17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно кога София ще замирише на чисто а не на фекална яма/спмен от наборната военна служба/.Важното е че концесионера не чисти изобщо каналите и скоро като започват дъждовете ще стане страшно.Цяла София смърди като градски кенеф /каквито изобщо липсват в София/.Откъдето и да минеш смърди на лайна в буквалния смисъл.Сигурен съм , че по документ "Веолия" е изчистила канаите и е усвоила париците в джоба нежните французи,които се оказа по-мързели и по крадливи и от ромите.Така е като няма никакъв контрол над концесионера.

малей как са се разпенили комунистчетата ще се пръснат от злоба

Резултати имаше допреди няколко години! Във Възраждане от три години няма никой. Преди това, я да се появи дупка, проблем по улиците, смет, тротоари, осветление ...... писмо до общината и до от няколко дни до 2-3 седмици проблема беше решен. За растящите катуни в ж.к. Сердика и дима от последните дни, да не говорим А от три годни насам, пиша, звъня, само стандартни отговори и резултати НИКАКВИ. Да се махат, оядоха се и се самозбравиха.

Много горно до

Така ли бе Васко, като е толкова хубава защо не си правиш концертите в София? А фъндъка защо не каже колко училища построи до сега? Имам съмнения ще предвижда да построи и метро до Банкя.

Васкооооо, досега те имах за свестен човек??????? Какво му е хубавото: -милиони димящи бараки по улиците; -прах; -шум; -блъсканица; -всичките болници на даржавата са в София; -при 1 лв билетчето ползвах градския хтранспорт,сега се тътря с бараката си; вообще-ужас,отвратително село стана!!!!!

Каза човек, който идва в София само на гости. Много е жалко, когато изявени творци, лекари и изобщо таланти в областта си се забъркат с политиката. Излизат от мелачката употребени и изплюти, освен ако не са достатъчно безкрупулни, като един бивш "културен" министър.

не се забърквай с такива.Ще те използват и ще те захвърлят.Мили са само когато имат полза от тебе.Иначе са жестоки и безмилостни.

А защо няма надпис "платена реклама"? Или както всички медии се подмазват на мутрите, и вие ги рекламирате на промоция, безплатно!

божеее какви улигуфрени

Един голям творец, но мисленето не е като свиренето. АКо иска да го уважават хората, най-добре да не се изказва неподготвен по вътрешни въпроси, за да не изпада в смешно положение.И да не нагазва в мътните балкански политически дебри, надали е наясно с обективната действителност.

Машалла Васо, Аферим. Ама ти не живееш постоянно в София.

Фънди направо е настръхнала от докосването на такъв магнетичен мъж като Васьо.

Васьо, Васьо колко ти платиха, за да дойдеш от Англия и се снимаш с Фъндиту?

Въпреки нея! И все пак ако ви харесва такава София, гласувайте за Дани Биклетчето, вторият Виденов /галфона/.

Ей, ама много е сладка тая Фъндъкова. Като кмет не я знам, защото съм от друг град и не ме интересува. но е хубава и много симпатична жена, а май е на години. Браво.

тоя дето спеше с майката и дъщерята? Айде холан свирачо. Тръкай цигулката и бегай бързо от полезрението.

