Васил Божков представи новия си политически проект "Център" (снимки)

Формацията си поставя за цел да "спаси България и народа ни от унищожаване"

Обратно в новината

Коментари - Васил Божков представи новия си политически проект "Център" (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом Йоло Денев е с Черепан, съм спокоен!

баба ми с нетърпение очаква да търка, иначе евала на теб, българия ще се оправи, ще станем монте карло на балканите, всички ще идват да търкат докато некой не те изтърка от радост че е спечелил

Щом в едно общество, хора забогатели от хазарт правят политическа кариера, демонстрирайки загриженост за образование, здравеопазване, съдебна система и социална справедливост, значи или отиваме на оправяне или тотално сме заорали в блатото. Възможна ли е такава трансформация - тотално да смениш начина на мислене и да се загрижиш за този, който си подлудил да търка билетчета.

Ако не е той да ги продава някой друг ще ги продаде.

вместо да завърши започнатите сгради до община Красно село, които от години стърчат полу завършени от НОВЕ ХОЛДИНГ СИТИ, политичекака кариера преви.

На коя бутка ще се продават билетчетата да търкаме?

Щом и тоя направи партия, това не е държава...

Мъкаааа...... И има кретени, които му вЕрват.

Аааа не благодаря, замяната на един бандит с друг няма да доведе до положителна промяна за народа!!! Да отива в затвора заедно с БоБо!!

ма тя мафията вече не е като едно време с автомати и пищови, тя е в общините, в министерствата, в агенциите. Какво ще направиш ще смениш целия държавен и общински апарат ли? От къде хора? Колко години ще ти отнеме?

Някой се опитва да ни убеждава с коментари тука как бандитът Божков бил за предпочитане пред бандита Борисов. Поредната мутра, която ще бъде "избрана" от посолствоТО. А стига скодоумие, един бандит бил за предпочитане пред друг бандит - това вече надмина всичките ми очаквания за възможностите на идиотизма на тези, които дърпат конците на бг-управляващите.

От руското посолство вече не избират нищо тук русоробче

Когато яде от баницата не рева, сега голям рев!

Аххх поредния престъпник, който ще ни спасява .

Американска подлога бате. С магнитския камък на врата кво друго да прави човека.

ChatGPT

Черепа щял да бори мафията.... Защо ли ми звучи познато?

Бъдете Здрави!

Вече писах по тази тема, но още малко идеи/корекции. 1. За първите избори караме на принципа за програма минимум - поне да влезе в НС. Ппредполагам, че от ППДБ има доста недоволни от сглобката с ГЕРБ, много е възможно оттам да дойдат доста гласове, но засега не ги калкулираме. 2. Също както и при Терзиев, при теб стратегията е аналогична - да задържиш тези, които вече си спечелил, (силно) предубедените ги оставяш да си лаят и въобще не им се връзваш на простотиите и се опитваш да привлечеш нови симпатизанти от непредубедените. 3. Център е много добро позициониране - ако е само лява/дясна партия, каквито и без това има достатъчно, е ограничаващо - хората с леви убеждания няма да гласуват за теб, защото си десен и обратното, докато център е по-неутрално. 4.Трябват ти поне 1-2 разпознаваеми лица, освен твоето, които да бъдат наложени като лицата на партията. За момента имам само една идея, но трябва да я дообмисля, затова засега ще я запазя за себе си. Пък и ти по-добре от мен си познаваш хората и вероятно и сам ще се сетиш кого да изкараш на преден план. 5. Пожелавам ти да си жив и здрав и да имаш сили за цялата тази къртовска работа, с която си се захванал!

Божков по-става от Пеевски и Борисов.

Божков поне е не е толкова голям бандит като Борисов и Пеевски.

казваш, че е малък бандит и заради това става ? :)

ми звучи като трето око между двете, както стана при Нотариуса

Вижте Русия,вижте Америка.Все олигарси ги управляват големите държави.Реджепа случайно да не би да не е олигарх със всичките държавни поръчки които сун му изпълнява със набързо създадените фирми,или Байдън чийто син вършееше във Украинската икономика.И те са олигарси.Човек който няма пари и го направиш политик,веднага ще се ориентира към тези с парите за да им лиже дир.ниците.Божката поне е интелегентен човек и не го е страх да казва истината,за разлика от всички останали подлизурки.

Абе, Бож, къв беше този олигофрен с пеленгаторните уши дето се изсра лошо в ефир казвайки “свясна, дясна Америка”. Това за да стане по-готин цирка ли го направи?

Ах леле-мале - като видях снимките, бай Васил не череп, ами кожа и кости станал горкия. А там някакво сборище на киликандзери - усетили, че има още някой лев там и да го примляскат - ама свобода бе - нека се сдружават...

посмях се доста на повечето коментари тук, дано човекът да не чете дира-а, че да не се разкъндардиса

Всички престъпници с партия. Вместо в затвора. Показателно за България. Заслужаваме си ВСИЧКО

Добре, кой би гласувал за доказан мафиот като Божков, Пеевски, Борисов и т.н.т и т.н.т? Не си ли заслужаваме съдбата щом избираме доказани корупционери?

Партия "Център" ?! Глупости ! Синьо Лято си беше по-добро име.

Уф, всеки бандит в България с политически проект. Тази Галя от посолствоТО няма ли нещо по-добро? Вярно, извади един цял академик из боклука, ама и той най-елементарен бандит излезе.

Божков - професионален престъпник и партия. Този боклук трябва да е в отбора на помака и нотариуса.

Вие наистина ли смятате, че сме нормална държава?

