Радев: Респектът ни към Левски е неподвластен на времето

Респектът от смелостта и мъдростта на Левски е непоколебим и неподвластен на времето, смята българският президент Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Респектът ни към Левски е неподвластен на времето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някои президенти правят история, други позьори я коментират. В държавата е такъв батак ?

Този шут е срам за България, по тъп президент не сме имали, при всяко отваряне на устата си ръси простотий и идиотизми. Народното Събрание да го разкара, от него няма полза, само вреда!

Бе знам, че са ви промили мозъцитр и ще ме наплюете. Ама този Левски не е имал човека време да се изпокараха от толкоз родолюбиви дела, от толкоз мъдри мисли и от толкоз борба да освободи тъпите селяни от явно вече на всички, пресилено то турско робство. Великият десятък сега в демокрацията в Европата са над 50% директни и индиректни данъци, така, че робство... Бе не е вили баш робство... Ама така ни плацикат вече десетилетия с робството и с Левски... А народа си е робски... И не само... Оставете го този идеализиран образ ползван за манипулация на днешния матрЯл и мислете всеки един какво е направил за да не е така както е. А Левски нека почива в мир

Всичките разни важни и височайши лица могат да почетат паметта на Апостола и без да я оскверняват с надути и кухи фрази. Защо например не направят това: Да вземат едно цвете, да отидат пеш без охрана до паметника на Апостола и мълчаливо да го поставят там. Да помълчат някоко минути мислейки точно това, което иначе щедро пишат в разните речи и поздравления. Там, на мястото на бесилото му, да се запитат какво правят самите те за да изпълнят завещанието му. Защо не го направят, страхуват ли се от нещо?

с това манипулират хората.псевдопатриотизъм,тефтери(защо има написано на латински и от кого ,не се споменава.да не би от шефа дето нареждаше на дякона ли?)и фашизъм. искаме хубав живот а не мизерия.

В черковните писания СЕ ИЗПОЛЗВА И ЛАТИНСКИЯ!

Това чучело защо не вземе да се скрие там откъдето се е пръкнал и да ни отърве от тъпотията си

Защо тоя фатмак не вземе за замълчи?! Изразява се с дълги, сложни и объркани изречения и постоянно оправдава поговорката, че е бил на маневри, когато всевишния е раздавал ум и разум на хората!

Тежка е царската корона, казват старите хора, не е за всеки. Те и царете ги подготвят още от деца как да я носят. Президентът, като неук в материята републикански цар, скочи в студената вода и работата му стана "Learning by Doing". Сигурно и така може, но дефицита се вижда много ясно. Който може, може, той засега явно не може. От всяко дърво свирка не става. Пожелавам му да забрави клишетата и позьорството, да понаучи туй-онуй за ораторското изкуство и дипломацията извън авиациятя и да престане с жена си да ни излага.

Премъдрост ! ...ама След толкова Кредит-на-Доверие към 'наште' и Техните'избранници' - Нямаме Никакво Време за годочакане .

ако имаше респект, то щеше да се гътне и да ходи при тошко и ленин.

Авиаторе приземи се. Стиска ли му да се захване с проблемите в БГ.

"Образът на Дякона е израснал до най-харизматичния народен лидер.." Левски е ПРАВОСЛАВЕН ХРИСТИЯНИН и е голяма обида да се нарича с езическите демонични похвати - "ХАРИЗМАТИЧЕН"..... Днес ЦЯЛА ЕВРОПО ПИЕ РАКИЯ МАСОНЛИЯ така, че каквото и да се приказва, светът е почти разпределен, не остава много време до края.....

Харизъм=Чар/Очарование. Харизматичен=Очарователен/Чаровен/Завладяващ.

ЧАР - ЧАРОДЕЙ, МАГЬОСНИК, СЪБЛАЗНИТЕЛ.....

Този стана историк и литературен критик ! Плъзга се по повърхността вместо да се заеме с истинските проблеми пред страната. От както е станал президент свършил ли е нещо ? Екскурзии с Деса, Хвалипръцковщина, локуми и лакардии. Елементарно Уотсън.

