Вашингтон смъмри Пекин за "огромните му претенции" - сега към Филипините

Китай и Филипините взаимно се обвиниха за провокативни действия в Южнокитайско море

Обратно в новината

Коментари - Вашингтон смъмри Пекин за "огромните му претенции" - сега към Филипините | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За неразбраните САЩ имат претенции към цял свят. Затова водят прокси войни

Мега наглост! САЩ, най-големият агресор на света влизат във филма: "крадецът вика дръжте крадеца!" Адски гнусно !

нахален, по-нахален, най-нахален, САЩ

Китай ще се прибере на своята територия тогава когато САЩ се откажат от своите военни бази разпръснати по целия свят и ги приберат на своя територия.

да смъмри първо себе си!

Китай може да си прибере всичко свое и точка ! А колкото до Русия писарушки , Русия искаше мирен договор но Пизденски предпочете война , Джонсън му каза ! Така че истината пишете ! Избитите Българи в ЛНР и ДНР никой няма да върне , а мекеретата подариха на Враговете на Българите още живи БТР-и , и годни за охрана на Българската граница след направената от Далаверко и Тиквата никаква Граница !

Защо мамите Хората ? Никой не може да каже и връъъв на Китай ! Айде не си измисляйте повече няма Логика !

"големият брат смъмри" - интересно дали китайците виждат това както пишурката го вижда

За неразбралите, Китай има претенции към всички свои съседи и е въпрос на време да започнат и те като Путин локална война. Претенциите им стигат даже до Тайланд и Индонезия въпреки че в морското право няма подобни регламенти и правила !

Опитват се да пикаят срещу вятъра

Като се оформиш като нещастен лузър и света ти докривее отвсякъде е лесно да заобичаш Китай , Иран , Русия , Северна Корея и всякакви отхвърлени от цивилизацията държави.

Като се оформиш като нещастен лузър и света ти докривее отвсякъде е лесно да заобичаш евро-атлантически ценности (макар че идея си нямаш какво точно са), да виеш срещу Русия, която е освободила дедите ти от турско робство, да виждаш врагове в Северна Корея и Иран, които абсолютно нищо лошо не са ти направили, но пък ги осмиваш, че били примитивни макар че имат математика и физика на световно ниво, изстрелват спътници и развиват самостоятелно ядрена програма. За сметка обаче яко "захлебваш" с това дето намираш в памперса на БайПън, ама да ти е сладко, ти си си го избрал.

Тези както ги наричаш, "отхвърлени от цивилизацията държаеи" представляват 85% от населението на земята. Ти си се сбъркал и трябва да консултираш спешно психиатър. А "цивилизованите" държави са в кома и скоро ще си получат това което заслужават.

Че това са Филипински териториални води,какъв чеп го търси там Китай.Или и те като Путин са готови да нападнат по слаба държава в противоречи на всякакви международни норми.

Китай не участва и не признава този съд. Според него до врората световна война Китай дори няма територия.

ми в такъв случай, морската пехота на САЩ ще ги накара да го признаят... такива маймуни бяха и Саддам, и Кадафи, и Милошевич... и след това всички вие ревяхте като вдовица за кор колко били лоши американците, че ни натупаха

Както се вижда на снимката Китай успешно прогонва протестът с водна стуя. И май американците ще го защитят, колкото защитиха украйна: от 52 милионна страна останаха 23 милиона и то защото затвориха границата за мъжете.

Китай се възгордя, без парите и технологиите на запада, това беше една доста изостанала страна.

Направо ви се чудя на инфантилизмите ви. Ядрена сила така просто ще седи да и бият клепари. Свърши тая САЩ да мъмрят и всички да им омекват коленцата и още повече с неуспешната прокси война и още по-неуспешните санкции. По-добре си гледайте нашите умно-красиви зеленчета и мислете вариант как ще отцеляваме отново в периферията на новите азиатски финансови центрове.

Това е арбитражния съд на краварите които си въобразяват, че са всевластни господари на земята. Да, ама, не. Путин ясно им отговори и ще спечели мръсните войни запалени и подстрекавани от североатлантическите убийци.

Е къв чеп търсят нато и уса в черно.море или пък в Южно китайско море...нали е "южно китайско" а не " южно американско"?? А,кво ще кажеш умньо??

Щатите отдавна не могат да смъмрят никой, вече са минало свършило тия шутове

На празна ясла.Скоро САЩ ще държат под свой контрол Изкуственият интелект и тогава цялата им работа ще се върши от роботи,а ти чакай манго да дойде да ти вземе парите ,да ти направи покрива.

Този изкуствен интелект на който разчитат САЩ може да излезе извън техният контрол и да ги унищожи като държава. Има създадени много филми на тази тематика.

Смъмри ?

Как не са сетили китайците да изкупят пустеещите къщи по селата, град за чудо и приказ ще вдигнат? За отрицателно време ще имат и партия, даже за ЕК може да се огледат

Южнокитайско море - името само говори - не е Южнофилипинско, кво се дървят американците!

Ами то половината от Филипинците,пак са китайци,ама избягали от тоталитарния режим в Китай.

