17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Василчо сего да ходи при Северинчо да си гукат заедно в панделата - нали са известни русенци. Да обменят опит в убийствата на жени. Боклуци! Нечовеци! Обесете ги на площада! Нямат място в човешкия род.

Ако е искал да се самоубие, щеше да захапе дулото на пистолета- другото е само ТЕАТЪР за публиката.

Сигурно първо е опитал с водно пистолетче ,после е решил че с газов ще е по -реалистично.

Тя падна, друга ще я смени и толкоз, какво тук значи някаква си курва... Младите жени у нас станаха 100% курветини-разпоретини, лапнали цигари, дрогирани и пияни, овоняли се от мърсуване, инкубатори на болести и п.въшки..

Всички мои несемейни колежки са в постоянна атака на женени мъже.Стига се до абсурдни ситуации в който семеен мъж чакащ бебе,праща цветя на моя несемейна позната..В момента в който ги порежеш..и става "ама алооооууу ква си ти мааааа,курво долна"..Не сте цвете за мирисане драги български мъже.Не сте! Претенции и самочувствие до небето. Дори и да има неразбирателство,изневяра...и т.н. НА КОЛКО точно изневери се равнява един човешки живот.

нека тежи на съвестта на конституционния съд и всички които отхвърлиха истанбулската конветция

Аман от тарикати? Тази конвенция освен да напълни гушите на защитниците, хирурзите и продавачите на хормони друго полезно няма да свърши.

Ако под разгонени имаш пред вид че искат много секс, българките съвсем не са най-разгонени. Освен това да си много разгонен на 23-25 години а нормално за здрав човек (не коментирам броя на партньорите а честотата и качеството на секса). Ако си просто един компексар който обича да врънка и няма секс драйв, това си а твой проблем а не на потенциалните ти приятелки. Но ако двамата имат различни представи за секса, ще е трудно да са добра двойка. Така или иначе, много жалко за младата жена.

Условна присъда и да крачи и условната държавка. Душици българета.

Първо трябва да посягат на себе си, защото са пьлни боклуци в този живот.

Повечето днешни млади жени са като разгонени котки ! Затова ако искате вярна съпруга изберете някоя кривогледа и грозна !

Който да не е плешив шкембеджия още на 30 години, българката трябва да заминава в чужбина, поне там ще намери вьзпитан и разумен мъж, а не простак, постояно смучещ бира, който само може да избива комплексное си, нищо повече.

Скука.Бързо ще те превъне в мрънкащо бабе.

Жалко, ако сте заобиколени с такива хора. Сменете средата, но явно е трудно за Вас, ако произхождате от такава среда, съответно всички от средата Ви са простаци, избиващи комплекси и с бира, заклещена между зъбите... Все пак пробвайте, ако сте се извисила над средата си...

Ако под разгонени имаш пред вид че искат много секс, българките съвсем не са най-разгонени. Освен това да си много разгонен на 23-25 години а нормално за здрав човек (не коментирам броя на партньорите а честотата и качеството на секса). Ако си просто един компексар който обича да врънка и няма секс драйв, това си а твой проблем а не на потенциалните ти приятелки. Но ако двамата имат различни представи за секса, ще е трудно да са добра двойка. Така или иначе, много жалко за младата жена.

Този глупак - готвач е могъл да рафасова калинката и да я сготви в ресторанта..

Много "калинки" в тази нещастна и най бедна страна, поредната даде фира.

Интересно вчера се спомена, че искал да се самоубие с въздушен пистолет, днес - с газов пистолет, а утре ще се окаже, че пистолетът е дървен, или е следствена тайна?

Защо все още има мъже, които си мислят, че жените могат да бъдат моногамни? Тоя кретен го е научил по трудния начин. Жалко за курвата, могла е да изкара още мъничко пари като модел.

Да не четеме твоите изблици другиден? Я потърси професионална помощ, мухльо.

Поела е бая курове моделката и се е случило логичното

BajMihal

"...Успоредно с това младата жена се изявявала и като модел към агенция "Ивет Фешън"...." Най-вероятно - ревност. Ще видим де. Това не оправдава действията на мъжа. Ако ти пада пердето, по-добре не се хващай да живееш друг - по-безопасно е и за теб, и за околните.

