Иззеха ценни картини от Божков и разкриха: Фалшиви лото щастливци и големи подкупи

Повдигнато е обвинение за длъжностно престъпление срещу бившия председател на Комисията по хазарта

Обратно в новината

Коментари - Иззеха ценни картини от Божков и разкриха: Фалшиви лото щастливци и големи подкупи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И КАЙ ПОЗВОЛИ КОЛЕКЦИЯТА НА ТОЗИ ГОСПОДИН ДА СА ПОКАЗВА В НАЦИОНАЛНАТА ХУДОЖЕСТВЕНА ГАЛЕРИЯ

Рекордният бюджет на Варна е 475 млн. лева. Божков е спестил данъци над 500 млн. лева. Каква икономическа мощ има този човек?

Значи да разпространявате в медиите СРСта "вероятно" с действащия президент няма проблем а да кажете поне един "фалшив" лото щастливец не можете нали?

поредните заменки...е как не му сложиха срс и следи да го дебнат от половин година и не знаели къде е ... боже имат ни за тъпаци ..симеонов се загрижил за пристрасъени към хазарт...гешев пък за пенсионерите....падам....

Топки , топки треббва да имаш, че да разкриваш тези неща и да посочваш измамите. Търсят се свидетели с Топки.....

Както в случая с КТБ, така и в случая с лотарията е създадена една пирамида с всички законни средства и със затваряне на очи на всички отговорни лица. Васил Божков е употребеният човек за създаването на тази пирамида. Той е разпределял по веригата средства и затова е бил спокоен", коментира в предаването "Денят с Веселин Дремджиев" по ТV+ и TV1 бившият заместник-председател на ДПС Осман Октай.

От бюджета на страната ни за последните 10 години са излезли около 10млрд лв НЕСАКЦИОНИРАНО и никой не дава отчет за тях!

Кадиев е все още тук поне него вкарайте в дрънголника

Бившият депутат от БСП Георги Кадиев се опита да омаловажи грешката си като каза, че щетата за бюджета била малка – не повече от 500 000 лв., защото лотарията на Божков през 2014 г. едва прохождала и по неговите спомени имала само 5 млн. печалба. Така евентуалният 10-процентов данък щял да е 500 000 лв.

ебати наглоста имат комунягите

А Путин защо забрави?

Главният прокурор изпълнява обещанието си да търси отговорност от всички, без значение какъв пост заемат. Виждам, че и Гешев, и службите работят в посока, която българското общество отдавна очаква.

Кво го бравосваш? Къде беше лицето Гешев да си свърши същата тази работа като зам.главен прокурор? Ако му е пречел Цацаров, защо не го каже? Ако Борисов е бил наясно със ситуацията - Цацаров пречи, защо направи Цацаров шеф на комусията за борба с корупцията? Аре скрий се!

Да бе ДА! Що до сега си мълча, а ако му е пречено от "някои" лица, защо не ги разследва сега?

