Вътрешният министър на Германия с ултиматум към Меркел

Хорст Зеехофер даде на канцлера време до края на месеца да договори общ европейски компромис

Обратно в новината

Коментари - Вътрешният министър на Германия с ултиматум към Меркел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Галеника на папите да започва да събира армия, че иначе лошо му се пише!

Те сега тези със забрана да влизат в страната, не ги ле спират ??

те завалийте бягат кат дявол от тамян от Бг тя ша ги връща? Я чуш от тука!

ше издуха некой паламарката ама да видим кои ше е

Преди 3 дни писаха, че новината за конфликт между Зеехофер и Меркел била "ФЕЙК". А сега всеки ден нещо ново по темата. Явно не е била фейк, а съвсем реална новина, макар и пусната от несериозен сайт. А дано утре Меркел бъде свалена от власт!

Шило

Нашите да не се ослушват, ами да стягат Великата Винкелова стена! Че като тръгнат да ги гонят, тук ще дойдат. Баба ги покани, да им бере гайлето.

Тъпите немци след като станаха шериат се събудиха....идиоти , погубиха Отново цяла Европа...

Официално Меркел трябва да бъде приравнена към Адолф. Немците, да се покаят втори път, че са дали властта на такъв лидер, дето загроби Европа.

Немците изобщо не са тъпи, но са изключително злонамерени хора и си правят едни такива странни сметки! На тях винаги трябва да им се казва от самото начало "не ви щем ни меда, ни жилото". Но много политици, а и обикновени хора се полакомяват за меда им, пък жилото им гледат да пробутат на други. Да видим Борисов как ще си изиграе партията и дали ще стовари жилото на Меркел върху българите.

Бабата трябва да се върже в лудницата! нищо друго няма да помогне. Тъпи шваби,изпаднали германци-сами си дадоха държавата без армия без един изтрел.

не се хаби. Всичко тепърва предстои. Германия не е коя да е държава. За 24 часа ще ги изпратят кой от къде, като стой та гледай. Нямаш изобщо представа що за възможности има Германия.

О, да, точно така ще стане. Едни 50 хил турски работници отпреди 40-50г са станали 3+ милиона. Не им се получава с изгонването, а сега дойдоха не 50хил, а повече от милион. Правете сметки.

Как се гони такава маса народ? Първо издирване, после хайки за хора, после товарене на самолети или кораби? Нямате изобщо представа.

Паисий

Не могат да ги изгонят. И (конц)лагери не могат да спретнат, щото е нелиберално. С две думи, безизходна ситуация!!! Направеното от Меркел е безвъзвратно.

не бързаме. Изстрелите може би предстоят. Чудя се кое ще е по-лошо - немците да продължат да се навеждат или да се събудят и да зазвучи "Дойчланд, Дойчланд юбер алес ..."

Ами да, след като ЕС не можа да се справи с проблема, идва ред на СС.

Преди няколко години целият ЕС плюеше Орбан, че не иска мигранти и че вдига ограда на границата. След време и Австрия започна да прегражда границата. А сега почти целият ЕС иска да връща мигрантите. И защо беше това лицемерие няколко години?

Защото от нещастието на хората - и на бежанците и на Европейците се изкараха няколко милиарда - 30 по официални данни са дадени за "справяне" с мигрантите ! От тях едва ли повече от 1 са отишли по направление - останалите са в меркел и близките до нея икономически мафиоти ! Грозно и непростимо - човешки животи бяха жертвани за това !

