен футбол да гледат световна политика: Зеехофер клати стола на Меркел. Без неговата партия правителството на Меркел пада на секундата. И понеже другите немски партии вече обявиха, че "Джамайка Коалиция" няма да има, Зеехофер използва намалението и се противопоставя на шефката си. Тя може да го послуша, което ще е край на нейният политически живот или да го уволни, което ще означава, че в същия ден вече няма да е Канцлер, защото партията на Зеехофер ще се оттегли от коалицията с партията на Меркел. От друга страна Зеехофер е дал на Меркел две седмици време да "оправи нещата" с останалите европейски страни. Да, ама има цял куп европейски лидери, на които им е писнало Меркел да диктува правилата на играта в Европа. Когато тя покани мигрантите не беше се посъветвала с никого, когато става въпрос за оправяне на бакиите, ще ходи да се съветва, демек да кандардисва другите да приемат мигранти. Естествено някои европейски лидери не са глупави и усещат златната възможност да помогнат на Зеехофер, провлачайки каквито и да било споразумения с Меркел. Хем ще спечелят точки пред собствените си избиратели "ние не се поддаваме на натиска за мигрантите", хем ще се оттърват от омразната им Меркел, хем ще спечелят Зеехофер като приятел, който утре може да стане Канцлер. Отварям бирата и се наслаждавам на театъра на европейската политическа сцена:-)

Обичам Германия, Обичм Меркел, Обичам джендърите, Обичам Истанбулската конвенция, Обичам Боко и неговата банда, Но най-много обичам еврогейските пари! Ай да е на хаирлия, още едион мандат! И малко повече имигранте, бе. (Ама с пари)

ГДР комсомолката отива на кино. След нея в канала на историята ще се оттече и Боко ЕвропредЦедателя. Стягайте се!

"Ангела Меркел се стреми към двустранни спогодби със страни от ЕС, като Италия, Австрия, Гърция и България, за връщането на мигранти, които вече са получили отказ за убежище. " С две думи - за Германия читавите (колкото и да са малко), за България - терористите и неграмотните изнасилвачи и серийни убийци. И Тиквата е 100% готов. Само да му свирне Шмъркел и Тиквун ще дотича. Важното е да не му спират кражбите и да си затварят очите за изборните схеми на ГЕРБ.

За съжаление... не си "внасят" хора, ами си внасят "хора". Вместо да стимулират нормалните бели работещи европейци да раждат нормални бели деца.

войната свърши там, не може ли да им се каже да отидат да видят домовете си, или близките си.

хайде стига си философствал, ве! аман! Работа няма ли за тебе!

Тиквата ще ги прибере, разбира се срещу няколко милионки по... офшорни сметки, тъй де, избиратели му трябват все пак, защото кокалчето взе нещо да му се изплъзва нещо напоследък:)))!!!

Че, кога си мислиш изобщо са действали по-различно??? Я ни дай примери, че да се светнем и ние, кога някои от големите са мислили за... бунаците!!!

Ще разберем всички най-накрая, кои са... "играчите" и кои са... бунаците, джокер от мен, Бантустаня не е сред... първите:)))!!!

Е то войната няма нищо общо - те са на курорт в Европа, като я наакат и нея - може и да се върнат пак в клозета си !

Страх ли те е ? Храниш ли се оттам, та трепериш ?

"... не си "внасят" хора, ами си внасят "хора" ...". Перфектна реплика. Поздравления за изключитено точният и добре поднесен коментар. С разрешение бих искал да го използвам при разговори с хора по темата.

Имаш такова чувство, защото не си от герП и знаеш добре какви ще ги сътвори продажният ни премиер ! Аз пък имам чувството, че меркел като падне - ще падне и мутрата ! Много калинки треперят ...

Немците да му мислят. Видяха, че съседите няма да помагат и да приемат по няколкостотин хиляди навлеци. Въпреки това си я избраха. С кеф си я избраха. Африканците и афганистанците искат в Германия, а не в България и Румъния. И понеже немците са свити душици, ще устискат още 4 години до следващите избори. Като нас, същата работа.

В превод - меркел ще изгони най-опасните "мигранти" в България, където послушният бойко с радост ще приеме терористи и ще застраши народа си, за да угоди на баба меркел ! "Кой - аз ли няма да ги взема - я ги карайте, матряла ще ме слуша и ще ги храни" - как ли звучи това на немски ?

Връщат едните, пък през това време навлизат нови, които ще се надяват, че на тях никой няма да откаже. Нали след много перипетии испанците приеха стотици, защо да не си пробват късмета. Докато корабите ги превозват в Европа, все ще има желаещи да се повозят.

За щастие си имаме изобретателни трафиканти на хора, корумпирани полицаи и финансиране от Саудитска Арабия. Тези условия гарантират, че настанените у нас имигранти няма да останат дълго, а отново ще се появят в Германия :)

Ще ги приеме срещу някое и друго евро. А какво става с новите лагери за тях в България, нещо не се чува напоследък.

Макар и доста позакъсняли на събитията, немците най-после показват мускули. Дали обаче главният виновник-г-жа Меркел си е взела поука от събитията? Ще почакаме, ще преценим. Ще узнаем накаде духа големият вятър.

Време е!. Нека мама Вилкомен освободи публичното пространство от себе си поне временно. Заедно с нея в пенсия да ходи и домапшият й любимец от България - Б(ау)Б(ау). Въпреки че последния неистово се предлага на нови по-перспоективни собственици, така както гледам. Току виж се закачил за нова сламка и започнал да пелтечи обратното на това, което е говорил до вчера.

Тя ли? Не! Кариерата й се дължи на това, което правеше и говореше последните 3 години. На германците им трябва нов лидер.

"Ангела Меркел се стреми към двустранни спогодби със страни от ЕС, като Италия, Австрия, Гърция и България, за връщането на мигранти..." На ход е Евромъжа :) Горкият...Ще се чуди на кой Господ да се кланя...

Тези туристи от Африка и Азия струват на европейския данъкоплатец 30 милиарда евро на година!Вече направиха 3 г.!!!Пари за пенсии няма в Испания ,за България да не говорим!

Трябва да бъдат върнати всички от където са дошли,по добре да се похарчат пари за еднократен чартърен полет , отколкото да им се подаряват пари с години!