”Холдинг пътища” фалира окончателно

След дълга процедура в несъстоятелност “Холдинг Пътища“ бе обявена във фалит, а дейността й е прекратена. Наложен е общ запор върху имуществото на дружеството.

Обратно в новината

Коментари - ”Холдинг пътища” фалира окончателно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо заблуждавате хората! Пишете какви са задълженията на Черепа към бюджета и банките за да стане ясно защо се ликвидират тези фирми и какви суми е източил чрез тях в своя полза.

Искам си парите, които съм дал за винетки пътна такса, за поне 15 години назад!

ЧЕРЕПА СЕ ЗАНИМАВА С РЕКЕТ ИЗНУДВАНЕ А ИМА И НЕЛЕГАЛНА ПЕЧАТНИЦА ЗА ФАЛШИВА ВАЛУТА.ЗАТОВА АМЕРИКА НЕ ГО ДОПУСКА НА КОНТИНЕНТА.

Като гледам форума - тая теритирия България не си заслужава такова население...

Прави впечатление, че Позитано е поел вече курс към предизборното очерняне на Бойко Борисов. Какво ли шоу ще настане, ако той спечели изборите... Треперете червени тролове!

На снимката е главният спонсор на Орешарски.

lu4ka

И на Боце, и на Костов, и на Станишев. Върни лентата и ще видиш, че е така.

И затова ли Орешарски му разби монопола в хазарта, след като Дянков му го беше бетонирал?

Хораааа, това не се живеее, това е смърт за всички и поколения! Докога??? Няма ли дъно в мърсотията на тия няколко десетки мутри които убиват цялата ни родина ... Каква болка, засрамете се от бабите ви с напукани ръце дето не могат да си купят и един хляб

Бабите с напукани ръце гласуват 25 години за БСП-то и сами са си виновни, че не могат да си купят хляб, а внуците им са в чужбина!!!

имаите в предвид че за умишлен фалит също се влиза в затвора

Е така се строят магистрали по ГЕРБЕРСКИ . Бойко и Божков си делкат европарата , а за тия дето строили , потупване по рамото от ВОЖДА и снимка за спомен(да го величи и възхваля пред родата).

Не работете за мутрите, не ходете в техните заведения и не купувайте от магазините им! След умишления и мафиотски фалит на Холдинг Пътищя ще последват 20 - 30 фалита на малки фирми, подизпълнители .... няма спасение за тях!

Според мен ще се захлопнат червените куфарчета след 25 години сенчест бизнес и печалби от него...и демек няма да остане много бизнес по нашите земи! Просто се оттеглят в заслужена почивка на екзотични местенца. Глад и мизерия за обезкървеното (финансово) население - чрез "пирамиди", приватизация, високо ДДС на стоки от първа необходимост и т.н. и т.н. Господ да пази България от алчни безкрупулни еничари - такива са ни политиците и бизнесмените!

Всеки работил за Бойко и чакал пари от него е обречен на фалит

Лошо мирише и тука.

защо не пукат такива уродливи създания като тоя, а тровят Земята и живота на толкова много хора!

Временният синдик на дружеството е Александър Георгиев, а първото събрание на кредиторите е свикано за 16 юли. Несъстоятелността е обявена със задна дата - от 30 септември 2013 г., пише "Сега". ..................... кой той такъв синдик за тез милиони - как е избран? какво са се мотали със задна дата да е цяла година- какво се е променило? колко други подобни фалита са на година? ако държавата плаща вземания на работници, в кой джоб с дупка ще бръкне?

божков е поставен от бивжите комуниста без значенише кои са на власт

Васко Черепов е кеширал бизнеса и се е изтеглил задгранично. Я на Малдивите, я на Сейшелите, я на Мавриций с Галеви да цакат сантасе. Не се притеснявайте за него, той е стара кримка, няма да се остави да фалира толкова балъшки.

да настигат слуги в пенсия. не че не могат.

Кво?

Ами то не може да плащаш на ББ милиони, да крадеш милиони, да понаправиш нещо, за да мине номерът с кражбите, и да останат пари и за подизпълнителите, оставили труд и здраве на пътя, за да може ББ да реже лентички и Черепа да си чеше крастата с бълагрските антики и хазарт! А да си спомняте (съвсем случайно!) с какви закони започна управлението на ББ? Въпрос за по паметливите! И защо никога ББ не коментира нищо по адрес на човека от снимката и една общоизвестна варненска групировка? И после пак искайте да ни управлява!

Kalin

Що бързат?Нали Борисов се връща на власт ще налее още пари в тях;-)или не са много сигурни в това?

Че нали слушахме за скъпите дарове, с които обсипа сина и снахата на сватбата им? То не бяха яхти, апартаменти в Лондон и кой знае колко още имоти по света. Тия хора нямат страх от справедливостта, която раздава Онзи, пред когото всички сме равни. Най-страшно е да причиняваш мъка и сълзи на хора, зависими от теб. Ако не платиш ти, плащат деца и внуци.

