Коментари - Васил Терзиев планира и втора среща с партиите в СОС, надява се този път ГЕРБ да дойдат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Копейките продължават да пикаят газ, че ванчето го изяде за едни 4000 гласа. Терзиев, махай го тоя Бонев от шеф на СОС, че е противен. Предложете друга,консесусна кандидатура.

А И ТОЯ МИРЧОВ Е ДОСТА ГЛУПАВ !! УСПЕШНАТА ФИРМИЧКА НА КМЕТЧЕТО Е ПАРТЕНКА. НИКОГА НЕ Е БИЛА ТАКАВА !!

Не мога да повярвам, че позволихме на тези нефелни, хомосексуални момченца да управляват града ни...

Не ние , а посолството на Козяк

Да пуска трамвай 5 , че ни писна от смотаняци! Кмет станал!

Двама педали в управата на СОС ,е това е много хазартно.По добре председатела на СОС да е от ИТН,Възраждане ,от десницата или БСП.Така ще се контролират взаимно ППДБ и другите партии и кражбите ще са в поносими рамки ,а не както при ГЕРБ с Фандъкова.

Нали спечелиха изборите? Да се оправят. Какво ако Борис педала не стане шев на СОС? Ще умре некой ли? Ако толкова не им харесва - да подават оставки и да се махат.

Джендър идеологията няма място в софийските училища,Ирена Анастасова е бивш директор на училище и за това БСП няма в нкакъв случай да подкрепят Борис Бонев.Трябва кандидат,който е против гейпарадите,това е цената за нов Председател на Общински съвет.

Lyubomir

Само който е за Луковмарш е за СОС.

после да прави коалиции. съда може да го уволни, да изчака първо!

Тоя ДС -кавал е пълен нещастник. Без помощ от тати нищо не може да направи. Слава на Държавна сигурност

ВЕНСЕРЕМОС с ДС ПГУ и ВКР напред към свЕтлото Кубинско -Никарагуанско БЪДЕЩЕ за СОФИЯ СОФИЯ новата Хавана новото ПОРТО ПРЕНС новата Манагуа

Толкова нелицеприятен човек е този. Нито мога да го гледам, нито да го слушам.

и борис бонев маниака,самовлюбения иска да евфтанизира СОФИЯ-СОФИЯНЦИ НИЩО ЧУДНО без него пратете го ха терапия търпение да се образова като дедо си станиш бонев

Не му е дядо; грешна публикация на Асен Генов, от която са се заблудили Тома Биков и Ал. Йорданов и я разпространили в публичното пространство. Чест им прави, че са се извинили лично на засегнатия.

Абе, тоя що все гледа като заловен джебчия, а ония отзаде му като гарови стражари?

ПП и ДБ обещаха на Бориса Бонева важен пост, а сега не могат да й го дадат.. Пълен смях, излъганото камилче...

Ние му обещахме да го правим булка и редовно ще го уважаваме

пляс-пляс педалите, пляс-пляс педалите, водно колело изпълнители терзиев, бонев, зографски и хекимян подпяващи морфов донев

..стига вече сте плонжирали пред мутрите,назначете нови избори за общинския съвет и да се приключи вашето дупене и гърчене пред мутрата. Ако спаси софия бяхте самостоятелни на изборите щяхте да получите повече гласове,много избиратели не гласуваха за вас поради сглобката на национално ниво

Щяха, колко да са щели? Дребни душици са спаси София. Нямат идея как се управлява, само с племе не става. Тепърва ще раЗберат какво си докараха на главата.

Тактиката на Бойко Борисов е извиване на ръце ,показване на политически мусколи ,но накрая гласува за ППДБ с някои изменения .Определено в този политически бърлоч Бойко и Доган власт не изпускат,но нали се определиха с обкръжението си и за евроатлантици ,а болшенството несъгласни българи с простотиите им за Путисти.Политическия цирк на Борисов и Доган(Пеевски) става все по - жалък и ялов. След 33 години демокрация и евроантлантическата ни геополитическата ориентация те пенсионираха БКП и ДС ,а българската нация Бойко и Пеевски я разделиха на Путисти и евроатлантици .За да си в час трябва да имаш враг, а те с мозъците си бъбреци друго не можаха да измислят.Това е тяхното интелектуално и политическо ниво.

Пълни глупости си написал. През парадния вход по дб представиха ДС.

Герб ще дойдат и ще гласуват за мис Бони.

Тоя тъп ли е или умнокрасив. Не разбра ли че Бончо Спасителя няма качества да ръководи СОС и е неприемлив за всички.

дупета - ПълниПедераси

Да покани и джурналистката от ГЕРБ Хекимянова,че се е разквичала.

Вместо да тролите по цял ден....бива да отидете да гласувате за вашата партийка...че много сте се изложили на изборите. Иначе в интернет сте "много" и шумни....хммм досущ сте като ЛГБТ идиотите в сащ.... И те са малко но викат много

С тази абсурдна ДС кандидатура ПП-ДБ се закопаха напълно . София им беше на тепсия , щяха бият убедително и да имат нужното мнозинство в съвета, те предпочетоха за пари да угодят на някакво егоцентрично, нагло , ДС отроче с болни амбиции. Оттук само надолу , аз лично вече им нямам никакво доверие, направя ги намразих за тази подигравка. За тази гавра извинения не може да има .

Ние имаме работа за Бонев. Само ни го доведете. Ще го назначим за булка за да радва всички

Васко, беш да целунеш ръка на баце и на коцето. Без тяхната подкрепа ванчето щеше да те бие

Терзиев освен клишета и празни приказки друго едва ли може да произведе

Човека клише

Ние с Бонев ще се пецкаме до откат.

