Терзиев отговори на Костов: Много хора, пострадали от режима, казват да гледаме напред

Преди дни създателят на ДСБ коментира, че това, което кандидатът на ПП-ДБ и "Спаси София" говорел, се чувало още през декември 1989 г.: "че не са всичките лоши, че има добри и лоши"

Обратно в новината

Коментари - Терзиев отговори на Костов: Много хора, пострадали от режима, казват да гледаме напред | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Телесният му език го издава, че е един гигантски лъжец.

Да бе. В канада аплодират есесесовци Че тука за 1 десе парвеню ли ще го правим на въпрос Бааахти неглеца

Ами в Германия се връщат внуците на фашистите. В момента е пълно с фашистки наследници в правителството им. Аз лично не си позволявам да правя разлика между фашисти и комунисти. Преливат един в друг и да ги различиш - рискуваш да объркаш темата за пороците и гховете, която им е обща.

Що за наглост и лицемерие?!?!? Кажи му, че е комунист и не го обиждай повече! Крадоха и репресираха народа си 45-години. Боклуци долни!

Терзиев. Ти. Изборите. Няма. Да. Ги. Спечелиш. Даже. И. До. Балотаж. Няма. Да. Стигнеш. Ти. Си. Бита. Карта. Като. Партията. Която. Те. Е. Издигнала. След. Изборите. Ше. Видите. Турчин. Във. Джамия. Пърди. Ли. Кон. Боб. Яде. Ли

Не спете спокойно деца. Децата на комунистите се връщат във властта. Децата на комунистите, които всичко са постигнали самички - ти да видиш! Децата на комунистите на които никой не е помагал - вервате ли?

Слушай. Терзиев. Не. Съм. От. София. Но. И. Да. Бях. Никога. Няма. Да. Гласувам. За. Теб. А. Що. Се. Отнася. За. Иван. Костов. Този. Е. Направо. ЗА. ЗАТВОРА. И. ДАЖЕ. НЕШО. ПОВЕЧЕ. ТОЗИ. ЧОВЕК. ПРОДАДЕ. БТЛГАРИЯ. И. ДАДЕ. КОРИДОР. НА. АМЕРИКА. ДА. ХВЪРЛЯ. БОМБИ. СРЕШУ. СЛАВЯНСКИ. НАРОД. КАТО. СЪРБИЯ. ДАНО. БЯЛ. ДЕН. ДА. НЕ. ВИДИШ. ЧЕРНО. КУЧЕ. МИРИЗЛИВО

Аха, удобно им е на ДС да гледаме напред... Да забравим как са предавали националния интерес... Изгодно им е на тях, но не бива да се забравя!

Копеленце комунистическо мръсно не че другите са мн.хубави но за синче на ДС никой не трябва да гласува такива крадливи изроди няма по света

Признавам, не ми пука за Терзиев. Но Костов, не го ли е срам, да се явява пред хората и да говори!? Той ли бе "шефът" на криминалната приватизация? Така говорят хората. Говорят за гадни, изнудващи софиянци, концесии. Говорят за зверски грабеж и геноцид. Говорят за свободни коридори на американските "удари" срещу бивша Югославия. Удари, при които се пускаха бомби с "обеднен" уран!? Ма, тогава нямаше агресия срещу суверенна държава. Нямаше цивилни жертви, разрушени болници, училища, мостове, цели жилищни квартали. Повтарям! Няма да гласувам за Терзиев. Даже, няма да гласувам. Отвратена съм. Ама, тоя ли, ще обвинява това младо момче, какви били родителите му, семейството? Със сигурност по-малко зло са причинили! А народът вярвахме, вярвахме в "синята идея"! Кой я съсипа и унищожи? Кой? Кой?

Момчето от ДС е много нагло, като роднините си.

Трийте,обаче хората знаят,че ляпа банана!

За кого да гласувам?!!! 1. журналист 2. ДС 3. Комунистическа брантия 4. Лилков - Кой.... Жалко, че Фандъкова се отказа от тая игра!

