Васил Тончев: Грешна стратегия е снощният театър - ПП да предизвикат скандал, защото изостават от ГЕРБ

Кабинет с много широк консенсус може да има при третия мандат - ако някоя от малките партии изгради мостове и в двете посоки, прогнозира социологът пред Dir.bg

Обратно в новината

Коментари - Васил Тончев: Грешна стратегия е снощният театър - ПП да предизвикат скандал, защото изостават от ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали тези дебати трябва да се сблъсък на идеи ! Какво значение има кой участва ?! Няма !!! Само , че ГЕРБ отново доказаха , че при тях няма идеи има интереси !

Възраждане 20 %

Тоя па, а защо Гьоте от Габрово и цацачева не останаха, нали пп изостават и без това?

Това снощи беше психопатия.Агресивен болен мозък.

По никакъв начин не е повлияло на избиратели вчерашното шоу. И феновете на Пипи и феновете на Герб са толкова заслепени и влюбени, че нищо не може да ги разколебае да пуснат вота за избранницата си.

Това беше специална харвардска стратегия.

Изозтавали от ГРОБ :))) Ха да видим!

Бягството от студиото на герберастите Сачева и Дончев е изключително правилна стратегия.

няма значение само тогава, когато не ги обявяваш за лидерски в последния момент и започваш да плюеш ГЕРБ от безсилие и злоба! На Киро това ще му остане изложи се за поредн път и излъга

На ГЕРБ се появи ,за да замаже гафа.Истината е ,че ГЕРБ играят само в уговорени мачове.

Те така бягат от и отговорност всеки път! Ама ако има нещо за крадене са първи!

Киро бръкна дълбоко в гербодепесарските сфинктери. Цялото войнство Цънцарки и всичколози е строено на амбразурата!

Няма значение ! Важно , че ГЕРБ не останаха на дебата а си тръгнаха насрани ! Явно бяха подговтили компромати за човека който не дойде !

Киро влезе и ГЕРБ излезе.Та кой сега води?

Герберастите задължително вече да ходят по двойки! И да се оглеждат за Киро!

Много исках да не се излагам, но нямах желание.

Мис Цънци така сериозно да подкрепя ГЕРБ и то очеизвадно. А защо го пускат в студиото, щом не е редно ? Ех а ГЕРБ как избягаха....

Много исках да дебатирам, но избягах с 200!

Понеже не гледам Божков TV, не съм видял поредната простотия. Евроатлантиците пак ли се пцуваха?

Повече тоя цирк не минава Който иска да се явява на избори да застава на лидерски дебат И не пърхащи мисирки да задават въпроси а участниците помежду си Който не желае да застане с открито лице да губи правото да участва в изборите

Това са всички пепета и присъдружните им ментета...

за простотията ли питаш? Разбира се, че КироЛена.

Бегайте, герберунгели! Киро идва!

Ко ми са крият кът лалугери

Той ваш Киро сам си ева мамата с това нескопосано театро

А Кире еба майката на ПП, такова обслужване на ГЕРБ и Недялко не е имало досега.

Повече тоя цирк не минава Който иска да се явява на избори да застава на лидерски дебат И не пърхащи мисирки да задават въпроси а участниците помежду си Който не желае да застане с открито лице да губи правото да участва в изборите

За един процент нагоре .8%-800000. Тончев,браво.

Май цоциолозите яко плюят по ПП откакто Ицо Петров ги разконспирира

Президенска република е вид промяна на типа на управлението, но няма нищо общо с това, кой е президента в момента или преди - Радев, Плевнелиев или предни. Така че глупава асоциацията. И как решават, че като преместят нещо от ляво в дясно и държавата ще се оправи. Трябва да има аргументи какво ще се подобри, както и какво ще се развали. А всяка промяна е проблем и струва пари и усилия. та въпросът е дали си струва.

Боко, Слафчо и Доган само на диванчета в замъците си.

И тоя май е гушнал пачка от чекмеджето на Боко.

Снощния театър едва ли ще помогне за съставяне на правителство на мнозинството ! Затова пак на избори рано напролет !!!

Буци го е страх от дебат. Вчера изпрати Томито и Сачева, но те избягаха. Сега е пратил поредния платен "социолог" да му забърсва н.срания задник. ГЕРБ и да са имали някаква преднина със страха, който показаха си вкараха такъв красив автогол и направиха огромна услуга на ПП.