Че Ний Предадохме вече Апостола, за кой ли път - да убият 18 годишен, щото не дал цигара на Циганин ... Как ли чувства Апостола на небето, КАК? ------------------ Щото, като обикновен българин, не се чувствам никак добре ... и не само заради Циганията, щото има и "Управляващи Циганията".

не се посвени портрета му на стената си да закачи! Но отговор на въпроса: ЗАЩО ЛЕВСКИ Е ИСКАЛ БЪЛГАРИЯ САМА ДА СЕ ОСВОБОДИ? Не дава!

...на тъпака...съвсем,ще го изтъркате,бе!

Отдавна задавам ВсеТози въпрос : - Е ли Авторизиран Президентът на Републиката-Ни да Взиска+Започне ТоталРеинженеринг ?

а, вие как изобщо допускате, че ако имаше подобна опция, щяха да го назначат за президент ???

Все се Надявам че Има неща Извън обсега на 'наште', Колега... - #DoesThatMakeMeCrazy ?! ...ил нАдайСеГергино ?!

А още по-интерсното е че в основата на тази харизматична личност стой неговият хрситияснки морал и добросъвестност(на дякон Игнатии). Същото нещо е със спасяването на българските еврей. Да си християнин, да си морален и добсъвестен не е старомодно, но е нещо което неочаквано може да те доведе дори до пътя на величието.

Предоверяването ! ...Предоверяването - го Съсипа. - Същото кат с Ботьова... Захария... Горяните. ---- Символът - Затова Е Символ ! - за да Се ДоИзвисява .

тоя левски, тоя левски ... предателите му пишат книги за него, стихотвореня ... строят му паметници ... и преез годините и вековете наи мръсните представители на обществото го боготворят.

- АбсолютноВсички Платформи за социално Мрежиране (ФБ, Т, ЛинкедИн, Индийд а И други специализирани) СА Целево Освинвани от интернетчиките на наште ! следва да Се отбележи че : а. Свинствата са Невъобразими ! от Просташко губивремене, през Инсинуации/Саботажи, та до Директни Заплахи (Включая Физически) което Отново Ни адресира ЗА Струва ми се забравяте ЦелиДва Фундаментални Факта, Колега ! : а. че И до ДенДнешен Ни управляват ВсеСъщите наште !, от Оригинали до Енто коляно Изодродья и . цитираните наши СА Доказани ЯсноЧии ТроянскоКоньове. (..просто Вижте поредните-им умнясвания виа ФБ постове на конкретни лица ил Обратното ;- ) Наскоро (Дир.бг, БиАй) се заформи Яка дискусия Откъде&Как се изтакова тоз=> Е Задължително&Неотменимо Незабавно ВиеЛично, г-це Томова Да Захванете Тотален DrillDown - Отново Ни адресира ЗА Глобалността на Работните-Ни Групи (виа Двустъпковата )

...и Всякоя възраст, пол, занаятийе - Да взима Реално Участие в това Предприятийе !

поредната PR-акция за сметка на Левски.

И без такива изяви Левски си остава национален герой. Но девизът явно е: Всеки ден на първа страница. Поводи има, използват се, няма значение дали са дни за тържества или за смирено почитание. Където може и хора се вият и речи се държат или поздравления се пращат. И текстописците пишат ли пишат текстове-шедьоври, редят думи- бисери. Пак с много думи нищоказване, пак клишета от Работническо дело. Вчера, днес , сигурно и утре, сигурно и до края на мандата. И става все по-добра мисълта президентска, във възходяща градация. Докъде ли ще стигне? Нещо като Тази година полупроводници, догодина цели!?

...и Въпрос, който маймай Яко човърка Нас-Всички : Имайки предвид че Ситуацията на ТоталнаБезизходица в която СА 'наште' Е сравнима (Идентична ?) с тази през 1989та - Е ли Възможно г-н о.з. Радев да Изпълнява Същото катНавремето СДС (в Онази-му част) ?

Смешен Пиар, на подставено лице-президент. Марионетката се прави на независим, но ние си знаем чии интереси обслужва. А за Апостола липсват данни суверенен агент ли е бил или е оперирал под чужд флаг.

