Вашингтон упрекна Пекин, че не желае военно сътрудничество със САЩ

Столтенберг определи Китай "за военна заплаха", Пекин призова НАТО да не провокира конфликти

Обратно в новината

Коментари - Вашингтон упрекна Пекин, че не желае военно сътрудничество със САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, защото под сътрудничество, Вашингтон разбират да се случва онова, което те решат!

Е какво мрънкате сега - нали Пекин ви беше “враг” и “най-голямата заплаха”? Или какво - Си отиде в Москва и оклепа те гащите - че и дълга лети нагоре…

Че какви са краварите че да искат

Да инсталираш негър за шеф на НАТО е опасна ирга.

Много бързо забравихте как започна всичко ! Кой наложи санкции на Китай ?! Вие !!! Сега искате сътрудничество ! Склерозирали идиоти !

По нали от циганите и мюсюлманите взети заедно.

Иран се похвали вчера, че Китай е платил 15 хиляди Shahed 136)))))))))))) Остава само да гадаем, къде Китай ще ги използва))))))))))))))

Скапани говедари. Свърши се ваш'та рабтъ ! Тоз мазен черньо да ходи на плантацията !

чичко Си е велик!

Никой НЯМА да се качи на ПОТЪВАЩ кораб!!!! Най-малко Китай !! Те НЕ са ЗАБРАВИЛИ за "върнатото" ЗЛАТО от САЩ оказало се МЕНТЕ, за санкциите и т.н. !!! Китай НЕ е и НЯМА да бъде патерица на САЩ като гейовете от ЕС !!!!!!

И са обадиха на наш Сульо

Поднебесната е с хиляди години по древна от кравешкия обор и едва ли ще позволи да бъде водена за носа от лайнарите от ФАЩ а Тайван си е точно толкова китайски, колкото и Украйна руска.

Вече никой не желае партньорство с сащ . Защото за сащ партньорство значи васалитет.

Остин посочи нахлуването на Русия в Украйна като пример за това "колко опасен би станал нашият свят, ако големите държави могат да нахлуват безнаказано в мирните си съседи" ДОКЛАД на OSCE (Организация за сигурност и съвместни операции в Европа) за 21 февруари. (Това е документ! Не е медия!) Военните Сили на Украйна са бомбардирали Донецк и Луганск. 332 експлозии в Донецка област, 1149 експлозии в Луганска област. Кажете кой е мирният съсед, който нарушава Минските споразумения? Това е документ от сайта на OSCE с домейн org - "Daily Report 41/2022". Всеки може да го потърси отвори и прочете. Мирен съсед има ли: 1. Биолаборатории, които РЕАЛНО правеха оръжие на биологична основа. И не просто лабове, а цяла мрежа? Който запитва производителите на дронове в Турция, на колко стотици километра могат да летят и разпръскват течности? 2. От 2017г. е започнал работа по ядрено оръжие? 3. Има план за тотална зачистка на 2 области от руско население, за март 2022. Заедно с разполагане на четири дивизии на НАТО. Може ли да се допусне държава за съсед, която да има биологично и ядрено оръжие в ръцете и полетно време под 2 минути и граница над 2000км?

СМЪРТ ЗА ЗЕЛЕНСКИ И УКРАИНСКИТЕ НАЦИСТИ !!!!!! СМЪРТ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ РУСОФОБИ !!!!!!!!!

Гусударя на суфийскити АНАЛдолци.

Кога Еврейските Съединени Щати ще разберат, че света не се върти около Вашингтон? Излиза тази чернилка и започва да промива мозъци и да сипе лъжи. Кой напада мирни съседи/държави? ЕСЩ са единствената сила на тази планета, която разпалва конфликти по цялото земно кълбо.

Китайците са прагматични, какъв смисъл от разговори и договорки със страна която никога не спазва договореното. Загуба на време е.

Колко тъБп и безмозъчен трябва да си, че да се сърдиш що твоя враг не иска да прави ортаклък с теб. Няма такъв кретенизъм!!!!! :))))))))))))))))))))

хахахахахаха Защо ли не искат? Сигурно са чували за Ирак, Либия и т.н.

Целта на сащ винаги е била Китай. Опитват се, да ги подхлъзнат в момента, защото няма какво да губят, ако не успее опита, ако успеят печелят. Но китайците не са глупаци, не са български продажни, зависими, корумпирани политици. Русия, Китай и Индия ще победят и ще поправят света след грабежите и смачкването му от джендърската лицемерна, крадлива и алчна империя на злото сащ.

Откъде го изкопахте тоя бонго бонго. Баси маймуна

Сътрудничеството със САЩ винаги води до едно-зависимост. Китайците са прагматични хора. Затова са оцелели през вековете.

Пробват, ако мине, нищо не губят, могат само да спечелят, като ги прецакат, а освен това се представят за добрите, видиш ли те не искат, да ни лапат, а ние какъв голям черен и мръсен им даваме, че и отзад не дават и не искат! Гадни американски лицемери и джендъри!

