Васил Божков и бивши шефове на закритата Комисия по хазарта застават пред съда

Бизнесменът е подсъдим като подбудител, а нанесените щети на бюджета са за над половин милиард лева

Обратно в новината

Коментари - Васил Божков и бивши шефове на закритата Комисия по хазарта застават пред съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това, че разследват някакви чиновници е добре, но кога ще разследват как ДДС-то за хазарта беше намалено от правителството на Борисов?

А дебелата Севда която има къща за милион евро и началника й Меси къде са?

Чакаме да видим доказателствата по тези обвинения. А ако Черепът влезе в НС, което е много вероятно, нали има имунитет и тези дела няма да бъдат довършени, предизборна пушилка само! Черепът дали си е запазил националната мрежа, която е изградил покрай лотарията? Ако да, това е добра основа за партийни структури из цялата страна, макар че засега целта е да влезе у НС, пък после да мисли за разширяване. Много се радвам, че с Гришката са заедно (така пише у жълтата преса, но се надявам да е вярно). Знам, че Черепът протекна ръка на Гешев да работят заедно, но не знам дали има развитие - колкото и налудничаво да звучи, това също е добро партньорство, дано да се осъществи.

Изглеждаш ми много недо....бана, просто няма друга причина да ръсиш дебилизми във всички секции Разбрах ме,че Васо Заро ти е любимец,но не прекалявай

А ти явно си много прее.бан у живота, щом четеш всички коментари във всички секции - явно нямаш личен живот. За твое сведение, поради достатъчно многото ангажименти, които имам, обикновено имам време само за 1-2-3 теми, които съм захванала. Да, Черепът ме спечели - аз самата съм от гангстерски квартал и елитна гимназия, отрасла съм с такива като него и знам, че като хора са много по-истински от пе.ераси като тебе!

да е виновен черепа.Виновен е оня коколотия със сините очи и дон тиквонии.Вземали милионите и сега некои им е виновен.Уникална държава сме (пардон ТЕРИТОРИЯ)=

защо нее забранен хазарта? защо национално първенство е на име на незаконна хазартна фирма? защо е допуснат хазарта в спорта?

прокурора на Боко/Шиши в действие преди изборите - класика

И съпругата му Елена, и Александър Тумпаров- какво става с този хубавец, нагъл и пушещ вечно пура, циник и мръсник? Скоро не е хрантутил интелектуалчетата и агент Тенев в ресторантчето си , че да го пишат колко е културка- за съжаление - гола вода!!!!

каза че и трябват пари за да завърши образованието на детето си в чужбина и затова минава към ДеПеСето. По душа обаче си оставала комуниска.

Всичко върви по план. Бавно му отмениха запорите, сега ще му изчистят името и ще го пуснат по живо и здраво. Това е България със тази политическа измет.

План, пък арестуван. Ако беше по план, щеше да си живее в Дубай. Май няма план. Добре, че беше оня прокурор с каскета.

Трябва не само да си дървен философ а трябва малко да помислиш. Парите които бяха запорирани колко бяха и това е само черешката а другите работи като колекции и т.н. Щом добролно се върна има защо.

Във всяка държава има лотария, но само в нашата нямаше компетентни хора които да я въртят така, че да има и за държавата и за олигарха на който е поверена, и за собствениците на печелившите билети. Смотаняци, сър...

А Цеките/братя Найденови/, които са съдружници с Васил Божков в "Национална лотария", няма ли да бъдат съдени? Прокурорите, разпродали колекцията на Божков, няма ли да бъдат и те съдени? Няма ли да има дело за старинния ритон, откраднат от следователя по делото на Божков?

ДЪРЖАВА НЯМА , ИМА САМО ИЗМЕТ В ПАРЛАМЕНТА , КОЙТО Е ПРЕВЪРНАТ В ПРТИЕН КЕНЕФ , БРАНЕН РЕВНИВО ОТ МЕДИИТЕ !!!!!!

А къде са Борисов с онази, дето всеки месец ходела при Божков да му обяснява, че няма да му пусне и си тръгвала с пликче? Че и мъжа си пращала често … А къде е Влади Горанов (колега на Пеевски по Магнитски, и слуга на мутрите, който по признанията на Яне Янев е изготвял “списъка за бърз контрол” на фирмите и лицата, които да рекетират - с годишна печалба над 1 милион или оборот над 10 милиона)? А къде е Ментата (Стоянова, не Данчо Ментата)…? И Черепа да спре да се прави на убита лисица и да извади записите, които неговите хора от полицията и службите на хранилка при него правеха!

Ша му пръднете на щепсела на Черепа, ваща семка нещастна и продажна, еврогейски миндили....

По-добре е да му пръднат на макарите, защото тогава щепсела ще е вече вътре :)

закритата вече комисия, закритата вече спец-прокуратура, САМО СМЕШНИЦИТЕ ВИ В ТОГИ СА ОТКРИТИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Брей! Божков - подбудител, а държавните чиновници - жертви... Да ви имам логиката, български прокурори и съдии! А вие, когато си плащахте да ви назначат, кой ви подбуждаше? Че и на него дело да заведете.

Всъщност Черепа си е уредил правото да печата безконтролно билети за "Националната Лотария". И колко точно билета и за каква сума е продал, може само да се гадае. По косвени данни може да се напрви оценка, че само за една година е гушнал около 400 млн. Проблемът му е, че се полакомил и не е делил правилно с тези, които са му дали тези "бизнес възможности".

Не е вярно / делил е, и то много! Но някои задници са ненаситни! Както стана и с Цветан Василев и КТБ, и с много други!

Яж си мравките, пич. Точно печатането не може да е безконтролно. А за 400 млн. на година няма как да му взимат само 20 млн..

Осмото Жуже работи !

Мачкай Божков, ние сме с теб!