Апостолът е казал - който ни освободи той ще ни пороби. И е бил прав.

...откъдетоИдва Валидността на ОТ+ЗА Нас-Всички .

Един цитат от писмо на Васил Иванов Кунчев-Левски до Каравелов: Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Българско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките. - В. Лъвский

Левски е знаел що за мръсно племе са руснаците и как са искали не да ни освободят а да ни поробят. Сега нищо не се е променило. Грабят ни чрез слугите си от БСП/ДПС и сие и ни мачкат националното достойнство и ни плюят историята.

Този пък! Нали са ТИКВИТЕ навласт!!! Какво искаш още?? Сляп ли си??? Какви руснаци те гонят?? Не виждаш ли, че БЪЛГАРИ НИ ЕБ*Т!!!!

Простаците ос..раха ефира. Нямате ли си кло.зети вкъщи,та намерхте тук място,бе? Ос.рахте всичко свято. Как се побира толкова много мръсотия,в толкова малка държава... Надувайте балона простаци. Той скоро ще гръмне върху вас.

Б(ожке) ил Б(алон) - ВсеТая ! - у Нас - Отдавно Всичко Е Спукано (гърне) ... И ! - ВсеСъщата Воня Е Навсякъде.

Българската памет е избрала Левски за национален герой, всуе се морите. Няма съвършени хора на земята, ние обичаме Апостола с всичките му кусури, да оставим настрана, че е бил монах и точно като такъв е обикалял България, Вазов го описва най-добре и в стихотворението си и в разказите се, познавал го е лично.

В същото време, циганинът доган раздава порциите на тази територия. Какъв "респект" бе, този!?

Току що откриха доказателство, че Левски е бил от ГЕРБ, спрете с плюването

БРАВО МИНКО и от мен! И аз незнам що за човек е президента,но ми се вижда по-читав от всичките политикани-Може би не от улицата, но от президентството да отстоява интересите на народа.Хората го обичат и му вярват.Има и достатъчно политически инструменти за тази цел.В тази безнадеждна ситуация той единствен ни остана.На всички нас,които го избрахме.

овчар

Тази маймуна пак ли сте я водили някъде? Пак ли чужди речи е рецитирал? Кобилата там ли беше?

Плюещият по Президента Радев сайт "Афера"... п.Маринкин го наричат "Весето" и неколцината й прислужници... Особено пищи някакъв Марков, оръжейна революция щял да вдига, а при Цветанка ГербоРизовата бе от хрисим по-хрисим и дума не каза срещу "Бойко"...

За Протокола : - АбсолютноВсички Платформи за социално Мрежиране (ФБ, Т, ЛинкедИн, Индийд а И други специализирани) СА Целево Освинвани от интернетчиките на наште ! следва да Се отбележи че : а. Свинствата са Невъобразими ! от Просташко губивремене, през Инсинуации/Саботажи, та до Директни Заплахи (Включая Физически) което Отново Ни адресира ЗА Струва ми се забравяте ЦелиДва Фундаментални Факта, Колега ! : а. че И до ДенДнешен Ни управляват ВсеСъщите наште !, от Оригинали до Енто коляно Изодродья и . цитираните наши СА Доказани ЯсноЧии ТроянскоКоньове. и Така, г-н Дренчев & Афера.бг ! : - Съм ли СтриктноАргументиран че ФБ Е Целево ползван от наштеинтернетчики ?! (..просто Вижте поредните-им умнясвания виа ФБ постове на конкретни лица ил Обратното ;- ) Наскоро (Дир.бг, БиАй) се заформи Яка дискусия Откъде&Как се изтакова тоз - след Тотален DrillDown Се оказа че Всъщност Под СтриктнаЗадача от наште.

рашистки проект за пълно овладяване на задунайская. В проекта са включени обичайно заподозряните - боян чуков, владимир чуков, волгин, двамата иво христовци, елена йончева, надя дюлгерова, александър симов и още куп подобни посредственици, та затова задкулисието преекспонира и натрапва селянина радев на гламавата туземна популация, т.е. готвят един нов боко, но от друго село.

