Вътрешният министър: Две са версиите, които сме извели, за убийството на Алексей Петров

По време на съвещанието, свикано от премиера в Министерския съвет, МВР ще го информира за хода на разследването

Обратно в новината

Коментари - Вътрешният министър: Две са версиите, които сме извели, за убийството на Алексей Петров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да Алексей е знаел, че Радев организира чистка за неуспеха на покушението срещу Гешев от къро и продължи

Бонго, тебе кой те трафикира в България? Това ли е цената - да тролиш безумни глупости. Айде марш обратно на палматс

Защо вдички държавни мъже се скриха и няма ни вест ни кост от тях? За нарязаната Дебора всички от киро вмпиро до Боко се изказаха , осъдиха, заклеймиха .,. А тук известен човек, знакова фигура, знаел се със старите и изглежьа и с новите стари или обратно. И всички мълчат, дори всезнайкото Денков

Тоя ли не можел да работи със стария главен секретар и според денков, когато министърут не ходел на съвещаания на МС , ходел заместнокът му, защото не можел да го понася . Не говоря аз глупости, такива ги дрънка Дънков. Егати и нацупената госпожижа, надурлила джукички

Ко беше туй МВР - Министерство на Венерическите Работи? Денков е нещастна мижитурка в най-непредставителното правителство пласиран като премиер на ЦРУ. Боклуци другарко.

Тежкия криминален контингент и ние го знаем - 240 тулупа в центъра на София

- политическа демонстрация - гущера си къса опашката - откриване на нови работни места - за забавление

Това МВР много секси парче!

Версията е само една и всички се досещаме, че баретата Алексей Петров, който переше пари на Моссад, е замесен в направата на про-американската коалиция ...... И понеже е финансирал коалицията, специалистьт от Хаити, е решил да го ликвидира, за да избегне шантаж и бламиране на САЩ и отрепките Киро и Асанчо

Айде стига с това "61-годишният бизнесмен и преподавател по национална сигурност Алексей Петров". Да, за мъртвия или добро, или нищо, но понеже случаят е пресен и актуален, нека кажем истината, нещо като "маститият измамник и подставено лице Алексей Петров" и т.н. И като мине и тая дандания, тогава - нищо, каквото и петров заслужава... бизнесмен и преподавател... ба... просто това е било маската за пред общество и близки. Смята ли някой, че тоя е имал автентични научни интереси, този преподавател. И като бизнесмен си е плащал почтено данъците и т.н.???

Стига с тез "менте версии". Убийството е политическо. А. Петров е държал компромати срещу видни политици-рекетьори.

най интересното е че в този момент са минали украинци ,и са дали телефон на пострадалата да се обади на 112 и са си заминали ,нито са и помогнали нито пък са предприели някакви действия.

Татко петко парапетко е невинен бухахахахаха

Малка държава сме и всичко може бързо да се открие.Друг е въпроса ,че следствените служби ипрокуратурата няма да си свършат работата. Ще има дирижирано разследване което няма да открие нищо. Със сигурност не са го убили без нищо. Питайте Бат Бойко,той със сигурност знае,нашите тайни служби също знаят. И веднага въпроса тук,каква демокрация има във България,каква безнаказаност и корупция. Работи ли въобще съдебната ни система и за кого,чии интереси обслужва..

Момичета заслужавате мъже, които да се грижат за вас и да ви обичат. Срещнах голямата си любов Максим Каракаш преди няколко години. Влюбени сме до уши. Той има свободен и формален брак без ангажименти. Иначе мрази жена си и не й дава и една стотинка. Но за пред хората има брак. Негов избор. Мен ме обгрижва като принцеса. Обичам те МАКСИ!

ку ку руку

Явно е човек на навиците, защото аз лично съм го виждал десетки пъти да посещава един и същ фризьорски салон, на 20 метра от моя блок в кв. Иван Вазов. До последно ходеше там. Името на салона няма да казвам. Повече от десет години го посещава. Аз лично не се подстригвам там и не знам така да се каже клюки от фризьорките. Винаги идваше с едно черно Ауди с шофьор и още двама охранители, които се разделяха на по 50-100 метра от салона. Много пъти и на нашето стълбище е стоял бодигард. За мен е чудно, защо онзи ден не са чули изстрелите и не са били близо до него?!

Ако наистина е знаел нещо такова за което си е струвало да бъде убит, би следвало /ако е бил поне малко толкова умен и хитър колкото ГО описват/ да документира и остави на съхранение в някоя чужда банка "знанието" с опция-"Да се предаде на ..../няколко медии - повечето чужди/ прим. две седмици след смъртта ми." Да, ама надали което и да е от изброеното.

А може да е наобратно - първо да са унищожили компромата, а после и свидетеля.

И най -недосегаемите ,стават на прах и нищо не вземат със себе си. Ако найстина има ад, там го чакат да си получи заслуженото. Неграмотен боклук, то в милиционерското други не отиваха,а този станал доцент. Такива ще ги запомнят само близките .