Не е ли парадоксално - някаква държавна комисия и една агенция не си свършили работата и държавата понесла 500 млн загуби. Черепа им бил виновен, щото те не си гледали работата? Ми работата на неговите счетоводители е точно такава - да му сместяват колкото се може повече данъци и такси по законен начин. Ако от страна на Черепа всичко е законно, значи смрадта се разнася от ДКХ и НАП. Ама бил ги корумпирал? Ами може и така да е. Но трябва да се докаже. В никакъв случай не защитавам Божков - той е една от емблематичните за злощастния ни преход фигури. Но това не означава, че прокуратура, съд, МВР могат да не спазват законите, когато го разследват. А изявленията на Горанов изобщо не искам да ги коментирам - неговата вина, като отговарящ за НАП е огромна. И после - извинете, но прекалявате с тъпата пропаганда. Божков може да е всякакъв, но как така изведнъж - само за 1-2 седмици, всички вие разбрахте, че той е сериен изнасилвач, че спечелилите от лотариите му можело и да не съществуват, че си е спестявал данъци и т.н. Къде бяхте до сега бе, господа Гешев (бивш заместник главен прокурор), г-н Маринов - бивши главен секретар на МВР и сега министър, г-н Горанов - министър на финансите и цялата тая поредица от разни Найденовци и подобни, дето са "работили" с Божков (т.е. съучаствали са в престъпленията му)? Нима не сте го познавали Божков? Нима едва сег разбрахте, що за човек е той? Много ли се изненадахте? Милите те! Същото се отнася и за журналистите - сега плюят, ама иначе - до оня ден, за Черепа пишехте само добро, нали? Що бе, борци за справедливост? Спрете тъпата си пропаганда - и на децата е ясно. В България за да бъдеш богат и виден бизнесмен, трябва да си под крилото на властта. Ама това някак си не минава извън територийката ни. За това, български бизнесмени изобщо не пробиват в чужбина - освен в страни, подобни на нашата по корумпираност на властите - Русия, Украйна, Грузия и подобни. Тясно им е на територийката, плячката вече не достига и се хванаха за гушите. Влатта помага на тоя, който плати на ГЕРБ повече. Това е. С помощта на управляващите, сега ще вземат "бизнеса" на Черепа и ще го "връчат" на Пеевски и Доган. За да бъда по-контретен - предвиждам скоро пак да има няколко нещастни случая, случайни и не толкова случайни убийства, няколко фалшиви фалита и нещата ще се поукротят, докато не наближат изборите и на ГЕРБ не им потрябват нови крупни суми...

Васил Божков ще бъде осъден, колкото осъдиха Цветан Василев . Ако искаха да го арестуват, нямаше да правят показни демонстрации а щяха да го направят професионално тихомълком , ефективно и с искане за запор на сметките му. Некадърен прокурор тъ рсещ само сензации и слава!

На какво основание вземат имуществото на човек който не е осъден ? При това го правят не за пръв път. Що за държава е това ?

КТБ втори дубъл:((((((( Колко ценни неща изчезнаха при ''изземването'' и тогава и сега от шайката??? Незнам как се повдига някакво обвинение за ''длъжностно престъпление'' без да е направена реална данъчна за да се съпоставят данни, без да е доказано с документи които противоречът на законите приети от тези дето го погнаха защото явно им се вижда малко това що са гушкали.. Къде са тези ''фалшивие''печеливши че не са обвинени в съучастие???? За пореден път се доказа че в мутренска държава правораздаването е по мутренски модел ама плямпането на ''правораздавателите'' направо срина всякакви правни норми приети и спазвани в реално бели демократични страни.

Познавам много българи, но нито един, който да е съгласен с изцепките на Гешев. Троловете по-надолу едва ли ще преобърнат мнението на хората. Ако искаме правова държава, изчакайте поне да тръгне, съответно завърши, съдебно дело. Защото тази вакханалия с картини, домове, колекции, обвинения в изнасилвания, убийства не вещае нищо хубаво. Така работеше народа си Муамар Кадафи - и знаем всички как завършиха дните му. Който сее ветрове, жъне бури. Та да се позамислят малко кукловодите на Гешев!!!

Интересно защо не е арестуван финансовия министър Владислав Горанов за безстопанственост. Като Нено Димов. Единият допуснал източването на един язовир. Другият допуснал и допускал и все още допуска "източването " на бюджета с над половин милиард? Как става това бе господин Гешев. Какъв е тоя двоен аршин?

Финансовия да беше виновен при грешните преводи на субсидиите?????да беше виновен че при две собствени жилища живее на аванта в някакво от ''благодетел''??? незнам за нещо да е бил виновен след като реално той трябва с ментора си да отговаря за всяка далавера понее финансите ги разпределя и би следвало да ги наблюдава

Как за един ден изчислихте щетите нанесени на държавата от господи Божков без да е приключила данъчната ревизия,без да е връчен ревизионен акт,който след връчването има 14 дневен срок за обжалване? В последствие ако се окаже прав,защото Наредбата за хазарта има пробойна,кой ще е ощетения? - естествено българския данъкоплатец защото трябва да заплати за нанесените му щети..