Ваня Григорова - синдикалист, доктор на науките. Всички други са политкоректни. Мислете ! И не ме обсъждайте.

Издигната от червената номенклатура БСП, И комунягите! Не подлежи на обсъждане!

У ЛЕВО ! Ппоредния лакомник .

Ма той взел парите от Кимкооп, дето ги окрадоха от нас и уж започнал сам и т.н. То като почнеш с лъжите, само публикуваните от Търговския регистър документи могат да те поспрат. Ама не се спира чичето... Па и ще ни учи напред да гледаме!

Всяко нещо си има цена. Колкото по рано дойде 10 ноември 89 толкова по добре беше за поколението, което макар и бедно и излъгано от приватизацията поне можеше свободно да пътува. Свободата да се местиш да живееш където искаш и да пътуваш беше цена, която платихме. Ако не беше опозицията отвътре в партията майка, 10 ноември можеше много по късно да се случи, като в Албания или други балкански държави и големите губещи щяхме да бъдем ние

Самата кандидатура на този ДСарски копелдак е гавра с хилядите убити, ограбени, прогонени българи от неговата рода и останалите ДС престъпници

Аман от измишльотинш.Я напиши колко от твоите роднини са убити и ограбени от предишния режим. А след това напиши колко са ходили с 20 лева на море. Колко са платили на доктор, колко са си купили жилище, кола. Е, чакали са, но са си купили. Пропагандата я водят заради идиотите. Ти май си от тях?

Колко са искали да избягат от НРБ

Всички - един убит без съд и присъда, погребан незнайно къде и един ограбен + затрито бъдеще на поколенията им със забрани за кариерно развитие... Ако това ви се вижда малко...

Като цяло и двамата не трябва да са живи, единият шпионин от дете, а другият добър другар Костов разпродаде България, само да се налапа с пари, с неговата приватизация по официални данни е лапнал над 700 милки у долари, на времето журналистката Маргарита Михнева тръгна по следите на парите на Костов в Швейцария, но веднага и спряха всякъкви права за разследването и я свалиха от ефир, лошото е че Пинокио и генерала пинчер продължават под негово влияние да мъчат народа

Терзиев е ДС непукист! Но народа български, не можеш да излъжеш!

Иван Костов защо не прие закон за лустрацията, сега коментира. 30 години няма такъв закон, ами много ясно те още ни управляват, а сега и техните деца и внуци!!! НЕ СМЕ съгласни!!

Не сме съгласни колега, ама да се сещаш в София за много едър бизнесмен да не е от ДС? Че аз нещо не мога. Цял живот работя за такива, да им множа парата. Пещастници.

ДС мафия

Закон за лустрацията е върховна глупост. Такъв Закон няма приет в нито една държава. Служби за сигурност е имало и винаги ще има.

Глупости- в Чехия направиха още 1995

Костов го каза много точно ама ако обичате да спрете да го показвате. Най - големият лъжец и манипулатор в държавата. Ако беше страничен наблюдател, щеше да звучи много добре. Само, че той управляваше 4г с пълно мнозинство. Той има много общо с това, че ДС офицерите станаха най - големите бизнесмени в България. Даже основно той им разпредели държавната собственост. Между другото и той стана мулти милионер. Много общо с калпавата конституция, която е направена да ги пази. и тн и тн. Изключително голям манипулатор това му го признавам.

Не пиши глупости. Тихият преврат на 10.11.89-та година, беше извършен от Номенклатурата на БКП. Всичко е предопределено и разпределено далеч преди датата на преврата. Костов е само пионка в нейните ръце.

На протеже на ДС никога не трябва да се вярва !

Само кукли на конци бе мекерета долни

са си избирайте следващия крадец

аз не виждам какво ще се подобри, ако този смени Фандъкова. И двамата са еднакво кадърни. Единственото дето ще стане е, че ще се преразпределят порциите на други хора. То и това сигурно е идеята, никой не финансира партии, просто за идеята. Този си мисли, че е началник във фирмата на Баща му! Никаква идея за лидер и политик. Просто мъжката Фандъкова.