Като се абстрахираме от гъзоблизачеството на нашите журналя, да проанализираме , започвайки от заглавието ...Да даваш упреци, да наказваш, да налагаш санкции, и то в такива сфери, които си поел като гарант,че ще са достъпни за всеки, например международното банкиране и Суифт...мислите ли че щеше да го има,ако при приемането САЩ бяха заявили,че ще си го пускат испират както си решат?....говори точно за проблема. А проблема е че Щатите напоследък дълго време бяха хегемон и свикнаха с тази идея. Даже и войната в Украйна е резултат от това мислене. Русия просто не ще се подчини на директивите на САЩ как да изглежда света. Както навремето и САЩ рипат на Англия, щото тя си ги има за туземци и колонии...и побеждават. Е, дйде време и светът да им рипне на монополиста САЩ, и историята се повтаря. Просто Русия е първата колония, идват и и БРИГС, и други....и хегемона ще паднезащото вече не е хегемон

Абе кавалче краварско, ма много си се потил над клавишите бе, или ти плащат от козяк на буквичка. Тъпак нещастен

тежка форма на шизофрения от дълго време. Открито си позволяват заплашват всички, които не им играят по свирката и отказват да им се подчиняват и после се жалват, че им отказват "сътрудничество" каквото и да значи това.....

Ето откъде се учат на наглост нашите либерасти от подмяната…

Ще ми го духате, ама първо ще ми го погнявите

Или са гледали как съюзниците им в Афганистан, висяха по колесниците и се молят, да ги качат на самолетите...

Ами китайците не са прости да не разбират принципа на американците за разделяй и владей. Сега ги прикоткват да са срещу Русия, а като ги използват утре ще са срещу Китай.

Под "военно сътрудничество" фащ винаги имат предвид окупация. Те са виновни за всички воини.

Те са по-големи от САЩ и искат да се развиват Самостоятелно ! Много е тъмничък този за работа с Жълти ! СЛАВА НА КИТАЙ !

Бай Дън не помни, да е налагал санкции...

Каквото сто посяли, това ще жънете, бе шоколад!

Когато лобито на Сатана (семайствата собственици на да речечем Локхийд Мартин,Боинг и прочие ВПК) е жадно за още ограбени пари и невинна кръв праща този цървул или Столстенберг да се зяждат с Русия,Китай или Северна Корея. След това праща по висшестоящи пионки политици като оная Нанси Пелоси или директно Байдън на посещение в конфликтните зони като Тайван,Южна Кория или Украина да се изкажат в подкрепа за " "демокрацията" и накрая активират армията в тези райони за "учения".Като започне конфликта направо си взимат пари от бюджета вдигайки тавана на дълга в САЩ и така прецакват и самите американци.Абсолютни гадове паразити.

боклук. Няма смисъл. Вчера ви видях колко сте пред президентството. Предателски платени мърши. ЕПМ

Далеч преди руснаците краварите ще ядат жълтия. Първо икономически. А ти отдавна не си отигинален със "Z"-то, макар че явно това е някакъв начин да се справиш със страха си от него.

сега за Рейгън ли се взе? Шизофреничен кафяв отпадък. ЕПМ.

След като нарушиават и не спазват нито един договор в който са страна от 50 г. насам, американците се оплакват, че другите нации не им "вярват" ?!

Рашистки тъпаци, китайците крадоха десетилетия от САЩ. Сега много им порасна работата, ама започнаха да местят бизнеси извън Китай, та може пак опиза да им стане мечта. Гърлата са много.

ще гледаш нещата по този начин, краварите не са спрели да крадат безнаказано от как съществуват. ЕПМ

Опитваш се да коментираш теми в материя, която ти е много мътна и сложна като цяло! И също така диаметрално противоположна на скромно лимитирания ти интелектуален капацитет!! Но си е твое право разбира се! А с използването на латинското "z" ,представяйки си че правиш нещо невероятно оригинално, всъщност олекваш още повече! Направо ставаш въздушен!! Хубав ден и дано не се обидиш!

Kalin

Въпроса е че сащ искат военните кризи да ги управляват единственно в свой интерес без да зачитат ничие чуждо виждане по въпроса.За какво им е на Китай тогава да си чешат езика само с тия?!

НЕМОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО АМЕРИКА МИСЛИ ЧЕ ВИНАГИ Е ПРАВА И ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА И СЕ КЛАНЯТ НЕ ВИЖДАМ ОСОБЕН ИМПУЛС ОТ КЛАНЯНЕ ТО ПО СКОРО Е КЛАТЕНЕ

Слава!

Сорос лично ли ти го каза ???

Вие се ебавате с Китай, а сега да ви бъде партньор, само аз ли не разбирам ?

Лена, ти ли си? Или на всички ви е заповядано да пишете със Z . Това за да се разпознавате ли е или планирате смяна и на кирилицата?

Не,изреждат се на майка ти...!!!