И кое е "все по-хубавото" - струпаните грозни новопостроени сгради, нахвърляни безразборно из града, без оглед вписват ли се в природата, имат ли архитектурна връзка помежду си,отговарят ли на цялостния облик на града, на природата и естествения терен, в строителните традиции, къде е зеленината в кварталите, чистите улици, равните троттоари, че в София, ако не си гледаш в краката просто ги чупиш, ругаещите водачи на транспортни средства, ужасната клеясала многогодишна мръсотия по страничните улици дори и в Центъра, безвкусицата на снобската кичозна обстановка по многократно ремонтираната Витошка, където вече обикновен човек не може да пие кафе за по-малко от 4-5 лева, а малка бутилка вода струва 2-3 лева...не дай Боже да обядваш - 20 лева не те оправят. Ама пред два дни от една провинциална телевизия някакъв пипон Маризанов с пяна на устата и изопачавайки понятията, ни порицаваше, че сме искали да сме "равни", искали сме комунистическа "УРАВНИЛОВКА", въпреки че тази дума и по комунистическо време не беше приета. Това патологочно злобно човече, явно не е чувало за европейските принципи на "РАВЕН ШАНС", "РАВЕН СТАРТ", РАВНИ ВЪЗМОЖНОСТИ"... Да не говорим за отвратителното промиване на мозъци от високо платени чужди слуги. София стана град на все по-неравните възможности. "Елитни зони", "Затворени квартали" (!), "Престижни райони" и т.н. все "демократични ценности". Та това ли е "все по-хубавото" ?!!! МОЖЕ, НО ЗА ХОРА, КОИТО СЕ ПРИБИРАТ В РОДИНАТА СИ 2 ПЪТИ В ГОДИНАТА, не се придвижват с обществен транспорт, не вървят по опасните тротоари, не падат по лицата им софийските боклуци и охрачен прахоляк...и т.н., и т.п.

Васко,Васко, и ти ли бруте се замеси в политика.СРАМ,СРАМ ГОЛЯМ СРАМ.

"Всеки път, когато дойда в моя любим роден град, го намирам все по-хубав, по-подреден и по-чист." - Каза човекът който не живее в любимия си град!!!! Стига моля, омръзна ми хора напуснали ългария отдавна да решават как да живеем ние тук. Същото е като с турците.

Пропускането на първата буква на България е неволно.

Никога не е късно да станеш за резил и да те офъндъкат...

васко Василев може да разбира от цигулка, но от архитектура, благоустройство и естетика не разбира нищо. Пълна нула е, или от години не е идвал в София. Необяснимо е как може да му харесват напр. "Витошка", която е превърната в Капалъ Чарши - грозна, омазана, със закусвални и почупени тротоари, кафенета, магазинчета някакви и насред булеварда плеснати сергии за книги. Прилича на грозно, безвкусно селско стъргало. Как ли живеят хората в сградите над кочината! За кварталите на София всички знаем - свинщина! Презастрояване, пренаселеност, издъхваща инфраструктура, скъпотия, таратайки n-та употреба задръстват дори най-малките улички, прах, мръсотия, оплюти и потрошени тротоари, цигански каруци, шарения, простотия, пикаещи селяндури по дърветата, крадливи циганета, хора с празни очи, бедни, отчаяни старци с износени дрешки от соца. И за контраст някое Бентли с парвеню в него. Това е София днес. Василев, гледай си цигулката, там ти е силата. От бандитска София и нейната мафиотска управа стой далече!

Тоя още от малък е със силните на деня, свирил е на бай Тошо като дете. Иначе Дира се скъса да рекламира Фандъкова.

Ела в нашия квартал да видиш вече 8 години тънем в ла..а! Ама ела и като падне сняг да ти дам кираджииската лопата!

Да не е дошъл някой от друг квартал да си остави това дето го пишеш бе? Вие сте си изоставили квартала, па друг виновен що не ви бърше.

Васко гледай си цигулката...там си цар. Но не се изказвай неподготвен

ще ти почервенее цигулката от срам. Защо бе, талантливо момче се набутваш при мутресите?

подпътач, нисш!

Добър вечер несретници

само крадат, но после почват да терорят и убиват, за да си запазят краденото

Доста простичък.

И как разбра, като не живее в България.

Нали идва и вижда. Всеки който идва от чужбина вижда положителните промени, а вие тук сте потънали в злоба и не искате да признаете колко много се направи или сте отскоро в София и не знаете какво е било преди.

Като се има предвид, че е комерсиален музикант, какво му пречи и за обществена позиция да получава пари?

Не сме потънали в злоба а в мръсотията, която ни залива в София щом като напуснеш идеалния център. Лошото е че и ние вече ходим в чужбина ( демокрацията ни огря демек) но се връщаме и правим разлика между тук и там.