Дайте да забравим… този е отвратително същество, достоен наследник на родата сатрапи! Колко нагло оправдание от негова страна!

Просто трябваше да направи това, което направиха шумкарите след 1944. Народен съд и да не остане нито един от тия, дето ни карат да забравяме!

Оня със сините венци няма право на глас 20 години се покри и мисли че хората са го забравили

пипне ли “кокала” София ще ни направи разногледи. Дебели, тлъсти и яки порции от града ще се раздават щедро на олигахичните кръгове близки до него и КДС.

Защо мислиш , че нещо ново ще се случи в София..? Просто линията на Боко, Шиши ще продължи с ,,правилните” хора..А Костов нали сам ходеше с цветя при Бойко в болницата на ,,свиждания” да инструктира …Къде спаха ,,сините” 30 години да оправят преход” или неможаха да станат Капиталисти … заети с Приватизацията…

Ултралевицата, изживяваща се като единствена "десница" у нас, не спира с чаровните си опити да доказва как вълците са приятели на овцете. Най-новият хит е тазгодишният им кандидат кмет, който от два месеца убеждава стадото си, че ДС не е непременно нещо лошо и свързано с репресивния тоталитарен апарат на НРБ и съветските ни окупатори, стига само дедо ти и татко ти да са част от това ДС. Или, с други думи, далавера е всичката оная съвкупност от съмнителни финансови инициативи, в която ние не участваме, в противен случай става просто бизнес. И то доста сладък, нека уточним.

Терза, я разкажи за дядо си по стар предизборен обичай.

Това говедо със сигурност е започнало бизнеса си с пари в куфарче.Вашата мама комунистическа !

Правилното заглавие е "ДС отговори на Костов".

страдат и след 89-та

Мислих да гласувам за Терзиев, ама напоследък доста аматьор ми се види и пак някй отзад явно ще подава репликите... пас. за никой.

Според гърците много значело повече от три.

Разпродадох България за жълти стотинки. Ликвидирах и армията. Сега не ви остава нищо друго, освен да се надупите на НАТО и САЩ, защото нищо не ви оставих. Аз съм герой!

гледаме напред ( и да сме много напред ) ако '89 бяхме избесили и вкарали по затворите такива като майка ти и татко ти .

щом призоваваш да бесим, то с какво се различаваш от създателите на Белене?

Нямам Кимкооп : )))

На снимката има вид на препикан.

Другаря Костов, който е преподавал политиканомия и се е клел в БКП? Този ерудит ли се изказа!?!

минусите повече от плюсовете и се чудя кое от написаното не е вярно: преподавател по политикономия, обучавал се по политически науки в СССР и кандидат-член на БКП (всичко е документирано). Явно минусите са от някои "коне с капаци".

Колко забавно се повтаря историята. Този льольо искал да покметува и после да стане премиер - негови думи. Искал да повтори стъпките на бай Х. Искал той милиардер да става .

В "изпиране" на история на фамилии няма да участвам. При социализма сте били специални, сега освен, че продължавате да сте специални, искате да забравим онова, преди и пак на пиедестал да стоите? Моля, живейте си живота, печелете си парите, харчете си ги, но да "изпирам" такива фамилии, като гласувам за тях - няма как да стане! Много нахално става, безсрамно даже!

тоя се едно на кирчо брат му - същият цървул..

Ако Терзиев с това червено ДС потекло е бил от БСП, какъв вой щеше да има. Но понеже е от ПП, такова потекло е направо за завиждане.

ЧЕ Т.Н. ПЕ-ПЕ БЕШЕ ИЗВАДЕНО "НА СЦЕНАТА" ПРЕЗ КАБИНЕТА НА ЧЕРВЕНО КРЕМЪЛСКО МАГАРЕ - МУНЧО !!! . САМО ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ КАКВО "НА САМОМ ДЕЛЕ", ПРЕДСТАВЛЯВА ТОВА ПЕ-ПЕ - КРЕМЪЛСКИ ДС - ПРОЕКТ НА МАСОНИТЕ ОТ БИБЛИОТЕКАТА"!