А не прави ли същото и Америка тя се опитва да налага свои закони.

ами значи и Русия, и Китай са същите като САЩ в това отношение и не са с нищо по-добри, а? разликта обаче е, че все още американци не бягат към Китай и Русия, а обратното се случав всеки ден

Китари и Русия ще унищожат света от алчност и простотия.

Не Китай и Русия ще унищожат света от алчност и простотия, а САЩ който са опасли целия свят със свои военни бази, включително и България.

АБЕ ГЛЪМАРИ КАКВО Е ТОВА ПОДВЕЖДАЩО ЗАГЛАВИЕ !? ВАШИНКТОН НЕ МОЖЕ ДА СМЪМРИ ПЕКИН ,СОРОСОИДНАТА СГАН ВЪВ ВАШИНГТОН ,МОЖЕ ДА СМЪМРИ И ОБЛАДАЕ САМО НАШИТЕ ПРОСТИБУЛИ В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ,БОКО ,ГРОБ,ПП,ДБ И ПЛАТЕНИТЕ МИЖИТУРКИ ОТ НОВА И БТВ !

Длъжника "смъмрил" кредитора.... То даже не е смешно, трагично е.....

Забелязвате ли следните две неща - морето се нарича Южнокитайско, а не Фишипинско, и президентът на Филипините е Маркос младши от рода на онези престъпни крадци Маркос с жената Имелда Маркос с хилядите обувки и откраднатите милиарди от народа си, които по стара краварска традиция САЩ подкрепя с великите Евроатлантически ценности/военни агресия, нападения на законни правителства, организиране на оранжеви революции и майдани, убийства на чужди политици и бизнесмени, окупиране демократично на суверенни държави и ограбването им след това и много други ценности/!!! ПРОСТ НАРОД, СЛАБА ДЪРЖАВА!!!

Те за този бяха писали преди няколко години, като взе властта, че заповядал да се избиват всички наркотрафиканти на място и беше започнала една сеч! Никой не питал виновен ли си, невинен ли си! Отстрелват те и после търсят в тебе има ли наркотици. Казаха, че невинните жертви били стотици! Тогава го обявиха за психопат, ама нали си е техния психопат...

Най-добре е да дойдат санитарите. Тук един буйства.

Само САЩ допринася активно за сигурността в районите. Вижте как оправиха Ирак! Либия! Сирия! Афганистан! Изобщо САЩ носят най-сигурната сигурност от всички сигурности на тази иначе толкова несигурна Земя!

CAЩ пъкен кенеф. Да го духат кои а тези престъпнци мафиоти измекяри. Путин ги намачка сега и китаеца ще ги размаже като фашкия . Всеки вече мачка тази затворниеска нация от мангали

Голямо мачкане пада. Снощи проверих . Средната заплата на лекар в Щатите е 200 хил. долара. годишно. В Русия и Китай 10-20 пъти по-малко.

Важното е какво можеш да си купиш с тези пари, и накрая колко истински болни си излекувал и колко си върнал, поради липсата на пари от болния и си го оставил да умре?! В Русия няма да те оставят да умреш, ако нямаш пари, а в САЩ си умираш и лекарската клетва е за медиите и промитите мозъци като теб!!! Остани без работа в САЩ и ще си говорим за заплатите на лекарите!!!

Да . Удобно е да не знаеш колко е средната продължителност на живота в дискутираните държави.

Умник ти гледай каква е заплатата в България не гледай Русия.

Явно покрай разни островчета на кого са и съответно околни води.

Сащ вече не са никакви че да диктуват и да смъмрят каквото и да било свърши тяхната

Ех тия малки държави . Няма да спрат да заплашват големите и после да ядат бой от тях. Много са лоши .

США, преди да смъмрят, скромно и убедително увериха международната общност, че ще напуснат Ирак и Сирия.

Още през 2015 ф. когато бях в Пекин и пак имаше някакъв инцидент - един посивял генерал направи изявление по националната телевизия, че не ги е страх да воюват със САЩ. Та толкова по въпросите за хегемонията. ПС. Китай има най-големият брой действащи подводници, а флотът ми от разрушители и самолетоносачи нараства.

Какви са САЩ, че да мъмрят когото и да било. Да не би Китай да им е собственост. Те ли трябва да диктуват световният ред и кой ги е упълномощил. Не съм чел Китай да е щат на Америка.

Да, и Пекин си го премести. Съветите на сащ минават пред такива гащници като нас вече.

Вашингтон смъмрил Пекин, абе Китай да не е България дето като им свирнат американците и тя сваля гащите

Китай е агресивен, ама няма как - ако искаш да се наложиш, се разпростираш.

Тагарев веднага да изпрати 5надуваеми лодки от резерва в знак на солидарност с нашите филипински съюзници.

Това им остана на САЩ ! С тези посмешища като президента никой не ги взема насериозно !

Че дедо Биди ще пусне една миризливка по терлици …

Ще трябва да им се напомни кой командва региона.

Шило

Кой?

Щом е Китайско море значи Китай.

Значи за Черно море отговаря Черна гора!