Още от пръв поглед е видно, че италианските власти, не искат нищо повече от спазването на законите. Защо тогава НПО отказват да го подпишат и спазват? Единственият възможен извод е, че те се поставят НАД закона и всъщност техните „спасителни операции“ не са нищо повече от своеобразна „фериботна връзка“ за мигранти, като при това те ги съгласуват не с Италия (където стоварват мигрантите), а с трафикантите на мигранти от Либия - без изобщо да се занимават с „дребни подробности“, като прекарването на терористи и криминални престъпници сред мигрантите, а също и с това, че реално стават съучастници в криминално престъпление – подпомагане на трафика на хора. Нека сега да видим, КОИ НПО отказаха да подпишат Кодекса: • Лекари без граници (Médecins Sans Frontières) • Open Arms (Испания) • SOS Mediterranee (Франция) • Jugend Rettet (Германия) • Sea – Eye (Германия) • Life Boat (Германия) • Sea Watch (Германия)

От Бавария както в началото но миналия век ще дойде спасението за Европа!

то каналджийство е национален спорт в България. Сега ще му берете последствията.Къде ще ги денете талибаните - сами се оправяйте, но проблема ви се очертава мхооо голям. Събужда се Германия. Бавария и Баден Вюртенберг са гнездото на нацизма. Е, това за което призовавахте се сучва. Вие му мислете.

voknid

Връщането ще е ефикасна мярка, ако е депортиране в страната, от която са тръгнали, и разноските по депортиране - за сметка на депортираните, лично, не от фондации, които са им платили "екскурзията" до Европа!

Те подлежащите на депортиране чакат пари от държавата,ти мислиш че са приготвили за обратен билет.

voknid

Морковите са с пари, но тоягите - бонус, за който го мързи.

Ангела Меркел се стреми към двустранни спогодби със страни от ЕС, като Италия, Австрия, Гърция и България, за връщането на мигранти, които вече са получили отказ за убежище. Ами нали Меркел "повика" мигрантите в Европа, за какви двустранни спогодби идва реч.Ами, че Италия и Гърция заради нейната безхаберна политика се напълниха с неандерталци и всякаква друга измет. Вместо да се вземат решения за дългосрочно решаване п"роблемите с мигрантите и опазването на границите на ЕС, сега дайте от "болната глава да прехвърлим проблемие върху здравата.

е по.зле хилядократно от Истамбулската конвенция бе! Нещо свестно да измислят няма ли?

Зеехофер, о, ти разблудно-настървен, нищожно-дегенериращ псевдобаварецо, веднага махни огромно-нашишкавялите си, швабско-груби лапи с предебело-възкъси пръстченца с по една фаланга от пречисто-девическото, крехко-изстрадалото телце на най-хуманно-толерантната канцлерка в света - нашата прескъпо-преуважена Анджи!!! Русокосата фея от приказките дори и с перце не трябва да галиш!!! Тя е еманация на пречисто-смарагдената, дълбоко-хуманистичната любов лъм бежанци и други намъчени елементи по света! Кой си ти, зверски подивяло-пощръклял грубиянино, та да поставящ брутално-отвратителни ултиматуми на една личност, чийто прах дори не заслужаваш да вдишваш с изфирясало-тютюнджийските си не бели, а сиво-черни дробове???!!! Ти нямаш СЪРЦЕ, антималцинствено-настроен непрокопсанико! В твоите сланясало-космясали гърди вибрира разтърсващо една отвратително-наръбена буца лед, в затлачените ти вени не тече кръв, а вонливо-забатачена сярна киселина, а вместо очи, виждащи и плачещи за болката на гонените и бягащите, имаш две изцъклено-повратливи топки за ионг-понг, които угодно подскачат, въртят се като пощурели насам-натам, наляво и надясно в политическия и европейски спектър, попиващи като овлаженен памперс настроенията на блудно-националистическата европейска маса!!! Какъв домакин си, смотаняко лъжовен? Твоята майчица-сенчица и покровителка покани видни и благи гости през 2015 година - лекари, инженери, акушерки, космонавти и класически филолоци -, които ти сега напъждаш грубиянски, нагло, безочливо-брутално и крещящо рудиментарно!!! Моля се на Бог и Аллах едновременно, наш Бойко да сключи с Меркел договор по бързата процедура за репартация на бедните душици от Германия в БЪлгария!!! Българите винаги сме били толерантни човеколюбци, добри домакини и хазяи и имаме многовековен опит в съвместното съществувани с други етноси!!! Ние ще приемем с отворени обятия бежанците върнати от Германия, ще ги посрещнем с хлебец, солчица, цвърчаща сланинка, сочен свински джолан и руйно мелнишко вино!!! Ще им построим къщи, ще им дадем пари, закрила, човешка топлина, моркови и духовни тояги, та да се бранят от мерзките националисти и ксенофоби.... България има капацитет да приеме около 7 милиона мигранта!!! Села пустеят, градове замират, не се чува вик ни на пиле, ни на коте, както е казал нашия отрудено-мъдър народец! Искаме тези специалисти да съживят и спасят родината ни от морално, нравствено, духовно и физическо изчезване! Поклон!