Не сме, след 1990 година ние сме една много ненормална държава.

Първо да върне 700-те милиона,които дължи на народа и държавата,после да става политик...

България е криминална държава, щом мутреса влезе в парламента, за да бръщолеви глупости от рода"една жена казала" и един криминално проявен излезе от домашен арест, за да прави партия?!

мъртвец от всякакъв вид

по това мафиоти да влизат най-официално в политиката. Трьмп една люта ряпа да яде.

Понеже пак караме някакъв грип, корона или аз вече на знам какво, та пак съм в лека мозъчна мъгла, естествено, че забравих да пиша, но може би по-рано да съм го писала. Освен че са адаши, Терзиев и Черепът са много добра комбинация като експертизи и като потенциален електорат. Допълват се чудесно, макар че има и припокриване на уменията (примерно и на двамата финансите са силна дисциплина). Освен това, на Черепа си мисля, че ще му е по-лесно да спечели мъжете и по-възрастните, докато при Васето е точно обратното. По ирония на съдбата, в собствените ми очи и двамата тръгнахте от стартова позиция "по-черен от дявола", но по различни причини - за Черепа явно съм толкова глупава, че сляпо да вярвам на това, което се говори за него (и това при положение, че аз самата съм била обект на всякакви абсурдни слухове и целенасочено оклеветяване!), а с Васето навремето за кратко сме работили заедно и аз чак сега осъзнах, че аз просто тогава въобще и не съм му дала шанс да го приема - по аналогия, само че грешната аналогия, директно съм го отхвърлила (по-скоро като човек, не толкова като мениджър), поради което сега като се появи в публичното пространство се била силна предубедена към него. В един момент проумях колко ни е сбъркана системата за селекция на кандидати и че откритие като Терзиев няма(ше) шанс да премине ситото по каналния ред. Затова се наложи да действа на принципа, "Има и други начини" (един от любимите лафове на бащи ми), което тогава, когато все още съм силна предубедена към него, му е била още една огромна черна точка. Надявам се системата ни да не е чак толкова бъгава, че да се налага и Черепът да влиза у НС/МС на принципа "Има и други начини" (каквото и да означава това). :)

Пожелавам успех на новия проект на Черепа! За последните някоко години успя да спечели доста хора, които проумяхме, че това, което се говори за него, не е задължително да е истина - той всъщност е много читав човек. Въпреки че едва ли си е представял, че ще стане политик, явно така му е писано. Черепът е невероятно интелигентен, но материалът това това трудно ще разбере. За много от моите ИТ колеги Черепът е нещо като кумир - адски много го уважават, искат да са като него, така че той си има доста почитатели. Има и немалко други хора, които са разочаровани от съществуващите партии и ще гласуват за него - като за личност, не толкова за идеология, те така или иначе всички партии едни и същи претоплени манджи предлагат като идеология. Определено ще има проблем с имиджа - на умнокрасивите няма как да се хареса, те си падат по задръстени като тях самите, но всички лоши момчета и момичета (в добрия смисъл на думата) лесно може да ги спечели. Като за първи избори, които си мисля, че още тази година ще има такива, програма минимум е поне да влезе в НС.

ББ и Влади Горанов- върнете му парите и да спре вече с тия щуротии :)))))))

Закъсня, бе, Череп! Вече си имаме Шарлатаните, ти за какво си?!

Добре де да оставим на страна факта че е престъпник и мястото му е в затвора. Нещо конкретно предложи ли като реформи или пак само общи приказки? Вярно е, че българите са тъпи и без политическа култура ама чак пък толкова...

Метаморфози, метаморфози...

територия, "проектите" на политическият инженеринг , станаха повече потенциалните обекти на инженеринга!. . трети и опит на черепа, след неуспешните "атлантици" , след провалът на "лятото" ... дойде ред на "червен център"... и след новият провал ще дойде ред и на"ядрената зима"

Има ли наистина нормални трезвомислещи и осъзнати хора които да гласуват за тоя мошеник?! Безкрайна наглост и безочие крадеца да бори крадеца

Що не си седиш в Дубай и да си харчиш парите, изобщо не ни липсваше. Са трябва да слушаме простотиите на още един дърт комунист-боклук крадец хазартен бос убиец Щото е мръсник, иска да отмъсти

Аман от слабоуми, които като насерат гащите, обвиняват комунизма!

Стария нов спасител, не желае да пуска кокала, сега се сетил да бори злото, злото което той и неговите колеги "бизнесмени" подхранваха и отглеждаха с десетилетия.

Ако напише в програмата си за управление, че ще промени така конституцията, че в България да не могат да живеят хомосексуалисти и всякакви извратеняци от спектъра на ЛГБТ, мюсюлмани, негри, евреи и всякакви други примати, ще гласувам за него...

И кво? ако няма педали, араби, негри и евреи България ще цъфне ли? На мама фашистчето. Всички фашагис сте толкова тъпи... не усещате кой ви клати от толкова години.

тоя явно много си харесва бандитския прякор, съвсем е замязал на облещен череп.

Хйде още един ненаял се копейкин. Наистина е настанало време за тотално не гласуване.

Поредното БКП/ДС чучело! Долато не преминем през лустрация или военен преврат няма нищо да се случи!

_stankow

Типична олигархия. Сливане на парите с политиката. Не ни стигат Доган, Пеевски, Борисов, сега и този ...

До като има овце, ще има и вълци.

този е от вашите!

Интересно кои са вашите ???

раята обича душмани

ще се избират според броя на изтритите билетчета.

Докъде стигнахме Уродливия престъпник черепа ще прави партия Ужас