Те не са дори женени, нямат и деца? Трябва да си СКАПАН КАСАПИН, за да избиваш всички свои приятелки, ако само погледнат друг мъж. Ако не е сериозна връзка, прав им път и на двамата! Нямат семейно имущество да делят, защото не са семейство! Какъв е проблема на поредния ТЪП КАСАПИН, дето бил ужким "готвач"? Ако си готвач, нямаш никакъв проблем с жените, защото си заобиколен само от жени, които на единствения мъж-готвач не отказват! Полицаите да търсят неговия снабдител на дрога и двамката да ги опандизят доживот!

Недъгавите български "мъже"- отпадъците на природата, най-долните комплексирани и садистични изчадия от ада, убиват най-хубавите и в буквален и в преносен смисъл милади жени на България, за да няма кой да ражда деца и кой да обича в тая изпаднала на дъното страна! Но като е така, БЯГАЙТЕ МОМИЧЕТА, БЯГАЙТЕ!

Въпросните примитиви, убиват тези които са ги съблазнявали и са се отърквали в тях, не случайни или всички жени, а специално жените които си падат по боклуците. Същото е и с вирусите и бактериите, поразяват тези, които обичат да се отъркват в боклука и да бъдат в интимна близост с боклука.

Ами българските курви, защо ги бият и трепат в Гърция, Италия, Испания..., защото са кални курви

моделка от ивет фешън (всички знаем с какво са известни) се хванала с някакъв олигофрен, който иска тя да е само за него... ахахаха селски пръчки долни...

Мръсен психопат. Защо не се самоуби, вместо да убива момичето. Ако съм на баща и, на този ще му прережа гръкляна, нещастник мръсен.

Когато разберете, че той или тя ви ревнуват, не си мислете, че е от любов.Ревността е болест и не се лекува, само по-страшно става. Ревността е оправданието на насилниците, независимо мъже или жени са.

Моля ревниците да се замислят за своята ревност, вместо да пляскат минуси.Ревността е болест, на всеки е ясно.

Тоест нямаш нищо против, че спя с жена ти и вече няма нужда да се крием?

Жена съм.Но ревността не води до нищо добро.Щом е с теб, значи нещо не и достига с мъжът ѝ, или е отговор на мъжка изневяра.

И тоя тъпак е искал толкова да се самоубие, колкото и мъжа, убил жената и детето си през м.октомври. Страхливци. Изобщо не е искал да се самоубие, само е имитирал, за да може някой да го съжалява. Това не са мъже, това са егоистични нищожества, отгледани като такива от майките си - всички капризи да се задоволяват безпрекословно и когато някой каприз не е задоволен, следва това, на което сме свидетели.

ежесекундно телевизиите ни заливат с БРУТАЛНА АГРЕСИЯ - СЕМ не функционира! ....филми с брутални сцени в часовия диапазон когато децата пред телевизора....новинарските блокове - ако някой днес не е заклан в бг ще намерят някой заклан в таланд и ще го излъчат най отпред ...ей така - ЗАЩОТО КРЪВТА ПРОДАВА....и после младите подивяват.. ...най страшното е че никой съсед не реагира ....дори да чуе нещо....това вече е дъното - безчувствени дебелокожи ДЕБИЛИ

"Красимира, Антония, Мария, Елена, Фатиха, Десислава, Венета, Дарина,Виктория... Това са част от имената в черния списък на жертвите на домашно насилие през 2018 година. По данни от медиите, жените, убити от бивши или настоящи съпрузи/партньори или друг техен роднина, до този момент са вече 28." НОЕМВРИ 2018...

Спрете да спите с примитиви.

Ми те не примитивите са единици.Факт.

Просто не ги забелязваш

„51 жени cа били yбити от мъжете cи в поcледните 2 години, което прави по един кървав инцидент на всеки 2 седмици . От общо 84 пpеcтъпления cpещy нежния пол от началото на предната година 22 cа извъpшени именно от половинките до тях“

Аве те били и двамата "дрогари" бе! Бахти лепиларите майна! Ето до какво водят "леките неркотици"! А пак искайте легализиране на марихуаната!

Марихуаната никога няма да доведе до тази случка, леко са експериментирали с друго

Много добре си го написал, но рядко някой остава само на марихуана. Много са малко, тези които знаят, могат и успяват да се спрат и да останат само на марихуана.

Господин Точно! - никой не почва от марихуаната. Почва се от цигари и алкохол.

Почва се с безнаказаност и толерантност към лошо поведение.

„Дрогари“... Ти се мислиш за различен? Можеш ли да изкараш седмица без алкохол? А без цигара? И ти си пристрастен към нещо, просто в тези времена и географски ширини твоите пороци са по-приемливи за обществото, макар и далеч по-смъртоносни.