не е важно от къде си тръгнал, а до къде си стигнал, така че...

Това е вярно, когато си тръгнал от среда на честни и добронамерени хора, които не са били паразити в обществото. И е вярно, когато на успелия не му е създаден успешен старт от паразити.

Лъсна им червения задник на маймуните от ПП и ДБ . Самите те наследници на комунистическата и милиционерска върхушка , си излъчиха кандидат от техните си комунистически мракобесни среди . Че то , от БСП са по- умерени от колкото тези комунета.

ЧИСТО ВИЗУАЛНО ТОВА ЧЕРВЕНО КЕЛЕМЕ Е УЖАСНО ОТБЛЪСКВАЩ - СКУЛЕСТА ШИРОКА ЧЕЛЯСТ, . "ДЯЛАНИ" ЧЕРТИ, СТИСНАТИ ТЪНКИ "СЪСКАЩИ" УСТНИ - ЧИСТ ФАШИСТ ! НА ЛИЦЕТО МУ ГО "ПИШЕ" ! . НИТО ЕДИН НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ - ЗАЩО, ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ, ПО КАКВИ "ЗАСЛУГИ" ТОЗИ ХРАНЕНИК-МИЛИОНЕР НА ДС, АБСОЛЮТЕН АНОНИМНИК, С НИЩО НЕ ДОКАЗАЛ СЕ ПРЕД ОБЩЕСТВОТО, . ТРЯБВА ИЗБОЩО ДА БЪДЕ ИЗДИГАН ЗА КМЕТ ?!? КЪВ Е ТОЯ ВЕ ?!? ЧЕ УТРЕ МАФИЯТА ШЕ ВИ СЛОЖИ И МАГАРЕ /КАТО МУНЧО/ - ПАК ЛИ ЩЕ ГО ИЗБЕРЕТЕ ! . МОЖЕ БИ ЗАЩОТО "ТАЙНО" Е ВЕРЕН НА МАСКВА, ОДОБРЕН ОТ МУТРОФАНОВА И ГО ГОТВЯТ ЗА ..."ПО-НАГОРЕ", ЗАЩОТО Е "ПОДХОДЯЩ ПО ПРОИЗХОД"! . Т.Н. ДС , СЕГА ВЕЧЕ "ДАНС" (КОЕТО САМО СИ СМЕНИ ИМЕТО, НО ВЪТРЕШНО СИ Е СЪЩОТО) СЛУГЕВАШЕ ИЗЦЯЛО НА МОСКАЛИТЕ ...БЕШЕ НА КЪСА КАИШКА НА КГБ ...И СЕГА Е СЪЩОТО!!! . МАЙ ЗАБРАВИХТЕ КАК МУНЧО ВИ ГО РЕКЛАМИРАХА КАТО "ЗАКОСТЕНЯЛ НАТОВСКИ ДЖЕНЕРАЛ", А ОЩЕ ТОГАВА КАЗВАХ, ЧЕ Е ЧЕРВЕНО КУЧЕ ! ПРАВ ЛИ БЯХ ! . ТОВА КОПЕЛЕ НА ДС НЯМА ДА СЪБОРИ НИТО КОНЯ, НИТО МОЧА , НИТО 3-И МАРТ ! !! НЕ ВЯРВАТЕ ЛИ ??!? .. КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ТОЗИ ПОТОМСТВЕН ФАШИСТ - ГЛАСУВА ЗА МАСКВА ! ПРЕДУПРЕДЕНИ СТЕ !*

