Иззеха ценни картини от Божков и разкриха: Фалшиви лото щастливци и големи подкупи

Повдигнато е обвинение за длъжностно престъпление срещу бившия председател на Комисията по хазарта

Обратно в новината

Коментари - Иззеха ценни картини от Божков и разкриха: Фалшиви лото щастливци и големи подкупи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Па не е зле, 10 хилки на ден, интересно дали ще стигне до затвор този шеф дето ги е лапал, за Божков е ясно че няма как...

Съмнения за това има от началото на игрите. Къде спахте досега? Комисия, министър, премиер? Защо не са обвинени като съучастници? А и самата фирма не е длъжна да предоставя верни лични данни за спечелилите в рекламите си по телевизията, защото това са реклами. Тя трябва да изплаща печалбите които са спечелени. Което най-вероятно и прави! Ако това са ви доказателствата, значи верно сте сламени човеци. ПП. Защо ако това беше голямото престъпление, не е привлечен за обвиняем Захари Бахаров като съучастник, както и участвалите в клиповете, мажоритарния акционер, който дори няма оперативни функции в Национална лотария?

по Бе-Ге-йски.

Ха сега. Да видим руските тролове как ще защитят любимия си олигарх сега.

Големи размишления, бай Ставри, голямо чудо!

А длъжностно то лице приемало ли е дара?

Стига медийни изявления с цел PR. Вършете си работата и съдете там който трябва. Изявления само след осъдени виновници. Само тогава ще ви повярваме, че правите нещо.

Доста солидни доказателства...картини.. малко пари(в сравнение с 1 милиард).

Свети ли като елха? Записите качени ли са вече на мп3-ки? Бил предлагал на един човек.... Звучи адски достоверно и необоримо доказателство.

Те за това комисиите били пълни с герберугиии...

Имал, давал!

Вярно е ! Ама никой не се съгласи . Не може да се продаваш за жълти стотинки, а и все пак има други детом плащат повече ......

Ако в България трябва да се строи нещо подобно, ще минат 3 години, само докато решат колко да се открадне и колко души по веригата трябва да се нагушат. Така строителството ще се протака 30 години.

Шилo

Крадени ли са тези картини, че са ги иззели?!?!?!

Пунта мара и шменти капели.

Какво значи руски трол? А какъв МОЖЕ да си, ако не се кефиш и на Гешев/Борисов и на Черепа? Тролския ти акъл допуска ли такава възможност? Я обади как Бойко, Горанов и останалите са проспали неплащането на тия данъци? Само не ми излизай с номера, че Борисов като премиер не се занимава с тия неща. Той самия се самоиздигна да е на всяка манджа мерудия. Та, след като не се кефя на Бойко, и на Черепа - какъв точно трол съм? Преди да си се опитал да мислиш, Бойко ходи да пуска една тръба със злия Путин ...

От бюджета липсвал половин милиард, това да не е същия дето на книга е тръгнал към язовирите?

Предлагал или давал? Има мноу малка разлика ;)

Самото заглавие е лъжа.Някой вярва ли, че ако на тези мръсни и корумпирани измамници, им се предложат тези пари, то те няма а ги вземат! Не че онзи е по-малък измамник, ама……

И като излезе, че картините с си законно притежавани а 400 хиляди лева надлежно осчетоводени, коще плаща после масрафа от Стрсбург?

От БСП още ли твърдят че черепа е невинен?

Що ми се струва, че цялата пара отива в свирката ?

Ако прибере на топло първите 20 от великите "бизнесмени" и "мениджъри", държавата ще вземе - всъщност ще си върне - 20 милиарда. Атака, Гешев! Мачкай олигархията! Ония, които те плюят са червени отпадъци и са от другата страна.

Браво Гешев! Давай,народа е с теб,тези олигарси отдавна трябваше да си го получат!

Нацонализирайте и цигарките на Д.П. и Д.П.1 ;–)

Мръсник ! Как можа дори да си го помислиш .......

Доказателства нещо? Или да не сме толкова педантични и да се доверим на думата на Сийка и шефа и, които не изпълняват политически поръчки и са абсолютно независими.

А едни други с инилиали К. Гел и ДП10?

ПО 3,5 милиона подкуп за 1 човек годишно

под червени отпадъци визираш розите или герберите?

май държавата няма пари да оправи батака в перник и започва пак да изнудва милиардера,ония два милиарда не се видеха в кой джоб потънаха и сега сме фалит,а шиши и доган се облизват за лотарии и т н. пълен батак е тая държава,явно трябва да се закрие и кой накъде види,тои се е видело че със тикви,биволици,летци,гелосани,дедесари,лотарийни босове и тем подобни червени маймуни няма да стане

Удри Гешев по руската мафия

Блокирайте му сметките,докато не ги е прехвърлил всичките незнайно, къде... ! Ако се разчовърка прокуратурата още и удари и останалите олигарси,държавата ще литне,както и доходите!

Държавата или......!?

А шефовете в министерството нищо не са знаели и получавали нали, како Сийке?

А, ако Божков е и АМЕРИКАНСКИ ГРАЖДАНИН,КАКВО правим - както казват ПЪТНИТЕ ПОЛИЦАИ ???

БРЦК

Как така липсва 500мил. от бюджета и нито финмин. нито вицето са опандизени? Кой управлява бюджета бе Гепчев?

Има едни недосегаеми олигарси, те са забранени за Гешеф, защото те са го назначили.

Цветан Василев, Румен Радев, Васил Божков и братя Галеви могат да си наемат обща къщичка в Сърбия. Да се крият от справедливостта.

А къде се казва, че не са ги взели?

Ако няма снимка на Хитле и въздушни пушки около нея значи не е опасен престъпник.

Ако предлагаше по 10000лв на ден, този от комисията щеше лично да носи на гръб Божков докато се пенсионира. А за картините - ами то от време оно се знае , че е колекционер, имаше цифра изложби с картини негова собственост, прокуратурата пак открива топлата вода. Казино с 400 000 лв - ами нормално е, нали с пари работят (и то доста често големи суми) ... това все едно в хранителен магазин да открият консерви.

прокуратура много честна бе

Както са тръгнали нещата, по-скоро за шайката трябва да се търси парцел...

А как стои въпроса за комисията по горивата?

Конституция на България, чл. 17 алинея 3 Частната собственост е неприкосновена.

Чакайте малко... дираджиите са неграмотни. 10 000 всеки ден на човек Или 10 000 на човек предлагайки ги всеки ден (докато не пршеме) Разликата между 3 милиона и 10 000 е голяма...

Вова Путин само се хвали че сее разправил с ОЛИГАРСИТЕ. Герб го направи наистина.

киро гела кога ще си плати глобата от 50ината милиона

Представям си щом членове от комисията са взимали по 10 бона, колко са взимали техните началници ! Божков спомена нещо за Горанов и Борисов . Те участвали ли са в схемата или са гледали безучастно ?