Василев потвърди: 890 хил. долара на руското посолство за заплати са спрени заради санкциите

България обаче не е запорирала сметки, каза кандидат-премиерът, който отрече да са обсъждани имена на министри

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да спреш парите на посолство? По-педалско действие не съм чувал. И по педалски се правят че питат Брюксел.

Този месец +32% ще е газта. Август няма газ. Шоко моко барбароко.

Опитай те се да раэговаряте с ИТн дайте им втори шанс струва си нужен е компромис эа доброто на БЪЛГАРИЯ ГОСПОДИН ВАСИЛЕВ УСПЕХХХХХХХХХХ

Имам усещането, че Кирчо и Кокорчо не разбират смисъла на българските думи, които използват. Затова и изреченията, които съставят, не изразяват ясни и завършени мисли, а са несвързани безсмислици. Как иначе можем да тълкуваме идиотизмите, които е родила празната глава на последния в поднесения по-горе материал?

Историята ще помни най лошото управление на двамата харвадци заедно с БСП.Ето,пласуваха всичките 26 депутати на Нинова и ПП против Фонда за лечение в чужбина на болни деца да се увеличат парите.А днес пак за болни дечица,които имат нужда от личен асистент.Що за хора сте!Как се чувстват родителите и близките им.А хората на Слави,Възраждане и ДПС гласуваха за повече пари,въпреки вашата съпротива.Гледаме ви,слушаме ви и ще помним на изборите.

Ама какви долари бе?! Да не би в България или Русия националната валута да е долари?! Да им ги плащат в рубли!!!

Бе кви пет лева, в Бъргария ли са да избират в левове или ако сме съгласни в рубли

A твойта заплата си върви педерас гаден.

България така и така изпълнява, каквото й заповядат от САЩ, така че няма нужда въобще и изобщо от българско правителство. Нали?!?

След 2 дни ще ми олекне окончателно когато тези педерасчета изчезнат завинаги от хоризонта.

Кулеба яко е ебал двамата копанарина

Свойство на евреите е да крадат пари,които не са техни. Евреите са фараоните.

Кирето е направил добро за 70 те изгонени за да не гладуват в България!!!;)

Нали уж Бледният Молец се разпореди само в рублии да се плаща какви са тия долари?

Вият троловете като на умряло, е няма да има пари тая седмица и Копейкин да си продаде билата пак няма да има!

V Ukraine sam

Много просто Сократе,ще се обърнеш да те онождат от Русия,както винаги е било.Поне си им свикнал.

Много прости хора в България. Затова и подобни меки китки ни онобдат. Нали тоя ще си хване самолета за Канада, а вие умници какво ще правите,а?

Това0 сигурно е месечната заплата на българската шпионска мрежа към руското посолство

Там е истината! Стига са ни грабили Блядовете ! България за Българите!

как АЛО ЕГН-то проведе "национализацията".. С отнемането на лиценза.. Чий посраник на пожар на другия ден цъфна в Нефтохима и заповяда - Тук всичко е наред.. Връщайте лиценза.. УОРЛИК му е името.. А чий посраник беше.. Просвети се сам.. И си виж КОЙ ПРОВОДИ НА ПОЖАР да спира "национализацията"..

Говорителче на Козяк и Америка за България, ще гледате НС през крив макарон на следващите избориМалоумник до малоумник.

Налагането на санкция на дипломатическа мисия е равносилно на скъсване на дипломатическите отношения! Въпрос: КОЯ ДРУГА СТРАНА Е НАЛОЖИЛА ПОДОБНИ САНКЦИИ? КОЯ ДРУГА СТРАНА Е ДЕЙСТВУВАЛА ПО ПОДОБЕН НАЧИН В ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ САНКЦИИ?

Училища в София! Учителките били шпионки,според тоя ококорения дебил и тъпото! Маскари ньедни,паразити!

Да се направи като с Газпром. В определена от България банка влизат доларите и се обръщат в рубли. По какъв курс не е важно! И си взимат рублите. Те долари и евро не искат, а и вече не им трябват!!!хохохо

наистина ще ни вкарат в историята на света наред до Сараево и Данциг. Само дето няма да има кой да я напише и чете

Асем Вссилев е по мръсен и от Крстунчо Петкофффф

След яркия пример, На лоялността на Кирил Петков, Към Радев, който го направи човек, Кирчо на право на говори за лоялност! Прост крадец и продажник на депутатите!

Пасяха кротко и си мислеше Тез в центъра са големи глупаци щом си мислят че имам нужда от заплатата им Далаверите дето ги въртя с визи и апартаменти храни и мен че и внуците ми

Кофти за Копейкин и Израждане. Парите ги няма, а бабаитите наети да "протестират" си ги искат. И разходите на "партията" няма кой да плати... криза идва.

Той е толкова отдаден продажник русороб, че ще си продаде вилата само и само да предава Родината си!!!

като за писана от олигофрени, тази програма не е зле :) заслужава добър 4-

Мутри прости,не разбрахте ли,че вече никога няма да рекетирате българския народ и вашия вожд няма да се върне на бял кон,просто хората се гнусят от вас.

Давай, Кириле , ние сме с тебе, за победа идва време, заедно ще построим Украйна и България ще съградим. Да развеем български знамената да си върнеме страната Хайде смело във атака здрава работа ни чака.

