Васил Терзиев предлага създаването на платформа, която да уведомява за всички ремонти в София

Столичният кмет представи и идея за система за информиране на постъпилите инвестиционни предложения

Обратно в новината

Коментари - Васил Терзиев предлага създаването на платформа, която да уведомява за всички ремонти в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако вали - значи ще асфалтират. Ако асфалтират - значи скоро ще сменят водопровода. Традиция, какво да се прави...

Как така кмета предлага? Тоя кмет знае ли какво прави там? Издава се заповед от кмета и се случва нещото. Кмета предлагал ... майтап.

Толкова си знае и може кметчето и пари да се усвояват.. Но "платформа" как се прави вече знаят и децата. Как ремонтите да стават качествено и бързо някой у нас знае ли? В съседните държави го знаят.

Много хубава идея, ще е от полза най-вече за Прокуратурата.

И как точно платформата ше предвиди авария? Това е кметски тъпизъм. Всяка авария се обявява на сайтовете на дружествата преди да копаят. Копаят, като информират КОТ, община и т.н.Какво ще информира кмета дилетант? Информация за информацията?:))) Тежко неможене. По важно е да има вода, ток, парно и да стане бързо. И дружествата си бързат, даже работят денонощно. Терзиев е много тежък лаик. Иска да ремонтира с приложение, то става с багери и лопати.

дилетант си , Васко :)

Не знам каква платформа ще правят, но не е нормално в натоварен час при натоварен трафик от МПС-та по окловръсното между кв. Овча купел и кръстовището на кв.Суходол да се извършват ремонти и преасфалтиране. Днес беше огромна тапа и придвижването беше изключително затруднено.. Отнемаше около 30 -40 минути между двете кръстовища. Много недомислена и тъпа организация на ремонтните дейности.

С цялото ми уважение, г-н Кмете, но няма човек, който да не е разбрал че в квартала е започнал ремонт. Никой не знае обаче дали и кога ще приключи, а това ни е най-важното. По -добре за нас е да насочите вниманието си към координирането и контрола на текущото. Особено контролът. Благодаря.

Таз супер-дупер нова идея на супер-дупер ИТ предприемача от ДС я има отдавна като приложение. Струва макс 50 000 евраци. Аре на бас, че Никито ще иска поне 5 милиона от бйджета на софиянци.

Браво на Новия Млад и Модерн ! Нека има платформа, нека да е с изкуствен иинтелект и 24 КуБита квантов компютър, нека има обществна поръчка за 3 млн лева и нека той да я спечели .... Дееба гея- педарсовиден дееба...

Изглеждат само градове в Чечня и Таджикистан

Оправете трамвайното трасе в Красна поляна, Разсадника, че изглеждат като пукнатината от земетресението в Турция е стигнала до тук. Рейсовете само трошат окачването.