Лично&Аргументирано : - има ВсеОще съмнения че Може да НЕ е... НО ! - И-наносекунда бавене/изчакване за ОкончателноИзясняване е Много.

Истината е, че Левски щеше да му тегли куршума.

Превод: УВАЖЕНИЕТО ни към Левски....

Гн.Радев,не знам политик ли си,президент ли си,генерал ли си?!Ако си истински мъж-излез на улицата и поведи народа си против беззаконието,тормоза,терора и своеволията на които е подложен!България гласува за теб с надеждата за спасител-оправдай я!!!

Ivan

Напротив, респектът ни към Левски е подвластен на времето. И ще става все по и по подвластен. Просто защото с течение на времето все повече истини за Левски излизат и ще излизат на бял свят и ще стават обществено достояние. Допреди само няколко години, например, тотално не се е знаело за истинската причина, поради която е бил обесен. А сега всички знаят, че е осъден заради детеубийство по време на грабеж. И това е само връхчето на айсберга. Тепърва има да се научава, че е работил за руското разузнаване, че е провеждал кампания на терор срещу българските първенци, че е присвоявал пари, събрани от организацията и още много, много истини. В края на краищата, рано или късно, но неизбежно ще се разбере, че Левски си е само една огромна пропагандна фалшификация. Засега масата не го разбира, но все повече хора научават истината. Като например в този текст: "Васил Левски - идеал или идол" на https://ids777.wordpress.com/

Путин го е подкупил

че носиш българско име!!! А другото, другото без коментар. Ти не си проЗ, а Си огромен проЗтак, ако правиш разлика де.

А С ТВА ИМЕ ИВАН .. ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ МАЙКА МУ ТУРКИНЯТА Е ЗАБРЕМЕНЯЛА ОТ ДЯДО ИВАН :))

Ми не, що па да е турчин. Обикновен НПОшник. Те работят против националните държави и изобщо са за свят на корпорациите, а не на националите държави. И съответно бият по основите на държавата. По героите на държавата, по историята на държавата, по установените обществени правила които стабилизират държавата..... Тези писаници са стандартни, тях ги модифицират леко само според конкретната държава, която тровят.

ало тъпите псевдопатриоти! първо вижте какво е казал Левски за турците и циганите в бъдещата мечтана от него република! вие сте точно обратното на това което е искал Левски! вие сте изроди башибозук! пасмина!

Левски е основател на БСП

ЛЕВСКИ Е ХРИСТИЯН КОМУНИСТ ... ЛЕВСКИ Е ИСТИНСКИ КОМУНИСТ , А БСП СА ПРЕДАТЕЛИ ...

Минал покрай комунизма с 200.

"...постигнаха силата на държавността ни" Но само в България съществува крилатият израз: "Нема такава държава !"

Този израз го измисли и разпространява благодарение на предаването си известният нихилист Слави Трифонов. Това му е "крилатото" на израза!

Циганите убиха още един млад българин, ей така за нищо! КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ВСИЧКО ДРУГО

ЛЕВСКИ СИ Е ЛЕВСКИ . ДА СТАНЕ ДА ВИДИ ТУРЦИТЕ В ПАРЛАМЕНТА И ЦИГАНИТЕ В МАХАЛИТЕ .

Циркаджия, ушанка, неграмотник, льотчик и какво още ще дотурате?

Никакъв респект нямате към Левски,щом позволихте България да е в сегашния си жалък вид,командвана от вън и на колене пред мангалската престъпност!

Българите обичат Левски. Не го хабете като го мотаете в устите на политици.

гнусна работа радев е антиподът на Левски гнусен лъжец

е литератор и историк,оправи Елин Пелин сега е ред на Левски.Мъка мъкаааа...

циркаджия

МАМИЧКАТА ТИ,"анонимний",ГЕРБерски троле pff

Това, феновете на Авиатора, сте ноогу вазпитани и гръмотни! И сичките сте се с вишо образувание! Че некои даже и с по две!