Взеха европарите за магистралата и кредитите от банките, а сега оставиха подизпълнителите да духат супата!

ами нещата с много прости когато имо държавна поръчка държавата трябва да преговаря директно с фирмата изпълнител а не да дава парите на някакво си лице а то да наема който си иска при това положение и аз без фирма и 1 стотинка бих поел държавна поръчка стига да има кой да мия даде

просто с запорирани пари в банка докато не се разплатят по веригата и не се направи проверка на качество от фирма с повечко история в името си. то ако всеки тръгне да снабдява с кондоми жената...аз да светя ли..

не може да се оправи с такива фирми, вий сте тръгнали да лаете. истината е, че каквато и дейност да развиваш, щом си малък идва време да ти приберат труд и време. защото някои плащат за политическа воля, вместо да чакат наготово. защото искате ваш вожд а не ваши принципи. то ако не са пътища ще са реки, ако не са реки, дъждове, ако не са банки ще са застрахователи, .... защото и вие искате солунската митница, нали?

холдинг пътища ще фалира и стотици хора и фирми ще остонат гладни и излъгани но божков няма ядове ще продължи да лапа от Еврофутбол а може би и от другаде как е възможно фирма да фалира а собственика да е мулти милионер ако зависи от мен бих напровил много законови промени който да не позволяват това да се случи но уви аз съм просто обикновен човек с глава а не политик с уста

какъв Еврофутбол, този само колекцията му от културно-исторически ценности е за 300 милиона евро, въобще не му дреме ;) А схемата с пътищата е до болка позната: Европа дава 10 милиона (примерно) , според договора с Европа нашата страна дава още 10 милиона и с 20 милиона правим път. Обаче тези 10 милиона които Бг дава се крадът, 10те милиона от Европа 5 се крадът и с останалите 5 (от теоретично 20) се прави пътя. Откраднатите 15 са за сметка на разни бачкатори за по 500 лева, фирмички излъгани че видиш ли ще дръпнат рязко като подизпълнители, данъкоплатците и т.н. Божков е тарикат, нищо не могат и няма да му направят никога !

петър

прав си за всичко но не че нищо не могат до му направят просто не искат междо другото знаеш ли защо миналата година правителството спря всички интернет залози а след 6 месеца пусна само Ефбет ами защото е на Василбожков

Kalin

Що забравяш да споменеш при кого тези неща добиха най големи размери?!Човека лентичка дето сега пак се стяга за премиер.

не са от Европа..от наши вноски в Европа са.

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ,ТОВА НЕ Е МАГУРАТА НА ВИТОШКА ??????.ГОЛЕМИЯТ КАПАЦИТЕТ,МАТЕМАТИК,МОЗЪК..........ТИПИЧЕН УЛИЧЕН ДЖИПЧИЯ.......

Що бе, нали тиквоча и гербераси строиха еФФФтино. Евтино за сметка на работници и малки фирми.........

Този лот не го ли строиха по време на правителството на Идиота?

Гледам пак има недоволни от българските магистрали. Не ви ли стига, че броя на жертвите по пътищата е намалял наполовина в сравнение с преди 15 години? Това са около 500 оживели български данъкоплатци годишно.

Те са намалели тея защото и без това нямат пари да си карат колите. Така че не ги мисли за данъкоплатци сериозни.

Циник! Не те ли е срам?

Ти явно кола не караш. Оцелели са, защото от София до Бургас стигат без да се налага рисково да изпреварват нито един камион.

А? Защо да сме недоволни? Българските кокаинови магистрали за отдавна известни, само дето не останаха места за тютюнопушене...

Дааам,на тая държава и трябва един военен преврат и чистка до дъно.Лошото е,че то вече и военни няма които да го направят.Положението е безнадеждно.

Теренът е подготвен така, че богопомазаните да живеят вечно!

Де да имаше военни за преврат, но някой предвидливо ги прати в "резерва".

в съседна Турция имаше 2 военни преврата. резултат - богатите по богати, милиони неграмотни, не знам колко бегали на запад да мият кенефи,забавено икономическо развитие. ако резултата ти се вижда познат...коментирай си, но се замисли.

Ко? Ти май не си ходил да видиш Турция.

Поредният български мафиот-олигарх, който загроби добри български инженерни фирми с голям опит.

поредният български мафиот-ченгил...

Да не се чудим после що Бълхария е единствената държава, която от влизането си в ЕС не е мръднала напред. Тук времето е спряло последните 50 години.

Не!ПРЕЗ Последните 5 се върна с 15 назад!

70 години !!!

Нашият "бизнесмен" 4 години източва фондовете на магистралите и сега бам.. няма пари за разплащане. Парите са на Бахамите, а на сульо ЕС му е виновен.

Позволете да ползвам Вашия коментар - и да Помоля Всички-Ни : - само Упътете Къде !

Ами какво значение има, че холдингът е фалирал?! Той е частна собственост и е оставен да фалира, иначе някой трябва да му плати висящите задължения. А така - фалира и толкова, никой не се бърка в джоба.