Про 100 Киро, няма да дойде на власт! Колкото и да се напъва, да измислят щуротии

Щерев, дори татовите придворни ласкатели го правеха по-талантливо. Твоето е просто бездарно стихоплетство .

Някой има ли представа защо двамата нежни инфантили от ПП (Партията на Прокопиев), които не са ходили казарма, толкова искат да ни навират между шамарите?!? Ние нямаме два бойни самолета, обаче се репчим и е им на руснаците, все едно сме Китай. Приличаме на мопс, който лае и ръмжи по вълк

избрани са за българските зеленскИ , то е ясно

В мърша народ се превърнахме 30 години слушайки запада.

Определил си се като мърша, не се пиши българин!!!

Ха-ха-ха за заплати ... на кого? На троловете ли? Тошко, и ти ли си на заплата в посоля бе?:)))) Сега руските подлоги в България се насраха, ще им спрат заплатите!

За прав път нормални хора управляват България!Евала!

Ко речи?

Остъй го бе - тоя е ненормален.

Така ли изглежда?

Когато ти дойде ти настъпи есен и зимата не закъсня . Промени се земята и целия свят вятър донесе руската мъгла . И ето идва най-щастливият ден , когато ще заврем на Путин ракетите отзад ха ха ха ха ха

Ааа, братчед, ти за РД на булята и една ракета ,,не пусна,,. Пазил си ги ....далновидно!?

Надай се, точно па ти!

Защо заплати в долари? По-добре в рубли или направо в газ!

Те руснаците са много прости бре... да преведат пари в България и то за заплати... Според мен са го премислили добре и нашите са клъвнали. Та те така

Асан Кокорчоолу да не излезе по-голям гнусляк и от Кирето, ба?!

Натам отива!

Сетих, се за един исторически факт за което младите помиярчета не знаят. Когато влязаха в парламента на Армения, взеха депутатите за заложници и ги изтрепаха. В нета почити всичко по темата беше заличено. Че просто се простих за случилото се тогава, не знам защо.

А колко са запорирани на българското посолство в Москва? Те кого да питат дали да ги освободят?

КирИто и Асан имат железни топки .... в гърлата си :))

Всичко е ясно ,от посолството на ФАЩ е спусната заповед да няма избори. ГЕРБ ще изпълнят заповедта.

реветели, русолюбци? поревете си! а от сега ще трябва лично да ходите до московията един път месечно и да си взимате наградата за предателството лично! и в натура! на кой ватенка и лапти, на кой бояришник и квас, на кой махорка и ушанка ! путин е справедлив, ще ви даде според заслугите!

Че той, като те опънем - СТИГА!

България пак е първа в борбата срещу Русия. Никоя друга държава в света не посмя да блокира парите за Заплати на служители в руско посолство. Киро и Асен не само поставиха световен рекорд с изгонването на 70 руснака, но и бяха единствените които посмяха да блокират парите на посолството на Руската кочина. Киро и Асен имат железни топки.

Те са пълно природно недоразумение

Какво им казват на бебетата като се изакат?

...от консервна кутия. Дрънкат !?

Киро Путков и топки? Подплатено нагъзване.

Дано руснаците пратят няколко човека от ГРУ да ги денацифицират от ПП ,ДБ и БСП и ГЕРБ. Цял народ ще се радва. Даже денят ще го направим национален празник

този път спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се. Имат си други проблеми всички.

Тези българска история не са чели. Пак ще дойде 9-ти септември. Едно време нашите министри война на Америка обявили и ни въвекли във война - след това съд за тях. Сега си мислят, че са на правилната страна на историята. То нищо не се знае. Така ще се завърти колелето, че пак ще дойде народен съд за предаване на българските интереси.

Много добра новина. Всички българи ще се радват на още такива.

Напиши се просто - путьо.

Щерев стихче няма ли да наредиш, ТЪПОГЛАВЕЦО.

.слушайте тъпотии и излезте и ги заровете със вмирисани яйца и зарзават, законно е , всички вкупом млади олигофрени ... са спрени вика......да и боклука съд! Сега последно блокирани ли са или запорирани тъпанар? "Заради санкциите" ще ги говориш в лудницата на вашите олигофрени..... Няма такива санкции "Заради санкциите" а ще цитираш чл. алинея.....решение на МС.......злоупотреба с власт прокурор и съд. "Заради санкциите" в Германия Франция и де се сетиш блокират ли им заплатите бе изрод нещастен ?

идва есен - ще изпукате от студ и глад, тогава ще се научите кой ви храни долно българско робско скотско плкеме без чест и без достойнство

Защо така обиждаш? Русофилите не бяхте ли добри? Русофил не беше ли равно на български патриот?

По-точно евроатлантиците и демократи, вие не бяхте ли вие добрите? А тук си личи, се псуващите и истеричните сте вие. Или вие искате само вие да обиждате?

Не съм евроатлантик и демократ. А ако съм първото -отчасти, защото съм за ЕСи НАТО, но не либерални ЕС и НАТО със сигурност не съм соросоиди. Най - вредни за България са точно соросоидите и русофилите. И никога не съм обиждал други народи и държави, камо ли своята