къде го пише?Аз такова нещо никъде не видях написано.Как го решихте,че са наркомани?

Съдят по себе си... после доказвай, че нямаш сестра - това е българската народопсихология - "жената винаги е виновна ".

"По цялото тяло на младата жена е имало синини и наранявания" - паднала била, и взела,че умряла?Тренирана скейтбордистка толкова лесно ли пада и умира?А докато падне и умре, колко бой е изяла?

Лесно се отнема чужд живот, но като опре до собствения- трудно се прави. Към мъжете: Когато нещо се ядосате, не изкарвайте ядът си на жените, а излезте, разходете се, изпушете една цигара, ако е нужно преспете при някой приятел, успокойте се и тогава, като ви мине ядът , се приберете. Защо е нужно да отнемате чужд живот?

Ако жилището си е лично мое може ли тя да си излезе, да се разходи и аз като се успокоя да й пратя нишан, че може да се върне?

Има ли значение чие е жилището?Не е ли по-важно да бъде спасен един живот и другия да не стане убиец.

Тя хубаво ще си излезе,(ако ти, или насилникът я пусне), но после може да чакаш да се върне дъъълго и напразно.

Всеки се има за повече от другия и е готов да го прегази, дори и без повод, само за да задоволи ненаситното си его. Животът вече не е никаква ценност. Законът не наказва убийците, дори тези, отнели живота по най-жесток начин. Постоянно се търсят оправдания за убийците и престъпниците, защитават им се правата и се поставят над жертвите. Презумцията за невинност е изродена в индулгенция за слабостите на характера, довели до фатални последици.. Самоконтролът и дисциплината отсъстват. Вместо ограничения за престъпно поведение политиките установяват толерантност към това. И всичко това започва да се "възпитава" още от бебешка възраст. И с личния "пример" от родители, общество, НПО-та, оторизирани органи, политическите "елити", "бизнесмен(к)и" на годината, публични фигури ...

ако случайно, Ви направи впечатление, че спите до мъж татуиран от горе до долу, или случайно открието, че няма нито една здрава вена, или случайно забележите, че обича да смесва розови хапченца с алкохол, или забележите, че става агресивен от най-малкото нещо, с други думи изключително нисък фрустрационен праг, или случайно откриете, че не е научен как да преработва гнева си, БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ!!! С 200!! Ако случайно откриете обаче, че само такива примати Ви привличат, по-добре си вземете жена! От личен опит, мога да Ви гарантирам, че с жена всъщност може да бъде доста интересно. Стига да не е някоя кукувица.

Айде почнаха се лезбийски дрисни!

МЪЖ СЪМ бе, тъпанарино!!! Ама като не им харесват мъжете, че са лоши, ми да си вземат жена и да спрът да скимтят! Само примитиви им хващат окото, за това казват, че ВСИЧКИ мъже са лоши. Ако не си примитив, не те брОят, после стенят! ЗАЩО !?

Момичетата бъркат агресивното поведение на момчетата с мъжественост.

С тази скорост на изтребление на жените по местните земи скоро ще си останеме една недоклатена банда педерасти тука ...

Ей джендърче... колко жени затриха мъжете си за същия период? Престанете да всявате разкол в Българските семейства, нео-марксистки отрепки!!!

Кога си избели задника? Кога те пуснаха от психото тебе а? А пиеш ли си хапчетата :)

Жалко за хубавото и младо момиче! Завършило е висшето си образование, имало е мечти, но се е срещнало фатално с убиеца си. Въпросният и приятел има във фейса снимка на сертификат за усвоени техники, на Киокушин-кан и карате. Явно ги е приложил и тя е нямала шанс , да се спаси.Завършил е Финанси и кредит в Свищов. Уж интелигентен , а дълбоко в себе си е бил потенциален убиец..................???????????????????/

Тия мъже полудяха.30 млади българки убити от "половинките си" само за 25 месеца.

Вчера една жена също уби своя съпруг в Приморско. Може би сте пропуснала статията. Слабият пол би бил убивал доста повече ако не беше толкова слаб. Ясно е, че слабият няма да тормози по-силния, а ще тормози по-слаб от себе си. Все пак не малко жени убиха децата си. Акушерката Ковачева ги биеше с юмруци. Една в Перник даде новороденото си на майка си да се отърве от него и дъртата го хвърли от 7ия етаж още живо на бездомните кучета пред блока. После седнали да се донавечерят със семейството все едно нищо не е било. Та хайде да не прибързваме с обобщенията какви били мъжете и какви жените.