да беше с пълна уста, че по малко да драскотиш.

Бе,то има един човек,дето може да се справи с мигрантите,ама умря отдавна!

Трябва да бъдат върнати всички от където са дошли,по добре да се похарчат пари за еднократен чартърен полет , отколкото да им се подаряват пари с години!

Тези туристи от Африка и Азия струват на европейския данъкоплатец 30 милиарда евро на година!Вече направиха 3 г.!!!Пари за пенсии няма в Испания ,за България да не говорим!

Лошото е, че не са туристи. Заселници са.

"Ангела Меркел се стреми към двустранни спогодби със страни от ЕС, като Италия, Австрия, Гърция и България, за връщането на мигранти..." На ход е Евромъжа :) Горкият...Ще се чуди на кой Господ да се кланя...

Вилкомен. Добре сте дошли на гости ... у съседите. Или при техните съседи, Както дойде. Май не само у нас, ами и в Европа тотално са започнали да подценяват обикновения човек. Верно, масовия избирател не е по четенето и си има куп други проблеми, ама чак тъолкоз прост и неинформиран не е.

благодарение на ДИР.БГ, вече е информиран!

Време е!. Нека мама Вилкомен освободи публичното пространство от себе си поне временно. Заедно с нея в пенсия да ходи и домапшият й любимец от България - Б(ау)Б(ау). Въпреки че последния неистово се предлага на нови по-перспоективни собственици, така както гледам. Току виж се закачил за нова сламка и започнал да пелтечи обратното на това, което е говорил до вчера.

Макар и доста позакъсняли на събитията, немците най-после показват мускули. Дали обаче главният виновник-г-жа Меркел си е взела поука от събитията? Ще почакаме, ще преценим. Ще узнаем накаде духа големият вятър.

Тя ли? Не! Кариерата й се дължи на това, което правеше и говореше последните 3 години. На германците им трябва нов лидер.

Връщат едните, пък през това време навлизат нови, които ще се надяват, че на тях никой няма да откаже. Нали след много перипетии испанците приеха стотици, защо да не си пробват късмета. Докато корабите ги превозват в Европа, все ще има желаещи да се повозят.

В превод - меркел ще изгони най-опасните "мигранти" в България, където послушният бойко с радост ще приеме терористи и ще застраши народа си, за да угоди на баба меркел ! "Кой - аз ли няма да ги взема - я ги карайте, матряла ще ме слуша и ще ги храни" - как ли звучи това на немски ?

За щастие си имаме изобретателни трафиканти на хора, корумпирани полицаи и финансиране от Саудитска Арабия. Тези условия гарантират, че настанените у нас имигранти няма да останат дълго, а отново ще се появят в Германия :)

Ще ги приеме срещу някое и друго евро. А какво става с новите лагери за тях в България, нещо не се чува напоследък.

Немците да му мислят. Видяха, че съседите няма да помагат и да приемат по няколкостотин хиляди навлеци. Въпреки това си я избраха. С кеф си я избраха. Африканците и афганистанците искат в Германия, а не в България и Румъния. И понеже немците са свити душици, ще устискат още 4 години до следващите избори. Като нас, същата работа.