Е каква е логиката да е грешна стратегията, при положение, че губят в резултата, според този Тончев? Или сега ще загубят с повече? Аз видях, че Герб избягаха от дебат с Петков. В името на формални правила на телевизията. и майната и на аудиторията.

гледах 1-2 дебата, даже и половината не успях да ги догледам, никаква конкретика, мерки в срокове, само - трябва да се направи това, трябва онова, ама кажете как за какъв срок с какви средства. Отказах се, особено снощи при цънцарова беше махленска свада, в някои кръчми дори по-възпитано си говорят от това, което го наричат дебати !

ПП резултат от 1,7 % . Това ще е.

Добре, господине, като кажеш, така ще се чувстваме, нали сме прост електорат и чакаме Баце да ни каже как стоят нещата. Иначе моето впечатление от дебата беше точно наобратно - ГЕРБ си намериха причина да ди тръгнат, те си знаят зщао точно.

Идиотът от Харвард Киро мастията влетя в студиото на БТВ НЕКАНЕН( вместо В.Сабрутев)Цънцарова гневно му направи забележка,че НАРУШАВА РЕГЛАМЕНТА НА ДЕБАТА,но нахалния Киро остана и даже се втурна към Цънцарката за да я сграбчи за малката стегната дупа...!? Тя изкрещя:"Аз да не съм ти Лена ГУГЪЛКАТА,бе урод?" Резил резил резил..Киро се вихри НЕКАНЕН НА ДЕБАТА!! ПОЗОРР!! Сачева и Дончев от ГЕРБ НАПУСНАХА с ПЪЛНО ПРАВО ДЕБАТА! ПРАВИЛАТА СА ЗА ВСИЧКИ !! ПОЗОРРР

Грешка било. А бе Васко кво се напъваш като знаеш, че са ти празни напъните. И А. го знае. Ако Бойко беше се появил неочаквано вместо някой от двамата дето избягаха от Кирил какви щеше да ги говориш. И дали водещата леля пак щеше да е недоволна. Приемете, че са ви надиграли по-опитни и знаещи от вас и се надявайте с научения урок следващия път да се справите по-добре. Хората в България трябва да се надяват на обратното разбира се.

Про100Кирето не е виновен! Той е продукт на англо-саксонско-еврейската образователна система, която създава нагли, тъпи, арогантни, неграмотни, крадливи и лъжливи копелета!

ГЕРБ 0,6% Пак ще сте отдолу!

Какво толкова е станало. Човека погази Конституцията, вие за един дебат въпрос правите. И въпреки че погази Конституцията пак гласуваха за него. И въпреки че обърна парлаМента на пазар пак ще гласуват за него. Ами проЗд си ни е народа. Бойко в едно прав - с такъв мат'реал - толкова.

Всички депутати точат зъби за тлъсти заплати, ама май ще почакат доста !

И в каква посока духа вятъра ве, Тончев. Единствено във воденицата на ПП. ГЕРБ е загубена кауза, не го ли разбрахте най-сетне. Преди ИТН, нали получиха 28 процента, защо не съставиха кабинет. Защото, са кауза пердута и никой не ги желае за партньор.

ПП ГРОБ ги видяхме.. Че и гледкахме 12 годинки.. ПРИКЛЮЧИХМЕ с ПРОМЯНАТА - тоже.. Макар, че и за една непълна годинка успяха да изкласят.. Синопичките го дават дъждовно за уикенда.. Тъй, че за гъби ша отад повече от тез за урните..

Даааа даааа, вийте на умряло. Показаха ви как се прави.

Славчо шмърка кофти бело и са мисли за илюминат БОКО са страхува да не влезе в ЦСЗ и на бай Ставри да стане сестра-брат

Пак да попитам: Лицето Кирил Петков отива неканен, влиза без проблем в студио на телевизия по време на директно излъчване и никой от тази телевизия не реагира на такова нагло нарушаване на правилата. Не казвайте, че Простото Кирчо е с някакъв статут сега, защото той в момента е редови господин Никой. Нима всеки от улицата може да влиза в студио на обществена медия и дори да грабне микрофон за непланирана от програмата изява??? Нещо не се връзва, или е инсценирано това нагло нахлуване, или тази телевизия няма никакви правила за достъп до екран... Ами, утре току-виж и Охо Бохо от Банишора реши да даде безценно мнение за изборите и нахлуе в студиото - ще го пуснат ли, както Простото Киро...

Каква грешна статегия тоя беше на три пици