Васил Божков ще води две листи на изборите, набира кандидат-депутати от чужбина

От "Българско лято" отказват да се коалират с друга партия, защото вярват, че ще влязат в парламента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наистина ще влязат и тогава за тулупа ще настане истински рай.

партия на Очите! Тоя ми идва много културен.

Поразгледай в местата за принудително въдворяване в чужбина - затворите! Там са хората, които ти трябват! Гълъбинчо Боевски, братя Галеви, Цв. Василев! Все патриоти, все хора от твоето тесто.

Така както са го подкарали Радев и Дългия, на следващите избори ще търкаме билетчета...

съвсем се е побъркал. Това правят парите с простите хора.

PEYTSCH

Същият въпрос като на С.Трифонов - И като влезете в НС, какво тогава ? Каква ви е програмата за народа и страната? Тото-Лото/Еврофутбол за всичли срещу заплащане като сга ? Ай сиктир, ба !

Той си ги купи сегашните от служебното правителство.. що да не купи и гласовете на ромите.. предния път го хванаха, но сега ГЕРБ като ги няма, ншма кой да го хване при купиването.. ЖАЛКА ИСТОРИЯ!

tonk11

Абе как се набират депутати? Тия базикат ли се?

Вече знае колко трябва да плати, за да влезе...

Г-н Божко, обичам те!

Кога ще се научите че основата на правото е невинен до доказване на престъплението с крайна присъда от съда.. Не ви ли писна да цитирате непрекъснато фантасмагориите на Гешев дето не е обвинил Божков саде за потопите след ''адекватната'' работа на мутрите.. Защо не напишете и колко иска за някакви суми от нап са ПАДНАЛИ в съда защото не почиват на законова основа???както ще паднат и бая от обвиненията гешеви дже преди да са стигнали до съда.

вътре, чалгари вътре, фуражки вътре, либерасти вътре!

Ще го сложим на челно място в партията на бай Ставри.

Божков.Но докато Гешев не докаже обвиненията си в съда,Божков има право да си направи партия.

Ами да дойде да го съдят , нали е ербап ? До тогава има право да се прави отворен по фейса и до там !

И тая на Гешев :)

Не го съдят задочно?Или показанията на "кошаревския"свидетел Найденов няма да издържат?

Това което става в България с тия избори е някакъв кошмарен сън. А уж нямало свобода. Всеки бандит или пуснат от лудницата иска да е депутат.

Goliam chovek brey... Po goliam ot darjavata

Ще вдигне авторитета на парламента като седне между Татяна Дончева и Мая Манолова. Адвокат - Бандит - Адвокат

Васил Божков ,кобрата ,камата също очаквам да са включи ,само видни капацитети ,тва е бъдещето ,ко не ва опрай и Славито ще са тез на другите избори ,простия българин не са научи ,чакат все някой да дойде

Кръсник, звънни на братя Галеви и Цв. Василев. Те са твойте хора за депутати. Отговарят напълно на изискванията ти

Един такъв, дето се върна от чужбина, вече видяхме. И той докара разни чужди възпитаници и ни обещаваше да ни оправи за 800 дни. После се оказа, че се е върнал, за да си търси царевото наследство. Тази игра сме я играли и даже не е интересна, с предизвестен резултат е.

Щом Слави може да стане депутат, а Радев президент в Бг, значи всеки примитив може

Към Dffdd: Извинявай, това трябваше да бъде отделен коментар. Но явно бързите пръстчета са кликнали върху друг бутон и ...

БОЖКОВ ЗАЩО ХАРЧИШ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ? ??

Който разбира разбира: да се гласува за Божков е стратегически. Единствен той може да изкара кирливите ризи на Борисов и безобразията на ГЕРБ. Само Божков, никой друг няма неговия капацитет и сила. Бъдете мъдри!

Борисов го няма! Божков вече няма от какво да го е страх, защото неговите /Радев /ще го освободи. Бандити и мутри влезнаха в парламента! Главатаря им ще се прибира... Ужас и безумие! Прокуратурата да си седне на задните части и да забрави за всякакви подкупи, че ще останем и без адвокати след подобно меле, ако Божковата партия влезе в парламента

ооо хапченцата, хапченцата... леле този ковид освен, че взе много жертви, ни взе и акъла. Безмозъчни вкарват убиици и изнасилвачи в парламента...

Това че сте нямали пипе и сте търкали картончета защо да ви е виновен някой друг??????

Божков и Цецо-крадецо трябва да са вече в затвора а не да се правят на политици.... Т'ва е ! Ама не сме държава , за това така става....

Едно време Борисов набираше членовете на кабинета си по някакви кръстовища на третостепенни пътища в провинцията, сега Божков набира кандидат депутатите си във Фейсбуук. Очаквах много повече и по-сериозен подход от него след като ще иска да участва в управлението. Този му подход много силно ме разочарова и подава ясен сигнал, че българското лято ще се опитва с трици маймуни да лови. И тази мода да си търсиш "експерти" от чужбина е много обидно за хората, които останаха да живеят тук. Още повече, че филмчето с внесените от чужбина юпита, хипита и всякакви други ...ита вече го гледахме при Симеон Сакскобурггота - резултата е силно разочароващ, както тези, които не са живели в чужбина си спомнят.

в коя държава ще е депутатин , защото държава България няма вече !?!?!?? Това тука сме една територия , с един сбирщайн не ти е работа . Хвърляш камък и не се обръщаш назад , свят широк все ще се изживее тоя живот . Дотам я докараха нашите алчнициполитици .

Божков е ясно, че влиза. Прецеденти има. Берлускони. Спете спокойно. Оправянето започва....сега

Митю Очите, той колко листи ще води!?

Ами ако всички които има да получават пари от тъкането на билетчетата на Черепа гласуват за него?

А, божковите ризи и безобразия кой ще вади?

Те затова искат да са политици.! Да си видял политик в затвора?

с Лойко,познат още като буда,буци,джипко какво правим?

Мунчо фатмака изтупа праха на черепа, за да има кой да гласува за него на изборите ноември.

Ако воените знаеха че вдигат самолет за опозиционер, а не за терорист можеше да не изпълнят тази заповед, тъйкато това е акт на арест под заплахата на оръжие. Това си е акт както се разбра на агенти на службите на Лукашенко, които в случая се месят в политиката, което не трябва да е така.

До стената и "огън" ... !

В. Божков , Цв. Василев , Галевите братя не направят една коалиция и да я кръстят ,, Айдуци за България '' ??? Не че няма такава с името на България !

Идват лоши времена за България.ДЕПУТАТ ЗНАЧИ С ИМУНИТЕТ

Черепа се явява на избори благодарение на законите, които ни изработи Тиквата за 10 години, герберастчета.

Сега всеки крадец ще си купи депутатски имунитет

Ако в България имаше върховенство на закона, не разследващите журналисти, а източвачите на национално богатство щяха отдавна да са в затвора, заедно с овластените каскети, които ги протежират. Да отпуснеш на фирма с 5000 лева деиклариран ОБОРОТ за 2018 г. и 0 лв. за 2019 г. необезпечен кредит от 75 милиона, с който да изкупи наДВОЙНА ЦЕНА акции от банката на свързан с властта олигарх - това си е за доживотна присъда отвсякъде.

При целия ми оптимизъм не мога да видя нищо добро за България в действията на пРезидента, служебното правителство и областните от тях компрометирани и изровени от нафталина комунисти. За съжаление ни Чака поредната разруха на страната.

Дали не е време да емигрирам? На стари години със жената, децата и внуците?

Абе те и на подсъдимата скамейка май така се нареждат.