Ще разберем всички най-накрая, кои са... "играчите" и кои са... бунаците, джокер от мен, Бантустаня не е сред... първите:)))!!!

Тиквата ще ги прибере, разбира се срещу няколко милионки по... офшорни сметки, тъй де, избиратели му трябват все пак, защото кокалчето взе нещо да му се изплъзва нещо напоследък:)))!!!

войната свърши там, не може ли да им се каже да отидат да видят домовете си, или близките си.

Е то войната няма нищо общо - те са на курорт в Европа, като я наакат и нея - може и да се върнат пак в клозета си !

Ей, момче оправяй се! Остави германците!

"Ангела Меркел се стреми към двустранни спогодби със страни от ЕС, като Италия, Австрия, Гърция и България, за връщането на мигранти, които вече са получили отказ за убежище. " С две думи - за Германия читавите (колкото и да са малко), за България - терористите и неграмотните изнасилвачи и серийни убийци. И Тиквата е 100% готов. Само да му свирне Шмъркел и Тиквун ще дотича. Важното е да не му спират кражбите и да си затварят очите за изборните схеми на ГЕРБ.

ГДР комсомолката отива на кино. След нея в канала на историята ще се оттече и Боко ЕвропредЦедателя. Стягайте се!

Обичам Германия, Обичм Меркел, Обичам джендърите, Обичам Истанбулската конвенция, Обичам Боко и неговата банда, Но най-много обичам еврогейските пари! Ай да е на хаирлия, още едион мандат! И малко повече имигранте, бе. (Ама с пари)

Чудесно време за тези, които не гледат световен футбол да гледат световна политика: Зеехофер клати стола на Меркел. Без неговата партия правителството на Меркел пада на секундата. И понеже другите немски партии вече обявиха, че "Джамайка Коалиция" няма да има, Зеехофер използва намалението и се противопоставя на шефката си. Тя може да го послуша, което ще е край на нейният политически живот или да го уволни, което ще означава, че в същия ден вече няма да е Канцлер, защото партията на Зеехофер ще се оттегли от коалицията с партията на Меркел. От друга страна Зеехофер е дал на Меркел две седмици време да "оправи нещата" с останалите европейски страни. Да, ама има цял куп европейски лидери, на които им е писнало Меркел да диктува правилата на играта в Европа. Когато тя покани мигрантите не беше се посъветвала с никого, когато става въпрос за оправяне на бакиите, ще ходи да се съветва, демек да кандардисва другите да приемат мигранти. Естествено някои европейски лидери не са глупави и усещат златната възможност да помогнат на Зеехофер, провлачайки каквито и да било споразумения с Меркел. Хем ще спечелят точки пред собствените си избиратели "ние не се поддаваме на натиска за мигрантите", хем ще се оттърват от омразната им Меркел, хем ще спечелят Зеехофер като приятел, който утре може да стане Канцлер. Отварям бирата и се наслаждавам на театъра на европейската политическа сцена:-)

хайде стига си философствал, ве! аман! Работа няма ли за тебе!

Какво повече искате от ангела, какво? Да бяхте минпредове на германия разбирам да давате акъл, ама вие сте само едни коментатори. Хайде вървете на ма...

Страх ли те е ? Храниш ли се оттам, та трепериш ?

Стига трили , бе !!!! Като не искате мнението на хората , не пускайте коментари ! Давам ултиматум на съда в Хага да повдигне обвинение на усарския мастиф за престъпления срещу човечеството . Точно една седмица ! Заедно с нея на подсъдимата скамейка и всичките й лакей , май имаше някакъв продажник от западните Балкани ... След тоя срок почвам със санкциите :)))) Приятно триене !