Помните ли случаят Дебора? А чували ли сте за пицагейт (pizzagate)? А за Епщайн чували ли сте? Знаете ли, че и той, като наш алексей се занимаваше със секс компромати на елитите? Епщайн се "самоуби" в ареста. Ние в България нямаме точни такива традиции, но имаме други. Стара Загора е столица на проституцията. Ако полицаите нямат въображение, нека да се запознаят с "конспирацията" пицагейт. И нека се постараят повечко по случаят Дебора.

Столицата на проституцията е Сливен. Не ги знаеш босовете май. Дали да те вербувам за курве, че и от оня свят да ми носиш кинти, а, Глас от отвъдното? :))) Клинтъните са по Пицагейт. Нещо кинти от тях?

и преподаварел, тая тъпа помашка мутра, с физиономия на глиган, когато и да са го очистили все ще е късно.

Нима някой ще повярва на тези версии , отклоняват внимание , но защо?

Някоя версийка за тиквичка?

Не ми стана ясно как така са пошадили жената, все пак ? При такива едва ли стават грешки

Така както върви азбуката след а идва ц........

Куршума не е бил истински. От линейката са го вкарали в моргата, щото, нали издъхнал. Свестил се е и сега щрака с пръсти. А може би изчаква за пластична операция. И ще продължи да натиска копчетата на ДС от която точка на света си иска. :) Евала! И нам тежкия престъпен контингент, с който се налага на МВР-то да работи и да му съдейства. :))))

Конспиративните теории на идиотите ще се засиялт, особено като го погребат в затворен ковчег. А то няма и как друго да стане, тя главата му е отнесена. Има едни примитиви, мислят че земята е плоска, елвис жив, хитлер на луната, май си за там

:))))) Офф, и на теб ли да обяснявам, че се връщам от там. Вече никога, ама никога на Луната!

Погледът на вътрешния министър има нещо общо с погледа на Митьо Очите.

много пие

минерална

Един мафиот по-малко. Сега,ако очистят,двама добре охранени мафиоти,България може да вземе глътка въздух. Най-вероятно те са го поръчали.

Най - големият ми страх е моите дебелаци да не се скарат - за банкянския не се вълнувам, за другия , който ми издържа партията - ДА

Най-хитрата и властолюбива мутра Мухобокойко се оказа единствената жива мутра. Босовете на СИК и ВИС ги разстреляха като кучета, Божков избяга в Дубай да се спаси, баретата го простреляха в ташаците и вече не може да скача, Алексей съратника на Борисов, който знаеше за него много неша от миналото му и него го думнаха. Сега вече Мухобойко е почти изпран, остава да гръмне само курвата в Барселона, носеща неговото дете. Да не се окаже че Алексей Петров му е осигурил курвата и той е направил снимките на Мухобойко с пистолета и кюляетата злато. То във властта ни само мутри и държавна сигурност.

Леко с погребенията, Маргините и Маджо могат да се разсърдят.

Какви версии сте извели бе, льоьо? 3 дни след убийството още не сте свалили записите от камерите и не сте ги прегледали! Това е първото нещо което е трябвало да направите. По какви следи търсите и какви версии съчинявате, въз основа на какво?

Това са партенки за заблуда.

Доайен...Не ви ли писна бе хора,30г каратисти и мутри ..и осъдил бг в ЕСъд.. Отврат

На МВР, иначе щеше да знаеш, че откакто СДС разби службите, няма нито сътрудници, а не разбирам за какъв контингент говориш????

Ние очакваме МВР да арестува, съди и опандизва тежкия криминален контингент, а те тръгнали да им се молят за помощ!

Когато доновете не са разберат за разпределянето на пицата, започва разчистване с оръжие.

Ние гласоподавателите извеждаме само една версия, а именно че винаги когато ни управляват ДПС и БСП мафията си прави каквото си иска, точно като инфлацията. Сега разликата е малка, че вместо дъртите комунисти ни управляват либерал-болшевишките им синове и внуци.

Е защо само две?? Малко са

Aлексей Петров бе митична фигура в българския обществен живот.Преподавател, експерт по национална сигурност,каратистът донесъл най-много злато на българското карате, барета, едър бизнесмен, бивш шеф в ДАНС това бе един от доайените на съвременна България.Явно е имал много могъщ враг да повали такава подготвена и митична фигура.Аз без да съм криминалист бих изразил едно предположение.Алексей е бил в планината и е имал повтарящ се навик което е нетипично за такъв уникален експерт по сигурността.Което навежда на мисълта че той се е чувствал неуязвим.Разчитал е на много мощни покровители и тяхната протекция според него е била достатъчна да знае че никой няма да му посегне.Но, в такъв случай не са ли покровителите му едни от първите заподозрени?Ако е знаел прекалено много за делата им?Ако са го хванали да изнася информация?

Страшен експерт по сигурността ще да е бил! Отишъл сам в гората, място където може да те отстрелят неозбезпокоявано. Какво е очаквал, да го атакуват в бронирата му кола, обедно време, на някое кръстовище. Всички са експери, и този, с малка разлила. Бил е експерт по рекет, терор, тормоз и т.н. Не харесвам цветанов, но беше прав - прочетете делото октопод. Един крими елемент по-малко. Толкова След 3-4 дни никой няма да пише повече за експерта…..