ППДБ се издъниха с тази кандидатура. Преди две години ни агитираха да гласуваме за един доказан агент на КГБ. Лайньо Радев. И то, след като се беше изцепил че Крим е руски. Златен бил, незаменим бил. Да агитираш да се гласува за един клепоух фатмак, вместо за ректора на СУ, само защото той е подкрепян от ББ е идиотизм. Мразиш ББ, ОК. Но ако в пристъп на омраза към някого вършиш глупости в своя вреда, значи интелектуалните ти възможности да доста скромни. Няколко месеца по късно Лайньо Радев им духна под опашката и същите тия трапосерковци Кирчо лъжеца и Кокорчо кардеца се надпреварват да ми обясняват колко лош бил Лайньо Радев. Направо гад. Мръсна болшевишка гад и руско съветско мекере. Да ми го обясняват на мен, десния човек, който от 6 години обяснява какъв боклук е Лайньо Радев. И поне да се бяха извинили...Не на мен, на десния избирател.... Сега предлагат за кмет един шушумига. Син на полковник от ДС и внук на генерал от ДС, активен борец. Чиято фирма е наследена от ДС. Дали е създадена с куфарчета с пари на БКП или с необезпечени кредити на ДС няма значение. Тях Луканов ги назначи за милионери. А този явен педал ежчистичък. Не е членувал нито в БКП, нито в БСП. Само дето не получил милиони наготово. Милиони откраднати от номенклатурата на БКП. И ако си направим труда да анализираме произхода на маститите родни бизнесмени, лесно ще установим че в 95 процента от случаите те са свързани или с ДС или с номенклатурата на БКП, или и с двете. Но всеки го крие до последно. Да, трябва да се гледа напред. Но е добре да се види с кого вървим напред. За да не ни застигне нещо отзад....

Терзиев е малко по-добро копие на Кирчо. Но ще има същия ефект за София, както Кирчо за България. Мъпети, маркетолози и лялячи..

Много малко хора оценяват какво направи ГЕРБ за София - метро, градски транспорт, пътища. София е страхотна столица за живеене - само един проблем не решиха, този с мръсния въздух.

Да видиш какъв Батак е направен.След като окушариха кметицата на Младост,строителната мафия се прехвърли в Дружба 2 и се вдигнаха и продължават да вдигат блок до блок,стана като гъс до гъс и това със учтивото съдействие на общинските съветници и кметове на общини от Герб.

И с презастрояването,и местата в детските градини и ясли,разбити улици и тротоари.

Ти сигурно си някой "софиянец" дошъл от селата след 1944г.Моето семейство живее в София от края на 19 век и преди това си е било градско/от Търново и Бургас/Та по въпроса никога София не е била толкова разбита и мръсна като сега.Направили едно мърляво метро и след него години на ред изкопи , дупки ,разбити улици/защото за по евтино го правиха по открит способ/. Напълниха града с аграрна измет.Аз помня как преди миеха булевардите всяка вечер през лятото , как парковете бяха с насадени цветя , а гробището беше истински парк.А сега е една абсолютна кочина-грозна , разбита и неподдържана.И зеленчуците се продаваха на колички пред дома ти-свежи , чисти и без химия.Млякото беше мляко , а не сух боклук.И кварталите не бяха презастроени за да има място къде да живеят селяните.Та толкова по въпроса.Едно може да се признае на ГРОБ-че откраднаха рекордно количество пари под мъдрото ръководство на дъртата пачавра от село която ще остане в спомените ни като една хваната за задника от пиян европеец уличница.Може и да и е харесало.

Тротоари бяха разбити далече преди 1989. Веднъж направени ме се пипаха с десетилетия. Дупки по улиците и калпаво изпълнение в строителството винаги е имало - за справка панелите блокове на София . Хубаво, че в тези години панешните кварталите почнаха да се застрояват, защото иначе приличаха на сцена от след апокалиптичен филм. А що касае метрото, ро е едно от най-чистите и приятни в Европа. И .т.н. ... но някога си бил млад и здрав, нормално е да имаш розови спомени.... родовете на автора са в София от началото на 20ти век

в световен аспект София е голям кенеф, което прави теб и вашите гени натурални жители на кенефа

Това метро в по-голямата си част е изградено от Станишев. Ха сега ?!