17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американците още ли си мислят че Путин ще напада Украйна?

нападението май наистина няма да се състои, и това е отлично. Проблемът ще е за руската пропаганда - как да обясни целия този цирк и да сервира дипломатическото поражение като 'пАбеда'. Ще увехнат и китките на нашите родни мераклии-посрещачи на руски танкове :)

Мигащ на парцали. Името говори много.

_stankow

Най-добре е украинските военни да не ходят да се бият в студа за да загубят гарантирано разгромно, ами да изметат сегашната власт в Киев. За 24 часа работа. И да се сдобрят с Русия. Москва, Пекин, Белград, Астана, Ереван и т.н. веднага ще признаят новата власт и ще им помогнат. Всички печелят. Русия си решава въпроса напълно, без нито един загинал войник, Украйна също няма да пострада от бомбардировки и блокади. При това сама ще си реши съдбините, това е важно, трябва да си върнат самочувствието. Американците най-много ще се тупат в гърдите - видяхте ли, спряхме я Русията, не нападна Украйна, уплашихме ги :) Нека си мислят така. Най-важно е, че ще се умири светът и няма да има разрушения и жертви.

Ша плеснат с ръце и ш'са прегърнат. Как ли няма да забравят и за хибридната война и за хилядите убити украинци и за тоновете обиди и помия изсипани от кремълската пропаганда. Нормализиране ще има, но след като бъде изметен боклука от Кремъл - понастоящем вреден както за Света, така и за самите руснаци.

Русия е фалирала страна. За това рита.

Май е точно обратното. За 2021 промишленото производство в САЩ е паднало с 4.3%, а промишлената инфлация е 25-30% ...

добре

Като гледам Украйна държи каскет в ръце... и обикаля като цветарка, белким някой я съжали и освен джепане да и пусне и някой друг грош или поне коматче хляб. в пробитата капа.

Бедна и мизерна Украйна.. ама не ще с 'преуспялата' Рассия. Проста дападладеиш..

Фалирал ти е ануса, педал евроатлантически

Американчето прилича на напикано мушкато ...

В писмен вид, защото ги е срам по Тълъвизията!

Анбе Русия не може с това минимално население да държи една пета от земната суша и 70% от ресурсите на земята! Ще я натискат не ами…

Споко, Русия и САЩ ще се разберат и после на Кире ще му бъде дадена инструкция какво да правим и накъде да се наведем!

очаквам общи гаранции ,без конкретика и забавяне с седмица в Румъния има сериозна техника,която ще си е там. в България идват фяъ и радар 3д,които е в перспектива

Лавров подал молба Русия да стане член на НАТО.

Това още Сталин го направи... но НАТО е антируска организация и му казаха-не;)

Обясни ли са на Блинкина ,че предстои военен преврат в Украйна и ще потъне с много пари Джото.

трябва да обсъждат и свалянето на пътнически самолет с 300 цивилни жертви от руски терористи и тяхната съдба в Украйна. Добре е за всички да имат съдбата на Моторола.

Вашингтон ще предаде писмени отговори...А ние кво ще си мълчим като путинки и ще мигаме на парцали ? Тея от Москва имат претенции към неща , пряко касаещи нашата територия и суверинитет, САЩ щели да им отговарят? Егати и посраната територия сме се превърнали,без никакъв суверинитет и глас.

На 17 декември руското външно министерство публикува проекти на споразумения между Русия и САЩ Днес е 21 януари. На склерозите в Белия дом не им стигна 1 месец да подготвят писмен отговор!

Правилно каза Макрон: "НАТО е в мозъчна смърт." За неразбиращите от медицина да поясна.- Мозъчна смърт е когато на един организъм е умрял мозъкът! А кой е мозъкът на НАТО? Всеки знае - това е САЩ! ... като знаем кой е президент на САЩ - то всичко е ясно!

Американците много искат да кажат "Не"... ама не смеят, а най-интересното е че на пръв поглед няма от какво да ги е страх но въпреки това не мога да излязат от ступора в който са изпаднали.

разликата е в полза на САЩ и ЕС. да умееш да бавиш и да си в играта е висш пилотаж.

Разликата си е разлика... и винаги е със знак минус, то и затова всички преимущества са на страната на Русия, но пак си остава въпросът защо американците са в ступор и дори не могат смислено да кажат какво всъщност искат;)