А Ако - тия Задължения бяха към Вас, Колега ?

Има за дребните акционери. Те са ограбени.

всички сте крадци и омазани в лай.а,гадове,плюете си в устите и грабите безнаказано

Въпроси (само Начални) : А. Колко Хора останаха Без доходи ? Б. С колко Бе завлечена Финансово както България, така И - Европа ? В. Кой одитираше тия ? Г. Има ли Издаден Запор върху Всички авоари на Всички замесени до Ен-то коляно ?

+10 Логични въпроси, но уви, увисват... Ето и още два от мене: 1) Коя прокуратура у нас ще сезира олигарх? 2) Кой съдия у нас ще осъди олигарх?

Напълно Ви подкрепям, Колега ! --> че Единственото-Ни Решение - Е Двустъпковата !!!

НИЩО, НЕКА БЕСЕПЕ ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО И ЕКСПЕРТА ОРЕШАРСКИ!!!!

Как пък един близък до власта не се хвана с някакъв политически независим бизнес, който да просъществува и след като нашите не са на власт. Не че не ми е ясно защо, само да помоля господата журналисти да не ги наричат БИЗНЕСМЕНИ. Виж далавераджии, лъжци, мошенници и прочие по им отиват.

Аз не виждам бивш владетел на казина в ролята на губещ бизнесмен. Това по скоро ми звучи като оксиморон. Още повече, че снимката му излъчва такъв интелектуален потенциал. Маани, маани- като икона е.

фиктивно фирмите и хората който работят в нея а като този на снимката едвали.

jingiby

Така се прави бизнес по нашенски. С политически протекции и рушвети за кратко време се награбваш и в един решителен момент изчезваш заедно с парите. Просто такива са ни бизнес-традициите. Спомнете си как фалираха банките и изгоряха парите на данъкоплатците, ама оставиха и бая кредитни милионери. Друго са тия глупаци на Запад, където съществуват фирми на по няколко стотин години. Ама те са балъшки: да плащат толкова време данъци на държават, че и да се разплащат с партньорите си, даже! Абе, махни ги тия! Да направиш "удар" е къде, къде по-ефектно! Важно е да върви далаверата...

Опа! И Черепа ли удариха? Е, сега вече очаквам политически убийства...

се удря - ей така за здраве!

Да ви кажа на какво прилича всяка втора новина на един човек далече от кухнята на нещата. Прилича на ситуация, при която всеки се е нахвърлил да прибере каквото може преди поредното раздаване на картите. Има ли нещо вярно в констатацията? Успокойте ме с отговор НЕ НЯМА!

Споко Холдинга е забатачен от много време и от две години е собственост на банката. Божков си пие коктейлите по екзотични местенца въобще не го интересува Пътното.

Орешарски участва в този умишлен фалит нали му е сол ташак.

БСП---СЪЩО.

При Черепа отидоха 80% от парите по еврофондовете,с които Тиквата се гордееше ,и от които малцина се облажиха. Сега е на свършване и студената вода ,дето ще пият фирмите-подизпълнители . Евалла на тъста на Софиянски.

Ти като луд с картечница приказваш. Черепа не е единственият изпълнител, но нали БСП направи бизнесмени с пари едни мошеници? Конкурсите ги печелят, акто се надяват на далавери, но Бойко не пусна гювеч, не им позволи да вземат повече, отколкото са договорили. Ако беше БСП, Черепа нямаше да фалира и вие щяхте да му плащате разликите. Няма ли да разберете, че в момента бедността идва от комунизма?! От БСП. Схемите са техни. При нормлна проевроейска политика веднага изпадат комунистическите кърлежи като Черепа. При БСП си живеят много добре! И вие плащате, плащате...

Става интересно сега.Да видим каква ще е ликвидността на ОББ!!И каква ще е ликвидността на КТБ след скандала Пеевски-Цветан Василев,както и от отстраняването на подуправителя на БНБ(човек на Василев). Не стана ли на всички хора пределно ясно,че с кражби на държавни,народни пари и раздаване партийни пари -НЕ СТАВА.Не става и да правиш бизнес със знания получени във ВИФ,Школата на МВР или знания получени в АОНСУ!!! 90 % от тъй наречените родни бизнесмени и банкери са точно такъв тип!!!

родните банкери и бизнесмени, политици, културтрегери не са такива, а са НАРЕЧЕНИ за такива от сегашните спецслужби, наследили ДС.

Ако обичаш. От къде ще дойдат проблемите с ликвидността, примерно на една обгрижвана от властта банка? Би било странно. Какъо и по другата точка. нямам мнение интересно ми е!

Колега, пропуснал си един знаков детаил. Доцент Алексей Петров, завършил полицейската школа в Пазарджик. Е нема друга страна в света като нас-нали?

Напълно очакван фалит. Сега няма кой да оправя скапаната настилка на отсечките от Тракия.

Да но джоба на собственика му и стотинка няма да изпадне... Обрал е парите от заплатите и поръчките и "джоб парасъ"...