Такава практика за продължителен период е немислима без покровителство от най-високо място. Чиновникът не не смее да прави подобни "недоглеждания". Дълбоко се съмнявам в автентичността на антиките и картините. Не мисля, че Божков би допуснал някой да се добере до оригинали - доколкото ги е притежавал. Разпространението на кадрите от дома му може да се окаже не съвсем законно. Но така или иначе, са необходими зрелища и поводи да бъде отклонена струята на недоволството от управниците, които докараха България до положението, в което сме.

Долу от екрана Ива Софиянска-Божкова! Престанете да ни навирате в очите роднините на престъпниците! Дъщерята на крадеца и снахата на мафиота! Срам нямате!

А другите частни лотарии??? А другите фирми за билетчета??? Те как са? С истински печеливши и изрядни данъци или инте са мошеници?

Те сътрудничат на разследването...

Как неусетно се болшивизират хората - достатъчно е да им покажат нещо по-луксозно и са готови да режат глави.... Досега как я понакяше Ива Софиянска и си мълчеше, а сега вече не можеш?

Властите разследват и вероятността много от хората, печелили лотарийни игри, изобщо да не съществуват, съобщи наблюдаващият прокурор.

Когато главния прокурор непрекъснато използва ''вероятно'' на всеки малко образован би следвало да му свтне червената лампичка каква поръчка изпълнява за да се отблагодари за властта детто му дадоха без да има професионални и човешки качества за нея..

Този разбойник е приватизирал и бившата резиденция на Тато на Витоша, интересно как са му позволили да сега да краде волно и безнаказано повече от 30 години? Какъв е бил тозу урод при тато, лакей, шофьор, готвач или агент? А наред с този престъпник да се арестува и неговия подхуйник, Стефан Софиянски.

Не е под.. уйник, а под...гъзник!

КОЙ ПОЗВОЛИ НА ТОЗИ бизнесмен ДА СТИГНЕ ДО ТУК И В КОЙ ДЖОБ И КОЯ Е НОВАТА БРИГАДА КОЯТО ЩЕ СЕ ОБЛАЖВА И САМО ЩЕ СЕ РЕВЕ ЧЕ НЯМА ПАРИ В ДЪРЖАВАТА.ЗА РАЗСТРЕЛ СА ВСИЧКИ.ИЗРОДИ АЛЧНИ ЯЖТЕ СЕГА САЛАМА

Добрата новина е, че Божков ще живее средно още 12 години... Днес е на 62г,до 74г са точно 12години... Да си ги харчи с здраве тези кървави 500 милиона лева...

много пара се загуби, черепа е на течение, ще го очукат колко и да се барикадира

"В Дубай съм,ама не на 2 часа път,както излъгах!"Установи се,че с частния си самолет е кацнал в Дубай на 25 01..И как си говори с медиите свободно по телефона,но не бърза да се връща даже изобщо,има пари бол в чужбина,ще се скатае някъде.

На Гешев!

всички се облажваха ,но в един момент нещо се закучи ...

и то заради левски на черепа му се видяха много едни 2 млн. сега ще загуби 2 млд. някой разправяше че бил много умен

С изводите защото нищо не е почнало.

Идва ред на прасчо, бегай докато е време и сокола не може да те спаси, зает е в момента да укрива, бягай сланино.

брех много ламперия, много черепи, много пури, много пушилки за един страхлив череп, що бегаш бе говедо, ако имаш право ще стоиш тук и ще се защитаваш, мафиот нещастен, ти си наистина от началото на мафията , дали има дали няма доказателства не е важно, важно е да изчезнете всички от хоризонта.