Статистиката сочи друго.95% от ПТП-тата са дело на мъже.98,2 процента от убийствата за миналата година за България са дело на мъже в това число и на деца. 100 % от сексуалните нападения над деца , жени и мъже са дело на същите тези мъже...Всяка 4 българка е подложена на домашно насилие-.....това е,драги български мъже..

Ей джендърче... колко жени затриха мъжете си за същия период? Престанете да всявате разкол в Българските семейства, нео-марксистки отрепки!

„51 жени cа били yбити от мъжете cи в поcледните 2 години, което прави по един кървав инцидент на всеки 2 седмици . От общо 84 пpеcтъпления cpещy нежния пол от началото на предната година 22 cа извъpшени именно от половинките до тях“

Ще се замозатрие това племе оскотяло! А, бе, дивако, уж цивилизован! Това момиче ти е дадено да и се радваш и да се грижиш за нея! Не да се напиваш като свиня, да се друсаш като последната пропаднала дрога и да безчинстваш с момичето само защото си оглупял до безразсъдство и нищо свято не е останало в подивялата ти и опростачена "личност". Щял да се самоубива! Мухльо! Да беше се самоубил първо, пък другите хора ги остави да си живеят собствения живот! Малко те е бил баща ти!

както вече някой коментира по-долу - надрусани са били, малко са се понатискали, ма него дрогата го е метнала в неочаквана посока...

През последните години на нашата географска ширина наблюдаваме бум на такива случаи. Според моите скромни наблюдения те са вследствие на промяната в ценностната система и морал характерен за тази част от света. Ориенталско патриархалната социална система се сменя със съвременната западноевропейска такава. Проблема е че скока е доста голяма и трудно се преглъща. Просто Балканите изобщо не са готови за този скок и ще им трябва много време за да премианат по пътя вместо да прескачат пропасти за които нямат засилка. Ето и само някои от новостите които трудно преглъщат: - новата роля на жените - промяна на институцията наречено семейство. - непризнаване на авторитети ако те не са свързани с пари....много пари - свобода .... винаги съм се чудил какво по дяволите трябва да значи "свободия". Само тук има такова понятие. Свободата като такава може да се ограничава само от две места. Първото е от свободата на другия и второто е ако сам си я ограничаваш съвсем съзнанетолно. Нищо друго не може да ограничава свободата. ..... "Свободия" това пък какво е? Ние сме царе така да изкривяваме света че просто нямам думи.

Ако беше чел Винету както нашият велик Клар Слънце, ще ше да разбереш разликата между свобода и свободия... индиянците са имали щастието да живеят свободно, да не плащат данъци и т.н. А изразат Див запад означава именно свободия на жаргона, както у каубой си означава сел яндур с присъщите му селски номера ... Ама какво да ти обяснявам ти си начетен, евроинтеграция ти е в главата, еманципации, георгафски ширини, къде съм трагнал да ти обяснявам за детски приказки и кравари...

Пиши грамотно, като четеш книги...

хахаха, "модел" била ... така ли им викат вече на ков ри те... Като е разбрал какви как дефилира по клиентите е откачил и за гушата. Пък сега ще я лежи като за човек... ако МВР си вършеше работата и зопачнат да закриват бърдаците наречени модни агенции по - малко домашни убийства ще има... само върнете лентатата назад и си спомнете и за другите, повечето бяха именно за подобни простотии... Лека й пръст и жалко за момчето, че сега ще я лежи...

A zashto purvo ne se e sumoubil?

Да беше опитвал по-настойчиво, като при убийството!

Неквои от Русе, ама били от Банишора. Банишора друг път - напълни се с всекакви отсекаде, аман. И ние ли да им събираме мършите. Язък за младия живот, ама кой знае какво е било и там..

Извинете, Вие на какъв език пишете!?

Ама иначе се „напълнило с всякакви“ вика! Хахахаха

Е как на какъв - на старостоличен псевдоаристократски с парвенюшки акцент. Не знам как не сте чували за него.

Той искал да се самоубие, но преди това 2 пъти звънял на свои близки, за да им каже. Който иска да се самоубива не вдига шум около себе си, за да бъде възпрян.

Според мен е звънял на близките си , за да се застрахова, като е знаел предварително какво е възнамерявал да направи, т.е. да убие приятелката си и после уж, ще се самоубива?! Така е предполагал, че ще бъде оневинена за последващата му постъпка.