Не бе, живеем с тук, в кочината, но пътуаме и навън из Европата, та имаме база за сравнение. Ние нямаме база за сравнение, а се пъчим да искаме мебдународни изяви. Градът ни има чудесни природни забележиъелности, които не ползваме заради шайката мафиоти, които просто не развиват нищо. Къде е туристическа Витоша, къде е София на картата на рекреативния туризъм, къде са минералните извори. В центъра на Марибор, само на 900км по-назапад от София може да видиш лебеди в Драва, тук в центъра може да видиш кафета, кръчми и бездомни кучета. Имаме доста исторически паметници, има много иатория и под този наш град, въпросът е как и накъде ни водят в развитието.

Тези истории за архитектура, кметства, фирми и софийски строежи все повече ми заприличват на сагата за СЕМ. И там вилнеят некадърни дамички, сложени по милост на политиците. Само дето мащабите са по-малки, парите – също, но щетите не са никак за пренебрегване.

„Кметицата на столицата бе стеснителна изпечена крадла. Цялото й същество протестираше против кражбите, но тя не можеше да не краде. Крадеше и се срамуваше. Крадеше постоянно, постоянно се срамуваше и поради това нейните гладко епилирани бузички винаги пламнееха от руменината на смущението, срама, стеснителността и неловкостта. Светът не е виждал още такава свенлива крадла като Йорданка Фандъкова.“

Гарантирано от ГЕРБ! И ремонтът на „Солунска“ цъфна с дефекти. Въпреки че Столичната община обяви ремонтите в центъра на София в района около улица „Граф Игнатиев“ за успешно приключени, жителите на града продължават да откриват нови дефекти и да подават сигнали за лошо изпълнение. Най-пресният случай е с току-що обновената улица „Солунска“. Гражданин информира контактния център на общината, че прясно положената тротоарна настилка вече се руши. Той е приложил и снимка. „Моля да се възстанови от строителя за негова сметка“, призовава столичанинът. Също вчера е подаден и сигнал за рушаща се настилка по друга централна софийска улица – „Паренсов“.

Ся си я земи в Лондон или където там ти е родината и не се показвайте и двамата!

Абе, тоя Фаско що не се дрънка на цигу-мигуто и да не се обажда. И без това не живие в БГ!

Ами защото всеки има право да изрази мнението си, въпреки че е различно от твоето, представи си.

Васко!!!!!

Аз ще гласувам за Мая Манолова! Никакви резултати освен корупция при Фандъкова не виждам....

Ходи на очен лекар

И ти ли , васко ???

И тоя, я!!! И той ѝ се залепи като пича въшка!!! "Вашият IP адрес е блокиран и не можете да пишете коментари." Хайда най-после се заврете шибания ви IP адрес в гъза, педерасти!!!

Всичко е доста относително и усковно, дори и мнението на тоя. Жалкото, е че подкрепя СТАТУТКОВОТО вуправлението и най-вече в краденето на чрез "изпълнение" на проекти. Всичко е ПУНТО МАРА във ВЕРТИКАЛАТА на тази Територия.

Знае Васко, че Данчето е в климактериум, но дали е чак толкова образован?!

Да, от третия опит става по-хубаво! Ремонт на ремонта на доста места. То не беше Граф Игнатиев, Ларгото, градинката пред Св. Седмочисленици... Фандъкова не става! На всички ни стана ясно!

И тоя се продаде!

Що не си гледаш цигулката :)

Той си я гледа и то много добре.

Има резултати но отрицателни

Васко Кръпката снимай, че цяла София е у дупки!!!

Ех Васко, имах по-добро мнение за теб. Защо си кривиш душата.

Страдивариуса ми малко се е разстроил, извинете ме...

Васко,извини се,ще останеш без публика на концертите.

Да не мислиш, че плюещите по Фандъкова са публиката на Васко? Тесногръдите комоплексари не ходят по такива места. Те избиват комплекси по форумите.

Какви училища ще строиш, като и сегашните са празни.