този за да оцелее,значи е имал як чадър

сега ли разбраха, че тези прошляци са избрани от търкащите безкрай наивници. Дават им 10 хилки, и те заявяват пред ТВ, че са спечелили 100 хилки. И всички са доволни, Черепа на първо място. Но това отдавна бе известно...

Погнусен от самият себе си? Да - аз съм погнусен от самият себе си - факт. Черепа е престъпник и главорез, но ми е по симпатичен от ББ, ЦЦ и т.н. Комунистите са ми противан и престъпна шайка, но са ми по-симпатични от ГЕРБ. Баневи, Арабаджиеви и т.н. са ми по-симпатични от Цецака Цачева и Цецо Цветанов. Как е възможно правителството на ГЕРБ да те докара до състояние да са ти по-симпатични изверги като тези? Смятай колко са гнусни ГЕРБ, че всеки един техен враг или жертава ти става веднага симпатична. Не се обърквайте - ГЕРБ не прилага правосъдие в името на "народа". ГЕРБ просто разчиства пътя към абсолютната диктатура и шпионаж над всеки един гражданин. От ГЕРБ отстрелян - няма. Е сигурно ще праснат един предател, ама за цвят. Следващият по който ще ударят я с глоба, данък, нова такса, проверка или нещо друго си ТИ обикновеният работещ българин... Жалко за нас...

Дрънкаш врели некипели.Че и болен!Хем да се чисти боклука от прехода,хем ама,не.Други щели,само,че времената се променят,а тази смрад от близкото минало не трябва да остане ,а да се почне доколкото може на чисто.

всички червени боклуци, начело с другаря Божков ВЪВ СИБИР, НЕЗАБАВНО...ТАМ ИМ Е МЯСТОТО, БЛИЗО ДО УЧИТЕЛИТЕ СИ !

Когато Мутрата ББ конфискува на някоя друга Мутра ценности и пари какво се случва. а) Парите отиват за лечение на болни хора и се вливат в здравнаият и пенсионен бюджет б) Остават в ББ в) Не знаем какво става .... Да не се открият ценност на други мутри в при хора от ГЕРБ? Какво стана с едни Биткоинти които щяха да оправят външният дълг на страната преди 2 или 3 години. Нещо се изгубиха. Бяха станали примерно окло 5 или 10 милярда лева или се бъркам

Не създаване на нова агенция с продажни чиновници, които ще правят същите престъпления. ПЪЛНА ЗАБРАНА СЪС ЗАКОН НА ВСЯКАКВИ "ИГРИ, БИНГО-ЗАЛИ, КАЗИНА, НАЦИОНАЛНИ ЛОТАРИИ, СПОРТТОТО, КАРТОНЧЕТА ЗА ТЪРКАНЕ" И ДРУГИ.

Мафията удари КТБ , Борисов даде сигнал от САЩ и ...хоп 4 милиарда изчезнаха в нечии офшорки!Сега се удря Божков и пак някой и друг милиард ще изчезне!Тази работа прилича на мафиотска война и няма да е изненада , ако потърпевшите в същия мафиотски стил отвърнат на удара!България е била арена на ганстерски войни и кланета и май тия времена се завръщат!

Колко умен човек. Четете внимателно какво е написал. Въх, въх, направо гений...

а пълен тъпак..

Мисля, че и Захари Бахаров като рекламно лице е съучастник и непочтен към всички които го харесват.

Абсолютно правилно. Той е знаел много добре за долната схема !

ние от 30 години не подозираме, ами направо си знаем, че Божков е престъпник. Пита се в задачата вие какво правихте 30 години, та не си свършихте работата? И пак няма да я свършите, само пушилка по телевизиите.

Мамицата ви, селски бандитчета. Цял народ затрихте ей.

Някой ще гушне чемшира.