Изглежда са напушляци и убиецът е бил под въздействие на субстанции, когато е прибягнал до прекомерно насилие, което е довело до смъртта на жената. Няма никаква мистерия.

Много жалко за красивото момиче! Питам се как се е хванала с този клонинг? Като ходя по улиците вече имам чувството, че виждам все един мъж...все някакви "напомпани" клонниги от фитнес залите - грозни, набити и полу плешиви. Грозни като нерези. Като е дръпнал една линия и малко алкохол и е полудял! То си стана обичайно през 15 дена някой нерез да убие хубаво момиче.

Tака е! Просто трябва да се върне софийското гражданство ,защото всякакви лумпени дойдоха в нашия град.

Закъснял си с около 30 години.

Нормално, като знаем бг жените какви мурви са. Златотърсачки без морал и лоялност. Една манджа не могат да сготвят но претенциите са до небето. "Моделка" ха! Жалко за момчето!

То па едно момче - некакво психично мякащо русенче ,дето си мисли ,че София е Ню Йорк. Тея от Русе не са никакви мъже - само убиват жени - като циг@нето дето уби журналистката!

Ти от София ли си? Тези от София са крадци защото окрадоха цял народ. Ако ще обобщаваме...

Каквато и да е, заслужава да бъде убита ли??? Ами ако не може да живее с нея, да си тръгне. Ама трябва да е негова собственост. Като здрав и прав възрастен, ти защо да не си сготвиш манджа сам? Някой ти е длъжен ли? Жалко за момичето, затрито по този ужасен начин от поредния комплексиран "булгарише мачо". Дано гние в затвора поне 15 години и да не приправа до друга жена.

Засичам, че си дебелана без мъж, но с 3 котки.

Като си здрава-права жена, що не отидеш на война? Като си такава, що не си нацепиш дървата сама? Що не си качиш мебелите по стълбите? Що не си ремонтираш колата? Нали си здрава и права? Е за тва мъжа не обича да готви, но прави ли го - е по-добре от жената! Пола си има плюс и минус, ваще минуси не може дс превърнем в плюс! Както и обратното! Анъдъмно?)

За родителите й 15 години затвор са смешно наказание и никакво назидание... Други ще го приемат и ще убият и те...

чалгата не прощава- едните станаха моделки, а другите-батки. то бива комплекс за малоценност бива, ама чак толкова не бива. оправете си погледите, хора, нещо ви има на мозъците и ви личи. животът не е сексуални истерии и социална помпозност. оставете телефоните и слезте на земята.

Само се питам, какво е правило това хубаво момиче с тая торба напушена? Сигурно е минал и на синтетика за да не знае какво прави. Жалка картинка.

Принципно са с вид на пафкатори, което не проблем, но просто, като изпадаш в несвяст, НЕ трябва да пафкаш

С безбрачните двойки това често се случва!

Попа дава +1 Защита от Нещастници, тъй ли?

Е, ако не си разбрала, че попа дава защита - няма как да получиш каквато и да било откъдето и да било. Стой си сама тогава.

Т. нар. "съвместно съжителство" е само за правене на секс и нищо друго!

Така е вече в Б-я. Не ти харесва приятелката или жената - убиваш я. Какво толкова. Закона е с теб.

Къде и кога законът е с теб. Този го очакват минимум 15-20 години затвор. Да не е като в САЩ доживот и 100 хиляди долара за роднините, но законът ни не е чак толкова сляп.

Нещо за наркотици няма ли да го тестват, характерни за това поколение?

Е в токсикологията на Пирогов са го вкарали. Там си знаят работата.

"характерни за това поколение" оо, деде.

Какво хубаво момиче с професия и апартамент! Какво ли е правило с този повлекан-кашавар дето не може да си напише правилно името?! Неведоми са пътищата Божии, но в такива моменти наистина губя ума и дума. Какво прави това хубаво момиче с този психясал от ревност ретард?!

да, хубаво момиче, с най-древната професия. трябвало е да я изхвърли като парцал, ама на!

Така като го гледам по блясъка в очите на русофил ми прилича - те са такива психопати

Не бързай с изводите, изчакай да се появи в съда с шапка СССР

ОК...прав си,ще изчакам. Но ще е едно от двете,или шапка с СССР или фанелка на Путин

Искаш да кажеш Соросоид , а си написла Русофил ... нищо случва се...

PEYTSCH

Пълен страхливец и абсолютен мухльо! Доживот за такова животно.