Защо имам чувството,че скоро България ще започне да събира всички изгонени от Европа нешественици?Срещу няколко снимки и потупвания по рамото,подкрепени с лек натиск, ББ ще започне да изгражда центрове за настаняване на орки.

Имаш такова чувство, защото не си от герП и знаеш добре какви ще ги сътвори продажният ни премиер ! Аз пък имам чувството, че меркел като падне - ще падне и мутрата ! Много калинки треперят ...

Ако Мухобойло подпише такъв договор е национален предател. Германия ще отбира от мигрантите, кои да останат в Германия /квалифицираните/, а простотията и диваците без образование ще връща на България, Гърция, Италия и Австрия - защото са втора категория страни. Тия западняци май мислят само как да ни прецакат, искат да ни превърнат в пущинака на Европа.

Че, кога си мислиш изобщо са действали по-различно??? Я ни дай примери, че да се светнем и ние, кога някои от големите са мислили за... бунаците!!!

Нали ги канеше Меркел? Защо ще ги праща в други държави сега? Тези държави си имат своите проблеми. Кой ще ги хрантути там?Защото не всички имат право да останат.... Още тогава казах, че Меркел греши и погубва Европа.....

Да не би ние да сме ги канили, че да ги разселват из Европа? Който си правеше селфи с тях да се оправя сега.

Меркел - 2015 година. А сега? Защо ще ги връщат на другите европейски страни? Нали са си техни. Вземете си ги, германци!

Разбрахте ли сега защо Баце призовава да спираме нелегалните за регистрация на КПП? За да се регистрират в България като първа страна, след което Германия да ги върне в лагерите тук. Ама едно услужливо правителство имаме...към началниците.

Меркел трябва да отиде на съд, Европа не иска мигранти от съсипани държави, нито да следва пъкления план който е зададен да изпълняват Меркел и компания.

Бездетното бабе иска да прецака България с двустранен договор, а Мухобойко е готов да продаде родината си за малко финансиране на партията си от Германия и ЕС. Що ще ги връщат мигрантите на България, Гърция, Италия и АВстрия - да си ги връща на страните извън ЕС откъдето идват -> Турция, Африка и ИД. Ама най-лесно е да прецакаш приятел нали?

Тези "двустранни спогодби" ще предизвикат граждански войни в цитираните държави, след като им се върнат най-непригодните маймуни. Не са тези държави, които ги викаха да идват с милиони. В началото директно ги транзитирахме, и ние и гърците, влакове им осигурихме, а мръсната сган хвърляше по перона на гарата стековете вода защото не им харесвала. После "големите от ЕС ни ЗАДЪЛЖИХА да ги регистрираме още тук, щото при тях вече ставало много бавно. А сега искат да ни ги върнат !?! И какво ще последва ?

За да може една държава да се поддържа икономически, прираста на население трябва да нараства с 2.1% всяка година. За съжаление това не се случва и “големите” си “внасят” хора, но на каква цена. Това временно решение води трайни отрицателни последици след себе си. Радвам се, че най-после някой даде ултиматом на Лудата Баба!

За съжаление... не си "внасят" хора, ами си внасят "хора". Вместо да стимулират нормалните бели работещи европейци да раждат нормални бели деца.

"... не си "внасят" хора, ами си внасят "хора" ...". Перфектна реплика. Поздравления за изключитено точният и добре поднесен коментар. С разрешение бих искал да го използвам при разговори с хора по темата.

"Ангела Меркел се стреми към двустранни спогодби със страни от ЕС, като Италия, Австрия, Гърция и България, за връщането на мигранти, които вече са получили отказ за убежище." no comment...Естествено...и България....Къде без БГ??

Брех този месец юли?:)))))))))))..........изпълнен със събития...:)))))) Може би имате предвид 25 юни?????:)

кой управлява Германия в момента?!?

ама те вече влязоха... след дъжд, качулка

време е някой австриец да ги оправи...

Ще се сетите, че не струват ама докато стане още много бели ще направят пустите мигранти.