Има статистика, има и начин да се провери Вижте как джакпота на 6/49 расте до гигантски размери , когато БГ спортисти трябва да участват в голямо спортно състезание или то се провежда у нас. И забележете, че след като изпратим спортистите или си платим разходите по организация на дадено събитие джак потът.... пада! Това е очевадна манипулация на играта. Както и едни и същи изтеглени числа в два последователни тиража. Спукаха се да ни обясняват как всички числа имали еднакъв шанс да излязат, НО много предвидливо не засегнаха това, че първия път нямаше печеливши, а втория "щастливците" бяха десетина. Е в такъв случай вероятността става пренебрежимо малка. При това БСТ беше в разгаден двор и в село без кучета- без директор. А за Божков до знаем, преди време дори из медиите се коментираше колко пари вземат "късметлиите", за да ги покажат по пелевизията, Как печалби от 6/47 има тогава когато се съберат поне 6 милиона постъпления. При това печелят определени хора- да са им честити трохите от печалбите! Не играйте хазарт- мамят и манипулират всичко!

Геша почва силно.Има уникалната възможност да стане първият разстрелян главен прокурор.Пет години са опъвали чадър и изведнъж се сещат.Бахти смешниците.Тиквата навреди на твърде много хора и няма да се очудя ако го думнат и него

Много филми гледаш, брат...

ИМА ЛИ ИЗДАДЕНИ ПРИСЪДИ И НЯКОЙ В ЗАТВОРА? Тези какво са се наредили пред камерите и гуедат като бик у п....! От днес разбраха,че Черепа пере пари чрез хазарт! 30 Омерта! Сега на оня дебелия му се прииска да прилапа всичко и Батко за да остане на власт бърза да му угоди. Дайте и Домуса...Котараците...защо тях не ги закачат!?

Странна работа. Прокуратурата нали си има говорител? Доколкото си спомням май се казваше Румяна Арнаудова. Сега се оказва, че и главният прокурор си има говорител. А защо някой друг трябва да говори и да контактува с медиите вместо него? Много тежко! Говорител! Сигурно и оръженосец има. Забравихте ли, че вече сме под 7 милиона. На една шепа държава да държиш 240 депутати и раздут щат си е направо престъпление. Синекури, измислени длъжности дал господ. За наши хора. Ама държавната хранилка е приятно нещо.

Така, така, всичките фирмички и хофа на столетницата падат един по един!! Това е последния вопъл на БСП, няма да има каца и мангизи, закривай!!!

Тя схемата е ясна, ама да видим доказателствата накрая. Арабаджиеви ги показваха, показваха им къщите, аме нещо заглъхнаха медиите. Та колко милиарда прибраха от тях да попитам, че ставаше въпрос за едни суми по медииете, без малко да си изплатим външния дълг. Ще се пише, ще се имитира дейност докато заглъхнат проблемите с наредба 18 и протестите на хотелиерите. Тъпанарите ще продължат да си подаряват и търкат билетчета, друг играч ще поеме бизнеса и т.н. Народа е казал - докато има ливади, ще има кой да ги коси!!!

ми дойде в повече.Г-да управляващи-че сте прости,прости сте,че сте подли,подли сте,че сте крадливи,нямате равни.Но не подценявайте все пак на някои интелигентноста.Тъпи и нагли бивши комунисти,да мислят за парите на най-окаяната част от окаяното ни население изобщо не ми го подхвърляйте.

Веднъж дребен гешефтар, винаги дребен гешефтар. Черепа от магураджия хвана господ за шлифера, трябваше само да си живее живота и да дипли пачките, ама на - дребна душица гешефтарска, ако не измами не може да спи спокойно.

Няма значение защо са подпукали Черепа,важното е да го заврът на кучето в гза!

Хубаво е когато руските тролове разкривате безпределната ти простотия. Да си русофил значи да подкрепяш Божков, КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, отровителите, Асад, да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения. Държавата си върши работата, а тъпите платени русофилчета само квичат на умряло наоколо... Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай!

Осъзнай се! Ще се задавиш от злоба и глупост.

Някои хора чак сега разбраха, че билетът с печелившата 7-ца беше изтъркан от г-н Гешев като получи 7-годишния мандат.