Преставете да се слагате на Престъпници

абсолютно политическо убийство...ама на бойко марионетката в мвр не е поставена да разследва...

Тиквата разчиства,не иска да пуска кокала

Алексей беше близък до ПП и беше убит защото кадруваше в ДАНС . Това е чисто политическо убийство.

Вече разбраха : петров е имал мераци да овладее силовите структури чрез пп. тези структури по презумпция се владеят от гербаджиите. Вие съберете 2 и 2 и кой е човека който има интерес петров да е отстрелян. А защо са му силовите структури - за да мачка и рекетира политици, забогатели рязко последните 10 год. - къде от еврофондове, къде от строителство и туризъм, къде да набара отчисленията от наркотрафик. Всичко това може да се случи ако имаш властовия ресурс. За справка времето на боко и цецо, когато държавата се ползваше за грабежи на бизнеси. повече въпроси отнесете към село банкя.

вътрешния министър да намали пиенето, защото торбичките под очите са взели доста да се оформят

Плакахме за васко и жоро, плакахме за илийчо зъбчето и кюлев, оплакваме живи черепа и цветанов… Плачем за бай тошо I яшаров, гласуваме за боко, копейкин, фатмака, христо маджо-бобоков, кирчо и слави трифонов (дпс не ги слагаме, защото за тях не гласуват българи. Путин обяви България за вражеска държава и 1/2 от гласуващите харесва това, останалата половина от гласуващите подкрепя розовото фламинго с байрачето на дъгата… Сега жалим за г-н къро, брат галев и асан омеров. Протестираме зарадибитови наркомански, сутеньорски и ромски скандали… Ами ние сме в пъти по- добре от това, което заслужаваме…

Аз залагам на следната версия: "Върви си някой с пушка в ръка. Спъва се. Пушкалото гръмва. По тва време - насреща Алексей Петров. Кво да прайш..."

България Алексей Петров: Бойко Борисов е човекът, който се страхува от мен "Ако Господ каже някой ден, че аз трябва да се върна в службите, може и да се погрижа за децата." Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков, архив btvnovinite.bg Публикувано в 10:28 ч. 14.03.2013 г. FB ING „Цветан Цветанов е говорителят на Бойко Борисов, а Бойко Борисов е човекът, който се страхува от мен”, заяви Алексей Петров в коментар на политическата ситуация в страната преди началото на поредното заседание по делото „Октопод” в четвъртък. „Когато Цветанов говори за мен, той казва: „Аз се осмелих да му посегна”, но не казва заради какво, а просто защото съм бил неудобен. Цветан Цветанов трябваше да дойде и да се бори с престъпността. Той в един момент реши, че аз не трябва да съм толкова близък с премиера Борисов, защото на него това му се полага след толкова време”, обясни той своето виждане за отношенията „Борисов-Цветанов-Петров”. Бившата барета обобщи оставката на кабинета: „Шоуто приключи по подобаващ начин, доказателство е, че това управление наистина беше един цирк”. И продължи: „България е завладяна от безработицата, една от най-модерните професии е лъжесвидетелството, с натиск, обещания и плащане”. Петров заяви, че събира данни „навсякъде, където е замесено името му”, а Цветанов умишлено е отклонил вниманието към него по случая със Златко Баретата, който бе прострелян пред Съдебната палата, за да прикрие истинските извършители. „Това беше стил на работа на Цветанов през тези близо 4 години, което означава, че аз с голямо основание мога да кажа, че по-скоро той има отношение, иначе няма друго обяснение”, каза бившият служител на ДАНС. По повод думите на свидетелката по делото „Октопод” Донка Митева, която заплаши, че ако още нещо се случи с нейното дете, няма да се размине и на неговото, Петров каза: „На всички деца се случва в момента в държавата, не разбирам защо аз трябва да съм отговорен за това на кой, какво се случва. Ако Господ каже някой ден, че аз трябва да се върна в службите, може и да се погрижа за децата, но сега не съм в тази позиция. Тя казва, каквото са й казали да каже, ако ме обвини, аз ще я съдя за лъжесвидетелство и набедяване”.

Абе на тоя всичко му е по две. Две Холандии,две Нидерландии.....

ситуацията е комична, за криминално престъпление ДБ в лицето на атанасов вдигнаха държавата на крак, че и Русия намесиха, има си следователи, полиция, да си работят, спомням си митьо очите, всеки ден медиите и лично борисов ни уведомяваха за състоянието му, после се чудят защо ги свързваме с престъпниците

Отмъщение или финансов дълг. Ха-ха

които знаят нещо за миналото на ББ един по един се сбогуват с белия свят.

Има и трета версия убили са го щото така са искали

напомня ми случая с илия павлов, върна се в България, стана спонсор на ндсв и ... охранителите по колите а той сам

Да обявим денят на погребението на дрогаря Асан Омеров за ден на национален траур.

Не , ще изчакаме да убият Кики на Лена.