А не. Това е гаранция..Он взима зоб и има твърда паламарка

Този Бонев последните 10 години се занимаваше да плюе ГЕРБ и Бойко ама сега иска подкрепа. Ами няма да стане работата и ще си остане обикновен общонски съветник ако искат подкрепата на ГЕРБ. Всичко каквото е правил последните години сега му се връща.

18 г. власт не им стигнаха, сега са решили да правят мръсно на следващите още от първия ден. Истински гниди.

Нали си първи. Твоя е отговорността да се коалираш, като нямаш мнозинство.

Васко, хващай се за палците и при Баце да те опъне с 200.

По добре нови избори за общински съветници ще спечелят още повече мнозинство от ПП-ДБ,Спаси София а останалите ще получат кошмарен шок. Ще видите.

Ще. Надежди говежди!

Терзиев, номера които ПП и ДБ скроиха на ГЕРБ, да елиминират първия на изборите да направи правителство сега ще ти се върне, слагай председател на съвета от ГЕРБ и ще ти е мирна главата, ама ината ти е по-голям, нямаш мнозинство, а нахалстваш за председател.

Явно е, че Софиянци са ОК с това да има не работещ ОС. Така де, за какво ни е по чист град. За какво ни е по чит въздух. Добре се сгъстяваме сега, зеленина няма много ОК е така, и градинки и градини за дедцата няма и това е ок. Аз не мога дори да си представя, как децата сами ходят на училие, без страх да ги прегазят или недай си боже друго. Така, че много се радвам когато няма работещ ОС. Не искам да държа сметка на избраните маймуни, които не трсят общ език в името на нашия град а се карат за кокъла. Дори и не разбирам как тук може да е хубаво. За това щото съм такъв ами няма да е хубаво. Не съм заслужил да е хубаво, не съм се научил да търся отговорност от тези, взимащи моите пари и крадящи живота на семействата ни, бъдещето на децата ни и красотата от битието ни. Евала им правя, че могат да са общественици и управници на такова тъпо овчо стадо и че могат години да крадат и всяка промяна да спират и никой гък да не им казва.

Без истерии госпожо.

абсолютно съм възмутена отИТН, БСП и тн..кой им дава право на подобни бойкоти, всички са там да работят

тия комсомолци от жълтите павета си мисля чи моренцето е до колени. Нахални искат черпака веднага и да лапат

Многото приказки изиграха много лоша шега на синчето напилковника от ДС. А оня педал Борис Бонев много иска да стане някакъв шеф. След като го отбримчихс за кмет сега иска да хване последния влак. Но...нямаьда му се получи. Този нещастник е въплъщение на идиотията, породена от дива омраза към ББ, съчетана с некомпетентност. И съвсем естествено нямаьда бъде избран. Много приказва, а работа за пет стотинки не може да свърши. Ако внучето на генерал Васил Терзиев има малко останал акъл в главата, ще предложи Вили Лилков за председател на Столичния съвет. Така ще си осигури подкрепата на ГЕРБ. Иначе го чакат тежки времена на конфронтация.

Ако Терзиев е обещал пост на Бонев , да го вземе за Секретарка - да го пръца .

С гейчето Бонев няма как да стане...

я Мирчет с двата пръста чело кат на примат ко ли пак е надрусал

Абе я покани феновете на Левски и Цска да сглобите един як общински съвет та да ти потръгне работата. А може да ги поканиш като консултанти , както бяха братята Галеви в Дупница! Докато те са били консултанти община Дупница е цъфтяла.

Увисна, като сопол!

КВО ПРАВИ ТОЯ Борис Бонев ВЪН ОТ ОБЩИНАТА

Lyubomir

Прави СОС на ЛГБТ.

Васко, тая работа ако не става с пари, става с много пари! Или с помощта на Галя от ....., абе ти си знаеш! Ти си го иска, ти си го плати, ти нещо си обещавал, и са ти обещавали, оправяй се в кашата!

Това недоразумение Терзиев, който разреши протеста на футболните фенове, сега се опитва да прехвърли топката на друг. Типично по да методиката на ДС. Е жълтопаветници, доволни ли сте от кмета си?

Забравих нещо важно: искам оставката на Терзиев, който само с едно движение на химикала позволи протестиращи и полицаи да бъдат ранени в безмислено насилие. След което публипно се закахъри за материалните щети, но не и за пострадалите. "Кмете", кристално ясно беше какво щеше да се случи на протеста. Ти си там за да пазиш софиянци и да се грижиш за инфраструктурата. Вън от "Московска".

Бонев кога ще разбере, че след като се компрометира сам в предишния СОС, сега никой, освен ППДБ не го иска там? Той е паразитен организъм, който се закача за някого и така разчита на висока квота. Е, нéма да стане. За отсъствието на личностните му качества няма да отварям дума. Думите, поведението и делата му говорят достатъчно.

А защо се надява, нали мис бони искаше да Разгради модела гето?

Lyubomir

Безсраммието на сгобката около кметството е факт. Честито на безсрамниците !

позивни от педала Бонев , SOS SOS отнемат ми СОС :)))

хич не ми харесва как се държат другите партии.. накрая ще има нови избори и тия ще имат мнозинство, щото другите партии се правят на сърдити.. вземат ли мнозинство, тогава ни е спукана работата.. най-добре някой да ги контролира като управляват заедно и да са послушковци както в правителството..

По-спокойно. Мента, глог и валериана помагат.

Комунистическото изчадие Дебил Терзиев да си прави коалицийка с червените си другари от БСП и Възраждане.